Bronze Fastighetsförmedling

Bronze Fastighetsförmedling

Välkommen till Bronze Fastighetsförmedling!

Dags att köpa nytt? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem. Vi hjälper dig att skräddarsy din försäljning med hjälp av att para ihop de bästa mäklarna med just din bostad. Med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring är vårt mål att alltid leverera kvalitet utöver det vanliga.

Söker du familjelägenhet, villa, våning mitt i stan, eller en nyrenoverad pärla till dig själv? Vad du än letar efter så kan vi bistå dig med hjälpen du behöver. Vi har 100% kundfokus, vilket innebär att den dagen du bestämmer dig för att rekommendera oss till andra, då är vi nöjda och har lyckats med vår uppgift. Dina önskemål står i centrum för oss på Bronze Fastighetsförmedling.

Hör gärna av dig till oss för mer information om hur vi jobbar eller läs här nedan vad våra tidigare kunder tycker om oss.

Utmärkelser

1125 omdömen om Bronze Fastighetsförmedling

Sedan starten hos Reco 2018
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
    2023-03-31 Verifierad kund
    It was very nice experience to buy an apartment through Joe.
    Joe is very friendly, always willing to help and answer questions. It was my first time to buy an apartment and Joe was very helpful and explained all the process.
    I don't speak Swedish and it was also very nice that Joe interpreted all the documents to English during signing.
    • Sibirien
    2023-03-31 Verifierad kund
    Joe är väldigt professionell och har varit snabb på att svara och ge den informationen jag behöver. Mycket nöjd!
    Gilla
  • sålde sin lägenhet med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
    2023-03-31 Verifierad kund
    Jag trodde det var fel årstid att sälja en lgh nu men Joe Maatouk fixade det, jag är så nöjd med resultatet och med Joe Maatouk som mäklare.
    Jag vill lämna mina varmaste rekommendationer till alla säljare där ute, Joe Maatouk så säker.
    2023-03-30 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med Joes insats under försäljningen av vår lägenhet! Eftersom att marknaden har gått ner och det är lite osäkert just nu så hade jag inte så höga förväntningar på utgången men tack vare Joes arbete så fick vi ett bättre pris än väntat. Rekommenderar honom varmt till andra som går i säljtankar!
    2023-03-29 Verifierad kund
    Trevlig, professionell och påläst.
  • Robin M
    2023-03-23 Verifierad kund
    Jag fick rekommendation från en vän som köpt sin lägenhet via Joe och var väldigt nöjd.

Jag anlitade Joe nyligen och min upplevelse Joe´s starkaste sida är helt klart hans driv, engagemang och vinnarinstinkt. Joe var under hela processen tydlig mot både köpare och mig som säljare, vilket ger en trygghet och lugn även i turbulenta tider som dessa.

Joe hjälpte mig mycket och bollade tankar och upplägg för att få ut det pris som jag ville ha för min lägenhet. Två visningar senare så var vi i mål och jag fick det pris som jag begärde för att stänga affären.

Jag kommer definitivt anlita Joe nästa gång det blir dags att sälja lägenhet eller hus :)

Tacksamma hälsningar
    Robin
    2023-03-23 Verifierad kund
    Återigen ett mycket proffsigt och bra bemötande av Joe. Har nu både sålt och köpt med honom och det har fungerat otroligt smidigt i båda fallen. Alltid snabb respons på frågor och funderingar, rekommenderar honom starkt.
    2023-03-23 Verifierad kund
    Very friendly, professional and dedicated. Knowing the area well and providing valuable information and suggestions to me. Proactive attitude and timely communication. Highly recommended agent in this area.
    2023-03-23 Verifierad kund
    His professionalism, knowledge, and attention to detail made the process of buying our apartment an stress-free experience. He was always available to answer our questions, provide guidance, and offer support throughout the entire process. If you're looking for a real estate agent who is trustworthy, reliable, and goes above and beyond to meet your needs, Joe is the perfect choice.
    2023-03-02 Verifierad kund
    Joe is a fantastic broker! We sold our apartment with Joe totally without any plan. He did a lot of work to bridge clients need with full considerations for both seller and buyers side. We are very pleased with Joe and very thankful to him for all his effort!
    2023-03-02 Verifierad kund
    Mycket professionellt bemötande och alltid tillgänglig/fokuserad på vårt behov.

