Alla kategorier Mäklare Stockholms län Stockholm Rinkeby-Kista Kista Fastighetsbyrån Fastighetsbyrån Kista
Rekommenderat företag 2016 - Fastighetsbyrån Kista Rekommenderat företag 2015 - Fastighetsbyrån Kista
Större karta Vägbeskrivning
Fastighetsbyrån Kista

Fastighetsbyrån Kista

Kistagången 19, 164 40 Kista

4.9 i betyg av 418 rekommendationer
Vad är viktigt för dig när du ska byta bostad? Utifrån dina behov skräddarsyr vi en helhetstjänst som passar dig. Med god lokalkännedom om Kista och starkt engagemang gör vi din viktigaste affär till din bästa affär. Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja och vårt mål är att vara bäst i landet på att förmedla bostäder på ett affärsmässigt och professionellt sätt.
Öppet just nu
Mån-Ons: 08:30-17:30
Tor: 08:30-18:00
Fre: 08:30-17:00
Lör-Sön: Stängt

Läs vad 418 kunder tycker om Fastighetsbyrån Kista

 • tobias w
  tobias w skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Kom i kontakt med Amir vid köp av lägenhet. Admir har hjälp mig med personliga och juridiska frågor kring köp av lägenhet. Admir är en professionell och kunnig mäklare som jag värderar högt och rekommenderar.
  gillar detta
 • Per H
  Per H skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Vi kom i kontakt med Amir när vi köpte vår nuvarande lägenhet. Kunnig, Trevligt och mycket engagerad. Naturligtvis tog vi hjälp av Amir för att sälja vår tidigare lägenhet. Från första kontakt till att kontaktet var skrivet tog det 8 dagar, inklusive värdering, fotografering, visning. Helt otroligt! I hela processen var Amir vägledande och stöttande, precis så som man vill att en mäklare ska vara. Nu efter att inflyttning är gjord har Amir tagit kontakt vi ytterligare tillfällen för att följa upp hur det nya boendet blev. Rakt igenom en mycket bra yrkesman och dessutom en mycket trevlig person. Vi kan verkligen rekommendera Amir till andra och ska vi någon gång flytta igen så är valet av mäklare givet. Tack Amir! //Per H
  gillar detta
 • Andreas T
  Andreas T skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir är helt klart den bästa mäklaren jag anlitat. Otroligt lyhörd, engagerad och lämnar ingenting åt slumpen.
  Jag är supernöjd med både bemötandet men också resultatet av försäljningen. Hans ständiga tillgänglighet och raka kommunikation fick mig att känna mig trygg genom hela försäljningen och man märker att han verkligen älskar sitt jobb!
  Kan varmt rekommendera Amir till alla som går i sälj eller köptankar!
  gillar detta
 • Magnus J
  Magnus J skrev om David Ingemansson en del av Fastighetsbyrån Kista
  David som mäklare är trevlig, professionell och ambitiös. Utmärkt återkoppling och med uppdateringar både innan, under och efter försäljning av min mors dödsbo vilket vi i familjen uppskattat. Otroligt hög servicekänsla och ett väldigt bra personligt bemötande. Vi upplevde även att David gjorde det där lilla extra genom hela försäljningen med bland annat privat visningar, vilket senare resulterade i att han upp fyllde och överträffade våra förväntningar kring hela försäljningen.
  gillar detta
 • Christina K
  Christina K skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir är en PROFESSIONELL mäklare! Man behöver inte oroa sig för något då han gör ett fantastiskt arbete.
  TOPPMÄKLARE som levererar resultat.
  Stort tack för allt jobb du gjorde för oss :)
  gillar detta
 • Yasemin A
  Yasemin A skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Att jag i en viktig affär kan känna denna trygghet och tillit är obeskrivlig. Suleyman Esenkan området och branschen så oerhört bra och det bästa jag kunde göra var att följa hans råd och bara låta honom sköta affären. Om tillfället uppstår blir Suleyman Esen mitt val igen som mäklare helt utan tvekan. Han är rak, tydlig och extremt lyhörd.
