Nathalie är en mycket proffsig mäklare. Hon är trevlig, ärlig och handlingskraftig. Det var andra gången Nathalie hjälpte oss med försäljning av lägenhet och hon levde upp till de höga förväntningar vi hade efter förra försäljningen. Nathalie sålde vår lägenhet vid en förhandsvisning till ett högt pris på en skakig marknad. Vi är väldigt nöjda. Jag skulle med varm hand rekommendera Nathalie till alla som letar efter en duktig mäklare.
Bergets Ro Fastighetsförmedling
Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...
35 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling
Sedan starten hos Reco 2023
Tydlig och ganska snabb på att återkoppla på saker
Otroligt kunnig, engagerad och hjälpsam. Hade inte kunnat hitta en bättre mäklare! Och att han var tillgänglig 24/7 var pricken över iet. Jag kan varmt rekommendera Ronni.
Min upplevelse med Gabriel som mäklare var fantastiskt. Han var otroligt hjälpsam, engagerad och smidig. Det som Gabriel framförallt har bidragit med är en enorm trygghetskänsla och professionalitet. Jag rekommenderar honom varmt.
Upplevde att Rasmus var både förtroendegivande och professionell när vi köpte lägenhet. På ett trevligt och sympatiskt sätt genomförde vi köpeprocessen snabbt och smidigt.
Han har väldigt bra koll på området och på marknaden! Otroligt driven och motiverad till att nå vårat mål! Rak och ärlig är han också vilket spelar roll på många plan.
Kan bara säga gott om Ronni, som köpare helt klart en av de bättre mäklare jag stött på. Han svarade alltid snabbt, var tydlig i kommunikationen och dessutom en riktigt trevlig kille. Rekommenderas!
Vi träffade Rasmus Logärd i samband med vårt köp av ny lägenhet i Solna. Professionell, trevlig och mycket kunnig. Hade full koll på både lägenheten och närområdet! Kan verkligen rekommenderas!
Jättesmidig och transparent process!
Rasmus är en mycket professionell, skarp och lyhörd mäklare. Han höll mig kontinuerligt uppdaterad under hela försäljningsprocessen, är mycket väl påläst om området, statistik och prisbild. Är mycket nöjd med hela försäljningen och slutpris. Rekommenderar honom till alla som funderar på att sälja sin bostad i Solna / Sundbyberg med omnejd.
Ronni hjälpte mig hitta mitt nya boende innan det ens hade kommit ut på marknaden! Den typen av service får man leta efter. Alltid raka och snabba svar oavsett tid på dygnet.
Gabriel har kunskap, erfarenhet och engagemang som gör att man känner full tillit till processen. Vi har sålt med honom förut och blir alltid lika imponerade. Trots en så stor försäljning med mycket på spel kunde vi lugnt luta oss tillbaka och lita på både honom och processen. Han har vår fulla tillit och är vårt självklara val för alla framtida försäljningar eller köp.
Under en turbulent fastighetsmarknad önskar man sig en trygg, engagerad och rutinerad rorsman till mäklare. Just en sån lyckades jag pricka in. Jag har genom åren ”genomlidit” flera försäljningar och kan bara konstatera att Gabriel är den främsta jag anlitat! Trots några magssårsframkallande händelseförlopp lyckades Gabriel slutföra uppdraget (med mycket gott resultat!). Jag hade t.om förmånen att extrahera några minnesvärda skratt under resans gång.
Supernöjd att vi valde Ronni som mäklare. Kunnig, professionell, snabbtänkt, vältalig, omtänksam, återkopplar och svarar snabbt. Kommer absolut vända mig till Ronni igen.
Med stor trovärdighet och äkta engagemang skapar Gabriel ett lugn i en annars stressig och krävande situation där mycket står på spel för mig som köpare. Tack för det!
Väldigt trevligt bemötande, hög tillgänglighet, informativ visning, mycket lugn och sansad, väldigt kommunikativ och löpande bra dialog, gjorde allt han kunde - och mer än vad som kan förväntas - för att få fram kompletterande information som efterfrågades ang. både högt och lågt, satte ingen stress eller press, så en väldigt bra process som helhet.
