Felipe Osorio Åström

Felipe Osorio Åström

Felipe Osorio Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm

Felipe Osorio Åström har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Felipe Osorio Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 300 omdömen med ett betyg på 5.0. Felipe Osorio Åström har haft 48 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

300 omdömen om Felipe Osorio Åström

Sedan starten hos Reco 2022
Lars G
Köpte sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Felipe är genuint kunnig, transparent, flexibel och mycket trevlig. Upplever att han hjälper både säljare och köpare på bästa sätt och återkopplade under vår affär både snabbt och kontinuerligt !( vi var köpare) Vi är supernöjda med vårt köp och Felipe!

Jasmin A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Hornstull

Jättenöjd med Felipe’s insats. Fått goda råd och bra stöd genom hela processen

Amanda A

Vi fick väldigt bra visning av lägenheten och Felipe kunde svara på de frågor vi hade. Han gjorde vårt köp av lägenheten väldigt smidig och var tillmötesgående. Vi avsluta affären snabbt och vi fick hjälp att få till fullmakt då vi inte var på plats. Så vi är väldigt nöjda med upplevelsen.

Anders B

Felipe är en kompetent och erfaren mäklare med hög etisk nivå som inger trygghet till både säljare och köpare. Han är bra på återkoppling och driver affären framåt på ett mycket bra sätt. Vi ger Felipe våra varmaste rekommendationer!

Erik N
Sofia

Felipe lotsade oss genom försäljningen med trygg, stadig och fullständigt proffsig hand. Bara lovord att ge! Att han dessutom är otroligt trevlig behöver nog inte ens nämnas – det vet väl hela Södermalm vid det här laget.

Elias L
Maria

Felipe var väldigt professionell, hjälpsam, flexibel och lätt att ha att göra med. Sammantaget fick vi ett utmärkt intryck av honom som mäklare och hade gärna anlitat Felipe i framtiden själva.

Malin H
Maria

Träffade fyra olika välkända mäklarfirmor och det rådde ingen tvekan om vem jag skulle välja. Kunde inte önska mig mer av en mäklare! Felipe är genuin, engagerad och seriös i sitt sätt och gör sitt yttersta för att det ska kännas bra för alla parter. Mycket värdefullt att Felipe har ett så stort kontaktnät som dessutom har så stort förtroende för honom.

Jennie K
Mariatorget

Felipe!! Han är genuint snäll, trygg, varm och ger sånt förtroende till mig som köpare. Jag köpte min nya pärla på Brännkyrkagatan och det kändes verkligen som han var 100% mån om sitt uppdrag till både mig som köpare men även sin säljare. Tveka inte att ta hjälp av honom och fastighetsbyrån. Stjärnor är dem! 💫

Wiktor H
Sofia

Jag träffade några olika mäklare inför försäljningen av min bostad men efter att ha träffat Felipe så blev valet enkelt. Felipe är en väldigt passionerad mäklare som verkligen brinner för det han gör. Rak och tydlig i sin kommunikation vilket gjorde att jag upplevde säljprocessen som väldigt enkel och trygg. Kan verkligen rekommendera Felipe som mäklare om du vill ha någon som gör ett otroligt jobb med stor passion.

Lisa H
Sofia

Kan inte göra annat än att rekommendera Felipe! Jag hade höga förväntningar - och han överträffade t.o.m. dessa. Han lotsade mig genom hela säljprocessen på ett professionellt och tryggt sätt; var tillgänglig och kunde besvara alla typer av frågor. Han är dessutom väldigt trevlig vilket är ett plus i kanten. Jag är mycket nöjd!