Tydligt, trevligt och professionellt bemötande, från första mötet till kontraktsskrivning. Hjälpte oss till en bra och snabb affär. Kan varmt rekommendera Adam!
MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Här i Bromma erbjuder vi på MOHV mäklartjänster som bygger på att vi är kreativa, nytänkande och drivs av framåtanda. Du är alltid med och bestämmer allt tillsammans med din mäklare eftersom vi tror att det leder till en lyckad bostadsaffär. Vi är mycket stolta över att kunna erbjuda dig snabb, smidig och professionell mäklarhjälp....
2287 omdömen om MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Sedan starten hos Reco 2017
Bra bemötande och återkoppling vid köp av bostad.
Han är en erfaren mäklare som är tillmötesgående och kunnig. Håller vad han lovar och är alltid tillgänglig. Supernöjd!
En mycket bra mäklare lugn och målinriktad Vi är mycket nöjda huset blev snabbt sålt till bra pris.
Trevlig, kunnig, tydlig och professionell
Trevligt bemötta och proffsigt guidade.
Lyhörd och väldigt trevlig. Därför ett nöje att arbeta samt diskutera med både som köpare och säljare
Lätt att arbeta med och trevlig.
Lovisa är otroligt trevlig och lyhörd. Snabb på återkoppling och kunnig, hon fick mig som köpare att känna mig trygg på alla sätt
Vi har både köpt och sålt via Adam och har alltid uppfattat att han varit nöjda med Adams serviceföretag, flexibilitet och timing. Bra med en mäklare som lämnar konkreta rekommendationer.
Trevligt och proffesionellt bemötande! Hela processen kändes trygg för mig som köpare.
Malin har från dag ett visat driv, engagemang och intresse. Hon har tagit sig tid, resonerat och samarbetat hela vägen in i mål. Håller sig glad, positiv, professionell och förtroendeingivande för både mig som säljare och för de spekulanter och köpare vi mött längs vägen. Rekommenderas!
Allt har fungerat väldigt bra.Tydlig information och uppdatering. Inlyssnande, engagerad och positiv. Inget onödigt säljarsnack från mäklarens sida. Professionell rakt igenom. Tack för hjälpen Daniel.
Bra mäklare, rekommenderas! 👍
Jättetrevlig. Snabb och tydlig kommunikation.
Adam har alla egenskaper som jag söker hos en mäklare. Han är lyhörd, kunnig, engagerad och professionell och samtidigt lugn och kommunikativ samt prisvärd. Rekommenderas varmt!
Vi är supernöjda med Niklas Bergsten som mäklare! Från första mötet till avslutad affär har han varit otroligt professionell, engagerad och alltid tillgänglig för våra frågor. Niklas visade en tydlig strategi, stark lokalkännedom och ett genuint engagemang för att få fram det bästa resultatet, och det lyckades han verkligen med! Tack vare hans fingertoppskänsla såldes vårt hus på rekordnivå, något vi är oerhört glada och tacksamma för. Vi kan varmt rekommendera Niklas till alla som vill ha en trygg, lyhörd och skicklig mäklare som verkligen levererar.
Trevlig, lugn, tillmötesgående mäklare med god kunskap och bra kommunikation.
Tydlig och kunnig. Ett bra och trevligt bemötande!
Väldigt vänligt och professionellt bemötande, tillmötesgående och snabb.
Duktig, hjälpsam mäklare. Rekommenderar henne!
Adam has been nothing short of an amazing and professional broker for us. He always cared for our needs and helped us patiently throughout the process. His demeanour is very pleasing to work with as well. Definitely recommended!
Rekommenderar min duktiga, trevliga och hjälpsamma mäklare Malin Klebe.
Vi kan inte nog rekommendera Adam! Han är otroligt lyhörd, lugn och professionell, och vi kände oss trygga med honom som bollplank genom hela processen. Dessutom sålde vi till rekordpris i föreningen. Rekommenderas varmt!
Malin är väldigt proffsig och tillmötesgående med en tydlig och snabb kommunikation. 10/10.
Lovisa gjorde ett mycket bra jobb att sälja vår lägenhet!
