Jag kunde inte fått en bättre mäklare, än Hanne. Utrolig duktig på sitt jobb. Mycket påläst, om området och föreningen
Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Välkommen till oss på Fastighetsbyrån i Norra Djurgårdsstaden & Hjorthagen Vi är mäklaren med mest erfarenhet av försäljningar i Norra Djurgårdsstaden och Hjorthagen. Vi har varit verksamma i området sedan byggstart och är marknadsledande både på nyproduktion och på andrahandsmarknaden och vi hjälper dig gärna både med att...
962 omdömen om Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Sedan starten hos Reco 2017
Trevligt bemötande, kunnig, följer upp och tillgänglig för frågor/hjälpsam!
Hanne gjorde ett fantastiskt jobb med att svara på mina frågor och föra kontakt vid alla tillfällen i processen. Stort tack för det!
Hanne är kompetent, engagerad och hjälpsam. Helt enkelt gick allt väldigt smidigt.
Vi köpte bostad genom Hanne som genom hela processen var mycket professionell och engagerad vilket kändes tryggt. Snabb och tydlig kommunikation och väldigt trevlig och lättsam! 🌟
Så roligt att höra! 😊 Tack för att ni tog er tid att skriva. Önskar er all lycka och många härliga stunder i ert nya hem, vi ses på tillträdet! 🌟
Punktlig, informerad, kommunikativ och lyhörd med ett trevligt bemötande och professionell ton. Jag kan verkligen helhjärtat rekommendera Christoffer Parenkranz som en förtroendeingivande mäklare.
Professionellt bemötande, bra kommunikation, bra råd, hjälpsam
Tack snälla för din fina recension Helén! Det har varit ett nöje att hjälpa dig genom försäljningen och jag är glad att du är nöjd med processen. Hör gärna av dig om du behöver hjälp framöver, jag finns alltid här som bollplank. Vi ses på frånträdet! :)
Tog alla mina frågor på stort allvar och såg till att få snabba svar från förening och ekonomiska förvaltare.
Tack Oskar för din fina recension! Det har varit ett nöje att hjälpa er och jag är glad att ni är nöjda. Önskar er all lycka i ert nya boende! :)
Från första samtalet till signering har Christoffer varit informativ, svarat på frågor och återkopplat snabbt. Vi har upplevt det professionellt och trevligt!
Väldigt tillmötesgående, svarade snabbt, hade bra koll när man hade frågor och ingav ett förtroende genom processen. Kändes super!
Vi träffade fem st olika mäklare och valde till slut honom. Ett riktigt bra val visade det sig! Christoffer har under hela resan varit suverän. För oss säljare har han hela tiden varit tillgänglig, kommit med med de allra bästa råd och rekommendationer och visat en enorm skicklighet vid en känslig budgivning. Kan rekommendera honom å det varmaste (särskilt i par med stylist-Ellie, då blir det dynamit 🧨!)
Helt fantastisk person. Vänligt och professionellt intryck från första början. Mycket kommunikativ och alltid tillgänglig för eventuella frågor. Vi kände oss väldigt trygga i hur han vid budgivningen hanterade alla intressenter och sedan de 2 två kvarvarande sällskapen. Jag har redan rekommenderat honom till en bekant. Tusen Tack Christoffer!
Vi är så otroligt tacksamma och nöjda med vår mäklare Sarah Sjödin. Superproffsig och väldigt härlig att jobba med. Rak i kommunikation, jättetrevlig och professionell. Allt man önskar av en mäklare! Så glada för att just Sarah har sålt vår lägenhet, vi kunde inte ha valt en bättre.
Sarah Sjödin är helt enkelt bäst! En fantastisk mäklare som har den största kunskapen om området i NDS samt ett driv och engagemang i världsklass. Hennes långa erfarenhet och djupa insikt i mäklarbranschen samt stora kontaktnät gör henne till det bästa valet du behöver vid antingen försäljning eller letande av nytt boende i området. Vi är så nöjda med valet av Sarah Sjödin som mäklare när vi sålde vår lägenhet. Toppklass rakt igenom! Tack Sarah!
Tack för fina ord, det har varit ett nöje att hjälpa er!
Min erfarnhet av Christoffer är att han är mycket professionell.
Christoffer var otroligt proffsig, tillmötesgående, pålitlig och vänlig under hela köpprocessen. Det har känts tryggt hela vägen och jag rekommenderar honom varmt!
Vi har både sålt och köpt med Christoffer, och upplever att han är kanon.
Vi anlitade Christoffer för att sälja vår lägenhet och är mycket nöjda med valet. Hans kommunikation var toppklass, där vi alltid kände oss uppdaterade och involverade, och han förde sakliga diskussioner och hjälpte oss föra resonemangen sakligt och grundat innan varje beslut. Det gav oss trygghet genom hela processen. Christoffers positiva inställning och tålamod gjorde försäljningen väldigt smidig givet marknadsläget, där vi sålde efter 6 st visningar. Hans absolut starkaste sida var förmågan att upprätta personliga dialoger...
Alltid snabba svar och Väldigt trevligt och positivt bemötande! Har passat jättebra med oss och har alltid haft bra svar på tal och kloka tankar kring säljtaktik! Resulterade också i en snabb och smidig affär trots en ganska kall marknad! Snyggt jobbat!
Mycket trevlig, kunnig och förtroendeingivande!
