Engagerad, trevlig och aktiv i försäljningen. Vi fick bra kontakt trots att vi inte sågs fysiskt. Han återkopplade snabbt, vilket uppskattas. Jag skulle gärna rekommendera honom eller anlita honom igen.
Pontus Sjödin
Pontus Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Pontus Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Pontus Sjödin har haft 29 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
2022-10 - 2023-09
170 omdömen om Pontus Sjödin
Professionellt och trevligt bemötande, kan rekommendera varmt att sälja med Pontus!
Kunnigt och välinformerat stöd. Särskilt tacksamt med hjälp med logistik för flyttstädning och vid tillträdet utifrån fullmakt. Även tryggt och professionellt intryck av Fastighetsbyrån Södermalm i stort.
Lätt och smidig kommunikation
Pontus var engagerad i vår försäljning och höll oss hela tiden informerade via telefon och mail under säljprocessen. Han kom också med bra tips och rekommendationer kring beslut som behövde tas.
trevlig, tillmötesgående, professionell
Mycket trevligt bemötande och nära kontakt genom hela processen. Kändes som han stöttade bra i beslut. Tack Pontus!
Kommunikativ, hjälpsam och kunnig.
Tillmötesgående, tydlig, lätt att få kontakt med, trevlig och professionell!
Snabb respons och tydlighet i kommunikation