Flytthem

Flytthem

flytthem.se
  • BadgeThreeYears
4.2

Välkommen till Flytthem, flyttföretaget som erbjuder flytthjälp i hela Sverige med utgångspunkt i Uppsala och Stockholm! Våra flyttjänster riktar sig till både privatpersoner och företag då vi erbjuder hem- och kontorsflytt. Vårt mål är att din flytt blir så bekymmersfri och smidig som möjligt. Vi ser till att göra din flytt...

866 omdömen om Flytthem

Sedan starten hos Reco 2024

Anna A
Skrev om Flytthem

Flytten kändes lugn trygg och stabil.

Karl W
Skrev om Flytthem

Bästa firman vi har haft............

Kariin E
Skrev om Flytthem

Flyttade nyligen från lägenhet till hus i Nyköping och valde att anlita Flytthem och både jag och min sambo är JÄTTENÖJDA! Killarna som hjälpte oss (vi tror att de hette Yusuf och Mohammed men ber om ursäkt om vi uppfattade fel) var verkligen supertrevliga, snabba och professionella. De hörde av sig när de fastnade i trafiken och blev lite sena, vilket kändes väldigt bra eftersom vi visste vad som hände. De fick in i princip allt i rätt rum direkt och frågade alltid om de var osäkra på vart något skulle. Allt gick smidigt...

Helen Salem Tsagai K

Tog hjälp av flytthem och är så otroligt nöjd. Ahmed och hans vän var otroligt snabba, hjälpsamma, försiktiga och oerhört trevliga. Bästa flytt firman!!

Emma G
Skrev om Flytthem

Flytthem gjorde ett toppenjobb hos oss. 2 väldigt trevliga killar som skötte flytten, helt anmärkningsfritt. Vi tog städhjälp i samband med flytten och även den var vi väldigt nöjda med. När hon va klar skickade hon en film när hon stoppade ner nyckeln i brevinkastet. Visar på seriös firma tycker jag. All cred till Flytthem!

Mikkel M
Skrev om Flytthem

Jag fick en offert från Flytthem på 30 kubikmeter flyttgods. Flytthem skickar sedan en Paragan EUROBOX-I-XL, vilket enligt mina mätningar på plats, samt offentliga uppgifter, har en lastvolym på runda svängar 20 kubikmeter. Mina saker fick då inte plats i bilen. När jag påpekar diskrepansen mellan verklig bil och aktuell offert, informeras jag på plats att jag inte uppvisar tillräcklig RESPEKT och att mina saker kommer lastas av på marken bredvid bilen om jag inte swishar hela beloppet direkt (innan uppdraget är utförd)....

Lena W
Skrev om Flytthem

Sämasta firman jag haft. Offerten var endast lockpris. Priset ändrades två gånger under arbetets gång.

Vesa N
Skrev om Flytthem

Prisvärt, gjorde sitt jobb och gick hyfsat smidigt

Maria P
Skrev om Flytthem

Gott bemötande, god service, gott utförande. Upplevde att den som skulle utföra tjänsten hade svårt att uttrycka sig på förståelig svenska då sms skickades när de kom till lägenheten som de skull flyttstäda vilket ledde till missförstånd vid ankomst.

Karen Angeline B

Precis har flyttat igår och fick hjälp från två killar som väldigt professionellt. Vi är väldigt nöjda och tacksam 10 ⭐️ Rekommenderar! MVH! Karen Björkman

Ann-Helene G

Snabb och bra hjälp. Kan rekommenderas.

Sofia R
Skrev om Flytthem

Snabba och professionella, trevligt bemötande.

Sanket W
Skrev om Flytthem

The service was OKAY. I had expected it to go fast, but it went bit slow since instead of using movable trolleys, they lifted stuff by hand.

Ulrika L
Skrev om Flytthem

Supertrevlig och duktig personal. Höll den utlovade tiden. Det enda minuset var att dom inte ställde alla kartonger på rätt plats. Så jag fick ändå bära ner alla källarkartonger själv

Sigrid N
Skrev om Flytthem

Så bra jobbat!! Vi är superglada

Linda G
Skrev om Flytthem

Bara bra är nöjd och allt gick bra

Svar från Flytthem

Tack så mycket för ditt fina omdöme, Linda! Vi på Flytthem blir verkligen glada av att höra att du är nöjd och att allt gick smidigt. Stort tack för förtroendet och varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Flytthem

Per C
Skrev om Flytthem

Jag anlitade Flytthem för en flytt Uppsala Stockholm. Inom avtalad tid dök två otroligt trevliga killar upp, lastade bilen. Framme i Stockholm bar de in allt på direkten. Jag är otroligt nöjd! Rekommenderar.

