Fastighetsbyrån Kista

Fastighetsbyrån Kista

• BadgeElevenYears
1 209
4.8

I Kista hittar du allt från stadsliv till avkoppling, studenter och ett rikt nöjesutbud. Här hos oss på Fastighetsbyrån arbetar mäklare som känner till området väl och har mångårig erfarenhet. Vi kan skräddarsy våra tjänster efter dina önskemål! Visste du att vi är marknadens mest anlitade mäklare här i Kista? Det är något...

1209 omdömen om Fastighetsbyrån Kista

Sedan starten hos Reco 2013

Mohsin A
Skrev om Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista

Ett smidigt affär tack vare Jeanette

Carl F
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Professionellt från start till mål. Med trygg hand lotsades vi igenom hela försäljningsprocessen. Kan varmt rekommendera Jacob.

Fauzia K
Kista

Rasti Amin är en jätte trevlig och professionell mäklare, hela processen gick väldigt smidigt och snabbt. Vi är super nöjda och kommer varmt rekommendera Rasti till andra.

Amir T
Husby

Han va den bästa mäklare som jag träffade snäll lätt förklara visar saker om hur funkar lägenheten och glad det var trevligt och träffa honom.

Suat U
Kista

Mycket hjälpsam och engagerad mäklare. Super nöjd med Jacob!

Meliha J
Köpte sitt hus med hjälp av Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalla

Jacob Hanna bästa Maklaren hjälpte oss med allt och allo . Vi är så nöjda och lyckliga att han var Maklaren till oss.

Atif R
Akalla Trädgårdsstaden

Utmärkt och professionellt, jätte duktig mäklare!

Rajia S
Akalla Trädgårdsstaden

Rasti är utmärkt och en härlig människa. Han var hjälpsam och tydligt i hela processen. Bemötande som vi har fått av honom är fantastiskt. Under processen förklarar Rasti oss allt som möjligt och det känns tryggt. Vi är supernöjda med Rasti.

Aygün A
Skrev om Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista

Gabriella är engagerad. Kommunikationen mellan oss är alltid bra. Jag är nöjd med hennes arbete och tacksamma för hennes hjälp! Bästa mäklaren

Jonas O
Spånga - Tensta

Snabb, trevlig och professionell. Allt man kan be om i en mäklare

Mila B
Köpte sin lägenhet med hjälp av Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
Husby

Mycket trevlig och kunnig mäklare,

Stephen M
Sålde sin lägenhet med hjälp av Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
Husby

After having a less than happy experience with a different company it was a real pleasure to have someone look after your sale with real commitment and professionalism. Gabriella gave us realistic advice and answered any questions we might have, whenever we had them. Needless to say the sale was quick and painless, which in hard times is the very thing you need.

Mehari A
Sålde sitt hus med hjälp av Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Vi har känt Gabriella sedan 2018 och vi har avslutat 3 st hus affär (1 köp och 2 sälj) med henne. Gabriella har varit professionell och hjälpsam genom hela köp och säljprocessen och gett bra råd kring t.ex. möblering inför visning och liknande, vilket ledde till en bra affär.

Piyush G
Köpte sitt hus med hjälp av Gabriella Gerges en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Timely resposne and corrdinated the deal very well

Hari Prasad M
Kista

It was really Nice. Explained details about the agreement. Thank you Rasti Amin.

Rajesh L
Kista

Rasti was very responsive and was easily reachable. He was patient in answering all our questions and never ignored any of our questions. I would strongly recommend Rasti to my friends

Abbas I
Kista

Mäklaren är sakkunnig, professionell och har ett väldigt gott bemötande. Är oerhört nöjd med mäklarens insats och kan rekommendera honom!

Miriam K
Kista

Rasti kom rekommenderad av en familjemedlem som nyligen sålt via honom och jag är glad att jag lyssnade. Rasti har varit vänlig, kunnig och tillmötesgående i den här processen och det har känts tryggt att ha hans hjälp. Han arbetar hårt för att båda parter ska bli nöjda utan att tumma på någons rättigheter eller möjligheter.

Dödsboet Heng Tan J
Akalla

Gabriella var proffsig, kunnig och förtroendeingivande genom hela säljprocessen. Jag anlitar gärna Gabriella igen!

