Jeanette Boghos

Fastighetsbyrån Kista
4.8
Affärer senaste året

Jeanette Boghos är mäklare på Fastighetsbyrån Kista

Jeanette Boghos har varit registrerad mäklare sedan 2017-02. Jeanette Boghos har varit aktiv på Reco.se sedan 2017-04 och har fått 322 omdömen med ett betyg på 4.8. Jeanette Boghos har haft 38 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 99% av sina kunder efter omdömen.

322 omdömen om Jeanette Boghos

Sedan starten hos Reco 2017
Christian B
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Kista

Mycket trevlig, tydlig och snabb i återkopplingen. Bra och tydlig vid avslutet av affären.

Hussein M
Kista

Hon var smidig och professionell.

Olha K
Husby

Vi är mycket nöjda med Jeanette! Hon är professionell, trevlig, hjälpsam och väldigt engagerad. Vi fick alltid tydliga svar på våra frågor och kände oss trygga genom hela processen. Allt gick smidigt och vi är väldigt glada över vårt köp. Vi kan varmt rekommendera Jeanette till andra som söker en pålitlig och kunnig mäklare. Stort tack för all hjälp! 🌷

Zahra Z
Köpte sitt hus med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalladalen

Hej! Jag är mycket nöjd med bemötandet och servicen. Professionellt, trevligt och engagerat från början till slut. Jag kan varmt rekommendera denna mäklarfirma! MVH Zahra

Reino Juhani H
Sålde sitt hus med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Akalladalen

Har skött försäljningen mycket bra, snabbt och professionellt med snabb återkoppling. i helhet mycket nöjd med Jeanette.

Ihor K
Husby

Jeanette är helt enkelt världens bästa mäklare! 😊 Hon har varit otroligt hjälpsam, engagerad och professionell genom hela processen och har verkligen gjort allt för att hjälpa oss. Vi är så tacksamma för all hjälp och det fantastiska bemötandet. Rekommenderar Jeanette varmt till alla! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Haileab Issak T
Husby

Jeanette mäklare hon är trevligt mycket bra bemötande jag är nöjd att jag köper med henne hon är kunnig bra mäklare. Tack för hjälpen Jeanette jag är så nöjd 98.99/ present. Trevligt dag tack.

Sebina Hatun E
Husby

Kunnig, tydlig och mycket engagerad.

Yilmaz Y
Husby

Jätte trevligt och hjälpsamt mäklare , jag ringde för att se lägenheten dagen efter hon ordnade visning , sen fick jag hjälp med banklån sökte på morgonen, lånet var godkänt samma dag tacksam för allting . Bästa Jeanette.

Suada V
Sålde sin lägenhet med hjälp av Jeanette Boghos en del av Fastighetsbyrån Kista
Husby

Mycket trevlig, duktigt och driven mäklaren Rekommenderar henne varmt.