Svar från Flytthem

Hej Per, Vilken härlig återkoppling att få! Vi är glada att vi fick hjälpa dig med flytten och att allt gick smidigt. 🚚 Stort tack för förtroendet, de fina orden och din rekommendation. Det betyder mycket för hela teamet! Vi önskar dig många fina stunder i ditt nya hem! 🏡 Varma hälsningar Flytthem

Alexander S
Skrev om Flytthem

När jag pratade med säljaren förklarade jag vad vi har i hemmet och han var övertygad om att det skulle få plats i en flyttbil och en vända. Jag förklarade även hur långt det var till hissen från närmsta parkeringsplatt vid lägenheten där vi flyttade från. Trots det blev det tillägg på både en extra vända och att det var ”längre” till hissen. Otroligt dålig service och att få besked via sms att det blir en högre kostnad, samma dag som flytten sker tycker jag är extremt dåligt. Och att även personalen frågar om dom ska lämna...

Svar från Flytthem

Hej Alexander, Offerten och priset baseras på de uppgifter som kunden lämnar till oss vid bokningen. Om det på flyttdagen visar sig att mängden bohag är större än uppgett och inte får plats i den bokade bilen, måste en extra körning göras. Den extra körningen innebär extra arbetstid, transport och kostnader och kan därför inte utföras gratis. Samma sak gäller bärsträckan. Om de faktiska förhållandena på plats innebär längre bärväg och mer arbete än vad offerten är beräknad på, tillkommer en kostnad enligt våra villkor. ...

Dmitri G
Skrev om Flytthem

Vi anlitade Flytthem för både flytt och flyttstäd och är otroligt nöjda! Onsdagen den 12 augusti flyttade vi från Bromma till Nacka. Allt gick väldigt snabbt och smidigt. Vasilij och hans team hade en riktigt bra plan och ett fantastiskt flyt i arbetet – man märkte direkt att de visste exakt hur allt skulle göras för att flytten skulle gå så effektivt som möjligt. Dagen efter, den 13 augusti, hade vi flyttstädning. Även där blev resultatet jättebra. Vi var väldigt nöjda med städningen och även de som flyttade in efter...

Svar från Flytthem

Hej Dmitri, Stort tack för det fantastiska omdömet och för att ni valde Flytthem för både flytt och flyttstäd! 🙏 Det gläder oss verkligen att höra att allt gick snabbt och smidigt och att ni uppskattade Vasilij och teamets arbete. Vi ser självklart till att hälsningen når dem! Extra roligt att även flyttstädningen blev uppskattad, både av er och de nya boende. 11 av 10 tar vi gärna emot! 😄👏 Tack för förtroendet och varmt välkomna tillbaka om ni behöver vår hjälp i framtiden! /Team Flytthem

Vedrana Vilda I

De har varit snabba på att svara och hjälpsamma när jag har behövt byta datum. Jag fick hjälp med nedpackning av hela bohaget, flytt och inflytt samt städ. De har varit serviceinriktade, snabba, starka, duktiga och förtroendeingivande.

Svar från Flytthem

Tack Vedrana för det fina omdömet! 😊 Kul att höra att allt fungerade bra med packning, flytt och städning. Tack för att du valde Flytthem och lycka till i nya hemmet!

Kjell K
Skrev om Flytthem

Jättebra städningen lite svårt med kommunikation men annars toppen

Svar från Flytthem

Tack Kjell för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med städningen. Vi tar med oss din synpunkt kring kommunikationen och ska bli bättre där. Tack för att du valde Flytthem!

Johan R
Skrev om Flytthem

Flytten var bra, snabbt och effektivt. Flyttstädningen var ok men en del missar på lister men överlag ok.

Svar från Flytthem

Tack för ditt omdöme! Kul att höra att flytten gick snabbt och smidigt. Vi tar med oss synpunkten kring städningen och listerna så att vi kan bli bättre. Tack för att du valde Flytthem!

Christoffer N

Jag ger Flytthem högsta betyg eftersom de två killar som skötte själva flytten gjorde ett fantastiskt jobb var synnerligen trevliga och engagerade. Stort tack till er! Dock var kommunikationen fram till flyttdagen bedrövlig, och företaget verkar behöva jobba på sin interna kommunikation. Dock kompenserades det av att själva flytten var så bra. Jag skulle gärna vända mig till Flytthem igen, men jag skulle vara noga med att all kommunikation och alla överenskommelser dokumenteras skriftligt.

