Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz

Christoffer Perenkranz är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden

Christoffer Perenkranz har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Christoffer Perenkranz har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 484 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Perenkranz har haft 54 försäljningar sen 2025-02 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.

2025-02 - 2026-01

484 omdömen om Christoffer Perenkranz

Sedan starten hos Reco 2017
Hanna K
Köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Engegarad och lyssnar noga i dialogen

Josefine T
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer har varit tillgänglig, mycket behjälplig och tydlig genom hela processen. Vi är mycket nöjda med hur processen har gått och med det lyckade köpet!

Alexander L
Sålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
Norra Djurgårdsstaden

Mycket nöjd! Christoffer hjälpte oss vid tidigare köp och nu senast sälj av våran lägenhet. Proffessionell på alla plan, med plus i kanten för en stor social kompetens vilket inger trygghet. I övrigt lyhörd, tillgänglig och väldigt hjälpsam. Varma rekommendationer!

Lisa J
Norra Djurgårdsstaden

Bra kommunikation och snabba svar på frågor. Köpet gick väldigt smidigt från visning till kontraktsskrivning!

Emma E
Norra Djurgårdsstaden

Christoffer är en enastående mäklare. En genuin ”people person” som kombinerar värme, professionalism och en trygg närvaro på ett imponerande sätt. Han är lyhörd, tydlig och inger förtroende från första mötet. Med stort engagemang driver han affären framåt och presenterar alltid genomtänkta förslag med både realism och målmedvetenhet. Christoffer har en förmåga att skapa struktur och lugn i processen, samtidigt som han är affärsmässig och resultatinriktad. Tveka inte att höra av dig till Christoffer!

Alexander J
Norra Djurgårdsstaden

Trevlig och professionell. Gav ett tryckt intryckt.

Johan E
Hjorthagen

Bra bemötande från start. Bra resonemang kring prisförväntningar och försäljningsprocess.

John N
Norra Djurgårdsstaden

Vi sålde vår lägenhet via Christoffer. Otroligt nöjda - Christoffer är kommunikativ, tydlig och väldigt anpassad efter kundens önskemål. Han lyckades ordna en snabb och smidig affär. Har bara gott att säga om honom.

Lasse K
Norra Djurgårdsstaden

Han är mycket förtroendegivande och lyhört för våra önskemål. Vi anlitar honom fortsatt.

Johanna S
Norra Djurgårdsstaden

Han är väldigt hjälpsam och kunnig samt svarar snabbt när man har frågor och man känner sig väldigt trygg som köpare. Vi är supernöjda med allt stöd vi fick när vi köpte!