Vi är imponerade över Sams konstant trevliga-och professionella bemötande.
Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Välkommen till Svensk fastighetsförmedling i Vasastan! Här hittar du en av Stockholms mest populära stadsdelar. Närheten till Vasaparken och storstadspulsen gör att det är omöjligt att inte trivas. Vi på Svensk fastighetsförmedling har god kännedom både om bostadsbranschen, och brinner för att hjälpa dig hitta den allra bästa...
698 omdömen om Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Sedan starten hos Reco 2016
Jag blev bemött på ett otroligt trevligt, proffsigt och tryggt sätt. Sam var alltid tillgänglig, lugn och väldigt lätt att prata med. Sam var engagerad, tydlig och höll mig uppdaterad genom hela processen. Allt kändes smidigt och genomtänkt, och jag kände mig delaktig hela vägen. Kort sagt: en toppenupplevelse! Sam gjorde hela försäljningen både enkel och trygg, och jag kände verkligen att han hade mitt bästa i fokus. Det märktes att han var erfaren och genuint engagerad i att få till ett bra resultat.
Professionell och väldigt tillgänglig. Mycket bra bemötande på visningar.
Väldigt erfaren ,ansvarsfull och driven mäklare - vi är grymt nöjda!
Alexander var väldigt professionell och trevlig under hela processen. Han kunde tillgodose svar på alla frågor jag hade och har återkommit med snabb svarsfrekvens. Jag är väldigt nöjd och glad med hans insats, han hade ett trevligt bemötande och han stressade inte på mig eller processen utan lät varje steg ta sin tid vilket jag uppskattade.
Vi fick förslag från Hitta mäklare och hade kontakt med tre mäklare, varav en Alexander Nilsson. Alla förmedlade tillit och kompetens. AN upplevde vi också i hela familjen som den mest engagerande. Vi var mycket nöjda med AN i hela processen, i vilken han kunde balansera ett önskepris med ett mera sannolikt slutpris. Från oss får AN de bästa omdömen.
Vilken stjärna du är Sofie!! Bästa mäklaren man kan tänka sig!! Du har utan att ens annonsera lyckats sälja vår lägenhet till ett pris som verkligen var över förväntan! Du är otroligt proffsig , tillgänglig, supertrevlig och gör det där lilla extra! Dessutom är du jordnära och man känner stort förtroende!! Vi rekommenderar Sofie starkt!! Hon gör ingen besviken!! Tusen Tack , Linn och Johan
Sofie har varit mycket trevlig och tillmötesgående.
Tack för det fina omdömet Moa! Grattis till er fina lägenhet :)
Jag kan varmt rekommendera Nicola som mäklare! Han är otroligt driven, kommunikativ och professionell genom hela processen. Dessutom en härlig person som verkligen gör sitt yttersta för att man ska känna sig trygg och nöjd.
It was a pleasure working with Fredrik. He is a professional, dedicated and reliable realtor. I'm very satisfied with the experience and would definitely recommend him.
Hårt jobbande tjej som levererar.
Tack för förtroendet och det fina omdömet!
Nicola var mycket flexibel och tillmötesgående under hela processen. Han balanserar både köpare och säljares intressen på ett naturligt och förtroendeingivande sätt.
Vi har sålt många lägenheter och haft nöjet att lära känna många mäklare. Nicola Grez Pancetti var den i särklass absolut bästa mäklare i alla avseenden vi anlitat. Annika&Christer
Jag träffade 4 mäklare inför min försäljning och valde Sam utifrån vad han presentera för upplägg. Jag är nöjd med Sams hantering av min försäljning ifrån fotografering till kontraktsskrivning
Förstående, tillmötesgående och trevlig! Proffesionellt intryck under visningen.
Trygg, realistisk och driven mäklare som rekommenderas varmt.
Jättebra klar och tydlig! Patrick hjälpte oss på ett tryggt sätt genom hela affären.
Väldigt lugn och öppen för våra önskemål. Han var peppande men gick heller inte på för hårt om saker. Han lyckades sälja vår lägenhet så vi var nöjda. Men han gav inte ett för ”säljigt” intryck. Det uppskattar jag mycket.
Vi hade den stora glädjen att ha Sofie som mäklare när vi köpte vårt första hem, och vi kunde inte ha önskat oss en bättre upplevelse! Hon var otroligt tålmodig med alla våra frågor, alltid tillgänglig och genuint engagerad genom hela processen. Sofie utstrålar både värme och professionalism, och hennes kunnighet och lugn fick oss att känna oss trygga i varje steg.
Stort tack Julia för ert fina omdöme! Det betyder mycket för mig och hoppas få hjälpa er i framtida bostadsaffärer. Grattis till en fantastisk bostad!
Trevlig, påläst och ett bra stöd från början till slut. En person som ger ett bra intryck och som man litar på, vi rekommenderar Sofie starkt!
Snabbt och smidigt, bra resultat, rekommenderas varmt
Tusen tack Leandro för omdömet och för förtroendet att få hjälpa till med försäljningen!
Mäklarens uppgift är ju att tillvarata säljarens intressen, det gör Sofie på ett balanserat sätt då hon även förstår och kan se köparens perspektiv.
Tack Jens för omdömet och grattis till er fantastiska lägenhet!
Sofie var väldigt professionell och engagerad genom hela processen, alltid tillgänglig och lätt att ha kontakt med. Vi är supernöjda och rekommenderar henne varmt.