  Süleyman E gillar detta
 • Mohamed H
  Mohamed H skrev om Robert Kullberg en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag vill starkt rekommendera min mäklare Robert Kullberg.Professionell, tydlig och engagerad! Lättillgänglig både genom telefon och mail och alltid snabb med att besvara mina frågor och önskemål. Kan verkligen rekommendera honom!
  MVH
  Mohamed Hamdi
  Mohamed H gillar detta
 • Huseyin K
  Huseyin K skrev om Fastighetsbyrån Kista
  Fastighetsmäklaren Suleyman Esen är bäst. Han är väldigt professionell, engagerad och gör ett mycket bra jobb.
  gillar detta
 • Mohammed Z
  Mohammed Z skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Mitt första husköp och Amir gjorde det väldigt enkelt för oss. Han var alltid tillgänglig via telefon och mail vilket vi uppskattade väldigt mkt både jag och frugan. Till skillnad från andra som vi stött på var han lugn och hade inga problem med att ge oss betänketid eller tid för att resonera i lugn och ro innan ett besked kom från oss. Han har hjälpt till med saker efter kontraktsskrivningen och varit i nära kontakt med oss. Tack!!
  Amir D gillar detta
 • sarah s
  sarah s skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir är mycket rutinerad, effektiv och driftig, samt även mycket bra på att ta människor, ödmjuk och trevlig - ett superproffs helt enkelt! Han fick en att känna sig som en riktig VIP-kund från start till slut. Amir gjorde allt väldigt enkelt för oss, skötte allt och delgav oss den information vi behövde samt önskade. Han återkopplade alltid, och snabbt, samt följer upp mail och telefonsamtal. Vill man ha en väldigt smidig och enkel affär så är detta är en mäklare jag verkligen, utan någon som helt tvekan, kan rekommendera alla!
  Amir D gillar detta
 • Johnie A
  Johnie A skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir gjorde ett kanonjobb, var alltid tillgänglig och skötte allting som ett proffs.
  Nästa gång använder jag Amir igen.
  2016-09-15 Amir D svarar Johnie A
  Hej Johnie, jag tackar för förtroendet! Det var ett nöje att ha dig som uppdragsgivare. Ser fram emot framtida samarbeten!
  gillar detta
 • Jake L
  Jake L skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir helped me with my first home purchase. With my abundance of questions and uncertainties Amir went above and beyond to ensure the process was as smooth and trouble free as possible. Highly recommended!
  2016-09-15 Amir D svarar Jake L
  Hello Jake! Thank you for your kind words! I´m so happy to have helped you with your first apartment here in Sweden! Hope you will enjoy your new apartment, and looking forward to a long lasting collaboration. Take care!
  gillar detta
 • Vidja N
  Vidja N skrev om Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
  Vi hade till en början anlitad en annan mäklare från ett annan byrå. Den mäklaren lovade oss en snabb, smidig och bra försäljning till ett högt pris. Men efter att vår lägenhet legat ute på hemnet 2 gånger och vi endast fått ett lågt bud började vi känna panik då vi skulle tillträda vår nya bostad om 3 veckor och vi var tvungna att ha vår dåvarande bostad såld. Genom vänner som tidigare sålt via Gabriella Gerges på Fastighetsbyrån kom jag i kontakt med Gabriella. Jag vill ta upp att det var tydliga skillnader på tjänsterna och mäklarna! Många mäklare lovar guld och gröna skogar vid ett första möte men saknar engagemang under processen. Gabriella la ut min lägenhet till försäljning och fick den såld innan visning på endast några dagar till ett betydligt högre pris än vad den tidigare mäklaren försökt med. Vi kände en otrolig lättnad och kan inte beskriva vår tacksamhet. Gabriella vi vill inte bara ge dig 5/5. Du får en guldstjärna!
  gillar detta
 • Lilian
  Lilian skrev om Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
  Vi är mycket nöjda och glada över att vi valde Gabriella från Fastighetsbyrån. I vårt val av mäklare så utmärkte hon sig bland de andra kandidaterna genom professionalism, ödmjukhet och stor kunnighet om marknaden. Hon bemöter oss som kund med mkt energi, karisma och utstrålning.
  gillar detta
 • Sara S
  Sara S skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  En av de mest kompetenta och trevligaste mäklarna jag har träffat - och det har blivit en hel del under åren. Den här gången sålde Amir min mammas lägenhet och gjorde den annars ganska jobbiga processen att sälja en bostad till ett nöje. Pålitlig som få andra och med ett gott humör charmar han såväl säljare som köpare utan att fara med osanningar.
