Jag är nöjd, snabb och lyhörd mäklare.
Marianna Maatouk
Marianna Maatouk är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling
.Marianna Maatouk har varit registrerad mäklare sedan 2020-07. Marianna Maatouk har varit aktiv på Reco.se sedan 2020-10 och har fått 168 omdömen med ett betyg på 4.9. Marianna Maatouk har haft 21 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
168 omdömen om Marianna Maatouk
Kan med stor säkerhet rekommendera Marianna! Hon var professionell, lyhörd och tålamodig under hela processen. Hon letade tålmodigt efter en lägenhet utifrån våra behov och lyckades med det tack vare sin starka drivkraft och motivation. Därför kändes det sådan självklarhet att även låta henne sälja vår lägenhet och byte till henne har vi inte ångrat för en sekund. Även under den processen fortsatte hon visa sin drivkraft och motivation. Ägde hela processen med stort ansvar och försedde oss med en ro av trygghet hela vägen....
Kan med stor säkerhet rekommendera Marianna! Hon var professionell, lyhörd och tålamodig under hela processen. Hon letade tålmodigt efter en lägenhet utifrån våra behov och lyckades med det tack vare sin starka drivkraft och motivation. Därför kändes det sådan självklarhet att även låta henne sälja vår lägenhet och byte till henne har vi inte ångrat för en sekund. Även under den processen fortsatte hon visa sin drivkraft och motivation. Ägde hela processen med stort ansvar och försedde oss med ett ro av trygghet hela vägen....
Marianna är engagerad och lyhörd. Att sälja vår lägenhet gick väldigt snabbt och smidigt med ett bra slutpris.
Tveklöst högsta betyg! Marianna är taktisk, analytisk och flexibel men framför allt väldigt aktiv. Vi lutade oss tryggt tillbaka medan vår lägenhet såldes underhand på en dryg vecka!
Uppskattar verkligen samarbetet. Marianna är ärlig, lyhörd och väldigt driven. Skulle inte tveka att anlita igen.
Finns ingen som Marianna. Pigg, alert och pådrivande att hitta lösningar. Hon tar initiativ som vi som säljare blir nöjda över. Hjälpsam är bara förnamnet. Blir det fler försäljningar så är hon tagen. Vilken kvinna!
Otroligt varm och proffsig! Kändes jätte bra från start till slut och snart flyttar vi in i vårt nya dröm hem!
Att sälja min lägenhet med Marianna som mäklare har varit en helt fantastisk upplevelse! Från första stund var hon professionell, lyhörd och otroligt engagerad. Hon hade en tydlig strategi och ett starkt kundnätverk, vilket resulterade i att lägenheten såldes till rekordpris – och dessutom inom en vecka, med färdiga köpare. Jag kände mig trygg genom hela processen, då Marianna alltid höll mig uppdaterad och var tillgänglig för frågor. Om du letar efter en mäklare som verkligen levererar resultat, så är Marianna utan tvekan rätt person. Stort tack för en smidig och framgångsrik försäljning!
Mycket proffsigt bemötande samt trevlig! Gjorde ett superbra jobb med smidig service som underlättade för båda parterna vid köpet. Rekommenderar starkt! Tack Marianne!