Flyttfirma i Uppsala

16 rekommenderade flyttfirmor i Uppsala kommun

Få prisförslag, snabbt och enkelt!
Få prisförslag, snabbt och enkelt. Vi skickar din förfrågan till flera företag samtidigt!
Be om en offert nu
Tjänsten är kostnadsfri och utan förpliktelser
  • Uppsala Stadsbud

1,151 omdömen
    Vi har varit verksamma i flyttbranschen i nästan 150 år så vi kan flytt!
    Jennie P
    Jennie P: Med beröm godkänt! Mycket mera kan man väl inte säga, smidigt enkelt - värt varende krona!
  • Driver du flyttfirma i Uppsala?

• Flyttfirma Östra Aros

876 omdömen
    I behov av en flyttfirma? Välkommen till oss på Flyttfirma Östra Aros Transport! Vi är professionella och skräddarsyr våra tjänster efter önskemål.
    Veronica M
    Veronica M: Jag beställde flytt från lght till hus och packade allt själv. Både vid bokning samt mötet med flyttkillarna var bemötandet bättre än förväntan. Killarna var trevliga, uppmärksammade på mina önskemål, skickliga och snabba. De var väldigt profsiga i sitt arbete och jag ångrar inte en sekund att jag bokade flyttfirman. Rekommenderar varmt! Tack Flyttfirma Östra Aros 🤗
  • Flytthem

164 omdömen
    Lasse H
    Lasse H: I tid, hjälpsamma, varsamma och väldigt trevliga!
  • GG24 AB

36 omdömen
    Yordanos G
    Yordanos G: Hanna är validigt bemöttande. Nu blir jag glad personalen är väldigt omtänksam om eran kund. bra jobbat och jag är njöd👍
  • MoveOn Uppsala AB

55 omdömen
    Johan A
    Johan A: Flytt från lägenhet till hus. Suveränt bemötande, snabbt jobbat och allt helt och rent. Moveon gör det där lilla extra!
  • Välkommen till Hemfrid i Uppsala! Med utbildad personal och skräddarsydda tjänster ser vi till att ditt hem blir rent.
    Emelie K
    Emelie K: Noggrant utförd fönsterputs, jättenöjd!
  • Camilla R
    Camilla R: Barklunda flyttbolag tog hand om min flytt över förväntan! De var supertrevliga hela vägen från att de skickade ut offerten tills dess att det var dags för själva flytten. När väl alla möbler skulle bäras ut valde jag att möta upp dem och fick då se hur snabba och försiktiga de faktiskt var med både möblerna och kartongerna. Jag kommer definitivt anlita dom nästa gång det är dags för mig att flytta igen. Det är värt varenda krona och även om det kostar en slant gav dom ett väldigt bra pris i jämförelse med övriga offerter jag tog del av. Jag rekommendera Barklunda flytt till alla som ska flytta, låt dom sköta jobbet och bespara dig själv och dina vänners tid och ryggar.
  • Tom Håkan S
    Tom Håkan S: Absolut outstanding. Kl 08.00 kom lastbil. Två hurtiga lastare med vader större än mina lår satte direkt igång med bärande. Inga konstigheter, bara muskler. Kl. 13 var de klara och hade inte flyttar grejer utan varsamt tejpat, säkrat golv med papp (under lådorna) och ställt alla grejer EXAKT där de skulle vara. Aldrig jobbat med en bättre flyttfirma!
  • Bolio

24 omdömen
    Välmående personal - Nöjda kunder - Bra priser
    Soffi P
    Soffi P: Flyttstädningen gick väldigt bra, fint bemötande och riktigt bra jobb. Tack!
  • Elham R
    Elham R: Hej, Jag har haft en flytthjälp hos Bestflytt 24
  • Khaled S
    Khaled S: Jag har upplevt en alldeles utomordentlig service, närhet och ett fint ompysslande av själva städpersonalen! Rekommenderas!
  • Thomas E
    Thomas E: Snabb respons och proffesionellt bemötande, leveranstider hölls trots en flytt från Uppsala till Sicilien.
  • Benita L
    Benita L: Fantastisk hjälp! Gick super fort , jag fick hjälp akut med väldigt bra pris och super trevliga och effektiva . Rekommenderar varmt
  • Alina C
    Alina C: Noggranna och trevliga! Flytten från en stor 2:a med källare till lägenhet tre kvarter bort tog ca 6 h och blev en bra upplevelse tack vare A-J Express. Rekommenderar dem verkligen!
  • Ipshita R
    Ipshita R: Since this was the first time I was engaging a cleaning service, I did not know what to expect, and I had heard a lot of bad reviews from friends. But Upplandsmiljö AB's services turned out to be very good! They gave clear instructions, almost always answered calls, and have been helpful throughout the process. There was just one small problem - the keys to my apartment were given to another customer by mistake, but they apologised and I got back the correct keys within 30 minutes. I wish they had a system of labelling the keys they receive, or inform the clients to mark the keys. Overall, I am satisfied with their service.
  • Driver du flyttfirma i Uppsala?

• AMANDA E
    AMANDA E: Riktigt kassa. Gubbarna kommunicerade inte alls, varken med mig eller varandra. Det första som hände var att en kille slog i en madrass i min dator så att den välte och glaset fram gick i 1000 bitar, de suckade ofta över olika moment, de tog rökpaus utan att säga något när killen stog och väntade på att de skulle komma upp med grejer, de tappade 2 flyttlådor ner för en trappa, blev arga när jag försökte guida dem i vilken ordning de skulle bära grejerna in i lastbilen och sa i princip "vi kan det här" Det tog otroligt lång tid, imponerande hur långsam man kan vara. Personen som hade sönder datprn märkte inte ens att den välte och bad inte om ursäkt varken då eller när han tappade lådorna.