Christoffer Perenkranz
Christoffer Perenkranz är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
.Christoffer Perenkranz har varit registrerad mäklare sedan 2017-06. Christoffer Perenkranz har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-08 och har fått 135 omdömen med ett betyg på 4.9. Christoffer Perenkranz har haft 62 försäljningar sen 2020-01 och har tillfrågat 93% av sina kunder efter omdömen.
Andel tillfrågade kunder -
Försäljningar 2020-01 - 2020-12
Läs vad 135 Läs vad Christoffer Perenkranz
2021-01-25Verifierad kund
Professionellt bemötande hela vägen.
Snabb och tydlig återkopplingsålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden -
2021-01-24Verifierad kund
Väldigt professionell, kändes tryggt som köpare hela processen.
2021-01-21Verifierad kund
Noggrann, pålitlig, ärlig, saklig och alltid lätt att nå oavsett tid på dygnet.
2020-12-09Verifierad kund
Lägenhet på Lanforsvägen 31, Stockholm. Mycket professionellt hanterat och i kontakten med våra barn som skötte allt inledningsvis.
Bra information och trevligt bemötande vid tillträde.köpte sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden -
2020-11-29Verifierad kund
Christoffer har varit proffsig och hjälpsam genom hela processen. Han svarade alltid snabb på frågor och var en bra stöd. Rekommenderas starkt.
2020-11-26Verifierad kund
Christoffer är mycket professionell och trevlig, väldigt ”på” men absolut inte påträngande. Han är framåtlutad, förberedd, en mycket bra lista på spekulanter och han håller vad han lovar. Christoffer är en man kan lita på och han får jobbet gjort!
2020-11-24Verifierad kund
Alltid nåbar
100% engagemang
Flexibel
Lyhörd för både säljare och köparesålde sin lägenhet med hjälp av Christoffer Perenkranz en del av Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden -
2020-11-23Verifierad kund
Under hela processen vid försäljningen av lägenheten upplevdes mäklaren mycket professionell och trygg.
2020-11-22Verifierad kund
Vi har sålt vår lägenhet och vi är oerhört nöjda med vår mäklare. Han var stöttande och proffsigt på samma gång. Kan bara rekommendera.
2020-11-10Verifierad kund
Sålt en tvåa i norra Djurgårdsstaden. Christoffer är en trevlig person som gör ett bra jobb som mäklare. Han är var alltid tillgänglig och bra på kommunikation. Jag behövde aldrig jaga Christoffer utan han informerade alltid i tid.