Bergets Ro Fastighetsförmedling

Bergets Ro Fastighetsförmedling

www.bergetsro.se
  • BadgeTwoYears
5.0

Bergets Ro Fastighetsförmedling är ett mäklarföretag med en passion för att leverera enastående service och expertkunskap. Vi grundades med visionen att vara en drivkraft på marknaden, med hög kompetens och erfarenhet. På Bergets Ro är vi stolta över vår höga arbetsmoral och strävar alltid efter att uppnå högsta möjliga kundnöjdhet...

537 omdömen om Bergets Ro Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2023

Christopher B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriel Bilir en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Väldig kunnig om Solna med omnejd och gör processen lätt för både köpare och säljare

Kent M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sherwan Baderkhan en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Sibirien

Sherwan är en mycket duktig mäklare på flera sätt. Inkännande, lyssnar och är lyhörd för oss som köpare. När köpprocessen satte fart var han snabb med återkoppling, gav raka besked och uppdaterade oss om läget och nästa steg. Tack Sherwan för ett utomordentligt bra arbete för oss som köpare. Kan verkligen rekommedera Sherwan!

Anna B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sherwan Baderkhan en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Sibirien

Sherwan är mycket engagerad, lyhörd, inkännande och strategisk. Han tänker på detaljerna som många mäklare missar och kändes verkligen investerad i vår försäljning. Vi är supernöjda!

Jennie I
Vasastan

Gabriel är mycket lyhörd och professionell. Jag rekommenderar honom varmt och är väldigt tacksam över arbete väl utfört.

Frida M
Vasastan - Sibirien

Super trevlig och väldigt bra dialog. Hjälpte till med en smidig affär och förstod mina behov. Snabb på att svara och hjälpsam kring allt. Inga frågor var dumma. Kände mig trygg under hela processen.

Michaela B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ronni Mleczkovicz en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Birkastan

Snabbt och smidigt, med bra kontakt och uppdatering!

Niina L
Vasastan

Kontakt hela tiden, bästa mäklaren i Stockholm

Hanna E
Vasastan

Ronni är utöver en bra mäklare också trygg, trevlig och enkel att ha och göra med!

Stefan T
Vasastan

Bra service och jobbar hårt för att nå sitt mål.

Tilman Wihelm W
Vasastan - Hagastaden

Sherwan är mycket engagerad och tillgänglig. Vi är mycket nöjda med priset på vår försäljning. Affären avslutades snabbt och effektivt.

Ulrika S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Emillio Afram en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Annedal

Seriös, kompetent, driven och trygg. Rekommenderar Emelio till alla mina vänner.

Loïc M
Västra Skogen - Ingenting

For a non-speaking Swedish speaker like me, I've only lately learned that Berget's Ro refers to the peace of the mountain. That's exactly how Emillio came across to us at our initial meeting, and more significantly, that's how he stayed until the sale was completed. We have nothing but the highest praise for Emillio—he is trustworthy, composed, and professional.

Johan K
Kungsholmen

Ännu en försäljning, ännu ett rekord och jag kan ännu en gång rekommendera Emillio! Han gjorde en fantastisk insats återigen. Emillio var alltid tillgänglig, oavsett tid på dygnet, och tog sig tid att svara på alla mina frågor med lugn och stor kunskap. Resultatet av försäljningen överträffade mina förväntningar, och han satte till och med föreningsrekord! Emillio går verkligen det där extra steget för sina kunder och det märks, blir inte bättre än såhär!

Sara H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriel Bilir en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Gabriel är en toppen mäklare med fokus på att tillgodose både säljare och köpare. Han gör så på ett trevligt, professionellt och engagerat sätt. Med Gabriel som mäklare kan man känna sig fantastiskt trygg! Vi är jättenöjda med att ha haft Gabriel som mäklare vid köp utav vår nästa bostad, så nöjda att han nu ska få sälja vår nuvarande bostad!

Karin P
Köpte sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

En mycket engagerad, trevlig och kunnig mäklare. Mina bästa rekommendationer!

Alicia Margareta Johanna R
Annedal

Rasmus var väldigt hjälpsam och tillmötesgående genom vårt lägenhetsköp. Han skötte allt smidigt och bra, vi är supernöjda!

Alicia Margareta Johanna R
Skrev om Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling

Rasmus var väldigt hjälpsam och tillmötesgående, och skötte lägenhetsköpet på ett väldigt smidigt och bra sätt. Vi är supernöjda!

