Ebba Gunler

Ebba Gunler

Ebba Gunler är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Ebba Gunler har varit registrerad mäklare sedan 2026-04. Ebba Gunler har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 3 omdömen med ett betyg på 5.0. Ebba Gunler har haft 1 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-04

3 omdömen om Ebba Gunler

Sedan starten hos Reco 2026
Barbora W
Sålde sin lägenhet med hjälp av Ebba Gunler en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling

Ebba var väldigt professionell, lätt att kommunicera med och alltid snabb på att svara. Hon var dessutom väldigt tillgänglig och trevlig genom hela processen. Vi är mycket imponerade av hennes arbete och kan varmt rekommendera henne!

Henrik W

Mycket nöjd med Ebba som mäklare vid vår försäljning av lägenhet. Ebba förmedlade en lägenhet mellan köpare och säljare som aldrig kommit i kontakt eller till affär tillsammans utan hennes kontakt och driv. Vilket i slutändan ledde till mycket nöjda både köpare och säljare. Imponerande arbete

Sasha N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Ebba Gunler en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling

Mycket kompetent snabba svar och hittade snabbt lägenhet till oss! Vi är nöjda med Ebba ska se hur det är sälja lägenheten via henne också nu