  2016-09-15 Amir D svarar Sara S
  Hej Sara! Wow tack snälla för de vänliga orden! Det var mitt nöje att hjälpa din mor med hennes försäljning! Väldigt glad att vi lyckades få till en så pass lyckad försäljning, speciellt med tanke på att hon köpte innan hon sålde. Önskar henne all lycka i sin nya bostad i Solna!
  gillar detta
 • Spiros M
  Spiros M skrev om Fastighetsbyrån Kista
  - Snabbt, smidigt och proffesionellt, rakt igenom...
  - Fokus på det som är relevant för såväl köpare som säljare / inget onödigt runt omkring.
  - Kom ut riktigt bra / fick snabbt upp stort intresse för objektet.
  - Hela processen tog inte mer än ett par veckor.

  Riktigt bra!!!
  gillar detta
 • Afsaneh R
  Afsaneh R skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Min erfarenhet av Amir Dehghan och Fastighetsbyrån i Kista är endast positivt.
  Amir gjorde en strålande insats under försäljningen av min lägenhet i Kista.
  Amir var kunnig och alltid anträffbar. Jag är mycket nöjd med den service jag fått och om jag hade andra köp eller försäljning ,skulle jag utan tvekan ,anlita honom som min favorit och enda mäklare. Han är väldigt duktig och kunnig i sitt jobb och jag rekommenderar honom varmt.
  Bra jobbat!!
  Amir D gillar detta
    2016-09-06
  Amir D: Tack snälla Afsaneh för gott samarbete! Väldigt glad för din skull och även stolt över slutpriset! Ser fram emot framtida samarbeten!
 • Lana B
  Lana B skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir var en mäklare som jag köpte en lägenhet av. Han är både kunnig i sitt arbete som mäklare samt en väldigt trevlig som person . Kommer definitift att kontakna honom om jag skulle behöva sälja min bostad i framtiden .
  2016-09-01 Amir D svarar Lana B
  Hej Lana! Tack för de vänliga orden! Du är givetvis varmt välkommen att kontakta mig gällande din bostad i framtiden! Ser fram emot framtida samarbeten! Lycka till i nya lägenheten!
  gillar detta
 • Dung V
  Dung V skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Amir är lyhörd och väldigt service minded. En bättre mäklare är svårt att hitta.
  2016-08-31 Amir D svarar Dung V
  Hej Dung! Tack snälla för de fina orden! Och stort tack för ert tålamod, ert förtroende samt ett gott samarbete!! Jag önskar er all lycka med er nya bostad!
  Amir D gillar detta
 • Hamidreza M
  Hamidreza M skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  En stort tack till Amir som ledda oss att kändes tryggt att köpa vår första lägenhet.
  Amir har alltid varit tillgänglig och har gett en fantastisk service. Han är en mycket engagerad och kompetent mäklare!
  Jag kan inte annat än vara helnöjd.
  2016-08-31 Amir D svarar Hamidreza M
  Hej Hamidreza! Tack själva för att ni har varit så smidiga köpare! Önskar er all lycka i er nya fina bostad och ser fram emot framtida samarbete!
  Amir D gillar detta
 • Sadin T
  Sadin T skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  En mäklare som Amir växer inte på träd, han har en sån naturlig begåvning som inte går att bekriva. Jag har sålt och köpt några bostäder under mina år och stött på många olika mäklare men en sån fantastisk och proffsig mäklare som Amir har jag inte sätt. Han är väldigt lyhörd och samarbetsvillig och grym på det han gör! Amir är duktig vid både köp och sälj, med andra ord så vet Amir vad han sysslar med och han gör allting helhjärtat det finns inget halvdant hos Amir. Jag är super nöjd och jag rekommenderar honom verkligen! Önskar det fanns fler kunniga mäklare som Kungen Amir!
