Jag är mycket nöjd med Emilios insats. Han är mycket kunnig, drivande, engagerad och lyhörd. Kan varmt rekommendera honom till andra kunder!
Emillio Afram
Emillio Afram är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Emillio Afram har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Emillio Afram har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 66 omdömen med ett betyg på 5.0. Emillio Afram har haft 33 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
66 omdömen om Emillio Afram
Emillio har haft otroligt bra kommunikation under försäljningsperioden, det har varit en trög marknad men han gav aldrig upp. Tillslut fick jag det pris jag önskade och det blev en väldigt smidig affär! Rekommenderar starkt Emillio.
Så imponerad över Emillios arbete med försäljningen av vår bostad. En mer skicklig och professionell mäklare får man leta efter. Vi är tacksamma över en så smidig försäljning!
This isn’t the first time I’ve used Emilio as an agent, we returned because his service always goes above and beyond. Outstanding help and always with a personal touch. 5 star service
Mycket nöjd med Emillios avslappnade men professionella bemötande. Kommunikativ och man fick god tilltro till honom! Rekommenderar honom starkt.
Det här var andra gången jag sålde med Emillio – och jag kommer aldrig anlita någon annan! Hans hunger, skicklighet och förmåga att maximera en försäljning är helt oslagbar. Han överträffar alltid förväntningarna och får det att kännas tryggt och smidigt hela vägen. Om du vill ha bästa möjliga resultat – anlita Emillio!
Mycket bra mäklare - lugn och inkännande, samtidigt tydlig och professionell.
Emilio är en otroligt proaktiv och engagerad mäklare, och samtidigt lyhörd och inkännande för mig som säljare. Höll mig uppdaterad under hela processen och jag kände att han verkligen ansträngde sig för att få till ett så bra avslut som möjligt. Jag rekommenderar varmt Emilio som mäklare.
Emilio är en makalös säljare! Kommer anställa honom vid varje försäljning. Rekommenderas varmt!
Emillio är en enastående mäklare som vägledde mig från start till slut i hela processen. Tacksam för Emillio och Bergets Ro!