Jag kan varmt rekommendera Jeanette som är trevlig , ärlig och lägger ner ett stort engagemang.
Jeanette Boghos
Jeanette Boghos är mäklare på Fastighetsbyrån Kista
.Jeanette Boghos har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Jeanette Boghos har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 244 omdömen med ett betyg på 4.8. Jeanette Boghos har haft 37 försäljningar sen 2024-06 och har tillfrågat 100% av sina kunder efter omdömen.
2024-06 - 2025-05
244 omdömen om Jeanette Boghos
She is very cooperative and try to understand customer’s expectations.
Bra mäklare med snabb återkoppling och ger mycket information. Transparent och trevlig. Kände mig väldigt trygg att köpa lägenhet med henne som mäklare.
En engagerad och tålmodig mäklare som varit professionell genom hela processen, rekommenderar alla att välja Jeanette Boghos!
Trevlig, ärlig och hjälpsam! Rekommenderar starkt
Väldigt nöjd med både mäklaren och köpet! Proffsigt bemötande, smidig process och bra kommunikation hela vägen. Rekommenderas!
Professionell, engagerad och överträffade våra förväntningar.
Mäklaren var professionell, trevlig och tillgänglig genom hela köpprocessen. Vi kände oss trygga och väl informerade vid varje steg.
Trevligt, hjälpsam och tydligt... Super nöjd med sevice
Jeanette är lyhörd och är tillgänglig för råd och hjälp. Jag kommer definitivt rekommendera henne till andra.