Väldigt nöjd med Ebba som mäklare. Hon gjorde det lilla extra, vilket bidrog till en riktigt bra affär. Utöver försäljningen hjälpte hon mig även i min lägenhetsjakt och kom med flera kloka och värdefulla råd. Jag kan varmt rekommendera Ebba till den som vill ha en engagerad mäklare och en riktigt bra helhetsupplevelse.
Ebba Gunler
Ebba Gunler är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Ebba Gunler har varit registrerad mäklare sedan 2026-04. Ebba Gunler har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 9 omdömen med ett betyg på 5.0. Ebba Gunler har haft 7 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
9 omdömen om Ebba Gunler
Väldigt bra bemötande och väldigt engagerad.
Ebba är väldigt trevlig och tillmötesgående. Hon är hjälpsam och väldigt lätt att få tag i via telefon.
Ebba var resultatorienterad och tillgänglig, precis det som önskas från en duktig mäklare!
Väldigt engagerad, stöttande och målmedveten genom hela processen
Ebba är en pålitlig och ambitiös mäklare som verkligen gör sitt jobb med stort engagemang. Samarbetet med henne fungerade väldigt bra och hela affären blev både smidig och enkel. Hon har varit lyhörd, kunnig och alltid haft koll på läget. Jag är väldigt nöjd med hur allt har gått och kan varmt rekommendera Ebba!
Ebba var väldigt professionell, lätt att kommunicera med och alltid snabb på att svara. Hon var dessutom väldigt tillgänglig och trevlig genom hela processen. Vi är mycket imponerade av hennes arbete och kan varmt rekommendera henne!
Mycket nöjd med Ebba som mäklare vid vår försäljning av lägenhet. Ebba förmedlade en lägenhet mellan köpare och säljare som aldrig kommit i kontakt eller till affär tillsammans utan hennes kontakt och driv. Vilket i slutändan ledde till mycket nöjda både köpare och säljare. Imponerande arbete
Mycket kompetent snabba svar och hittade snabbt lägenhet till oss! Vi är nöjda med Ebba ska se hur det är sälja lägenheten via henne också nu