Jag hamnade hos Ronni genom rekommendation av goda vänner. Det är svårt att inte gilla Ronni när man träffar honom så jag vart lite nedstämd när han i samband med vårt första möte berättade att han dessvärre inte kunde ta sig ann uppdraget på en gång då han var mitt uppe i en flytt där han var ingång med att öppna egen verksamhet. Jag hade möjlighet där att gå vidare med annan mäklare men följde min magkänsla och väntade ett par månader tills det att han var igång. Gissa om det vart väntan? Jag har sålt och köpt bostäder...
Trots trög marknad med höga räntor och prognos på högre räntor framgent lyckades Gabriel med bravur sälja vår fina lägenhet. Vi har tidigare använt Gabriel och kommer även göra det framåt. Sammanfattningsvis var det väldigt tryggt att sälja med en erfaren mäklare som Gabriel. Rekommenderas!
Hela processen va smidig från början till slut, fick alltid tag i Gabriel när jag behövde & fick mitt önskade pris på bostaden.
Extremt professionell och saklig. Man känner sig väl omhändertagen och trygg i en så pass stor affär. Mycket bra!
Jag fick hjälp med att sälja min bostad av Rasmus Logärd på Bergets Ro. Hela processen gick smidigt, även fastän jag befann mig utomlands. Affären genomfördes snabbt och utan några komplikationer. Rasmus var lyhörd och lätt att kommunicera med, och jag fick alltid uppdateringar om vad som hände. Jag kan varmt rekommendera Rasmus!
Ronni var professionell och svarade på frågor. Processen gick snabbt och det var inte en massa 'spel' rörande pris etc. Det som drar ner det från en femma var att viss information om lgh och BRF tog tid att få fram.
Tryggt, trevligt och roligt :)
Ronni var fantastisk, proaktiv och höll mig konstant informerad om processen, potentiella köpare samt gav råd i hur vi skulle optimera min försäljning. Riktigt proffsig från dag ett till avslut. Skulle definitivt använda honom igen och rekommenderar honom varmt till alla som ska sälja en lägenhet.
Stora rekommendationer, snabb och smidig affär. Tydligt och kommunikativt!
Affären gick snabbt och smidigt, Ronni var tillgänglig, trygg och trevlig att samarbeta med. I ett trögt marknadsläge jobbade han effektivt och var en bra bollplank för oss längs vägen. Kan varmt rekommendera!
Att det här är mäklarvärldens tolkning av Leo Messi är känslan man har efter att ha sålt bostad via Ronni. Han får allt det svåra att se enkelt ut och man behöver inte göra mycket mer än att ge Ronni bollen så är den i mål
Mycket tydlig, enkel och trevlig att ha att göra med. Rekommenderar varmt att ta hjälp av Ronni.
Snabb och smidig affär. Raka kort
Ronni var hela tiden tydlig, hade tät kontakt med oss och var alltid tillgänglig. Dessutom alltid trevlig och glad. Han gav raka besked och klar vägledning.
Ronni var väldigt tydlig med information, tillmötesgående till frågor, behjälplig med svar och kreativ med lösningar så vi köpte vår lägenhet via honom. Processen blev smidig och enkel tack vare Ronnis professionella och kvicka attityd. Skulle absolut sälja med Ronni också.
Vi köpte precis vår nya lägenhet via Ronni på Bergets Ro Fastighetsförmedling och är väldigt nöjda med Ronnis professionella bemötande. Eftersom vi sålt vår tidigare lägenhet så var vi behov av nytt boende till hösten där Ronni såg till att lösa en bra och snabb överenskommelse mellan oss och säljarna.
Vi har nu gjort två affärer med Ronni och kommer med all sannolikhet att göra likadant vid nästa affär. Här har vi en mäklare som alltid finns där vid frågor, lätt att få tag i och som säkerställer att alla parter inblandade i affären känner sig trygga genom processen! Toppbetyg!
Vi är mer än nöjda med Ronnis insats! Nästa gång vi behöver en mäklare kommer vi att vända oss till Ronni igen. Det är det bästa betyget man kan få!