Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

• BadgeSevenYears
4.9

Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Här hittar du en av Stockholms mest populära stadsdelar. Närheten till Vasaparken och storstadspulsen gör att det är omöjligt att inte trivas. Vi på Svensk fastighetsförmedling har god kännedom både om bostadsbranschen, och brinner för att hjälpa dig hitta den allra bästa...

395 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Sedan starten hos Reco 2016

Hani A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Bästa affären , bra mäklare , mycket påläst , väl organiserat

Linda B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Fredrik Brunned en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Fredrik är mycket trevlig, professionell och kommunikativ. Han gjorde verkligen allt för att affären skulle bli så bra som möjlig, från start till mål. Vi är oerhört nöjda och rekommenderar verkligen Fredrik som mäklare.

Viktor L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicola Grez-Pancetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Vi köpte en lägenhet med Nicola som mäklare. Bra och rak dialog hela vägen, svarade alltid snabbt på våra frågor och allt det praktiska har gått jättebra! Väldigt nöjda.

Andrea N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicola Grez-Pancetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Jag och Nicola hade genomgående ett mycket bra samarbete. Han var lyhörd och förstod snabbt vad jag som säljare behövde från honom. Han levde mer än väl upp till mina förväntningar och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli en bra försäljning. Jag har bara positiva saker att säga och kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Ronald E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Alexander Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Proffsig, påläst, anträffbar, lugn och metodisk och inte minst trevlig!,

Einar S
Sålde sin lägenhet med hjälp av Patrick Björkman en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Väldigt nöjd med Patrick som jag fick stort förtroende för från första samtalet. Tydligt presenterad process och plan för försäljningen, men med flexibilitet att anpassa efter förändrade omständigheter. Påläst, driven och trevlig!

Amel Vendela B
Vasastan

Nicola hjälpte oss att landa vår dröm-lägenhet. Det är jag evigt tacksam för!

Caroline K
Vasastan

Har haft fullt förtroende för Patrick genom hela processen. Pålitlig, påläst och kompetent!

Christoffer S
Vasastan

Trevlig och respekt full mäklare

Rikard E
Sålde sin lägenhet med hjälp av Sam Öhrn en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Sam gjorde en bra insats med vår försäljning och var alltid enkel att få tag på. Kontaktade intressenter aktivt

Sharok K
Vasastan

Kommunikativ, aktiv, trevlig och professionell mäklare som gör allt för att få både säljare och köpare nöjda med affären. Han gör det lilla extra som är svårt att beskriva.

Zsuzsanna P

Fast, knowledgable, professional.

Filip A
Vasastan

Bemött på ett professionellt sätt och skötte affären väldigt smidigt. Svarade bra på frågor och återkopplade kontinuerligt under processen. Rekommenderar starkt.

Maria W
Köpte sin lägenhet med hjälp av Alexander Nilsson en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Betyget avser FREDRIK BRUNNED, då jag aldrig träffat eller sett Alexander Nilsson mer än på bild. Däremot är Fredrik Brunned himla trevlig å bra.

Filip N
Fredhäll

Som köpare upplevde jag Alexander som proffsig och enkel att kommunicera med. Allt gick smidigt, inga konstigheter alls!

Johan S
Vasastan

Nicola har varit fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Trevlig, professionell, tålmodig, lyhörd, engagerad och trots en skakig och trög marknad gav han inte upp utan tillförde mer energi hela vägen fram till avslutad försäljning. Rekommenderas starkt!

Christoffer A
Vasastan

Alexander var otroligt professionell, kunnig och erfaren. Duktig på området (Vasastan) med stor lokal kännedom. Rekommenderas starkt! 5 av 5! Från oss; Christoffer & Carolina

SIMON B
Vasastan

Det var inspirerande att se hur Patrik, som utan att pressa mig under den period som föregick aktiv försäljning, när vi väl gick ut skarpt förvandlades till ett förhandlings-djur. Jag är vidare nöjd med hur övriga som på ett eller annat sätt blev berörda av processen behandlades med respekt.

