Mycket bra mäklare! Tydlig, förklarar saker på ett utförligt och enkelt sätt. Svarar även snabbt på telefon och SMS. Kan varmt rekommendera Joe!
Bronze Fastighetsförmedling
Välkommen till Bronze Fastighetsförmedling! Dags att köpa nytt? Vi hjälper dig att hitta ditt nya hem. Vi hjälper dig att skräddarsy din försäljning med hjälp av att para ihop de bästa mäklarna med just din bostad. Med spetskompetens inom både försäljning och marknadsföring är vårt mål att alltid leverera kvalitet utöver det...
1776 omdömen om Bronze Fastighetsförmedling
Sedan starten hos Reco 2018
Tillmötesgående och svarar snabbt vid frågor.
Fantastisk mäklare! Engagerad, tydlig och tillgänglig. Allt kändes toppen och resultatet likaså. Rekommenderas starkt!
Mariana is fantastic! She is professional, always available when you need her, and transparent in her communication. She is open, honest, and makes the entire process stress-free. I cannot recommend her enough!
Danielo var informativ och återkopplade snabbt på alla våra frågor. Kommunikationen fungerade väl och känslan som köpare var att Danielo var ärlig och var mån om både säljare och köpare, inte bara säljare som jag upplever är ganska vanligt. Det Danielo skulle kunna förbättra för att få ett ännu högre betyg var att vara lite mer noggrann med detaljerna i kontraktet då både vi som köpare och säljare hittade små felaktigheter. Dessa rättades till efter påpekandet så inga problem, men det drog ner betyget lite. Vi skulle kunna anlita Danielo i framtiden.
Tillmötesgående, anträffbar och väldigt trevlig. Kan verkligen rekommendera att använda Danielo som mäklare.
Danielo är en mycket skicklig mäklare som jag varmt rekommenderar. Det har varit ett nöje att arbeta med honom - hans energi och positiva inställning smittar lätt av sig.
Vi är väldigt nöjda med Marianna som hjälpte oss hitta vårt nya hem. Proffsig och trygg upplevelse från start till mål!
Riktigt duktig mäklare helt enkelt!
Allt smidigt, vänligt och korrekt!
Marianna är en fantastisk mäklare! Hon är engagerad, tydlig och alltid tillgänglig när man behöver henne. Allt kändes tryggt från start till mål, och resultatet blev över förväntan. Rekommenderas starkt!
Hjälpsam, engagerad och tillmötesgående genom hela processen.
Joe is an outstanding realtor, truly 10/10! From the moment we stopped by Bronze office, he listened carefully to our needs and constraints. His knowledge of Hagastaden is exceptional, and the advice he gave us was always thoughtful and super helpful. Thanks to Joe’s expertise, we were able to buy our apartment at a great price, and both we and the seller were very happy with the outcome. He was always available, transparent throughout the process, and took time to answer every question patiently. What really stands out...
Väldigt nöjd med Joe som mäklare. Vi hade en smidig försäljningsprocess där han var professionell, närvarande och engagerad.
Joe är snabb, tillgänglig och trovärdig. Han kan sitt område riktigt väl och håller hög nivå i alla steg av processen. Vi rekommenderar honom utan att tveka!
Joe var en mycket engagerad, strukturerad och kunnig mäklare. Han hade en bra strategi i en tuff marknad och gjorde det där lilla extra som man uppskattar som säljare. Ger mina varmaste rekommendationer till alla som vill anlita Joe som mäklare!
Supernöjd med Joe! Proffsig, tydlig och väldigt hjälpsam hela vägen. Kan starkt rekommendera!
Jag kan varmt rekommendera Joe Maatouk! Hela processen, från start till slut, var oerhört smidig och professionell. De var lyhörda, hade utmärkt koll på marknaden och fick dessutom ett rekordpris för min bostad. Bättre mäklare får man leta efter!
Vi har både köpt och sålt via Joe, och i båda processerna har han levererat på alla plan. Lyhörd, professionell och genuint mån om att hitta rätt lösning för både säljare och köpare. En stark rek – vi kommer definitivt att vända oss till honom igen när det är dags nästa gång.
Redan vid första mötet kände jag stort förtroende för Danielo tack vare hans lugn och tydlighet. Han ställde många frågor och förstod snabbt våra behov och önskemål inför försäljningen. Under hela processen har Danielo varit tillgänglig och hållit oss uppdaterade. Med hans vägledning kunde vi fatta bra beslut, vilket ledde till en fantastisk affär. Jag rekommenderar Danielo varmt och ser fram emot att arbeta med honom igen!
