Alexander Elezov

Bergets Ro Fastighetsförmedling
4.9
Affärer senaste året

Alexander Elezov är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

Alexander Elezov har varit registrerad mäklare sedan 2023-06. Alexander Elezov har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-07 och har fått 173 omdömen med ett betyg på 5.0. Alexander Elezov har haft 29 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

173 omdömen om Alexander Elezov

Sedan starten hos Reco 2023
Elina L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Kungsholmen

Jag kan verkligen rekommendera Alexander. Han var väldigt kunnig och duktig samt väldigt betryggande genom hela processen.

Joakim H
Vasastan

Extremt duktig och trevlig mäklare, allt gick smidigt. Trevligt och professionellt bemötande, lyhörd på våran situation och vad vi ville ha ut från affären och processen.

Omdömen från tidigare arbetsgivare

Cem I
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Jätte trevlig och proffsig mäklare.

Netsanet Z
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Elezov en del av Fastighetsbyrån Hässelby Vällingby Spånga
Vällingby - Vinsta

Han är mycket trevlig och hjälpsam. Han är lyhörd, arbetar noggrant och utför sitt arbete på ett säkert och professionellt sätt.

Negasi G
Vällingby - Vinsta

Alexander har bra bemötande, lugnt lyhörd och bra planering person.

Ludvig L
Vällingby - Vinsta

Proffsig, trevlig, enkel att få tag i och få svar av.

Amal S
Vällingby - Grimsta

Jag kan varmt rekommendera Alexander som fastighetsmäklare. Han är professionell, ödmjuk och väldigt pålitlig genom hela processen. Alexander är alltid lätt att nå, svarar snabbt och är tydlig i sin kommunikation. Man känner sig trygg med honom, då han är både kunnig och engagerad i sitt arbete. En riktigt bra mäklare som jag gärna rekommenderar vidare!