Svar från Flytthem

Tack Christoffer för ditt fina omdöme! Kul att höra att du är så nöjd med killarna och själva flytten. Vi tar självklart till oss det du skriver om kommunikationen och jobbar på att förbättra den. Du är varmt välkommen tillbaka till oss!

Christophe T

Duktiga,proffessionella personalen

Svar från Flytthem

Stort tack för ditt omdöme! Kul att höra att du är nöjd med vår personal och jobbet de gjorde😊

Marjan Z
Skrev om Flytthem

Jag bokade flyttfirman för att magasinera mina möbler i ett förråd och behövde hjälp med att plasta in möbler. - 30 minuter sena. - Möbler skulle plastas in enligt överenskommelse, plasten tog slut och varken spegel eller glasbord plastades in. Plasten räckte heller inte till för att täcka hela möbler - Ostrukturerade i hur möbler och kartonger skulle placeras på vagnar samt hur de placerades i förråd. - Oaktsamhet kring hantering av möbler, exempelvis drogs fåtölj på golvet istället för att bäras. För att nämna några få saker.

Laila L
Skrev om Flytthem

Första dålig kontakt med sk handläggare. Han velade hit och dit med tider. Han hade helt enkelt dålig koll. Enligt överenskommelse skulle bilen komma mellan 13:00-15:00. Chauffören ringer 15:36. Jag hade annat inbokat som jag tyvärr fick avboka. Tid är pengar. Har gjort en överklagan angående priset. Fått avslag. Därav mitt ärliga svar.

Angeliki V
Skrev om Flytthem

​Varning – Rekommenderas absolut inte! ​Anlitade detta företag för flytt och flyttstädning, men hela upplevelsen var en katastrof från början till slut. Jag hade bokat flyttning och magasinering i 5 dagar samt flyttstädning under samma dag av flyttning eftersom jag ville gå genom städningen innan besiktning. Flyttstädning blev flyttat 3 dagar senare, det gjordes inte och när jag ringde dem, bad om ursäkt och bokade städningen kvällen innan besiktning och nästa hyresgästs inflyttning. ​Skador på egendom: De tog sönder glasen...

Filip
Skrev om Flytthem

Vi är väldigt nöjda med hjälpen med vår flytt från Gävle till Uppsala. Flyttkillarna var väldigt trevliga, glada och serviceminded. Städningen var riktigt noggrant och väl utförd. Finns inget negativt att säga, allt gick otroligt smidigt från första telefonkontakt till att hela flytten och städningen var gjord.

Mariana E
Skrev om Flytthem

Prisvärt, serviceinriktat, uppfyllde allt det jag förväntade mig då det gällde att flytta möbler (inte fullt flytt-bohag) ´från Stockholm till Söderhamn.

Susanna J
Skrev om Flytthem

Det var lite problem i början Men det gick vägen i alla fall tack

Otto K
Skrev om Flytthem

Snabba, effektiva och tydliga. Rekommenderas!

Helena T
Skrev om Flytthem

Hade beställt packning och flytt. Kom ej på avtalad dag. Blev lovad att de skulle komma tidigare dagen efter som kompensation. När de väl dök upp dagen efter kom de 2.5 timmar senare än de sagt. De packade inget alls i varken vardagsrum eller badrum, utan det lämnades kvar. De hade tagit extra betalt för att de skulle flytta ett säkerhetsskåp, vilket de också tänkte lämna kvar, så jag blev tvungen att ringa och påpeka detta hos kundtjänst. När jag skrev efteråt och klagade får jag ingen återkoppling. Välj en annan flyttfirma. Det önskar jag att jag hade gjort.

Habiba I

10/10 👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍

Marianne B
Skrev om Flytthem

Personalen var proffsig och hjälpsam. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Flytthem.

Sofia Chunzhi Erna O

Supernöjda med Flytthems flytthjälp samt flyttstäd. Enkel kommunikation med företaget och bra bemötande vid frågor och funderingar. Ang själva flytten ringde då de fått en lucka och kunde flytta en dag tidigare vilket passade oss mycket bra. Gick snabbare än förväntat och trevliga killar som flyttade. Flyttstäden tog något längre än utsatt tid men det var det renaste hem vi någonsin sett så det gjorde oss ingenting. Kan varmt rekommendera både flytthjälp och flyttstäd! Stor bonus att de prismässigt ligger något lägre än konkurrenterna och trots det gör ett fantastiskt jobb.

Maria B
Skrev om Flytthem

Väldigt trevliga, hjälpsamma och professionella!

