Han ta sin tid, förklara hur det ska bli och steg för steg om det som sker
Fastighetsbyrån Kista
I Kista hittar du allt från stadsliv till avkoppling, studenter och ett rikt nöjesutbud. Här hos oss på Fastighetsbyrån arbetar mäklare som känner till området väl och har mångårig erfarenhet. Vi kan skräddarsy våra tjänster efter dina önskemål! Visste du att vi är marknadens mest anlitade mäklare här i Kista? Det är något...
1439 omdömen om Fastighetsbyrån Kista
Sedan starten hos Reco 2013
Proffsig mäklare som är rak och tydlig. Gör sitt bästa för att det ska bli en bra försäljning
Bra mäklare, helt enkelt att köpa boande hos fastighetbyrån.
She stayed in the office late to help us though the office was already closed. She had patience to translate everything in 3 languages. She was not in a hurry at all. We contacted her anytime we wanted. She was open to listen any kind of concerns and requests we had. I wish all the best for her future.
Köpte och sålde vår lägenhet via Gabriella och jag är minst lika nöjd som säljare och köpare. Allt gick så smidigt och snabbt och Gabriella var alltid tillgänglig och engagerad under hela processen. Rekommenderar starkt!
Jacob har mycket god kunskap om området och en trygg hamn att bolla frågor och ideér med. Förenklat hela processen enormt och gör sig väldigt tillgänglig för vad som än uppstår!
Hi, we had a fantastic experience with Jeanette in buying our first home. She was very easy to communicate and always available to help in smallest details regarding our due diligence. I strongly recommend Jeanette if anyone looking to buy your dream home.
Jag vill tacka Gabriella för henne fantastiska arbete med att sälja min lägenhet. Jag är verkligen nöjd med det pris vi fick och hur snabbt och effektivt allt gick. Jag uppskattar verkligen henne engagemang och professionalism genom hela processen. Det enda jag skulle önska var att vi hade haft lite mer tid att prata igenom allt i detalj. Ibland kände jag att jag inte hade all information jag behövde, och det hade varit bra att få lite mer vägledning och diskussion kring vissa aspekter.
Hon är duktig och jätte fint mäklare
Duktig mäklare som jag kände mig trygg med.
Very helpful throughout the process.
Iam so happy and satisfied with jenettee Boghos.
Kunnig, påläst, gav bra information om lägenheten och området. Hon kunde svara på alla olika frågor jag hade. Jag var imponerad av att hon ej behövde dubbelkolla i några papper utan att hon hade allt i sitt minne. Janette är en fantastisk mäklare. Hon är en av de bästa jag någonsin har haft kontakt med. Jag rekommenderar Jeanette varmt.
Hej Mycket trevligt och väldigt professionallt Jag hade storage forvantiningar, men jag och min vän kande på oss att Hon fixar detta gallant.. Jeanette var väldigt seriöst, hela försäljningsprocessen gick smidigt och snabbt, jag rekomendera henne starkt. Tack Jeannette, bra jobbat☺️👏
Väldigt trevlig och tålmodig Hjälpte mig massor på vägen mot en fin bostad
Gabriella Gerges på Fastighetsbyrån Kista har utmärkt sig genom sin exceptionella tillgänglighet och sitt engagemang, även i de mest utmanande och mörka stunderna av försäljningsprocessen. Gabriellas professionalism och stöd har varit ovärderligt. Hennes förmåga att förbli hoppfull och hjälpsam, oavsett omständigheterna, har varit en konstant källa till trygghet. Hon har visat en djup förståelse för våra behov och har konsekvent överträffat våra förväntningar genom sitt outtröttliga engagemang och sin omtänksamma attityd....
Lägenhetsköpet gick väldigt snabbt tack vare Gabriella. Hon var ärlig, hjälpsam och snabb. Tack så mycket Gabriella .
Gabriella är en skicklig och ambitiös mäklare.
I am delighted with Gabriella's work selling my apartment. She is a very professional, trustworthy, and dedicated professional in the property business.
Super duktig mäklare som svarar på alla frågor i alla tider, förklarar och verkligen ser till att vi får det vi förväntar oss plus lite mer. jag tex ville ha min bostad såld så fort det bara går samtidigt hadde jag hyresgäster i bostaden som nekade visningar ibland. Men Gabriella va så tålamodig och gav mig så mycket tid när jag behövde förklarningar och tips då hon har stort erfarenhet, och via hennes erfarenhet viste hon direkt vem är seriös därför blev bostaden såld i god tid. Tack Gabriella för allt
Trevlig, tillgänglig och professionell
hon är bra ! om min kompis vill köpa ska jag presentera till henne!