  2016-08-31 Amir D svarar Sadin T
  Wow Sadin dina ord värmer verkligen! Tusen tack själv för ett gott samarbete! Är väldigt glad över att ni till slut blev nöjda! Önskar er all lycka i framtida bostadsaffärer!
  Amir D gillar detta
 • Fethawi M
  Fethawi M skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Mycket nöjd med Amir. Han är lyhörd och väldigt service minded. Han får saker o ting att hända och är alltid tillgänglig för sina kunder. Rekommenderar Amir starkt vid både köp och sälj. Trevligt att ha med Amir o göra!
  2016-08-31 Amir D svarar Fethawi M
  Hej Fethawi! Tack själva för att ni har varit så smidiga och seriösa köpare! Nöjet var helt och hållet på min sida! Ser fram emot framtida samarbeten! Grattis till er nya fina bostad!
  Amir D gillar detta
 • Toly Q
  Toly Q skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Här har vi en kille som vet vad han sysslar med.
  Amir är en riktigt grym mäklare som är väldigt lyhörd till dina önskemål, väldigt kunnig inom sitt område. Han gav mig jättebra tips o råd, och fick sålt på min lägenheten till ett bra pris. / Toly Quach
  2016-08-31 Amir D svarar Toly Q
  Tusen tack Toly för de fina orden, det värmer verkligen att höra att du är nöjd! Visar verkligen att med lite tålamod och bestämdhet så går allt som man vill! Önskar er all lycka i framtiden!
  Amir D gillar detta
 • Mohammed Á
  Mohammed Á skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Hej
  Jag hade en kung mäklare ,grymt,duktig
  Jag sålde min lägenhet med hjälp av Amir Dehghan och jag vart verkligen supernöjd.
  Tack så jätte mycket Amir .Du e bäst
  2016-08-31 Amir D svarar Mohammed Á
  Tack själv Mohammed för ett gott samarbete! Vad kul att allting löste sig till slut med banken och nya huset! Önskar dig all lycka i framtiden!
  Amir D gillar detta
 • Michael F
  Michael F skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag är super nöjd med min mäklare, Amir. Han är super bra, duktig, trevlig, hjälpsam och punktlig mäklare samt gör allt möjlig för att lösa mitt situation.
  Det kan jag säga att han är toppen mäklare.
  Jag kan väl rekommendera till er.
  2016-08-31 Amir D svarar Michael F
  Tack snälla Michael för dina värmande ord! Nöjet var helt och hållet på min sida! Härligt att vi till slut lyckades sälja lägenheten för ett bra pris och att du har varit nöjd med hela processen! Önskar dig all lycka i din nya bostad!
  Amir D gillar detta
 • Julia W
  Julia W skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Süleyman var duktig, han var trevlig och höll vad han lovade. Han var snabb med att återkomma och jag kände mig trygg med honom, min försäljning av lägenhet var i mycket goda händer!
  Süleyman E gillar detta
    2016-08-22
  Süleyman E: Jag tackar dig för förtroendet och ett trevligt samarbete. Önskar dig all lycka i din nya bostad!
 • Nadja Y
  Nadja Y skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  En mycket trevlig och kunnig mäklare, vår försäljning gick så bra tack vara Amir som är duktig, mycket engagerad mäklare och framför allt är lätt tillgänglig och hjälpsam.
  Vi kan varmt rekomendera Amir Dehghan ....
  2016-08-31 Amir D svarar Nadja Y
  Tack snälla Nadja för de fina orden! Ni har varit underbara säljare att ha och göra med! Jätteroligt att vi fick till en bra försäljning och att ni vart nöjda! Önskar er all lycka i i er nya bostad!
  Amir D gillar detta
 • Kristina L
  Kristina L skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  engagerad, kunnig,.................
  Süleyman E gillar detta
    2016-08-22
  Süleyman E: Hej Kristina! Jag tackar dig och Joakim för ett trevligt samarbete. Jag ser fram emot ett framtida samarbete. Ha det bäst!
 • Mojgan V
  Mojgan V skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Är nöjda med honom. .😊😊 han kan sitt jobb .
  gillar detta
 • John B
  John B skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag är väldigt nöjd med valet av Süleyman för att sälja min nyproduktion. Även om marknaden blev tuff en period så fick jag ständigt feedback och vi hade en bra och öppen dialog. Jag kan starkt rekommendera honom vid valet av mäklare.