Sara H
Sålde sitt hus med hjälp av Rasti Amin en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Rasti är väldigt förtroendegivande och lyhörd. Han sålde vår bostadsrätt oerhört snabbt. Vi blev väldigt nöjda.

selwa b
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Jacob är väldigt kunnig inom sitt område och med sin lugna sätt gjorde han sitt yttersta för att jag skulle känna mig trygg och nöjd vid min försäljning. Han får mina varmaste rekommendationer.

Alajos M
Akalla

Väldigt bra bemötande utav Rasti. Våra förväntningar i dessa dystra tider var inte jättehöga. Rasti gjorde en kanonjobb med försäljningen och levererade det han lovade. Änkelt och bra kan varmt rekommendera Rasti :) Inga tomma löften eller onödigt snack, rakt på sak och får jobbet gjort.

Sasan V
Köpte sitt hus med hjälp av Rasti Amin en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Rasti är den bästa, mest professionella mäklaren vi har jobbat med. Alla mäklare på fastighersbyrån är superbra men Rasti är något speciellt. Väldigt öppen och lyhörd för våra önskemål, med ett stort hjärta.

Alexandru A
Spånga - Rinkeby

Mycket professionell och opartiskt, kunnig och engagerad! Rekommenderar definitivt!

Diana L
Sålde sitt hus med hjälp av Jacob Hanna en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Jacob är en mycket erfaren och professionell mäklare, man känner sig trygg i ett säljuppdrag och vet att allt kommer att skötas på bästa sätt. Han är ärlig och har en stil som inger stort förtroende, det är viktigt när man profilerar sitt objekt med en viss mäklare eller mäklarfirma. Det var ett nöje att jobba med Jacob, alla inblandade var supernöjda och jag kan varmt rekommendera honom som 'Mäklaren' att vända sig till när man funderar på att sälja sitt boende.

Joel S
Spånga - Tensta

Det har mest varit min fru Karin som varit i kontakt med Rasti, men allt jag hört har varit mycket positivt, och min interaktion med Rasti har varit perfekt 👌

Karin S
Spånga - Tensta

Rasti har varit engagerad och kommunikativ. Jag är otroligt nöjd med det bemötande och den hjälp jag och min partner har fått genom försäljningsprocessen.

Rickard I
Skrev om Rasti Amin en del av Fastighetsbyrån Kista

Jag är otroligt nöjd med den fantastiska service som Rasti har levererat under försäljningen av min bostad, särskilt med tanke på den utmanande marknadssituationen. Mäklarens dedikation, professionalism och förmåga att anpassa sig till rådande förhållanden har verkligen gjort hela skillnaden. Genom hela processen har Rasti visat sig vara en pålitlig och kunnig partner. De gav mig kontinuerlig och ärlig feedback om marknadens utveckling samt hjälpte mig att sätta ett realistiskt pris för min bostad. Trots de svårigheter...

Mohammed H
Spånga - Tensta

Hej! Jag vill förklara lite om mäklaren, han är en väldigt bra person och väldigt snäll, han är väldigt duktig i sitt arbete och han är väldigt smart i sitt arbete, han vet hur han ska hantera kunden, jag är nöjd från honom Rasti amin är väldigt hjälpsam människor jag har fick mycket hjälp från honom. Jag har fick mycket erfarenhet från honom också. Mvh Mohammed

Immanuel Lourdu George P
Kista

Hej Rasti, we take this oppurtunity to appreciate your personal warmth and interest in us took all the trepidation out of purchasing our first home in sweden. You made it a real pleasure, as you took us through the process step by step and made this process much easier than it could have been. It was amazing to see everything come together, and we are so very thankful for your guidance and support. we expect with the same enthusiasm and support throughout process. Tremendous work Mr. Rasti Amin

Therese K
Kistahöjden

Rasti är en mäklare som engagerar sig mycket i processen, har ett god bemötande och en tydlig kommunikation. Detta fann jag viktigt i samband med min försäljning. Skulle absolut kunna rekommendera Rasti till andra vänner eller anlita igen!