Joel E
Vasastan

Sam var mycket lyhörd och arbetade hårt för att nå upp till mina förväntningar. Jag kan varmt rekommendera Sam till andra, då ni garanterat kommer få en mäklare som verkligen ger 100% och låter kundens önskemål gå först.

Bengt Ronnie L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Sam Öhrn en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Hej Rekommenderar Sam om ni letar efter en genuin, kunnig och affärsdriven mäklare som fokuserar på att se till att bostadsaffären processas på bästa möjliga sätt. Snabb och tydlig i kommunikationen. Påvisar en stor flexibilitet i tidsramarna kring köpet. Vänligen Ronnie (Delköpare av Torsgränd nr."x")

Milton K
Vasastan

Sam har under hela processen varit närvarande och otroligt duktig på att hålla oss uppdaterade. Han har varit väldigt mån om hur vi känner oss och hur vi kunde uppnå våra förväntningar. Han har varit transparent, flexibel och professionell. Även otroligt trevlig och alltid på gott humör, något som verkligen uppskattats. Rekommenderas!

Kim S
Vasastan

Förtroendeingivande med en enkel och tilltalande kommunikation. Som köpare känner vi oss väl bemöta och rättvist hanterade. Det kändes bra och smidigt, där han var tillgänglig för oss när vi behövde få kontakt. Snabb affär, det gillar vi.

William Lars Henrik N
Vasastan

Nicola hade ett väldigt vänligt och bra bemötande. Han ordnade en deal som gjorde både oss och säljaren nöjda!

Magnus H
Vasastan

Trevlig och mycket flexibel med tiderna.

Martin L
Vasastan

Fredrik har ett stort driv och brinner verkligen för sin uppgift. Samtidigt väldigt kommunikativ, lättsam och enkel att samarbeta med. Det bästa man kan önska sig av en mäklare.

Otto R
Kungsholmen

Sam gav oss den bostadsrättaffären vi önskade oss - väldigt smidigt och till ett bra och rättvist pris. Sam lyssnade på oss och våra önskemål och var väldigt professionell i varje steg - jag kan varmt rekommendera Sam till er kommande bostadsrättsaffär

Tobias S
Vasastan

Sam Öhrn var väldigt smidig att göra bostadsaffär. Pålitlig och professionell! Kan verkligen rekommenderas

Stina N
Vasastan

En supersnabb och smidig affär! Både jag och min familj fick en väldigt trevlig upplevelse av Nicola vid köp av min nya bostad. Rekommenderar honom varmt!

Leif N
Vasastan

Effektiv och snabb försäljning. Det slutliga priset var nära den värdering som Alexander gjort, och passade därför till mina förväntningar. Alexander är mannen som gör det extra när det behövs för att man kan komma vidare med processen.

Tommy S
Vasastan

Kan inte annat än starkt rekommendera Nicola. Alltid tillgänglig och lägger ner ett hästjobb, alltid trevlig bemötande och lyssnar in ens önskemål samtidigt som han guidar i beslut för att få ett bra pris.

Kevin W
Vasastan

Nicola har skött alla mina bostadsaffärer och har alltid en bra plan och jobbar hårt för att leverera ett bra resultat.

Mahnaz R
Vasastan

Jag rekommenderar varmt Nicola Grez-Pancetti om ni vill ha en bra, noggrann, seriös och ambitiös mäklare. Han är tydligt, punktligt och målmedveten; egenskaper som jag värdesätter hos en mäklare.

Hampus A
Vasastan

Mycket tillgänglig och tillmötesgående under hela köpprocessen av min lägenhet, rekommenderar!

Johanna U
Stockholm

Vi hade träffat en annan mäklare tidigare men han visade inte riktigt intresse och var ifrågasättande till att vi ursprungligen tänkt vänta med försäljningen av lägenheten en tid. Sam sålde grannlägenheten och vi såg honom som hastigast men valde att ta kontakt efter att bytt några ord med hans assistent. Sam har förståelse och framför allt respekt för hur vår situation är och vi kom överens om ett upplägg som passade oss. Vi har genom Sams arbete sålt lägenheten tidigare än vi planerat och han har hjälpt oss till en i mina ögon smidig affär som vi är nöjda med.

