Alla kategorier Städhjälp Stockholms län Huddinge Städsällskapet

Städsällskapet

Fiskhallsvägen 16, 120 44 Årsta — Visa karta

4.5 i betyg av 15 rekommendationer
Städsällskapet är en heltäckande städtjänst som vänder sig till dig som tycker om en ren och snygg arbetsplats eller ett renare och snyggare hem. Vi är helt enkelt verksamheten som ger dig ett nytt lyft! Vi förstår hur en fräsch lokal eller en städad bostad kan generera högre trivsel, samtidigt som vi ser hur rena, fräscha lokaler kan generera en högre effektivitet, men framförallt ett bättre välbefinnande.

För oss på Städsällskapet är det viktigt att det inte bara ser rent ut efter en städning, utan även under övrig tid. Blanka golv, rengjorda skrivbord och kök ger en ökad trivsel för alla. Det blir också en mer hälsosam miljö för barn, anställda och kunder. För oss är kvalitet en självklarhet!

Vi hjälper dig att bli av med vardagsstress, vi städar med hjärtat och tillsammans med flera års erfarenhet levererar vi en effektiv städning med ett grundligt miljötänk. Vi värnar om goda relationer och självklart en hög kvalitet. Dessutom ska det vara korrekt prissättning och fördelaktiga erbjudanden. Vårt motto är att alltid överträffa dina förväntningar. Vi är givetvis noga med skatter och avgifter samtidigt som vi sköter samtliga jobb mycket seriöst.

Vi värnar alltid om att du som kund ska gilla oss och därför präglas hela vår verksamhet av ett stort servicetänk där vi jobbar för långsiktiga relationer. Varmt välkommen!

Läs vad 15 kunder tycker om Städsällskapet

Bästa städhjälpsfirmorna i Huddinge:

4.8 i betyg av 53 omdömen
Johan E Johan E tycker:
“Är mycket nöjd med Borko och p...” Läs mer
4.5 i betyg av 176 omdömen
4.1 i betyg av 74 omdömen
4.8 i betyg av 25 omdömen
5.0 i betyg av 12 omdömen

Karta

Reco tipsar om:
3 / 5 i betyg — 1 rekommendationer
Frihetsvägen 74, 17733, Järfälla
Kategorier