Danielo Anderson

Danielo Anderson

Danielo Anderson är mäklare på Bronze Fastighetsförmedling

Danielo Anderson har varit registrerad mäklare sedan 2024-01. Danielo Anderson har varit aktiv på Reco.se sedan 2024-02 och har fått 81 omdömen med ett betyg på 4.9. Danielo Anderson har haft 22 försäljningar sen 2024-12 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.

2024-12 - 2025-11

81 omdömen om Danielo Anderson

Sedan starten hos Reco 2024
Nadine N
Köpte sin lägenhet med hjälp av Danielo Anderson en del av Bronze Fastighetsförmedling
Haga Norra

Tack för en smidig process och den mycket goda kommunikationen!

Markus A
Sålde sin lägenhet med hjälp av Danielo Anderson en del av Bronze Fastighetsförmedling
Vasastan

Processen att sälja min bostad med Danielo som mäklare var trygg, professionell och effektiv. Danielo var otroligt kommunikativ och kunde med sin kompetens om marknaden göra så allt kändes bra rakt igenom!

Chris B
Haga Norra

Jag är otroligt nöjd med hur hela processen sköttes av Danielo Anderson. Från första kontakt till avslutad affär hade Danielo full koll på varje detalj. Eftersom detta var mitt livs största affär var det mycket känslor inblandade, men Danielo hanterade allt helt perfekt och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Affären låstes på rätt sätt, värderingen låg helt rätt och allt genomfördes exakt så som Danielo hade beskrivit från början. Det är sällsynt att allt blir precis som utlovat – men här blev det verkligen så. Jag är extremt nöjd och kan varmt rekommendera Danielo.

Victor Erik B
Vasastan / Hagastaden

Väldigt bra bemötande och professionell. Tillgänglig och gjorde sitt yttersta för att vi skulle bli nöjda. Smidig försäljningsprocess, rekommenderar!

Klara P
Vasastan

Jag är så nöjd med Danielo som mäklare. Han var väldigt flexibel för att möta mina behov och bidrog till en så bra upplevelse! Svarade snabbt på mina frågor och gjorde att jag kände mig trygg i mitt köp.

Agaton Ö
Järvastaden

Mycket bra mäklare! Tydlig, förklarar saker på ett utförligt och enkelt sätt. Svarar även snabbt på telefon och SMS. Kan varmt rekommendera Joe!

Katarina J
Järvastaden

Danielo var informativ och återkopplade snabbt på alla våra frågor. Kommunikationen fungerade väl och känslan som köpare var att Danielo var ärlig och var mån om både säljare och köpare, inte bara säljare som jag upplever är ganska vanligt. Det Danielo skulle kunna förbättra för att få ett ännu högre betyg var att vara lite mer noggrann med detaljerna i kontraktet då både vi som köpare och säljare hittade små felaktigheter. Dessa rättades till efter påpekandet så inga problem, men det drog ner betyget lite. Vi skulle kunna anlita Danielo i framtiden.

Cecilia H

Tillmötesgående, anträffbar och väldigt trevlig. Kan verkligen rekommendera att använda Danielo som mäklare.

Helen K

Danielo är en mycket skicklig mäklare som jag varmt rekommenderar. Det har varit ett nöje att arbeta med honom - hans energi och positiva inställning smittar lätt av sig.

Dimitrios S
Fruängen

Hjälpsam, engagerad och tillmötesgående genom hela processen.