Vi är väldigt nöjda med Gabriella Gerges. Hon är snäll, engagerad och professionell genom hela processen. Vi har känt oss trygga och väl omhändertagna från början till slut. Vi rekommenderar henne varmt och tipsar gärna våra vänner om henne!
Gabriella Gerges
Gabriella Gerges är mäklare på Fastighetsbyrån Kista
.Gabriella Gerges har varit registrerad mäklare sedan 2014-06. Gabriella Gerges har varit aktiv på Reco.se sedan 2014-09 och har fått 540 omdömen med ett betyg på 4.8. Gabriella Gerges har haft 67 försäljningar sen 2025-09 och har tillfrågat 98% av sina kunder efter omdömen.
540 omdömen om Gabriella Gerges
Gabriella är en väldigt trevlig, seriös och hjälpsam säljare. Hon har varit professionell, tydlig och lätt att ha kontakt med under hela processen. Jag uppskattar verkligen hennes vänliga bemötande och hur smidigt och tryggt
Glad över att jag valt henne som mäklare och hon lägger verkligen ned sin tid för att hjälpa
Jag är otroligt nöjd med mitt köp och kan ärligt säga att hela upplevelsen överträffade alla mina förväntningar! Gabriella Gerges är utan tvekan en av de bästa mäklarna jag har haft kontakt med. Från första kontakten till sista steget i processen var hon professionell, engagerad, lyhörd och otroligt hjälpsam. Hon har en fantastisk förmåga att skapa trygghet och förtroende, samtidigt som hon är varm, trevlig och genuint mån om att kunden ska känna sig nöjd. Det som imponerade mest på mig var hennes engagemang och professionalism....
Hennes bemötande var mycket bra,kunnig, lyhörd,respektive full,lätt att kommunicera. Hon tar sin tid att förklara om ärendet samtidigt man känner sig trygg ,med henne
Jag är mycket nöjd med Gabriellas arbete. Hon har varit professionell, engagerad och hjälpsam under hela processen. Mycket bra service och ett utmärkt bemötande. Jag kan varmt rekommendera henne.
Är supernöjd med Gabriella! Hon uppdaterar dig genom hela processen och upprätthåller en tydlig kommunikation. En erfaren mäklare som har koll på allt från start till slut och som du kan lita på. För någon som köper/säljer bostad för första gången så förklarar hon alla steg inför det och svarar alltid på frågor, guldvärt!
Hon är profesionell , kunnigt och sympatisk mäklare som kan sitt yrke väldigt väll
Vi är väldigt nöjda med Gabriellas hjälp och professionalism under hela processen när vi köpte vårt hus. Hon var alltid trevlig, tålmodig och hjälpsam, och hon tog sig alltid tid att svara på våra frågor. Gabriella vägledde oss på ett professionellt sätt och gjorde hela processen mycket enklare och lugnare för oss. Tack vare hennes engagemang och hjälp lyckades vi hitta huset som passade oss, och vi är väldigt glada över vårt val. Tusen tack för all hjälp, Gabriella 😊
She was very kind and helpful.