Sainabou Jeng
Sainabou Jeng är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Sainabou Jeng har varit registrerad mäklare sedan 2021-02. Sainabou Jeng har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-02 och har fått 46 omdömen med ett betyg på 4.8. Sainabou Jeng har haft 2 försäljningar sen 2022-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-12 - 2023-02
46 omdömen om Sainabou Jeng
Sedan starten hos Reco 2022
köpte sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Väldigt trevlig och kunnig! Gjorde köpet väldigt enkelt. Om vi någon gång i framtiden tänker att sälja kommer vi använda Sainabou!
sålde sin lägenhet med hjälp av Sainabou Jeng en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Mycket personligt bemött. Kände mig trygg med henne. Fick regelbundet information om läget och hur det gick framåt i processen. Mycket duktig och engagerad mäklare.
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Jag kan bara säga att hon är fantastisk.
skrev om Fastighetsbyrån Jönköping
Mycket kunnig och vi möttes av ett trevligt bemötande. Snabb på svar och återkoppling. Vi kände oss trygga med Sainabou. Rekommenderar starkt.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Mycket fint bemötande som levde upp till mina förväntningar. Ett professionellt och personligt sätt. Inger trygghet och kunskap under processen😊
köpte sitt hus med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Mycket trevligt bemötande. Hon är kunnig och inlyssnsnde.
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Fantastiskt bemötande. Professionell, inlyssnande och stöttande genom hela processen. En mäklare som verkligen bryr sig om en. Den bästa mäklaren jag varit i kontakt med hittills!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Hon är en professionel mäklare vi mötes alltid med glädje och ett leeende positiv och utmärk bemötande .Hon gick inom konttrakt skrivande på ett professionelt sätt vi kunde ställa frågor det var ett fint stämmning .Hon är tillgänglig och receptiv .Hon försståg vår behov eftersom min man är handikapad .😀😀😀
sålde sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Jag är jättenöjd med Sainabou, hon har hjälpt mig att lösa i stort sett allt på distans då jag bor på annan ort. Jag har fått bra råd och vägledning i försäljningen av min bostad. Jag är så glad att jag valde Sainabou som min mäklare!
köpte sin lägenhet med hjälp av Fastighetsbyrån Jönköping
Klar och tydlig info. Lätt att få kontakt med, svarar alltid. Förtroendeingivande och mycket trevlig.