Maria O
Vasastan

Vi var mycket nöjda med Rasmus när vi köpte lägenhet! Han var snabb att besvara våra frågor och väl insatt i objektet. Kan varmt rekommendera :)

Lisa A
Köpte sitt hus med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Lindholmen

Trevlig och öppen och bra på att förmedla alla detaljer och förutsättningar med huset. Professionell och ödmjuk och kunnig. Som en mäklare ska vara!

Mikael B
Lindholmen

Jag tycker Rasmus var proffsig och kunde presentera objektet och det gick undan. Trevligt bemötande och väldigt bra och trevligt avslut på affären.

Anastasia K
Sålde sin lägenhet med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Helenelund/Fågelsången

Rasmus har varit en fantastisk mäklare under hela processen med försäljningen av vårt radhus. Han är professionell och engagerad, vilket gjorde att vi kände oss trygga och väl omhändertagna. Vi är mycket nöjda och rekommenderar honom varmt!

Bella Elsa Birgitta A
Sålde sitt hus med hjälp av Rasmus Logärd en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Lindholmen

Mina förväntningar på Rasmus var höga. Hade haft en annan mäklare innan som inte levererade. Genom hela processen var han engagerad till 100%. Hans bemötande av både mig och kunder är 5/5. Han har det där lilla extra som alla mäklare borde ha. Försäljningen gick snabbt och han drev försiktigt och respektfullt upp priset nästan en miljon från utgångspriset, som redan det var ytterligare en miljon högre än den tidigare mäklarens utgångspris!

Jacob O
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ronni Mleczkovicz en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan

Trevlig, proffsig och service-minded!

Klara L
Vasastan

Att sälja vår bostad med Rasmus var en fantastisk upplevelse. Från första mötet kände vi oss trygga och väl omhändertagna. Rasmus visade ett enormt engagemang och var alltid tillgänglig för att svara på våra frågor. Rasmus gjorde allt smidigt, och hans personliga touch fick oss att känna oss bekväma hela vägen. Han tog sig tid att lyssna på våra behov och var aldrig mer än ett telefonsamtal bort när vi hade funderingar. Vi är otroligt tacksamma för Rasmus insats och kan varmt rekommendera honom till alla som söker...

Robin Ö
Vasastan

Hjälpte oss stänga en affär snabbt och smidigt! Allltid lätt att få tag på och snabba svar.

Bowen X
Helenelund/Fågelsången

We recently worked with Rasmus while buying a new home, and the experience was excellent. He was professional, quick to respond, and kept us informed every step of the way. The whole process, especially the bidding, went smoothly thanks to his guidance and support. He handled the negotiations expertly and kept everything moving forward. What really impressed us was how Rasmus went above and beyond during the contract signing. He took the time to carefully go through all the terms in both Swedish and English, ensuring we...

Linus H
Vasastan

Jag kan inte nog hylla Rasmus och den fantastiska insats han gjorde genom hela vår bostadsaffär. Från första kontakten blev det tydligt att Rasmus är en exceptionellt engagerad och professionell mäklare. Han överträffade gång på gång alla våra förväntningar, både när det gäller kommunikation, marknadskunskap och förmågan att göra hela processen smidig och stressfri. Inget var för mycket begärt – Rasmus var alltid tillgänglig, oavsett tid på dygnet, och tog sig tid att svara på alla våra frågor med ett lugn och en expertis...

Ying S
Helenelund/Fågelsången

Rasmus is very attentive, fun, and efficient when communicating with buyers. He answers all the questions from us and handles the buying procedure in a very smooth way. Highly recommended!

Alice G
Kungsholmen

Ronni är en proffsig och otroligt trevlig mäklare, kan varmt rekommendera!

Sebastian E
Vasastan

Ronni är en proffsig mäklare som gav oss lugn och trygghet när vi skulle sälja vår lägenhet. Precis det man behöver för att ta rätt beslut. Rekommenderas starkt!

Jan Ö
Östermalm - Gärdet

Trevligt, informativt och smidigt. 😊

Harald V
Vasastan

Väldigt proffsig både på visning med info och i efterföljande kommunikation. Snabb med svar på sms och hjälpsam med insyn om diverse frågor. För en förstagångsköpare var det toppen med en så metodisk och transparent mäklare som Ronni.

Nathalie G
Annedal

Rasmus har varit väldigt bra på att förmedla mellan säljare och intressenter och har gjort sitt uppdrag på bästa sätt utifrån förutsättningar. Jag har känt mig nöjd med Rasmus insats i vår lägenhetsförsäljning.

Linda L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nikola Jovanovic en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Råsunda

Trevlig, glad, positiv, enkel( inte tillgjord) Tillmötesgående, och smidig. Lugn. Ordningsam. Gått på endel visningar och Nikola var en av de bättre. Tack!