Hans M
Skrev om Flytthem

Att använda flytthem var en närmast bisarr upplevelse. Väldigt märklig flytt. Det slutade med att jag fick bära möbler och lådor själv. Ganska konstigt när det är så dyrt med flytthem. Såhär gick det till: Flytthem skulle komma klockan 8 och flytten skulle ta 3 timmar totalt. Klockan 8 kom en endast en flyttgubbe. Hans kollega skulle komma klockan 10. Alltså 2 timmar för sent. Han kom vid 10. Det tog extremt lång tid. Fattar inte vad flyttgubbarna gjorde. De satt mest och stirrade uppe i lägenheten. Vid klockan 13 var...

Diana K
Skrev om Flytthem

Supernöjd! De var väldigt duktiga, noggranna och professionella. Allt blev jättefint och resultatet blev precis som jag önskade. Trevligt bemötande och bra service från början till slut. Rekommenderar varmt och kommer gärna anlita dem igen!

Marine A
Skrev om Flytthem

Mycket nöjd med flytt och flyttstädning! Jag är otroligt nöjd med servicen från denna flyttfirma. Hela flytten genomfördes snabbt, smidigt och professionellt. Personalen var effektiv, trevlig och mycket hjälpsam genom hela processen. Även flyttstädningen var verkligen utmärkt – noggrant utförd och med ett fantastiskt resultat. Det märktes att de hade stor erfarenhet och verkligen brydde sig om att kunden skulle bli nöjd. Jag kan varmt rekommendera denna flyttfirma till alla som söker en pålitlig, snabb och professionell service. Stort tack för ett mycket väl utfört arbete!

Susanne Å
Skrev om Flytthem

Superduktiga killar, trevliga och otroligt snabba.

Taha H
Skrev om Flytthem

Bra flyttfirma men svårt att kommunicera med flyttgubbarna.

Jonas S
Skrev om Flytthem

Flytthem.se fungerade dåligt och der fick inte att acceptera/avvisa anbud via webbsidan.

Carina B
Skrev om Flytthem

Trevligt bemötande och service med flytt och städning. Bemötandet av flyttkillarna och planeringen var helt suverän och smidigt . Kan även rekommendera hjälp med magasinera. Sen vill jag ge en stor eloge till flytt killarna för hur behjälpliga de var med allt. Städfirman som sedan kom var så noggranna, trevliga och noggranna med allt. Gick igenom för visa och att man var nöjd med allt. Guldstjärna Kan varmt rekommendera detta alternativ

Lena M
Skrev om Flytthem

Bra första bemötande, förtroende ingivande. Sedan katastrofalt. Hade bokat packning en dag, flytt en dag och städning en dag. Dagen innan packning ville de komprimera packning och flytt till en dag vilket jag tyvärr sa ok till. Trodde de var professionella och visste vad de gjorde men icke. På flyttdagen kommer två man för att packa hela huset och sedan flytta hela bohaget. Det förstår vem som helst att det inte fungerar. Klockan nio på kvällen kom två till för att hjälpa till. Vid midnatt var allt klart. Delvis dålig packning...

Ali M
Skrev om Flytthem

Varning,Varning,Värsta mardröm , jag blev lurad av ansvarig bemanning, har lovat stor lastbil , 2gånger plus en gång extra, men tomma ord. Men när kontrakten skickades skrev jag under Utan att läsa noga. Jag fick det för givet att allt bemanning killen sa Finns på kontraktet, men de har ändrat allt Skadade alla Ikea lådorna , bilder finns, samt parkett golvet. De satt mig i en pressad situation, dem skulle åka iväg straffa mig med återbetalning. Tvingade mig att betala hela beloppet först därefter började de jobba…! Värsta mardröm. Varning

Malgorzata J

Snabbt och proffsigt. Tog med allt som jag ville. Snälla killar som var väldigt måna om mina möbler och alla andra prylar. Skulle starkt rekommendera.

Fredrik L
Skrev om Flytthem

PACKNING. Plastade tyvärr inte in soffan men annars helt ok. FLYTT. Superbra trots utmanande förhållanden. STÄDNING: Superbra över förväntan. PRIS: Bra och det slutade på samma som vi kom överens om. Kommunikationen var dålig i samband med att förseningar uppstod.

Pelda A
Skrev om Flytthem

Supertrevliga och väldigt hjälpsamma, tack till Adnan och Mohammed! 10/10 stjärnor

Bernt A
Skrev om Flytthem

Snabb och smidig flytt, men omtanke om möblerna som hanterades som plastades in omsorgsfullt. Trevliga flyttgubbar som på utsatt tid genomförde flytten.

Armineh Z
Skrev om Flytthem

Killarna var trevliga, snälla och arbetsamma. Jag är mycket nöjd.