Väldigt bra, ger ett väldigt förtroende ingivande intryck.
Christopher Olsen
Christopher Olsen är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Christopher Olsen har varit registrerad mäklare sedan 2017-05. Christopher Olsen har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-12 och har fått 74 omdömen med ett betyg på 4.8. Christopher Olsen har haft 23 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
74 omdömen om Christopher Olsen
Väldigt bra bemötande under hela försäljningsperioden. God kunskap i sitt arbete. Rätt man på rätt plats :)
Kunnig, snabb och pålitlig genom köpsprocessen.
Christopher är en lugn och trygg mäklare samt en genuin människa. En sak som slog mig var att han minns små detaljer som man pratat om i samtal vilket gjorde att man kände att han verkligen lyssnade på allt man sa. Jag upplevde honom som väldigt uppriktig och ärlig. Hela säljprocessen flöt på smidigt enligt plan med ett lugn som jag inte upplevt vid tidigare försäljningar. Jag skulle absolut rekommendera Christopher som mäklare till familj och vänner.
Christopher har varit väldigt hjälpsam och ordnat med både visning och försäljning av en bostadsrätt som jag nu har köpt, på ett mycket bra sätt (trots att han var på semester). Det har känts tryggt genom hela affären eftersom Christopher både har styrt upp processen och varit väldigt lyhörd. Högsta betyg! / Maja.
Jättebra och trygg mäklare⭐️⭐️
Christopher har varit rak, tydlig, trevlig och väl förberedd genom hela förloppet. Rekommenderas.
Höga satta mål av mäklaren som uppnåddes med bravur!
Jag är väldigt nöjd med mitt val av mäklare. Han var rak och tydlig i sin kommunikation och jag upplevde honom som ärlig genom hela processen. Han återkopplade alltid snabbt och fick mig att känna mig trygg och säker i min affär som köpare. Kan varmt rekommenderas!
I en prekär situation kom Christopher och styrde upp den med en trygg hand. Vi fick ett väldigt fint och personligt bemötande och är väldigt tacksamma för allt jobb han lagt ner på oss och vår bostad!
Omdömen från tidigare arbetsgivare
jag har sålt mitt lägenhet Bra sätt han lervrerat mina önskemål jag tycker att han har gört ett bra jobb
Köpt bostadsrätt 3:a 56m2 Visad av Christoffer på önskemål av mig som kund då jag inte kunde närvara på den planerade andra visningen! Mycket bra bemött, vänskaplig, gott förtroende, trevlig, ärlig.
Christopher gav ett proffsigt intryck från start genom att vara väl förberedd och saklig i sin presentation av bostaden. Christopher har vidare gett snabb och bra återkoppling och hållit mig uppdaterad gällande allt kring köpet. Jag som köpare har känt mig trygg genom hela processen. Rekommenderar honom varmt!
+ Fick sålt innan visning till ett bra pris. - Blev lite strul med papper efter att vi hittat en köpare
mycke trevlig mäklare å han jobba 100% för att få mig å köpare nöjd jag sålde