Daniel Fredricson

Daniel Fredricson

Daniel Fredricson är mäklare på MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg

Daniel Fredricson har varit registrerad mäklare sedan 2014-07. Daniel Fredricson har varit aktiv på Reco.se sedan 2015-01 och har fått 294 omdömen med ett betyg på 4.9. Daniel Fredricson har haft 42 försäljningar sen 2024-02 och har tillfrågat 94% av sina kunder efter omdömen.

2024-02 - 2025-02

294 omdömen om Daniel Fredricson

Sedan starten hos Reco 2015
Diana N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Daniel Fredricson en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Abrahamsberg

Självklart! Här är ett förslag på hur du kan formulera ditt omdöme: Jag är nöjd med Daniels arbete! Han visade sig vara mycket kunnig och professionell genom hela processen. Hans expertis gav mig trygghet och han var alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ge råd. Kommunikationen var utmärkt och jag fick regelbunden återkoppling, vilket gjorde att jag kände mig väl informerad under hela försäljningen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som söker en pålitlig och engagerad mäklare!

Iulia M
Köpte sin lägenhet med hjälp av Daniel Fredricson en del av MOHV Bromma/Solna/Sundbyberg
Abrahamsberg

Daniel har en mycket välkomnande och vänlig personlighet, samtidigt som han håller det hela professionellt. Han kunde svara på alla våra frågor om lägenheten och var alltid redo att diskutera olika möjligheter. Vi uppskattade särskilt hans hjälp med dokumentationen, där han var både noggrann och effektiv genom hela processen. Hans stöd gjorde verkligen vår upplevelse smidigare och mer positiv.

Anna S
Abrahamsberg

Daniel är proffsig, målmedveten och tillmötesgående. Jag är glad att vi valde Daniel som mäklare och är väldigt nöjd med resultatet av vår försäljning!

Nils F
Abrahamsberg

Mycket bra och proffsigt bemötande. Tydlig och bra information till oss. Svarar snabbt på mail och i telefon. Återkommer som utlovat.

Viktor K
Centrala Sundbyberg

Ur köparens perspektiv har jag bara gott att säga om Daniel Fredricson på MOHV. Rak och tydlig kommunikation, avslappnad och spelade rollen som "möjliggörare" på ett utmärkt sätt.

Amanda Azita R
Centrala Sundbyberg

Daniel var ett självklart var redan från början. Trygg, säker och engagerande. Han har full koll på bransche och var väl insatt i området.

Mustafa K
Abrahamsberg / Åkeslund

Pleasent, and professional! He helped me with all my questions.

Per G
Centrala Sundbyberg

Återkopplar alltid på samtal där vi inte fick kontakt. Bra information om bostadsmarkanden. Som jag ser det kunden i fokus hela dagen.

Anne-Lee U
Centrala Sundbyberg

Smidig och snabb affär med en väldigt trevlig mäklare.

Peter U
Centrala Sundbyberg

Trevlig, korrekt och kunnig. Bra mäklare med andra ord. Rekommenderas!