Konstantin Åström
Konstantin Åström är mäklare på Fastighetsbyrån Kista
.Konstantin Åström har varit registrerad mäklare sedan 2021-05. Konstantin Åström har varit aktiv på Reco.se sedan 2021-07 och har fått 76 omdömen med ett betyg på 4.9. Konstantin Åström har haft 53 försäljningar sen 2022-03 och har tillfrågat 97% av sina kunder efter omdömen.
2022-03 - 2023-02
76 omdömen om Konstantin Åström
Sedan starten hos Reco 2021
köpte sitt hus med hjälp av Konstantin Åström en del av Fastighetsbyrån Kista
Rekommenderar Konstantin starkt, topp kille.
köpte sin lägenhet med hjälp av Konstantin Åström en del av Fastighetsbyrån Kista
Konstantin är den bästa mäklaren jag kommit i kontakt under mitt liv!
En riktigt bra mäklare som bryr sig om kunden. Han har bra kunskap kring sitt områden och är mycket hjälpsam. När jag träffade honom kändes det som att jag var familj eller som om jag har varit nära vän med honom i många år. Jag kan inte vara mer nöjd med en mäklare än vad jag är med honom. Sättet han bemötte och hjälpe mig är i högsta klass och han förtjänar all beröm han kan få. Jag har aldrig tidigare i mitt liv mött en sådan bra och talangfull och trevlig mäklare. Jag överdriver inte när jag säger att det kändes som familj. Hans bemötande var i topp klass
sålde sin lägenhet med hjälp av Konstantin Åström en del av Fastighetsbyrån Kista
En duktig , effektiv , hjälpsamt , bästa Konstantin .
Han kunde sälja min lägenhet i svårt tid när marknaden står stilla rekomenderar 100%.
Tack Kostas
MVH
Danny Ishak -
Förstklassig service! Väldigt professionell och tydlig. Konstantin är en exemplarisk mäklare!
Väldigt bra bemötande och ärlig
Sålde vår lägenhet via Konstantin. En lyhörd, professionell, rak och engagerad mäklare. Han var tydlig och återkopplade ständigt och höll oss uppdaterade. Han var tillgänglig hela tiden. Kommer rekommendera honom vidare till vänner och bekanta.
He is very proactive, friendly, professional,on time, and responsible. Having him as a broker is the best luck one can ever get.
mycket nöjd med den hjälp du erbjuder oss att hitta vårt hus. han var mycket korrekt i sin hjälp. och var redo att klargöra alla frågor vi hade för att hitta lägenheten som passar oss. Slutligen är vi mycket nöjda med hans hjälp.
Väldigt positivt intryck. Försökte hjälpa till så mycket han kunde.