Sam M
Kista

Från första kontakt så var Rasti trevlig och mycket proffsig. Han sålde min bostad innan hemnet-annonsen hann läggas ut för de pris jag önskade. Grym!

Leila K
Kista

Med ett professionellt och gott bemötande skapade Gabriella en känsla av tillit och trygghet. Hon är väldigt tydlig i sin kommunikation och agerar utifrån erfarenhet och kunskap. Förväntningar som jag har på en mäklare är att få en strukturerade och tydlig plan som underlättar att förstå steg för steg vad som händer under köpet samt att få möjlighet att komma i kontakt med mäklaren efter köpet för eventuella frågor. Hittills har jag fått all hjälp som jag behöver. Sammanfattningsvis är min upplevelse av köpet väldigt...

Eneida X
Spånga - Tensta

Rasti Amin ,han är en snäll person, han ger dig råd och idéer, en ansvarsfull och korrekt person🙏. Tack för allt.

Nikoll X
Spånga - Tensta

Helt under bar mäklare på alla vis. Eftersom vi visste vad vi letade efter, och mäklaren gav ett bra intryck alla gg vi träffa honom.

Anna H
Kistahöjden

Han gjorde ett bra och trevligt intryck

Lena H
Kistahöjden

Jag upplevde Rasti som trevlig, personlig och kunnig

Svar från Rasti Amin

Tack och bock för din fina omdöme. Uppskattas.

Matin K
Akalla

Rasti Amin har en glad och positiv personlighet som gör honom extra trovärdig tycker jag. Det är lätt att ta kontakt med honom och nå honom vilket är ett väldigt positivt poäng. Han hjälpte mig sälja min bostad efter första visningsomgången vilket också talar för hans förmåga som mäklare. I stort sett som är jag supernöjd med honom men jag önskade att han kunde sälja min bostad till ett högre pris.

Svar från Rasti Amin

Stort tack för dina fina ord Matin. Det uppskattar jag verkligen.

Hussein J
Akalla

Han var jätte trevligt och han svarade på alla mina frågor på ett trevligt sätt. Jag kommer verkligen rekommendera honom till mina kompisar.

Svar från Rasti Amin

Tack Hussein för din fina omdöme. Uppskattar det.

Johan L
Kista

Vi tog hjälp utav Gabriella för att sälja vår bostad efter att noggrant ha utvärderat de främsta mäklarna i vårt område, utav dessa gav hon det bästa intrycket genom sin entusiasm och tydliga information kring säljprocessens olika delar. När det väl kom till visningen kom Gabriella förbi vår bostad på utsatt tid och hanterade visningen bra. Det enda vi behövde göra innan var att se till att lägenheten såg fin och representativ ut. Vid kontraktsskrivningen var Gabriella väl påläst om kontraktets olika delar och informerade...

Jayabrata N

The overall experience was good. Quick reply and helpful

Daniel Ö
Kista

Jag tyckte de fösta mötena vi hade med va jätte bra. Vi igenom lägenheten och jag fick goda råd om vad som skulle fixas. Visningarna gick också jätte smidigt allt jag gjorde va att se till att lägenheten va ren och tom sen tog Gabriella hand om resten. När buden sen samlades in så kände jag mig väl informerad och kände att beslut om vad som skulle accepteras låg hos mig. När vi expanderade in ytligare visningar kände jag att Gabriella lyssnade på mina önskemål och hade hade visningar efter mina önskemål. De gånger jag bar...

Qambar S
Kista

Gabriella var tydligt och noggrann.

Merry Y
Kista

Hon va duktig snäll och kunde sitt jobb

Mohammad F
Kista

Väldigt driven och lyhörd person som bryr sig verkligen om sina klienter.

Zhi C
Kista Gård

Gabriella is very experienced and really good to collabrate with, highly recommended!

Carina M

Gabriella är mycket Trevlig, Kunnig och Engagerad

Mohamad Maher M
Kista Gård

Her help was perfect she is kind and professional and shared all the required details as needed 5 stars

Mithun R
Kista

very good exp..he was very good during signing the contract.

Majid M
Kista

Trevlig, proffsig, snabb & smidig.

Svar från Rasti Amin

Tack Majid för omdömet. Uppskattas.