Stort tack Robert för dina fina ord och för förtroendet! Hoppas du kommer stortrivas i din nya bostad :)
Jag kan varmt rekommendera Christoffer Perenkranz på Fastighetsbyrån. Från första kontakten till avslutad affär har han varit otroligt professionell, engagerad och lyhörd. Kommunikation och återkoppling har alltid varit snabb och tydlig, och jag kände mig väldigt trygg genom hela processen. Hans kunskap om marknaden och området, kombinerat med en personlig och genuin service, gjorde att jag fick blev otroligt nöjd med resultatet.
Christoffer hjälpte oss sälja vår lägenhet och var ett superproffs från start till mål. Kompetent, erfaren, trygg, vänlig och utgick hela tiden från oss och våra behov. Jag kan varmt rekommendera Christoffer!
Christoffer var trevlig och klär sig stiligt
Mycket bra upplevelse. Satte sig väl in i uppdraget och hade kontinuerliga avstämningar med oss säljare som gjorde oss trygga. Har en otrolig koll på NDS. Inget att klaga på alls.
Ett riktigt proffs. Väldigt professionell, trygg och kunnig. Både köpt och sålt via Christoffer. Rekommenderar starkt.
Jobbade hårt för att sälja vår lägenhet. Väldigt bra att ha att göra med. Väldigt bra kommunikation.
I highly recommend Christoffer. He was very nice, supportive, and flexible throughout my buying process. I could entirely rely on his help and advice during the process. He was recommended to me by one of my friends, and he met all of my expectations and beyond. Together with his colleague Hanne Söderström they helped me find my dream apartment in a stressful period for me.
Erik gav oss ett väldigt trevligt bemötande i alla sammanhang kring köpet av bostaden från visning till avslut. Han är mycket kunnig som mäklare och har en stark lokal förankring i det område vi köpte bostaden. Han gav oss bra och tydliga svar på alla våra frågor. Affären gick snabbt och smidigt trots en lite ”otydlig” marknad och vi kände oss trygga med Erik som mäklare hela vägen till kontraktsskrivning.
Punktlig, arbetar hårt och oerhört trevlig! Är supernöjd.
Tack så mycket Patricia! Det glädjer mig verkligen att du är nöjd :D
Christoffer känner sin marknad väl och är mycket trevlig och tillmötesgående under hela försäljningsprocessen. Vi kan varmt rekommendera honom!
Professionell, flexibel och trevlig
Allt gick smidigt till, skönt för mig som är första gångs köpare! Så verkligen toppnotch!
Positiv och proffsig. Inget är ett problem.
Tack för din feedback! Kul att allt fungerade smidigt :D
Proffsig och duktig. Mycket nöjd.
Vi uppskattar att han är passionerad och engagerad i sitt arbete. Han svarade alltid snabbt och vi hade mycket bra kommunikation under hela processen.
Ödmjuk och trevlig mäklare. Skulle rekommendera honom varmt.
Mycket positivt professionellt bemötande.
En mäklare med yttre stil och inre skärpa.
Christoffer har ett mycket positivt och vänligt bemötande och har varit mycket proffesionell, snabb och effektiv i sitt mäklaruppdrag.
Mycket bra bemötande och service genom hela försäljningsprocessen.
Vi var nöjda med Christoffer insats, alldeles särskilt då marknaden var väldigt ostadig vid tidpunkten.
Hanne var professionell och engagerad och vi hade bra kommunikation genom hela processen. Vi är verkligen glada att vi hade henne som mäklare och ger henne våra varmaste rekommendationer och toppbetyg!
Stort tack för de fina orden! Det har varit en ära att få hjälpa er genom hela processen, och jag är verkligen glad att ni kände er trygga och nöjda. Ert förtroende betyder mycket, och det har varit ett väldigt fint samarbete från början till slut. Tack igen för att jag fick vara en del av er resa! Varmaste hälsningar! /Hanne
Hanne är proffsig och vänlig med snabb och tydlig kommunikation. Rekommenderar.
Tack så mycket för dina fina ord! Det har varit roligt att få hjälpa dig genom köpet och jag är glad att du upplevde allt som tydligt och smidigt. Stort grattis till er nya bostad, vi ses på tillträdet! Vänliga hälsningar, Hanne
Trevlig, tillmötesgående, professionell.
Mycket bra bemötande och professionell service genom hela köpprocessen.
Bra dialog och samarbete, proaktiv under processen, och med ett bra resultat av försäljningen
Stort tack! Det har varit jätteroligt att jobba tillsammans och riktigt skönt att allt gick i hamn på ett fint sätt. Så glad att du är nöjd. Ta hand om dig och ha en riktigt härlig sommar!
Proffsigt, engagerat och vänligt bemötande hela vägen. Han har varit lyhörd för våra önskemål och alltid varit tillgänglig när det behövts också.
Jättenöjd med försäljning som helhet, mycket bra bemötande och tillgänglighet.
Christoffer Perenkranz var för mig som köpare kanonbra från start till mål. Då jag missade ordinarie visning var han vid 1:a kontakt snabb att fixa en "extravisning". Vid visning trevlig, kompetent och hade mycket bra koll både på aktuell lägenhet, föreningen och området. Snabb och effektiv gjorde Christoffer hela processen från visning till möte med säljare och överlåtelseavtal till en riktigt trevlig resa.
Lösningsorienterad & erfaren. Utan tvekan Norra Djurgårdsstadens bästa mäklare.