Han va den bästa mäklare som jag träffade snäll lätt förklara visar saker om hur funkar lägenheten och glad det var trevligt och träffa honom.
Jacob Hanna
Jacob Hanna är mäklare på Fastighetsbyrån Kista
.Jacob Hanna har varit registrerad mäklare sedan 2007-09. Jacob Hanna har varit aktiv på Reco.se sedan 2013-03 och har fått 232 omdömen med ett betyg på 4.8. Jacob Hanna har haft 27 försäljningar sen 2022-09 och har tillfrågat 96% av sina kunder efter omdömen.
2022-09 - 2023-08
232 omdömen om Jacob Hanna
Mycket hjälpsam och engagerad mäklare. Super nöjd med Jacob!
Jacob Hanna bästa Maklaren hjälpte oss med allt och allo . Vi är så nöjda och lyckliga att han var Maklaren till oss.
Jacob är väldigt kunnig inom sitt område och med sin lugna sätt gjorde han sitt yttersta för att jag skulle känna mig trygg och nöjd vid min försäljning. Han får mina varmaste rekommendationer.
Mycket professionell och opartiskt, kunnig och engagerad! Rekommenderar definitivt!
Jacob är en mycket erfaren och professionell mäklare, man känner sig trygg i ett säljuppdrag och vet att allt kommer att skötas på bästa sätt. Han är ärlig och har en stil som inger stort förtroende, det är viktigt när man profilerar sitt objekt med en viss mäklare eller mäklarfirma. Det var ett nöje att jobba med Jacob, alla inblandade var supernöjda och jag kan varmt rekommendera honom som 'Mäklaren' att vända sig till när man funderar på att sälja sitt boende.
very good exp..he was very good during signing the contract.
han är bra o erfaren , som en säljare kan lita på !💐
Han är duktigt tycker jag på sin bransche och har ärlighet mot kunder.
Mycket trevligt och professionellt bemötande, hjälpsam och erfaren mäklare! Mycket nöjda med Jacob Hanna som hjälpa oss att hitta rätt köpare. Skulle definitivt rekommendera honom till andra som söker en duktig och pålitlig mäklare.