Mikael S
Västra Skogen - Ingenting

Engagerad, lyhörd, tillgänglig, serviceorienterad. Vi är med andra ord mycket nöjda med Emillios hantering av vår försäljning och rekommenderar honom som mäklare till alla som frågar.

Martin E
Kungsholmen - Stora Essingen

Vi rekommenderar Gabriel starkt till andra. Han är hjälpsam, lyhörd och väldigt målmedveten. Tack Gabriel!

Matteus Josef D
Råsunda

Gabriel hjälpte oss att sälja vår lägenhet och det jag verkligen gillade med honom var att han verkligen brydde sig om vår situation och såg till att vi var bekväma med denna process. Rekommenderar Gabriel starkt!!!

Carl N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie har under hela processen av vårt lägenhetsköp varit professionell, flexibel och inlyssnande kring våra behov. Alltid väldigt trevlogt bemötande. Rekommenderar starkt!

Michael S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nathalie Jensen en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie är mycket professionell. Hon är väldigt positiv och trevlig vilket gjorde samarbetet väldigt lätt och smidigt.

Oskar Å
Vasastan - Sibirien

Har nu både köpt och sålt med Ronni och det har alltid varit 10/10. Väldigt driven, tillgänglig och pålitlig som alltid gör sitt bästa. Rekommenderar starkt!

Maggie G
Råsunda

Väldigt engagerad och driven! Snabb med återkoppling och höll oss uppdaterade under hela processen. Kan absolut rekommendera Gabriel som mäklare!

Malte Hannes Henrik R
Kungsholmen - Fredhäll

Ett personligt men ändå professionellt sätt. Vi förväntade oss snabba svar, info-kunnig mäklare som inte enbart tog sida med säljaren för högsta möjliga bud, utan kämpade för en smidig och ömsesidig affär. Ja, absolut klarade Nathalie det. Hittills har allt gått snabbt och smidigt. Snabb vilket uppskattas, däremot blev hon lite stressad mellan överenskommelse och kontraktskrivning. Detta troligen pga att säljaren pushade på.

Petra C
Kungsholmen - Fredhäll

Nathalie är den bästa mäklaren jag jobbat med. Jag träffade henne första gången när hon förmedlade en lägenhet som jag köpte, och jag anlitade henne nu när det var dags att sälja. Hon är otroligt engagerad, inlyssnande och kompetent. Det har varit ett nöje att samarbeta med henne både vid köp och försäljning. Hon har hög energi och det är tydligt att hon är mån om att få till en bra affär som gör både köparen och säljaren nöjda. Tack vare hennes kontaktnät såldes lägenheten innan visning och till ett pris som jag är mycket...

Lina P
Vasastan - Sibirien

Vi kan varmt rekommendera Ronni. Han är mycket engagerad, tillgänglig, lyhörd och personlig. Otroligt driven inte minst! Han har även en väldigt stor kundkrets vilket gynnade försäljningen.

Veronica W
Nacka Strand

Gabriel var mycket engagerad och höll mig uppdaterad genom hela processen. Flera av intressenterna var dessutom mycket imponerade över hans visningar. Jag kan varmt rekommendera Gabriel, han är inte som många andra sömniga mäklare på de stora mäklarkedjorna.

William W
Vasastan

Vi är otroligt nöjda med Ronni som var tydlig och snabbfotad genom hela processen och som lyckades para ihop oss med rätt köpare bara ett par dagar efter annonsering. Kan varmt rekommendera Ronni!

Fredrik F
Kungsholmen

Riktigt härlig mäklare som alltid ger sitt allra bästa. Vi lyckades få ett riktigt bra pris på lägenheten efter en grym insats av Ronni.

Linn H
Råsunda

Nikola har verkligen gett oss en positiv köpupplevelse när det gäller vårat nya hem. Han lyssnade, hade en positiv attityd och var påläst på bostaden ifråga. Tog sig tid att besvara frågor och återkoppla inom våra angivna tidsramar. Vi kan varmt rekommendera honom för framtida säljare/köpare!

Isabelle Alexandra Nicole R
Vasastan - Sibirien

Ronni visade stort engagemang och höll mig uppdaterad under hela processen. Väldigt bra kommunikation då den var snabb och tydlig. Ronni visade också stor kunskap om området och gav många värdefulla råd. Jag skulle absolut rekommendera Ronni som mäklare till alla min nära.

Elvan H
Köpte sin lägenhet med hjälp av Lorita Maqedonci en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Karolinska/ Hagastaden

Mäklaren gav ett exceptionellt bemötande och överträffade våra förväntningar på alla plan. Professionell, lyhörd och engagerad genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna under köpet.