Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden

Christoffer Perenkranz har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Christoffer Perenkranz har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 443 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Perenkranz har haft 65 försäljningar sen 2024-05 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2024-05 - 2025-04

443 omdömen om Christoffer Perenkranz

Sedan starten hos Reco 2017
Andreas H
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Vi var nöjda med Christoffer insats, alldeles särskilt då marknaden var väldigt ostadig vid tidpunkten.

Fredrik B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden

Trevlig, tillmötesgående, professionell.

Lars N
Norra Djurgårdsstaden

Mycket bra bemötande och professionell service genom hela köpprocessen.

Johanna G
Norra Djurgårdsstaden

Proffsigt, engagerat och vänligt bemötande hela vägen. Han har varit lyhörd för våra önskemål och alltid varit tillgänglig när det behövts också.

Linda G
Norra Djurgårdsstaden

Jättenöjd med försäljning som helhet, mycket bra bemötande och tillgänglighet.

Lennart L
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer Perenkranz var för mig som köpare kanonbra från start till mål. Då jag missade ordinarie visning var han vid 1:a kontakt snabb att fixa en "extravisning". Vid visning trevlig, kompetent och hade mycket bra koll både på aktuell lägenhet, föreningen och området. Snabb och effektiv gjorde Christoffer hela processen från visning till möte med säljare och överlåtelseavtal till en riktigt trevlig resa.

Tirdad E
Norra Djurgårdsstaden

Lösningsorienterad & erfaren. Utan tvekan Norra Djurgårdsstadens bästa mäklare.

Nathalie B
Norra Djurgårdsstaden

Snabb och tillgänglig. Hade ett proffsigt bemötande från början till slut. Vi är supernöjda!

Axel I
Norra Djurgårdsstaden

Glad, engagerad och trevlig. Fullblodsproffs till mäklare som kunde allt om fastigheten om föreningen utantill, samt kände igen oss som köpare från tidigare visningar.

Jakob D
Köpte sitt hus med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Sticklinge

Christoffer har uppvisat ett sällsynt engagemang genom hela processen och varit den bidragande faktorn till att vi till slut kom i mål. Genom kontinuerlig support genom hela processen bidrog han också till att skapa trygghet för båda parter. Christoffer är också lösningsorienterad på ett sätt som få andra mäklare är!