Hasan Shahid

Hasan Shahid

Hasan Shahid är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Hasan Shahid har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Hasan Shahid har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-09 och har fått 92 omdömen med ett betyg på 5.0. Hasan Shahid har haft 36 försäljningar sen 2025-04 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-04 - 2026-03

92 omdömen om Hasan Shahid

Sedan starten hos Reco 2024
ELLA B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Hasan Shahid en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling

Mitt första lägenhetsköp, fick en bra genomgång av allt så jag kände att jag förstod ordentligt. Superbra!

Oskar S
Hagastaden

Hasan var väldigt behjälplig och lätt att samarbeta med genom hela processen. Rak och tydlig kommunikation från start till mål.

Chengwu X
Sålde sin lägenhet med hjälp av Hasan Shahid en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Liljeholmen

A truly professional and trustworthy to Hasan Shahid. From the first contact to the final closing, everything was handled with great care and attention to detail. The advice was honest, communication was excellent, and I always felt that my interests came first. I highly recommend him to anyone looking for a smooth and reliable property transaction.

Jennifer Å
Råsunda

Hasan är trevlig, kunnig och professionell – allt man behöver för att känna sig trygg i sitt bostadsköp!

Ania K
Järvastaden

Det var väldigt uppskattat att Hasan var så flexibel och tillgänglig. Vi kände att han lyssnade på oss och ville göra ett bra jobb.

Filip W
Råsunda

Väldigt lätt att förstå processen kring köpet. Även väldigt trevlig och lätt att prata med. Rekommenderar för andra!

Syavoush S
Järvastaden

Hasan är professionell och noggrann. Han hade förståelse för vår situation, jobbade hårt och var kreativ för att få hjälpa oss till en affär. Vi är nöjda med Hasans arbete i försäljning av vår bostad och kan nu se fram emot att flytta in i den bostaden vi ville ha!

Alexander S
Hagastaden

Hasan va tydligt och professionell. Tillgänglig under hela processen och väldigt snabb på att svara på frågor. Fick hela processen att flyta på väldigt smidigt

Carl Alarik D
Järvastaden

Hassan är en toppen mäklare! Trevlig och seriös och verkar genuint vilja göra en bra affär för både säljaren och köparen! Anlita Hassan!!!

Karl Erik Noah S
Kungsholmen

Genom hela processen har Hasan haft ett professionelt bemötande som får dig att känna dig trygg. Jag rekommenderar honom starkt.