Allt var jättebra. Jag gillade hur Jacob arbetade
Hej, ett mycket professionellt förhållningssätt till försäljning från början till slut och en trevlig, pålitlig säljare, jag rekommenderar det starkt M.V.H. Piotr Koguciuk
Fantastisk person , professionell i sitt jobb ,noggrant och snabb Rekommenderar Jeanette Boghos stark till andra
Min erfarenhet av att köpa och sälja bostäder är begränsad, då jag endast genomfört en sådan affär tidigare, vilket gäller den nuvarande bostaden som jag delar med min fru och vår son. Nyligen har vi köpt vår andra bostad genom Fastighetsbyrån i Kista, vilket utgör min frus första fastighetsköp. Jeanette, vår mäklare, har varit en ovärderlig resurs under hela processen. Hon har inte bara utfört sina mäklaresponsabiliteter med stor skicklighet, utan även gått utöver dessa för att bistå oss med diverse relaterade aspekter....
Gabriella är en fantastisk person, först och främst. Hon är hjälpsam, empatisk och kompetent i sitt arbete. Jag är mycket glad att jag fick träffa Gabriella. Jag skulle starkt rekommendera henne. Jag tackar henne från hjärtat.
Gabriella har från första start varit otroligt trevlig, ödmjuk och professionell! Hon har arbetat så hårt åt våra vägnar och förtjänar en eloge! Tack Gabriella för allt ditt hårda arbete!
Gabriella went above and beyond for our sale, initially we managed to sell quite early on but due to issues unrelated to Gabriella it did not go through. Thanks to her motivation and persistence we managed collect ourselves and push on, After a time she still managed to get us another sale in a market that has been incredibly difficult. We cannot give her high enough praise.
Hon hade Bästa bemötande och mycket hjälpsam och duktig Mäklare.
Det var en fantastisk och effektiv hantering av köpprocess. Hennes snabba respons och tydlighet har verkligen underlättat hela processen för mig. Jag uppskattar verkligen hennes engagemang och professionalism.
Jättehjälpsam och trevlig mäklare som verkligen såg till att vi skulle hitta bästa lägenheten för oss!
Väldigt bra återkoppling, trevligt bemötande, tydlig i sitt uppdrag.
You gave me a very good service, keep up the good work
Jeanette guidade oss oerfarna lägenhetessäljare genom den snåriga processen med att sälja vårt boende med bravur. På ett proffesionellt och pedagogiskt sätt gick vi från fotografering och hela vägen till kontraktskrivning. Jeanette rekommenderas varmt. Hon är ett proffs helt enkelt.
Gabriella har varit tillgänglig och visar viljan att sälja lägenheten utifrån våra önskemål och hennes egna erfarenhet. Riktigt bra support under hela processen!
Jeanette Boghos knows her work very well. She is friendly and listen the queries.
Gabriella är en väldigt duktig, lyhörd och tillgänglig mäklare som förklarar allt tydligt och bra. Hon är både trevlig och professionell och gör allt för att man som kund blir nöjd. Jag kan varmt rekommendera henne!
Han är jättebra mäklaren som jag här sett hittills. Han hjälpte mig mycket även han varit upptagen .
Har blivit bemött med respekt, av en hjälpsam, engagerad Konstantin. En god samordnare som också delger information och svarar snabbt på sms, mail.
Mycket bra kille,har förklaringen på allt
Jag tycker att han var en mäklare som stod för sitt ord och var en person man kunde lita på. Fastän att mot partnern ville gå ut med huset till visning så kunde vi fortsätta vårt orginal plan. Han var väldig pedagogisk när han skulle förklara alla pappersformler.
Jag hade bra kontakt med mäklaren. Försäljningen gick smidigt, utan problem. Jag är nöjd med mäklaren och försäljningen .
när jag träffade Rasti Amin första gången jag märkte att han var en jätte trevlig kille, vi snackade mycket och förklarade hur det fungerar att sälja lägenhet,sen han informerade om allt,och hjälpte mig när jag hade en lite problem med Hemnet,och jag tycker att han sålde lägenheten om ganska fort tid,bara tacka till Rasti Amin
Jag har både köpt och sålt min lägenhet via Gabriella och blivit nöjda vid båda tillfällen. Hon är väldigt trevlig, kunnig, professionell och gör sitt yttersta för att kunden ska bli nöjd. Kan varmt rekommendera henne.
Mycket trevlig och levde upp till förväntningarna
Jag upplever Jacob som erfaren, professionell och ärlig från första vår kontakt fram till försäljningen av min lägenhet. Rekommenderas!
Tydlig, ärlig, och engagerad mäklare.
Jacob är professionell, inger stor trovärdighet, tar sin tid att besvara alla frågor/oklarheter och är väl organiserad! Vi är väldigt nöjda!
Positiv och förklarar allt tålamodigt, väldigt proffesionell och erfaren!