Celina Langbråten

Celina Langbråten

Celina Langbråten är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Celina Langbråten har varit registrerad mäklare sedan 2025-06. Celina Langbråten har varit aktiv på Reco.se sedan 2025-08 och har fått 18 omdömen med ett betyg på 4.9. Celina Langbråten har haft 11 försäljningar sen 2025-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2025-06 - 2026-04

18 omdömen om Celina Langbråten

Nadiia D
Köpte sin lägenhet med hjälp av Celina Langbråten en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Västra Skogen/Ingenting

Celina was great to work with. Very professional, patient and excellent attitude. Thank you, Celina! <3

Anna J
Sålde sin lägenhet med hjälp av Celina Langbråten en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Västra Skogen/Ingenting

Efter flera månaders misslyckade försök att sälja valde jag att byta mäklare till Celena vilket var ett superval! Celina bidrog med ny energi och hade en stark strategi vilket ledde till försäljning efter endast någon vecka! Snabb och tydlig kommunikation genom hela processen.

Emelie S
Råcksta

Professionell, driven och med ett genuint engagemang. Vi kände oss trygga genom hela processen och kommunikationen var på topp. Rekommenderar till alla som vill ha en smidig och lyckad bostadsaffär!

Jessica H
Västra Skogen/Ingenting

Trevlig mäklare som var hjälpsam på många vis.

Björn Erland L
Mariehäll

Celina är en målmedveten fighter som aldrig ger sig. Hon ser helt enkelt till att det blir affär och bryr sig inte om svårigheter och hinder. Det kändes hela tiden självklart att just hon skulle ha uppdraget att sälja min bostad.

Emelie J
Västra Skogen/Ingenting

Vi är mycket nöjda med Celina och det arbete hon utfört vid försäljningen av vår lägenhet. Hon var alltid engagerad, aktiv, flexibel och lätt att få tag på. Alltid tydlig och trevlig kommunikation. Rekommenderar varmt.

Wincent B
Västra Skogen/Ingenting

Jag är väldigt nöjd! Otroligt engagerat och professionell, bra kommunikation och generellt en väldigt smidig affär! Kan varmt rekommendera!

Claudia Q
Abrahamsberg

Jag är mycket nöjd med mitt val av mäklare. Celina är sympatisk, trygg och har en naturlig social förmåga som inger förtroende utan att kännas påträngande. Hon har varit engagerad och tillgänglig genom hela processen, vilket varit ovärderligt i en period som stundtals varit både upp och ner. Trots sin unga ålder är hon mycket kunnig och professionell, och har guidat mig tryggt genom varje steg. Hon skapar lugn och trygghet, samtidigt som hon har ett driv och en energi som verkligen gör skillnad. Jag kan varmt rekommendera henne.

Manar A
Västra Skogen/Ingenting

Trevlig, tydlig och snabb på svar samt bra och seriöst bemötande! Super nöjd med Celina.

Ruth B
Västra Skogen/Ingenting

Driven och ambitiös och samtidigt enkel att ha att göra med. Rak på sak. Väldigt nöjd.