Tusen tack för det fina omdömet!
Professionell, trevlig, hjälpsam, med social kompetens.
Sakligt, ödmjukt och korrekt. Mycket kundorienterad, tillgängligt och effektiv.
Super trevlig, saklig och kunnig! Vi är mycket nöjda med Nicola.
Sofie Eriksson och teamet på Svensk Fastighetsförmedling i Vasastan gjorde ett fantastiskt jobb när jag köpte min första bostad. Som förstagångsköpare kände jag mig trygg genom hela processen tack vare deras professionella bemötande, tydliga struktur och smidiga hantering av visningar, kontraktsskrivning och kontakten med säljaren. 5 av 5 stjärnor – varmt rekommenderas!
Stort tack från oss allihopa för dina fina ord!
Rekommenderar varmt Nicola som hjälpte mig sälja min lägenhet i Vasastan! Erfaren och påläst gjorde han sin yttersta för att få till en bra affär samtidigt som han höll mig välinformerad under processens gång. Kändes både tryggt och enkelt!
Sofie är en mycket bra och lyhörd mäklare som skapar bra upplevelse för både köpare och säljare
Tack snälla för omdömet och grattis till er nya fina bostad!
Snabb på att svara, beslutsam med att ta reda på svar kring våra frågor om lägenheten. Trevlig och avslappnad under visningen.
Tack snälla för omdömet och grattis till er nya fina bostad!
Köpte en lägenhet genom sofie. Kan bara rekommendera sofie till alla köpare/ säljare. En ängel! // Nalle
Gav helt rätt råd och fick lägenheten såld!
Är påläst, alltid positiv, professionell i alla lägen
Tack Erik för det fina omdömet och för förtroendet att förmedla din bostad!
Profesionell, lyhörd och tillitsfull. Sam höll oss informerade på ett tryggt sätt och var engagerad genom hela processen!
Vi har bara positiva saker att säga om Nicola! Alltid lika trevlig, tydlig och genuin. Superpositiv säljupplevelse.
Jag har varit på många visningar i mitt liv och sålt flertal bostäder i landet. Jag har under dessa aldrig mött en så trevlig mäklare om Nicola. Allt ifrån presentation av lägenheten, kommunikation efteråt samt signering och uppföljning. Jag rekommenderar ALLA som kan välja en mäklare att kontakta Nicola. Då kommer er process bli precis som ni vill ha den!
Nicola har varit så professionell och hjälpsam genom hela processen. Att köpa en första lägenhet är en stor och omvälvande upplevelse, men med Nicola känns allt enkelt, tryggt och säkert. Ingenting är omöjligt! Har man en gång gjort en affär med Nicola vill man alltid göra det. Nu vill vi inte flytta på ett tag, men nästa gång vi gör det bir det 100% med hjälp av honom! Tack!
Sam är så lätt att samarbeta med, tar fin hänsyn till det man själv är uppe i som säljare, är okomplicerad och lätt att få tag på när saker dyker upp. Otroligt proffsig, kan varmt rekommendera!
Från första kontakt med Lina har allting varit så bra jag bara kunnat tänka mig. Alltid tillgänglig, hjälpsam och affärsdriven. Jag har sedan dag ett känt att hon gjort allt hon kunnat, för att få till en så bra affär som möjligt för mig, och jobbat otroligt hårt. Jag kan inte nog rekommendera henne som mäklare, och kommer alltid att använda Lina framöver. Otroligt nöjd är jag!!
Bra mäklarjobb! Bra bemötande och information genom hela processen.
Sympatisk, trevlig, effektiv och hjälpsam.
Tack Jessica för det fina omdömet!
Professionell, tillmötesgående, tydlig och ärlig kommunikation.
Stort tack för förtroendet att hjälpa till med din försäljning!
Kunnig, tydlig och bra kommunikation!
Trevlig, närvarande, tillmötesgående och kunnig
Jättetrevlig och behjälplig! Snabb på att svara är ännu ett plus!
Tusen tack Carl Johan för det fina omdömdet!
Mycket proffsig och tillmötesgående.
Stort tack för förtroendet att hjälpa er med er bostadsförsäljning!
Av de mäklare vi hade kontakt med i samband med försäljning av vår lgh var han den som kändes mest genuin och lyhörd - och förhoppningsvis tyckte ev köpare likadant. Han föreslog dessutom en fast procentsats ist för sk trappa förstärkte intrycket av att han jobbar seriöst. Och istället för att bara kasta vår lgh upp på hemnet och hålla tummarna jobbade han mer långsiktigt och kunde då få fram väldigt köpstarka budgivare. Under budgivningen kämpade han hela vägen igenom, trots utdragen process, för vi skulle få så bra betalt som möjligt. Rekommenderar!
Köpte via Nicola denna gång och har tidigare sålt via honom för några år sedan, väldigt bra i bägge dialoger och känns trygg genom hela processen.
Patrick var väldigt tillmötesgående gentemot oss som köpare. Han var rak och transparent i sin kommunikation och gav oss en privatvisning på väldigt kort varsel för att vi skulle få se lägenheten i lugn och ro innan vi bestämde oss. Vi kände oss trygga hela vägen till kontraktskrivningen. Kan rekommendera Patrick som mäklare!
Fantastiskt slutpris. Det som imponerade mest var dock processen och hängivenheten som Sam hade.