Joe fanns till hands under hela processen och gav alltid snabb återkoppling - det kändes verkligen att Joe hjälpte till för att hitta en lösning och inte bara skickade meddelanden mellan parterna.
    2023-03-02 Verifierad kund
    Joe is definitely the best mäklare I have met so far. Very efficient and professional. Currently the housing market is not good but he still managed to sell our apartment in a short time at a price that we are happy with, very impressive! Highly recommend him to everyone.
    2023-02-26 Verifierad kund
    Detta är andra gången jag har sålt en lägenhet med hjälp av Joe och jag skulle aldrig vända mig till en annan mäklare i Stockholmsområdet. Han är väldigt kunnig och gör så att man känner sig trygg. Rekommenderar honom starkt!
    2023-02-25 Verifierad kund
    Joe bemötte oss väldigt bra och var mycket trevlig. Joe var lätt att ha kontakt med.
    2023-02-25 Verifierad kund
    Joe hjälpte oss att sälja vår lägenhet nyligen. Vi hade räknat med en långdragen process pga en avvaktande marknad men detta var inget hinder för Joe. Han visade vilken bra mäklare han är och letade snabbt upp potentiella köpare via sitt nätverk och det dröjde inte länge innan han fick den såld till ett pris vi var mycket nöjda med. Han var under processen mycket professionell, tillgänglig och förstående vilket var viktig för oss. Vi kommer definitivt vända oss till Joe inför framtida försäljningar.
  • Linus F
    2023-02-25 Verifierad kund
    Vi sålde nyligen vår lägenhet med hjälp av Joe som vi valde just för att det i dagens marknad krävs en mäklare som gör det där lilla extra. Han är väl påläst om allt kring bostaden och området, har stort kontaktnät av potentiella köpare, är mycket trevlig, alltid kontaktbar och främst en riktigt skicklig mäklare.

Så trots en sval marknad så lyckades vi få lägenheten såld snabbt till ett pris vi är mycket nöjda med och vi skulle gärna anlita Joe igen för framtida försäljningar.
    2023-02-23 Verifierad kund
    Jag är väldigt nöjd med Joe. Hans sätt att vara, kommunikation och råd har varit väldigt uppskattade. Han ser alltid till att ens behov är uppfyllda och ser alltid till klientens bästa. Jag skulle rekommendera honom till alla jag känner som vill säljga eller köpa läägenhet.
    • Sibirien
    2023-02-19 Verifierad kund
    Joe har varit rakt igenom professionell, kunnig och supertrevlig. Följer upp, drar ett garv ihop och förhandlade ett mycket bra pris till mig!
    2023-02-15 Verifierad kund
    En mycket engegerad, trevlig och duktig mäklare.

Sålde vår lgh innan visning tack vare hans upparbetade kundregister och hans extremt kunniga kännedom om området ( kan alla planlösningar och föreningar utantill ).

Vi blev supernöjda med hela affären. Kan verkligen ge mina varmaste rekommendationer :)
    2023-02-15 Verifierad kund
    Mycket professionell mäklare som skötte hela processen på ett utmärkt sätt.

Alltid responsiv och trevlig. Hade tillgång till användbart kundregister (vi sålde till en av dessa underhand). Mycket bra kännedom om området - kan alla planlösningar och föreningar utan och innan.

Vi blev mycket nöjda med hela affären inklusive slutpris och övriga villkor. Skulle utan tvekan vända mig till Joe igen.
  • Kristin T
    Hjälpsam, engagerad, proffsig! Fem av fem ☺️
    2023-02-15 Verifierad kund
    Thanks to Joe, I was able to get a great deal. He is knowledgeable about local area that I would like to buy. He was fully understand our needs and has done a great job of negotiating on our behalf.

Joe is professional broker. He has a good ability to listen to our needs and his willingness to go the extra mile to ensure our satisfaction.

In summary, I can strongly recommend to work with Joe.
    2023-02-14 Verifierad kund
    Joe är synnerligen påläst, erfaren och kunnig. Med Joes samlade erfarenhet följer en mäklare som är både trygg och säker och kan på ett utomordentligt sätt guida och ge råd genom hela processen. Joe har ett mycket professionellt förhållningssätt och är genuint intresserad av att möta önskemål från både säljare och köpare. Med Joe kan man känna sig trygg att sina intressen matchas med andras och att processen blir så bra som möjligt.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Joe är en väldigt trevlig och duktig mäklare. Han är mycket engagerad och snabb i kommunikationen. Han ingav tidigt ett stort förtroende och är mån om att affären ska bli så bra som möjligt för samtliga parter.
    2023-02-13 Verifierad kund
    Joe has been a great help during the process so far! He's been quick to respond and has gone the extra mile in providing us with advice throughout.

