Felipe Osorio Åström

Fastighetsbyrån Södermalm
5.0
Affärer senaste året

Felipe Osorio Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Felipe Osorio Åström har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Felipe Osorio Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 371 omdömen med ett betyg på 5.0. Felipe Osorio Åström har haft 34 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

371 omdömen om Felipe Osorio Åström

Sedan starten hos Reco 2022
Philip S
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Felipe har varit lyhörd och tillmötesgående till våra behov. Han har varit väldigt mån om att köpesprocessen ska kännas trygg och seriös.

Jakob W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Katarina

Vi är supernöjda! Felipe har ett stort lugn som inger förtroende och har varit till stor hjälp genom hela processen. Han har gett bra råd i stort som smått och detta är andra gången jag anlitar honom och jag har varit lika nöjd båda gångerna. Han har bra koll på hur marknaden på Södermalm, vet vad som är på gång i området och är ärlig i vad han tycker (båda good and bad) och delar med sig av sin kunskap. Jag tänker också att om jag var köpare så skulle jag vilja möta en mäklare som Felipe, då han är vänlig, lugn och kan sin sak. Jag planerar att använda mig av Felipe nästa gång jag ska sälja!

Sarah H
Katarina

Felipe was absolutely fantastic. He was supportive throughout the entire process, proactively shared updates, and made me feel safe and confident while buying my first apartment. I really can recommend working with him.

Katarina B
Katarina

Felipe är en fantastisk mäklare på alla sätt och vis. Under vår långa process (då jag ville hitta nytt boende först) fanns han hela tiden tillgänglig som bollplank, och jag upplevde att vi la strategi tillsammans och att han verkligen lyssnade på mig och mina önskemål - samtidigt som han kom med bra input med sin erfarenhet. Att han är kunnig på söder och marknaden väldigt väl märktes ofta. Han är personlig, och ger verkligen det där extra för att du som kund ska bli nöjd, vilket visade sig om igen under processen. Han...

Fanny J
Katarina

Felipe har varit närvarande och återkopplat under hela processen. Han är lugn och proffsig. Kan varmt rekommendera Felipe vidare.

Hanna W
Högalid

Så glada att vi valde att sälja vår lägenhet med Felipe. Skicklig, dundertrevlig och smidig! Väl insatt i marknaden och gör verkligen det där lilla extra som gör att han utmärker sig. Rekommenderas varmt!

Amanda T
Katarina

Jag har jobbat med Felipe tidigare och är verkligen supernöjd! Han är fantastisk på alla sätt och vis - engagerad och otroligt bra på att ta hand om både kunden och hela processen. Kan varmt rekommendera Felipe!

Johan W
Högalid

Otroligt trevlig, duktig och service minded. Tar sig tid och är alltid tillgänglig. Löste en visning på sin lediga dag bara för att ro vår försäljning i hamn. 11 av 10. Kommer att rekommendera till alla vänner som ska sälja!

Kristin S
Högalid

Jag är jättenöjd med hela processen. Felipe är både proffsig och väldigt trevlig, och jag har känt mig trygg och väl omhändertagen från start till mål.

Alexander P
Katarina

Bra bemötande och bra kontakt!