Joe’s transparency and professionalism are impossible to miss, even from the very first meeting. He is incredibly informative, patient, caring, knowledgeable, and — above all — fair. His honesty and dedication truly make him a world-class real estate agent. We are so happy that we got to know and work with him during our apartment purchase. Joe not only helped us secure a great price but also arranged a later move-in date that perfectly fits our needs. We will definitely turn to him again when it’s time to sell our newly bought apartment or any other real state matters. Highly recommended!
Danielo var mycket hjälpsam i vårt bostadsköp och i förhandlingen med säljaren. Han tog sig tid att svara på alla våra frågor och funderingar, och var mycket trevlig och tillmötesgående. Rekommenderar starkt!
Att sälja lägenheten kändes som en stor grej för oss, men med Danielo vid vår sida blev allt så mycket enklare. Han fanns där när vi behövde honom, alltid tillgänglig, med sitt lugn och med ett leende på läpparna. Det märktes att han verkligen brydde sig, inte bara om försäljningen utan om oss som personer. Vi kände oss trygga hela vägen, och resultatet blev bättre än vi vågat hoppas på. Tack för ditt engagemang, tålamod och för att du gjorde något stressigt till något roligt och minnesvärt. Du är grym!
Från första mötet till avslutad affär har allt känts bra och professionellt. Kommunikation och återkoppling fungerade utmärkt, och vi kände oss trygga från start till mål. Försäljningen gick smidigt och resultatet överträffade våra förväntningar. Vi kan varmt rekommendera Danielo till andra säljare som söker en pålitlig och kunnig mäklare.
Danielo var enkel att samarbeta med. Dialogen flöt på och det var aldrig något pushigt vilket jag vi uppskattade. Yrkestoltheten samt förtroende fick man se rätt tidigt i processen vilket gjorde att vi kunde släppa det helt i hans händer och luta oss tillbaka. Ett väl utfört jobb
Joe Maatouk har varit professionell, hjälpsam och tillgänglig genom hela processen. Vi kände oss trygga och väl omhändertagna av honom. Vi är väldigt nöjda med vår mäklare och kan varmt rekommendera Joe på Bronze Fastighetsförmedling!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ En mäklare i världsklass! Vi köpte vår bostad genom Joe Matouk och kunde inte vara mer nöjda med upplevelsen. Redan från första visningen märktes det att Joe är en mäklare som verkligen bryr sig om både köpare och säljare. Han var otroligt kunnig, lyhörd och alltid tillgänglig när vi hade frågor eller funderingar. Joe skapade en trygg och smidig process från start till mål. Hela tiden transparent och professionell. Vi rekommenderar Joe Matouk varmt till alla som söker en mäklare som kombinerar expertis med hjärta....
Väldigt trevlig och professionell. Smidig och snabb affär. Rekommenderar!
Jättebra kommunikation, flexibel med att ses/höras och transparent dialog!! En mycket fin upplevelse 😊
Vi är väldigt nöjda med Marianna som mäklare. Hon var tydlig, engagerad och höll oss uppdaterade under hela försäljningsprocessen. Allt gick smidigt och vi kände oss trygga från start till mål. Rekommenderas varmt!
Vi har sålt vår fjärde lägenhet med Marianna och är supernöjda! Från första mötet till försäljning tog det mindre än en vecka. Lägenheten såldes underhand till en av hennes kunder utan ens fotografering eller Hemnet och till ett rekordpris. Marianna är otroligt professionell, effektiv och trygg – vi kommer aldrig anlita någon annan mäklare!
Otroligt kunnig, lösningsorienterad och serviceminded, lätt att få kontakt med och alltid supersnabb på att svara.
Mycket trevligt och bra process! Från visning till all kontakt under överenskommelsen..
Väldigt proffsig och lugn mäklare. Jag gillar speciellt att hon bara rapporterade när det fanns något att säga och då gav full transparens om vilka spekulanter som fanns och status på dom. Rekommenderas starkt!
Marianna har genom hela processen varit professionell, ambitiös, engagerad och alltid tillgänglig för att besvara frågor och funderingar. Hon arbetade hårt och lyckades trots endast en budare förhandla upp priset. Rekommenderas!