In particular, he's also been super accommodating of the fact that my swedish language skills aren't great and has made a great effort to illuminate the process in english.

He's clearly an expert in the local area, and the fact that he lives just around the corner is clear to see in his in-depth knowledge of Torsplan.

Thanks Joe!
    2023-02-13 Verifierad kund
    Professionell och kunnig mäklare som vägledde en framgångsrikt genom processen från start till slut
    2023-02-12 Verifierad kund
    Joe Maatouk måste vara den hårdaste arbetande mäklaren i branchen. Hatten av.
    2023-02-12 Verifierad kund
    Trots en tuff marknad blev det en snabb och enkel försäljning. Professionell, kunnig och trevlig. Det självklara valet av mäklare!
    Trevlig, professionell och kunnig
    2023-02-12 Verifierad kund
    Jag kan starkt rekommendera Joe för alla som vill ha trygga bostadsaffärer, även i svåra tider.

Jag anlitade Joe för att sälja min lägenhet och är extremt imponerad av allt han gjort för oss. Hans arbete som mäklare kännetecknas av hans starka engagemang i oss som kund, enorma kunskaper i den specifika bostadsmarknaden - så pass mycket så han har koll på varenda lägenhet och vad som pågår i området - och förmåga att hitta en lösning där alla parter känner sig nöjda. Joe är dessutom väldigt tydlig i sin kommunikation vilket skapar trygghet i processen. Som kund kände jag mig väldigt trygg med hans tydliga rekommendationer då han har stenkoll på området.

Jag är väldigt glad att vi hittat en så professionell och kunnig mäklare som Joe så jag vet vem jag ska vända till när det blir dags för att flytta igen.
    2023-02-12 Verifierad kund
    Joe gav ett mycket professionellt bemötande redan från start, och har fortsatt med det under hela processen. Bra och snabb kommunikation vilket gjorde att allting gick väldigt smidigt.
    Ska du sälja eller köpa din bostad kan jag verkligen rekommendera att kontakta Joe, du kommer inte att bli besviken.
    2023-02-12 Verifierad kund
    En bra mäklare som man får högt förtroende för!
    2023-02-11 Verifierad kund
    Joe förenklar köpprocessen för båda parter. Han är professionell och sakkunnig. De unika med Joe är att de märks tydligt att han arbetar efter struktur och processer och följer upp punktligt efter de han lovar.

