Bra och trevlig! Har skött allt smidigt.
Ronni Mleczkovicz
Ronni Mleczkovicz är mäklare på Bergets Ro Fastighetsförmedling
.Ronni Mleczkovicz har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Ronni Mleczkovicz har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-08 och har fått 277 omdömen med ett betyg på 5.0. Ronni Mleczkovicz har haft 120 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-05 - 2025-04
277 omdömen om Ronni Mleczkovicz
Ronni är dunder! Rekommenderar honom verkligen!
Grym mäklare. Rekommenderar starkt!
Ronni levererade på mina förväntningar.
Vi fick ett otroligt fint och professionellt bemötande av Ronni. Hans sätt att hantera denna process skiljer sig mycket från vad vi tidigare upplevt med andra mäklare. Han var väldigt lättsam, ärlig och såg bådas parters perspektiv - vilket vi uppskattade mycket.
Ronni kunnig, engagerad och målinriktad, dessutom tillgänglig när man har frågor.
Kunnig, förtroendegivande och lugn. Ronni hjälpte oss att få till en smidig och snabb affär, vi är supernöjda med hela processen!
Ronnie var noggrant och målmedveten. Det gick rätt smidigt att sälja lägenheten.
Professionellt och bra bemötande genom hela processen, från visning till signering. Där Ronni bidrog till en smidig och trygg affär!
Professionellt bemötande och hög tillgänglighet under hela processen. Ronni hanterade hela processen på ett föredömligt sätt.