William Halmstrand

William Halmstrand

William Halmstrand är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling

William Halmstrand har varit registrerad mäklare sedan 2022-06. William Halmstrand har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-05 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. William Halmstrand har haft 7 försäljningar sen 2026-04 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.

2026-04 - 2026-06

5 omdömen om William Halmstrand

Sedan starten hos Reco 2026
Hampus W
Köpte sin lägenhet med hjälp av William Halmstrand en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Birkastan

Snabbfotad, kunnig och förtroendeingivande.

Hampus L
Vasastan - Birkastan

Professionell, trevlig och otroligt påläst på objektet!

Maximilian R
Sålde sin lägenhet med hjälp av William Halmstrand en del av Bergets Ro Fastighetsförmedling
Vasastan - Birkastan

Om ni vill ha en mäklare som är lyhörd, arbetar hårt och gör det lilla extra, så välj William. Han levererade en gedigen insats och är en mäklare man gladeligen betalar arvode till!

Rikard J
Vasastan

William är en otroligt serviceinriktad mäklare. Jag skulle inte kunna vara mer nöjd med hans arbete. Han var positiv, kunnig, optimistisk och hela tiden ärlig med sina åsikter under hela processen. Han arbetade stenhårt för att få till försäljningen. Han var mkt kunnig kring området samt bostaden och förmedlade detta på ett mkt sympatiskt sätt. Jag kan varmt rekommendera William till alla som funderar på att sälja sin lägenhet. En bättre mäklare kan man inte få.

Annie D

Kan absolut rekommendera William. Han mötte oss med flexibilitet och målmedvetenhet utifrån vår situation och våra behov. Vänlig, varm och väldigt enkel att ha att göra med. Han jobbade hårt, professionellt och höll det han lovade genom hela processen. Supernöjda!