Nicola Grez-Pancetti

Nicola Grez-Pancetti

Nicola Grez-Pancetti är mäklare på Svensk Fastighetsförmedling Vasastan

Nicola Grez-Pancetti har varit registrerad mäklare sedan 2017-07. Nicola Grez-Pancetti har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-09 och har fått 172 omdömen med ett betyg på 4.9. Nicola Grez-Pancetti har haft 43 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2022-09 - 2023-08

172 omdömen om Nicola Grez-Pancetti

Sedan starten hos Reco 2017
Viktor L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Nicola Grez-Pancetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Vi köpte en lägenhet med Nicola som mäklare. Bra och rak dialog hela vägen, svarade alltid snabbt på våra frågor och allt det praktiska har gått jättebra! Väldigt nöjda.

Andrea N
Sålde sin lägenhet med hjälp av Nicola Grez-Pancetti en del av Svensk Fastighetsförmedling Vasastan
Vasastan

Jag och Nicola hade genomgående ett mycket bra samarbete. Han var lyhörd och förstod snabbt vad jag som säljare behövde från honom. Han levde mer än väl upp till mina förväntningar och gjorde det där lilla extra för att det skulle bli en bra försäljning. Jag har bara positiva saker att säga och kan varmt rekommendera honom som mäklare.

Amel Vendela B
Vasastan

Nicola hjälpte oss att landa vår dröm-lägenhet. Det är jag evigt tacksam för!

Sharok K
Vasastan

Kommunikativ, aktiv, trevlig och professionell mäklare som gör allt för att få både säljare och köpare nöjda med affären. Han gör det lilla extra som är svårt att beskriva.

Zsuzsanna P

Fast, knowledgable, professional.

Filip A
Vasastan

Bemött på ett professionellt sätt och skötte affären väldigt smidigt. Svarade bra på frågor och återkopplade kontinuerligt under processen. Rekommenderar starkt.

Johan S
Vasastan

Nicola har varit fantastisk genom hela försäljningsprocessen. Trevlig, professionell, tålmodig, lyhörd, engagerad och trots en skakig och trög marknad gav han inte upp utan tillförde mer energi hela vägen fram till avslutad försäljning. Rekommenderas starkt!

William Lars Henrik N
Vasastan

Nicola hade ett väldigt vänligt och bra bemötande. Han ordnade en deal som gjorde både oss och säljaren nöjda!

Stina N
Vasastan

En supersnabb och smidig affär! Både jag och min familj fick en väldigt trevlig upplevelse av Nicola vid köp av min nya bostad. Rekommenderar honom varmt!

Tommy S
Vasastan

Kan inte annat än starkt rekommendera Nicola. Alltid tillgänglig och lägger ner ett hästjobb, alltid trevlig bemötande och lyssnar in ens önskemål samtidigt som han guidar i beslut för att få ett bra pris.