Vi är väldigt nöjda med vår försäljning som gick både snabbt och smidigt. Danielo är en lugn, tydlig och kompetent mäklare som verkligen tar sig tid för sina kunder. Han förklarar allt på ett sätt som gör processen enkel och trygg, och vi har känt fullt förtroende hela vägen. Vi kan varmt rekommendera honom till alla som vill ha en smidig och professionell försäljning!
Försäljningen har gått otroligt smidigt och vi som familj är verkligen imponerade över hur snabbt allt gick. Processen har varit enkel, trygg och professionell från start till mål. Vi är väldigt nöjda och kan varmt rekommendera Danielo och Bronze fastighetsförmedling till andra som ska sälja sin bostad!
Danielo was very dedicated from the very first minute. He showed us the apartment as soon as we contacted him, and during the visit he proved to be very knowledgeable about the apartment, the förening, and the area. For example, he knew everything about commuting from the apartment to different areas of the city, something that was important for us. After the visit, he followed up and was available for our questions regardless of the time (even late in the evening!) and made sure we had all the information we needed before...
Vi är otroligt nöjda med Danielo som mäklare! Han har gjort hela processen betydligt enklare än vi kunnat föreställa oss. Danielo är alltid positiv, tydlig och professionell, och han ser verkligen till att man känner sig trygg genom varje steg. Efter varje möte eller samtal återkopplar han alltid med ett sammanfattande SMS där han bekräftar vad vi kommit överens om, viktiga tider, samt en tydlig plan framåt och information om när han hör av sig nästa gång. Det har gjort att vi aldrig behövt fundera på vad som händer härnäst,...
En utmärkt, till och med perfekt säljare! Han är anledningen till att jag blev intresserad av det här huset. Det var han som sålde huset till mig! Jag tittade på andra hus i samma område men gick bara in och ut. Mycket noggrann och väl informerad. Mycket trevlig och mycket professionell.
Tillgänglig, effektiv och kompetent!
Bra uppföljning under hela processen. Vi rekommenderar!
Joe är lyhörd och jobbar stenhårt för dig som kund att vara nöjd med din försäljning. Vi är supernöjda med Joes arbete och kan varmt rekommendera en så hängiven och grym mäklare. Det kändes så rätt från första mötet! Vi är också väldigt tacksamma för en aktiv och bra kommunikation. 10/10!
Marianna är super! Hon är väldigt professionell, snabb och flexibel i sitt sätt. Kan varmt rekommendera henne som mäklare om ni ska sälja alt köpa.
Vi är otroligt nöjda med Marianna! Allt gick smidigt, vi fick löpande uppdateringar och kände oss trygga genom hela processen. Vi uppskattade verkligen engagemanget och det lilla extra som mäklaren gjorde för att allt skulle bli så bra som möjligt. Rekommenderas verkligen!
Vi är supernöjda med kontakten vi haft med Joe i samband med vårt lägenhetsköp. Han är affärsintiktad, snabb på att återkoppla och erfaren. Kan absolut rekommendera att anlita Joe!
Otrolig mäklare som alltid gör sitt yttersta att båda parter ska bli nöjda. Att sälja med Joe är det självklara valet
Joe hjälpte oss ännu en gång att sälja våran bostad. Han är alltid lika professionell, påläst och lyhörd. Rekommenderar starkt att anlita Joe vid en framtida bostadsaffär.
Proffesionellt och tryggt bemötande av mäklaren. Lade ner mycket personlig tid och gav mig och min sambo möjligheten att hitta vårt drömboende. Vi var på ca 10-15 visningar och har träffat olika mäklare och kan med säkert säga att ingen annan mäklare gav samma professionellt, personligt och engagerade intryck som Danielo. Detta är den största affären vi gör i livet och är så nöjd att kunna ha Danielo under processen. Starkt rekommenderar!
Vi är otroligt nöjda med hela försäljningsprocessen av vår bostad på Hälsingegatan 61. Joe Maatouk visade från start ett professionellt och tydligt engagemang som gjorde att vi kände oss trygga genom hela processen. Kommunikation har varit snabb, rak och lättillgänglig, något vi verkligen uppskattade. Joe var lyhörd för våra önskemål och tydlig med strategin vi satte tillsammans inför försäljningen. Allt gick snabbt, smidigt och enligt plan, vilket resulterade i ett bra slutresultat. Vi kan varmt rekommendera Joe och Bronze...