Rekommenderar honom verkligen!
    2023-02-10 Verifierad kund
    Without a doubt the most trustworthy agent in Stockholm. From start to end, the sell of our apartment in Kungsholmen was a great experience. Buyer & seller (us) were super happy about the deal. Joe is one of a kind in his industry, thank you for everything!!
    • Duvbo
    2023-02-10 Verifierad kund
    Trevlig och bra kontakt genom processen.
    2023-02-09 Verifierad kund
    Vi har nyligen köpt en bostadsrätt som förmedlades av Joe. Vi har haft bra kommunikation under försäljningsprocessen och Joe har gett bra och tydlig information. Han har varit tillgänglig och lätt att få tag på. Vi har fått ett mycket gott intryck och upplever att han har skött uppdraget professionellt med mycket god ordning vid upprättande av avtal och övriga handlingar.
    2023-02-08 Verifierad kund
    I en tuff marknad lyckades Joe leverera ett resultat utöver förväntningarna. Vi är mycket nöjda med hans arbete och rekommenderar honom alla dagar i veckan. Han är ett självklart val för oss när vi ska sälja vår bostad.
    2023-02-08 Verifierad kund
    Rekommenderar verkligen alla att anlita Joe, han är otrolig! Supertrevlig, hjälpsam, professionell, kunnig och vi kände oss trygga genom hela processen :)
    2023-02-07 Verifierad kund
    Trots en tuff och seg marknad lyckas Joe få upp priset till en rimlig nivå långt över vad vi hade förväntat oss. Kan varmt rekommendera Joe som mäklare och det är ett självklart val för oss i framtiden!
    Gilla
  • köpte sin lägenhet med hjälp av Marianna Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
    • Järvastaden
    2023-02-05 Verifierad kund
    Vi är väldigt nöjda med den hjälpen vi fick av Marianna. Hon har god kännedom för området, väl uppdaterad kring marknadslänget och väldigt proffsig och super trevlig. Vi rekommenderar Marianna varm!
    M.v.h
    Farzaneh
    2023-01-29 Verifierad kund
    Bästa mäklaren i Hagastaden/Vasastan. Vi har sålt med en annan firma tidigare och det var verkligen skillnad. Joe håller en mycket hög nivå och jag kan verkligen ge mina varmaste rekommendationer.
    Gilla
  • sålde sin bostad med hjälp av Joe Maatouk en del av Bronze Fastighetsförmedling
    Ingen är som Joe!
    Det är ett sant nöje att sälja med Joe. Han lyckades få ihop vår försäljning på mindre än 24 timmar. Han fortsätter leverera över våra förväntningar och vi är mer än nöjda!
    Trevligast och skickligast i stan!!!
    2023-01-29 Verifierad kund
    Joe är en fantastisk mäklare som har alla kvalitéer man kan önska sig för att göra en riktigt bra affär och dessutom ha himla roligt på vägen dit. Han ställer dessutom alltid upp och ger råd när man tittar på något objekt att köpa, även om han inte hanterar den försäljningen. Han har ett genuint intresse och går verkligen den extra vägen för att nå resultat, vilket exemplifierades väl av att vi satt och skrev vårt kontrakt en lördagkväll. Jag vill verkligen rekommendera säljare att välja Joe som mäklare för sin försäljning, ni kommer inte ångra det! ☺️
    2023-01-29 Verifierad kund
    Gott och varmt bemötande vid vårt första köp av bostad.
    • Kungsholmen / Thorildsplan
    2023-01-29 Verifierad kund
    En trevlig mäklare som var införstående i mina behov som köpare.
    2023-01-28 Verifierad kund
    Joe - Påläst, omhändertagande, välklädd, förtroendeingivande och väldigt trevlig, precis som en mäklare ska vara. På visningen gick Joe igenom all värdefull information för både lägenhet, område och förening. Ett stort plus för hans sätt att kunna varje nyckeltal berörande årsredovisningen, fanns inte ett frågetecken när vi lämnat visningen. Vi var fyllda med energi av hans positiva aura och engangemang. Efter några dagar hade vi köpt vårt framtida hem. Vi är dig evigt tacksamma och kommer rekommendera dig till alla våra nära och kära.
    2023-01-27 Verifierad kund
    Joe jobbar hårdare än någon annan, är otroligt professionell och vill att alla parter ska ska bli så nöjda som möjligt!
    Kan inget annat än att varmt rekommendera denna mäklare till alla!
    2023-01-26 Verifierad kund
    Kan varmt rekommendera Joe som mäklare.
    Joe är strukturerad, professionell och
    bra på att återkoppla längs hela processen. Han är även insatt i objektet och kan sin marknad.
    2023-01-26 Verifierad kund
    Mr. Maatouk is an exceptional real estate broker who specializes in the Hagastaden area. He is highly skilled in negotiating and has an extensive knowledge of the local area. He is also very good at providing helpful information to his clients.

I recently purchased a new apartment through him and he was incredibly helpful throughout the entire process.

He was knowledgeable, professional, and always available to answer any questions I had. He was also able to help me sell my previous apartment quickly and for a great price.

Mr Maatouk is the best real estate broker in the Hagastaden area and I highly recommend him to anyone looking to buy or sell a property.

He is an excellent choice for anyone looking for a reliable and knowledgeable real estate broker.
    2023-01-25 Verifierad kund
    Vi blev rekommenderade att anlita Joe från ett par nära vänner så förväntningarna var höga.

Vi sökte en driven mäklare med gedigen lokalkännedom och ett bevisat track-record för att hjälpa oss navigera i ett marknadsläge präglat av allt högre osäkerhet. För mig var det viktigt att veta att mäklaren inte bara är villig utan även har förmågan att göra det där extra som krävs för att gå hela vägen mot en lyckad försäljning. Andra aspekter som jag värdesätter är tillit och en öppen och ärlig dialog.

Med så pass höga förväntningar kändes det såklart fantastiskt när Joe infriade förväntningarna på samtliga punkter. Jag kände full tillit under hela processen och tvivlade aldrig på att han var rätt person för uppdraget. Joes strategiska förmåga är helt outstanding och han är lyhörd och lätt att samarbeta med. Har ett professionellt förhållningssätt, alltid påläst och korrekt i bemötande. Därför var det såklart ingen överraskning att samtliga parter kände sig som vinnare vid kontraktsskrivning. Jag kan därför varmt rekommendera Joe och kommer själv att anlita honom igen om jag får chansen. Stort tack för väl genomfört uppdrag!