  2016-08-22 Süleyman E svarar John B
  Tusen tack för ditt tålamod. Det kändes riktigt skönt att få ihop affären efter mycket om och men. Det är försäljningar som denna man uppskattar som mest i efterhand. Önskar dig och din familj all lycka framöver!
  Süleyman E gillar detta
 • Helene
  Helene skrev om Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag fick ett mycket bra bemötande av Gabriella. Hon var engagerad i sin säljares lägenhet, dvs hon var påläst, och kände till området mycket bra. Jag som köpare fick även chansen att titta på lägenheten 2 gånger, mycket flexibelt och tillänglig.
  Hon levde upp till mina mäklarförväntningar. Och jag rekommenderar henne till alla som vill köpa och sälja lägenhet.
  gillar detta
 • Emma N
  Emma N skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Suleyman är en ansvarsfull, trevlig och service-minded mäklare. Han är tillgänglig och verkligen intresserad av att båda parter ska känna sig nöjda. På grund av sin lokala kompetens och erfarenhet av områdena han säljer kan han ge specifik info som jag värdesatte mycket. Vi är supernöjda och kan varmt rekommendera Suleyman.
  2016-08-22 Süleyman E svarar Emma N
  Hej Emma! Ni har varit så smidiga att ha göra med både vid köp och försäljning. Tack för förtroendet och ett grymt bra samarbete!
  Süleyman E gillar detta
 • Ahmad A
  Ahmad A skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Suleyman är en mäklare jag rekommenderar då han har stenkoll på marknaden här. Hela försäljningen gick smidigt och kändes verkligen bra då han till skillnad från många andra mäklare tänker både på säljare och köpare och lämnar inga kryphål efter sig vilket ger en bra känsla som säljare. Trots hans unga ålder visar han en mognad och ger ett intryck av att han har jobbat som mäklare hela livet.
  Süleyman E gillar detta
    2016-08-18
  Süleyman E: Hej Ahmad! Tusen tack för dina fina ord och tack ännu en gång för ett mycket trevligt samarbete!
 • Parisa S
  Parisa S skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jätteduktig mäklare! Alltid trevlig och tillgänglig. Väl påläst och kan hjälpa till vid speciella situationer! Rekommenderas starkt!
  gillar detta
 • Mariam N
  Mariam N skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Känns skönt att kunna lägga allt i händerna på en mäklare som är trevlig, pålitlig och engagerad.
  Süleyman E gillar detta
 • Anna G
  Anna G skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Pålitlig, lätt att ha att göra med, följer upp information, frågor, kontakter
  Süleyman E gillar detta
    2016-08-18
  Süleyman E: Hej Anna! Tusen tack för ett trevligt samarbete!
 • Mazdak H
  Mazdak H skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Bra och professionellt bemötande.
  gillar detta
 • Eliya S
  Eliya S skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag fick förtroende för Jacob Hanna som mäklare, han hadestenkoll och förklaradealla detaljer nogrannare.
  gillar detta
 • Ali A
  Ali A skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag har jobbat i styrelsen i brf sibeliusgången som ansvarig för försäljning av hyresrätter. Vi gjorde minst 5 försäljningar under 3 års tid. Jag sålde även min privata lägenhet genom honom. Jacob är otroligt engegerad och proffisionell. Han höll mig informerad hela vägen, från början till slut. En bättre mäklare hittar man inte!
  gillar detta
 • Murat K
  Murat K skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag träffade 4 olika mäklare i området för att jämföra vem som skall få göra min största affär i livet. För mig är det väldigt viktigt att känna förtroende för någon som skall göra mitt livs största affär.
  Suleyman fick mig att känna ett lugn då han var väldigt driven och engagerad. Jag kan varmt rekommendera Suleyman till er som skall sälja då jag vet hur viktigt en bostadsaffär kan vara. Suleyman överträffade mina förväntningar och fick ett rekordpris och ytterligare en utomordentligt nöjd kund.
  Vilket jäkla krut...