Jan-Erik B
Vasastan

Noggrann och ambitiös mäklare som jobbat på för att navigera rätt när bostadsmarknaden har svajat.

Frida Josefin V
Stockholm

Vi köpte en lägenhet av Sam. Mycket trevlig, proffsig och snabb återkoppling! Rekommenderar!

Vince S
Vasastan

Rekommenderar Nicola! Han är engagerad.

Viktoria G
Vasastan

Han har tagit sig an uppgiften sakligt, varit professionell och lyhörd för våra önskemål. Sam kan varmt rekommenderas.

Lena V
City/Norrmalm

Jag blev väldigt trevligt bemött av mäklaren och han kontaktade mig löpande. Inför budgivning uppstod det tyvärr en stressituation som gjorde att vi tackade ja till ett bud istället för omvisning veckan efter som vi hade dragit på telefon men vilket då glömdes bort i all hast. Sammanfattningsvis, bra trevlig kunnig mäklare men lite för hetsigt att tacka ja till bud och kontraktsskrivning inom loppet av en dryg timma.

Hans K
Vasastan

Trevlig kontakt, pålitlig och engagerad.

Linus A
Vasastan

Väldigt nöjd med Nicola - dedikerad, trevlig och professionell. La mycket tid och engagemang på affären.

Johan A
Vasastan

Sams hantering av vår försäljning var från början förtroendeingivande och slutresultatet är vi mycket nöjda med. Sam höll oss informerade vad som skulle ske under processen och höll oss löpande informerade från början till slut.

Ann R
Vasastan

Mycket bra bemötande, kunskap och återkoppling. Han var kreativ och engagerad. Förväntningarna var högt ställda i en osäker tid. Fredrik levde nästan upp till målet. Skulle använda Fredrik igen vid försäljning av lägenhet i stan.

Elham L
Vasastan

Vi är så himla glada att vi valde Nicola som mäklare! Vi hade tidigare valt en annan mäklare som inte lyckades sälja lägenheten med den prisbild vi önskat, så vi var ganska stressade över att den inte blir såld. Efter vårt samarbete med Nicola har vi förstått hur viktigt det är att man hittar en mäklare som BRYR SIG! En bostadsförsäljning är en stor grej för varje enskild kund och det märks verkligen att Nicola inte tar det för givet. Vi är evigt tacksamma för det arbete ni lagt ned!

Emma W
Vasastan

Vi är supernöjda med Alexanders hjälp med försäljningen av vår lägenhet. Rekommenderas starkt!

Ahmet A
Vasastan

Nicola är en erfaren mäklare som har koll på läget! Det har varit en smidig process från första kontakt och vi känt stort förtroende för Nicola. Det märktes att han arbetade hårt för att överträffa våra förväntningar - vilket han gjorde!

Karin C
Vasastan

Jag skulle beskriva Nicola som top notch! Han är ytterst professioel, kunnig, inkännande/inlyssnande, smidig och omtänksam mäklare. Mitt intryck är att han är mån om att ge såväl säljande som köpande part bästa möjliga service. Jag kommer definitvt att kontakta Nicola i fortsättningen om det blir aktuellt med nytt boende.

Kristoffer T
Vasastan

Vi sålde vår lägenhet med Sam och är mycket nöjda. Sam var lyhörd inför våra behov (och snabba vändningar), proffsigt och seriös. En mäklare som du kan lita på!

Per B
Vasastan

Excellent mäklare som gjorde allt för att försäljningen skulle bli bra för alla parter. De förväntningar vi hade uppfylldes till fullo. Trevlig och lättillgänglig och svarade snabbt på förfrågningar. Skulle helt klart låta honom genomföra en ny lägenhetsförsäljning om det blir aktuellt

Gustaf R
Vasastan Östermalm