Alexander jobbade intensivt för att få vår lägenhet såld innan den lades ut på alla relevanta sidor. Därefter fortsatte han att komma på nya idéer hur den skulle,säljas och lyckades med det. Alexander återkopplade löpande vad som hände i ärendet. Vi kan varmt rekommendera hon9m som mäklare.
Alexander Segerfeldt
Alexander Segerfeldt är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
.Alexander Segerfeldt har varit registrerad mäklare sedan 2024-05. Alexander Segerfeldt har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-08 och har fått 67 omdömen med ett betyg på 4.7. Alexander Segerfeldt har haft 4 försäljningar sen 2026-03 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
67 omdömen om Alexander Segerfeldt
AS upplevde vi i början som något junior och naiv men han var öppen för vår feedback och då blev det bättre. Genomförandet av förberedelserna för och själva visningen fungerade bra och återkopplingen under budgivningen fungerade bra. Vill också skicka med att vi upplevde att AS inte riktigt hade koll på prisläget i området. Vi är i stort sett nöjda .
Proffesionellt och trevligt bemötande som ledde till affär. Kan rekommendera Alexander!
Alexander är fantastiskt lyhörd samtidigt som han är målinriktad! Han är dessutom grymt engagerad och ingav ett stort förtroende!! Ett STORT Tack till en av de Bästa i Vasastan!!!
Alexander är trevlig, professionell och svarar alltid snabbt. Skulle varmt rekommendera att båda köpa och sälja lägenhet med Alexander! 🤩
Mycket engagerad, ambitiös, kunnig och lösningsorienterad mäklare.
Professionell hantering av försäljning av bostaden. Han har visat stort intresse och varit väldigt medhjälplig. Tydlighet och att berätta och beskriva hur allt går till har han skött galant. Jag har känt mej trygg hela vägen. Han har ingett stor tillit trygghet.
Trevlig och förtroendeingivande.
Effektiv, transparent och kunnig. Tillmötesgående och lätt att ha att göra med.
Omdömen från tidigare arbetsgivare
Alexander var alltid enkel att få tag på och visade ett stort engagemang
Trevligt bemötande och kunnig på sitt område.
Vänlig och trevlig, tillmötesgående, ihärdlig, mycker duktig förhandlare.
Vi upplevde att Alexander tar sitt jobb på stort allvar. Han ger en otrolig trygghet, noggrannhet och vänlighet till sina kunder. Har bara gott att säga om honom. Rekommenderar honom varmt som mäklare och vi kommer absolut anlita honom i framtiden!
Tydlig, trevlig och en snabb affär. Inte alltid kontakt med mig utan bara den partner.