Pontus Sjödin

Pontus Sjödin

Pontus Sjödin är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Pontus Sjödin har varit aktiv på Reco.se sedan 2018-12 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Pontus Sjödin har haft 29 försäljningar sen 2022-10 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2022-10 - 2023-09

170 omdömen om Pontus Sjödin

Sedan starten hos Reco 2018
Monica K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Pontus Sjödin en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Engagerad, trevlig och aktiv i försäljningen. Vi fick bra kontakt trots att vi inte sågs fysiskt. Han återkopplade snabbt, vilket uppskattas. Jag skulle gärna rekommendera honom eller anlita honom igen.

Oscar C
Maria

Professionellt och trevligt bemötande, kan rekommendera varmt att sälja med Pontus!

Malin E
Katarina

Kunnigt och välinformerat stöd. Särskilt tacksamt med hjälp med logistik för flyttstädning och vid tillträdet utifrån fullmakt. Även tryggt och professionellt intryck av Fastighetsbyrån Södermalm i stort.

Daniel K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Pontus Sjödin en del av Fastighetsbyrån Södermalm

Lätt och smidig kommunikation

Hans-Göran H
Sofia

Pontus var engagerad i vår försäljning och höll oss hela tiden informerade via telefon och mail under säljprocessen. Han kom också med bra tips och rekommendationer kring beslut som behövde tas.

Andrea Else A

trevlig, tillmötesgående, professionell

Pernilla O
Maria

Mycket trevligt bemötande och nära kontakt genom hela processen. Kändes som han stöttade bra i beslut. Tack Pontus!

Matilda N
Katarina

Kommunikativ, hjälpsam och kunnig.

Jacob V
Sofia

Tillmötesgående, tydlig, lätt att få kontakt med, trevlig och professionell!

Viktor N
Katarina

Snabb respons och tydlighet i kommunikation