Felipe Osorio Åström
Felipe Osorio Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Södermalm
.Felipe Osorio Åström har varit registrerad mäklare sedan 2017-01. Felipe Osorio Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2022-02 och har fått 111 omdömen med ett betyg på 5.0. Felipe Osorio Åström har haft 52 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
111 omdömen om Felipe Osorio Åström
Sedan starten hos Reco 2021
sålde sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Felipe gjorde ett fantastiskt jobb med försäljningen av vår lägenhet. Professionell, personlig och med ett slutresultat över förväntan. Kan varmt rekommendera honom och vi kommer definitivt tillfråga honom igen nästa gång det är dags att sälja. Fem av fem!
köpte sin lägenhet med hjälp av Felipe Osorio Åström en del av Fastighetsbyrån Södermalm
Felipe var fantastiskt tillmöteskommande och strukturerad genom hela köpsprocessen. Engagerad och kunnig. Har bara goda ord att säga om Felipe. Han gjorde hela affären till en bra upplevelse.
Felipe är mycket proffsig och trevlig!
Vi är mycket nöjda! Väldigt fint, personligt och proffsigt bemötande. Vi hade en kontinuerlig dialog och fick uppdateringar löpande vilket gjorde att upplevelsen kändes väldigt smidig, enkel och trygg. Vi var extra nöjda över att Felipe var mycket bekväm med att prata engelska vilket underlättade för min sambo som inte talar svenska. Överlag en väldigt bra upplevelse.
He was a fantastic broker!
He genuinely cared for both sides, the seller and us, the buyers.
He addressed each one’s needs, he was flexible, patient. He really had customer focus.
When it is our turn to sell we will definitely seek for his help! -
Felipe levde upp till - och med råge överträffade - alla våra förväntningar. Vi är supernöjda med hela processen, från planering till slutpris, och all kontakt däremellan. Det är ett rent nöje att jobba med Felipe! Han är lugn, proffsig och har en skyhög social kompetens. Det här var andra gången vi sålde med Felipe, och vi kommer garanterat att fortsätta. Jag skulle rekommendera alla att vända sig till honom.
Så grym!! Man är alltid på bra humör efter man träffat Felipe! Otroligt hjälpsam och engagerad genom hela affären. Skulle starkt rekommendera!
Felipe är tiptop person och en grym mäklare! Kunnig, erfaren och proffsig, alltid med ett leende på läpparna. Kändes så tryggt och enkelt från början till slut med Felipe.
Felipe är har varit en riktig klippa genom hela processen! Han fick oss att känna oss supertrygga och gav oss många värdefulla tips både om vår försäljning och köpet av vår nya lägenhet. Han höll flera visningar och vi hade daglig kontakt i det mest intensiva skedet av försäljningen. Felipe är kunnig, stabil och får alla att känna sig bekväma och sedda. Vi rekommenderar Felipe som mäklare med högsta betyg!
Jag vill rekommendera Felipe och Fastighetsbyrån till 100 procent! Exceptionell hantering och bemötande under hela processen med bra kommunikation och kvalitet i alla delar: Om marknaden, vad som behövde göras, övervägningar och hantering. Mycket tryggt och förtroendegivande för mig som säljare och med fantastiskt resultat i en osäker tid.