Snabb, lättillgänglig och dedikerad
Erik Häger Fd Andersson
Erik Häger Fd Andersson är mäklare på Fastighetsbyrån Norra Djurgårdsstaden
.Erik Häger Fd Andersson har varit registrerad mäklare sedan 2010-12. Erik Häger Fd Andersson har varit aktiv på Reco.se sedan 2012-11 och har fått 362 omdömen med ett betyg på 4.8. Erik Häger Fd Andersson har haft 31 försäljningar sen 2025-10 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
362 omdömen om Erik Häger Fd Andersson
Trevligt och kunnigt bemötande samt snabb återkoppling. Påläst på detaljer, inga öppna frågor lämnades.
Jag upplevde Erik som respektfull, professionell och tillgänglig genom hela processen. Han var hjälpsam med att ta fram svar på mina frågor och kommunikationen fungerade bra. Det enda som skapade viss osäkerhet var att säljarens prisnivå ändrades i slutet av förhandlingen, men det uppfattade jag främst som kopplat till säljarens ställningstagande snarare än mäklarens hantering.
Vi blev väldigt trevligt och professionellt bemötta av Erik under hela försäljningen av vår bostad på Spanielgatan 2. Han var kommunikativ, engagerad och alltid lätt att få tag på när vi hade frågor. Våra förväntningar var att få en trygg och smidig försäljning med tydlig kommunikation, och Erik levde verkligen upp till dem. Vi uppskattade särskilt hans positiva bemötande och tillgänglighet genom hela processen. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda med Erik och vår upplevelse av försäljningen. Vi kan varmt rekommendera honom som mäklare.
Trevlig, tillmötesgående och duktig!
Vi är väldigt nöjda med Erik som mäklare. Tillgänglig, tydlig och lyhörd.
Great experience working with Erik! He is friendly and easy to communicate with throughout, always responding quickly to questions. Erik organized apartment viewings and the deal itself very fast, which made the whole process smooth and stress-free. Highly recommend — thank you!
Erik var fantastisk genom hela processen – trevlig, professionell, lyhörd och alltid tillmötesgående. Han ingav ett stort förtroende, höll oss väl informerade och gjorde hela bostadsaffären smidig och trygg. Vi är otroligt nöjda och kan varmt rekommendera honom till alla som söker en skicklig mäklare!
Väldigt bra och trevligt bemötande, proffesionell i alla steg samt även informativ vid signering. Verkligen otroligt bra
Jättebra, kompetent och trevlig!