Trevligt bemötande, mycket bra service
Working with Adam as a broker agent was a very smooth experience, and I am thrilled to give him a high rating. From our very first interaction, Adam demonstrated a level of professionalism, market knowledge, and genuine dedication to what he does that immediately put us at ease.
Adam är engagerad och trevlig.
Adam är trevlig och ambitiös. Han arbetar hårt för att nå resultat.
He was very responsive and informative about the regulations and the apartment situation. Everything went smoothly and the communication between us and the buyers through him was professional and transoarent.
Jag har haft en riktigt bra upplevelse med Niklas, han var tillgänglig och informativ under visningen, respektfull och hjälpsam genom hela budgivningen och professionell och effektiv i avslutet.
Vi blev rekommenderade Malin Klebe av en granne som nyligen sålt sin lägenhet – en rekommendation vi är oerhört glada att vi tog till oss. Redan från första mötet kände vi ett stort förtroende för Malin. Hon tog sig verkligen tid att lyssna på oss, förstå våra behov och anpassa försäljningsprocessen efter våra förutsättningar. Hela vägen kände vi oss trygga och välinformerade, vilket gjorde hela upplevelsen både smidig och positiv. Hon arbetade strukturerat, var alltid tillgänglig för frågor och hade stenkoll på marknaden....
Daniel är en mäklare jag har mycket stort förtroende för. Vi har både köpt och sålt lägenhet via honom.
Daniel är erfaren, trygg och effektiv!
Trygg och saklig i sin roll. Visar förståelse och fint bemötande till en.
Lovisa uppvisade en seriös och förtroende givande bemötande både vid visning och under kontrakt skrivandet.
Adam är professionell, tydlig och tillgänglig genom hela försäljningsprocessen.
Daniel är en jordnära mäklare som inte försöker pusha på kunden överdrivet dyra objekt, och han har en bra kommunikationsförmåga. Jag kände även att Daniel hade en bra informell kontakt också när jag frågade om lite personligare råd och vad han själv kunde rekommendera utifrån sin egen erfarenhet. Det uppskattades. Han är insatt i ämnet också och har bra koll på de mesta av frågorna med lägenhet och boende. Jag kan inte riktigt önska mig mer, så jag ger ett toppbetyg!
Lovisa är mäklaren du vill ha som gudmor till dina barn, man vill inte släppa denna diamant!! Hon är ett superproffs!! Jag har både köpt och sålt lägenhet via Lovisa och ger henne de varmaste rekommendationerna som finns!! Det går inte med ord beskriva hur duktig hon är och hur säker man känner sig med henne.
Trevlig, kommunikativ och gjorde hela processen otroligt smidig.
Daniel var mycket professionell och trevlig. Han underlättade hela processen från start till slut.
Daniel var super bra att finna en lösning som passade både oss och säljaren. Vi var mycket nöjd!
Redan från start har Daniel visat stor professionalitet och en enorm trygghet. Han har jobbat stenhårt och hållit mig uppdaterad under hela tiden. Jag är mycket nöjd med Daniel och rekommenderar honom varmt.
Kunnig, proffsig, engagerad. Väldigt nöjd med Niklas både som köpare och säljare!
Niklas hanterade min försäljning proffsigt, effektivt och snabbt. Jag kände mig trygg under hela processen.
Mycket bra bemötande. Trevlig och tydlig i processen
Jag är otroligt nöjd med mitt samarbete med Lovisa Ek, både som säljare och köpare. Vid försäljningen av min bostad uppskattade jag särskilt hennes raka och tydliga sätt, där hon gav realistiska förväntningar redan från start. Hon höll mig kontinuerligt uppdaterad genom hela processen och visade ett starkt engagemang. Även som köpare har jag känt samma trygghet – Lovisa visar alltid respekt och förståelse för både säljare och köpare, vilket skapar ett stort förtroende. Jag kan varmt rekommendera Lovisa till alla som går i tankar om att köpa eller sälja bostad.
Daniel har skött hela försäljningen av lägenheten väldigt bra. Alltid snabb återkoppling och svarar gärna på alla tusen frågor man har. Rekommenderar starkt!