  Süleyman E gillar detta
 • Deniz T
  Deniz T skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Lätt tillgänglig, behjälplig, vart nöjd med köp processen.
  gillar detta
 • Müsade A
  Müsade A skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  En jätte duktig mäklare som är engagerad och hjälpsam.
  Süleyman E gillar detta
    2016-08-18
  Süleyman E: Tusen tack för ett trevligt samarbete! Jag önskar er all lycka i er nya bostad!
 • Thomas A
  Thomas A skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Trevligt bemötande men tyvärr inte resultatet vi eftersträvade.
  gillar detta
 • Zei A
  Zei A skrev om Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
  Köpt och sålt genom Jacob Hanna som jag kan rekommendera varmt. Ytterst hjälpsam, kunnig, pålitlig, seriös och framförallt ärlig som har kunden i fokus!
  gillar detta
 • Derya A
  Derya A skrev om Süleyman Esen en del av Fastighetsbyrån Kista
  Bästa servicen! Kan stark rekommendera honom Süleyman Esen/Fastighetsbryån i Kista!
  gillar detta
 • Zej N
  Zej N skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Väldigt bra & duktig mäklare. Alltid vart rädd för att köpa bostad men han fick mig att känna mig trygg! Alltid tillgänglig, pålitlig & otroligt kunnig! Jag kommer alltid använda mig av Amir!
  /Zejnab
  2016-08-31 Amir D svarar Zej N
  Hej Zej! Vad glad jag blir att du varit nöjd och trygg med ditt bostadsköp! Du har varit en otroligt smidig köpare att ha och göra med! Ser verkligen fram emot framtida samarbeten och önskar dig all lycka i din nya fina lägenhet!
  Amir D gillar detta
 • Jan A
  Jan A skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Vi köpte vår lägenhet genom Amir som gjorde ett mycket bra jobb. Han fanns alltid tillgänglig och var mycket tillmötesgående med både information och träffar. Jag kan varmt rekommendera Amir som mäklare!
  2016-08-31 Amir D svarar Jan A
  Tack snälla Jan för de värmande orden! Grattis till er fina lägenhet i Tornet! Ser fram emot framtida samarbeten! Önskar er all lycka!
  Amir D gillar detta
 • Mikael S
  Mikael S skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Har precis sålt min lägenhet i Kista med Amir som mäklare. Amir är en riktigt duktig mäklare som alltid sätter säljaren i första rummet, han är extremt kunnig och professionell. Jag kände mig riktigt säker och trygg under hela processen. Han är lyhörd och väldigt tillmötesgående när det kommer till specifika önskemål.
  Jag rekommenderar Amir starkt till dig som ska sälja din lägenhet.
  2016-08-31 Amir D svarar Mikael S
  Tack snälla Mikael för de värmande orden! Ni har varit helt underbara säljare att ha och göra med! Önskar er all lycka i nya lägenheten i Solna!
  Amir D gillar detta
 • Amir A
  Amir A skrev om David Ingemansson en del av Fastighetsbyrån Kista
  Jag och min fru är väldigt nöjda med hur mäklaren skötte försäljningen av vår lägenhet. David är en duktig säljare och bra förmedlare. Vår mäklare lyssnade på vad vi sa och svarade ärligt på våra frågor. Han är snabb, kunnig och tillgänglig. Jag rekommenderar honom starkt till alla och kommer gärna anlita honom igen i framtiden.

  Mvh
  Amir och Rania
  gillar detta
 • Hozanna B
  Hozanna B skrev om Amir Dehghan en del av Fastighetsbyrån Kista
  Precis fått min lägenhet såld i Akalla med hjälp av Amir. Han är en grymt duktig mäklare som får säljaren att känna sig lugn och trygg, samt mycket lyhörd och professionell.
  Som sagt grym mäklare med mycket erfarenhet, rekommenderar honom varmt.
  2016-08-31 Amir D svarar Hozanna B
  Tusen tack Hozanna för de värmande orden! Jag minns när du köpte din första bostad av mig för många år sedan, du var lika smidig som köpare som du nu har varit som säljare! Nöjet har helt och hållet varit på min sida! Önskar dig all lycka i framtiden och hoppas du kommer trivas i din nya bostad i Solna!
  Amir D gillar detta
Kategorier