Tilda Romdahl

Tilda Romdahl

Tilda Romdahl är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Tilda Romdahl har varit registrerad mäklare sedan 2023-05. Tilda Romdahl har varit aktiv på Reco.se sedan 2023-09 och har fått 70 omdömen med ett betyg på 4.9. Tilda Romdahl har haft 30 försäljningar sen 2025-03 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.

2025-03 - 2026-02

70 omdömen om Tilda Romdahl

Sedan starten hos Reco 2023
Ebba L
Köpte sin lägenhet med hjälp av Tilda Romdahl en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Vi är jättenöjda med Tilda som vi köpte vår lägenhet av!! Trevlig, professionell och hjälpte oss med en smidig process. Rekommenderar starkt!

Jonathan E
Vasastan

Vi fick ett mycket trevligt bemötande och snabba tydliga svar. Det gjorde att vi kände ett lugn i processen, något vi uppskattade.

Henric T
Sålde sin lägenhet med hjälp av Tilda Romdahl en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Tilda levererade enligt våra förävntingar och var alltid tillgänglig, ytterst serviceminded och lyhörd. Exakt de egenskaper man vill ha hos en mäklare och vi skulle rekommendera henne till alla.

Hugues A
Vasastan

Vill ni ha en superbra mäklare tveka inte att ta hjälp av Tilda! Engagerad, driven och har en tydlig kommunikation.

Per-Olof E
Vasastan

Mycket nöjda med Tildas jobb. Lyhörd även för våra önskemål som köpare. Snabba svar på våra frågor. Proffsig genom hela affären.

Mikael L
Vasastan

Tilda har gjort ett fantastiskt bra och tålmodigt jobb med att både hålla köparen (Mikael) samt säljaren informerade om läget samt att driva processen framåt med ett stort och förtroende givande lugn. Man märker att Tilda har stor erfarenhet av sälj och köp processer då hon vet vad viktigt det är med en bra kommunikation.

Linus H
Östermalm

Super smidig och snabb affär! Inget att anmärka alls! Kan rekommendera!

Josefin G
Vasastan

Vi har precis köpt vår nästa bostad via Tilda. Upplever verkligen att Tilda är både personlig, varm och gör sitt yttersta för att du ska bli nöjd, oavsett om du är säljare eller köpare. Det kändes väldigt tryggt att ha Tilda med oss genom hela processen!

Mathilda J
Vasastan

Vi kände oss trygga genom hela processen tack vare ett otroligt engagemang och tydlig kommunikation. Tilda höll oss alltid uppdaterade, var lyhörd för våra önskemål och levererade ett slutpris som överträffade våra förväntningar. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Tilda!

Maria H
Vasastan

Mycket proffsigt och vänligt bemötande! Rekommenderas varmt! Svarade på frågor snabbt och säkerställde att hela processen löpte på smidigt!