Som köpare kan man råka ut för både krängiga och nonchalanta mäklare, men Beatrice var omsorgsfull och avvägd i kommunikationen med mig. Jag var ju inte hennes kund, men mitt intryck är att hon förmådde se både säljarens och mina behov vilket gjorde hela processen trygg och positiv.
Beatrice Bredler
Beatrice Bredler är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Beatrice Bredler har varit registrerad mäklare sedan 2026-01. Beatrice Bredler har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-08 och har fått 4 omdömen med ett betyg på 5.0. Beatrice Bredler har haft 4 försäljningar sen 2026-08 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
4 omdömen om Beatrice Bredler
Jag är super nöjd med Beatrice, hon har haft ett så fint tydligt och gott bemötande. Hon har varit trogen och bra på att kommunicera med mig. Så fort jag har haft frågor har hon återkommit snabbt med ett svar. Jag kunde inte varit nöjdare!
Beatrice är en fantastisk mäklare och person. Hon är synnerligen kunnig och lätt att ha arbeta med. Hon är väldigt informativ och investerad vilket gör att man känner sig väldigt trygg. Jag inte nog rekommendera henne!
Mycket nöjd med Beatrices samarbete! Bra kommunikation och tydligt information.