Niklas Bergsten

Niklas Bergsten

Niklas Bergsten är mäklare på MOHV Bromma

Niklas Bergsten har varit registrerad mäklare sedan 2007-11. Niklas Bergsten har varit aktiv på Reco.se sedan 2019-10 och har fått 170 omdömen med ett betyg på 4.9. Niklas Bergsten har haft 43 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

2022-03 - 2023-02

170 omdömen om Niklas Bergsten

Sedan starten hos Reco 2019
    2023-03-27 Verifierad kund
    Niklas är professionell och jordnära, han höll mina förväntningar rimliga under hela försäljningsprocessen i en knepig marknad. Olika taktiker testades för att ge mig så bra chans som möjligt, det mest imponerande var hur han skapade synergi med en annan försäljning i huset. Istället för att den potentiellt blockerade mina chanser så fick jag mer intressenter på min. Jag är en väldigt nöjd kund!:D
    2023-03-16 Verifierad kund
    Alltigenom trevligt och professionellt bemötande och fullgod hantering av vår försäljning.
    2023-03-01 Verifierad kund
    Alltid proffsig. Lätt att få tag i och återkopplar alltid. Lugn och väldigt trygg försäljning och köp med Niklas
    2023-03-01 Verifierad kund
    Niklas är en mäklare som verkligen ser till att både köpare och säljare känner sig nöjda efter avslutad affär! Han inger ett lugn som gör atr man känner sig trygg genom hela processen som kan vara ganska lång och krävande.
  • sålde sitt hus med hjälp av Niklas Bergsten en del av MOHV Bromma
    • Ängsvik
    2023-02-28 Verifierad kund
    Jag kan varmt rekommendera Niklas. Jag har använt mig av honom som mäklare tre gånger och varje gång har han varit trevlig, hjälpsam, tillgänglig, ärlig och tillmötesgående. Det känns som att han genuint bryr sig och även mellan försäljningar är han behjälplig med vad man nu kan ha för funderingar.
    2023-02-24 Verifierad kund
    Bra bemötande och tydlig förväntansbild som också uppfylldes. Rekommenderar!
    • Beckomberga Söderberga Park
    2023-02-09 Verifierad kund
    Always a pleasure to do business w
    2023-02-03 Verifierad kund
    Niklas är alltid proffsig, lugn, trygg och väldigt kontaktbar.
    • Ekebyhov
    2023-01-30 Verifierad kund
    Niklas är väldigt proffsig och som säljare kände jag mig väldigt trygg. Han är alltid anträffbar och inlyssnande. Riktigt bra mäklare med andra ord!
    • Kallhäll
    2023-01-19 Verifierad kund
    Seg marknad just nu, vad ska man säga... inte mkt som mäklare kan göra så mkt åt direkt...
    Men Niklas är proffsig att ha att göra med och han har en hel del idéer på hur man skall gå tillväga.
    Fel läge att sälja när jag sålde, men är inte mkt jag kan beskylla mäklaren för. Han gjorde ett bra jobb i uppförsbacke helt enkelt!