Pia-Lotta har varit en klippa! Hon guidade oss igenom varje steg av processen och såg till att vi fick en så lyckad försäljning som möjligt. Supertrevlig, professionell och erfaren. Hon gav flera hjälpsamma råd både gällande vår försäljning och kommande köp. Man märker att hon vill sina klienters bästa.
Pia-Lotta Svensson
Pia-Lotta Svensson är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Pia-Lotta Svensson har varit registrerad mäklare sedan 2007-07. Pia-Lotta Svensson har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 305 omdömen med ett betyg på 4.8. Pia-Lotta Svensson har haft 29 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
305 omdömen om Pia-Lotta Svensson
En erfaren, professionell mäklare som dessutom är supertrevlig. Håller hela tiden kontakten o uppdaterar om allt.
Pia-Lotta är en stjärna från start till mål!
Superproffsig mäklare! Förklarar alla steg i processen så man som säljare känner sig trygg. Fick dessutom till en snabb och smidig försäljning! Finns bara gott att säga.
Pia-Lotta var fantastisk under hela resan av vår försäljning. Jag och min sambo är oerhört nöjda.
Pia-Lotta är sannolikt den bästa mäklaren man kan hitta i Stockholm. Vi har köpt, och sålt via henne, kommer garanterar gå till henne igen nästa gång, samt rekommendera alla vi känner varmt.
Mycket trevligt bemötande. Bra visning av lägenheten.
Pia-Lotta har varit en stöttepelare genom hela vår säljprocess. Jag kan verkligen rekommendera henne.
Supertrevlig och tydlig under processens gång! Vi är mycket nöjda!
Pia-Lotta kändes bra och pålitlig!