Tobil, var otroligt hjälpsam och professionell innan, under samt efter försäljningen. Tack för en lyckad affär!
Tobil Yousef
Tobil Yousef är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling
.Tobil Yousef har varit registrerad mäklare sedan 2026-01. Tobil Yousef har varit aktiv på Reco.se sedan 2026-01 och har fått 5 omdömen med ett betyg på 5.0. Tobil Yousef har haft 5 försäljningar sen 2026-01 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2026-01 - 2026-02
5 omdömen om Tobil Yousef
Jag blev väldigt bra och professionellt bemött och fick mycket saklig och bra information innan säljprocessen drogs igång. Jag har fått rekommendationer att kontakta Tobil Yousef hos Bronze fastighetsförmedling eftersom jag har hört att dom skulle vara duktiga så jag hade ganska stora förväntningar på deras sätt att arbeta. Jag kan bara konstatera deras sätt att sköta försäljning av min lägenhet var över förväntan. Hela säljprocessen från start till försäljning har varit över förväntan. Tobil Yousef agerade mycket proffesionellt...
Vi är otroligt nöjda med Tobil Yousef som hjälpte oss att sälja vår bostadsrätt och ger honom utan tvekan högsta betyg. Engagemanget var tydligt och hela processen kändes trygg och välorganiserad från start till mål. Kommunikationen fungerade utmärkt, vi fick löpande uppdateringar och snabba svar på våra frågor. Dessutom var bemötandet väldigt positivt och engagerat, vilket gjorde samarbetet både enkelt och trevligt. Vi kan varmt rekommendera honom till andra som går i säljtankar.
Jag upplevde samarbetet med Tobil som mycket professionellt och förtroendeingivande. Kommunikation var tydlig och strukturerad genom hela processen och jag kände mig väl informerad i varje steg. Tobil var lyhörd för våra behov och agerade med hög integritet. Sammantaget ett mycket tryggt och effektivt samarbete som jag gärna rekommenderar.
Tobil var mycket professionell, engagerad och tydlig genom hela försäljningsprocessen. Jag är mycket nöjd och kan varmt rekommendera honom.