Super duktiga, dem kom i tid plastade in allting och flyttade varsamt
Flytthem
Välkommen till Flytthem, flyttföretaget som erbjuder flytthjälp i hela Sverige med utgångspunkt i Uppsala och Stockholm! Våra flyttjänster riktar sig till både privatpersoner och företag då vi erbjuder hem- och kontorsflytt. Vårt mål är att din flytt blir så bekymmersfri och smidig som möjligt. Vi ser till att göra din flytt...
256 omdömen om Flytthem
Sedan starten hos Reco 2024
Trevliga, hårt arbetande killar. Väldigt noggranna. Rekommenderar!
Mycket trevliga och lättsamma flyttkillar. Det gick lätt att prata med dom och de förstod mina önskningar
De kom en och en halv timme sent och meddelade inte förseningen, fick ringa runt för att få veta om de skulle komma, blev sen till jobbet, sen fick jag dubbla fakturor. Det här gällde 3 flyttlådor och tre kassar. Tråkigt, initialt så fick jag bra intryck.
Jättesmidigt och bra service.. trevlig personal
Bästa flyttfirman som existerar, rekommenderar starkt!
Hade jag kunnat ge MINUS i betyg hade jag gjort det. BOKA ALDRIG MED DETTA FÖRETAG. Aldrig varit med om oseriösare företag. Bokade en storstädning för att unna mig då jag hade pengar över. Det börjar med att dom kommer nästan en timme sent. De vill att jag ska hämta städerskan?? Helt otroligt. Personen i kundtjänst sa bara ”aja du får väl vänta”. När städningen var klar så var det fortfarande smutsigt på flera platser i hemmet. Lister var ej ordentligt torkade. Inga möbler hade flyttats på för att komma åt. Damm i hörnen,...
Hej Alicia Tack för din recension. Vi beklagar att du upplevt tjänsten negativt, men känner ett ansvar att bemöta dina påståenden sakligt. Städningen genomfördes enligt överenskommelse, och direkt efteråt uttryckte din familjemedlem stor uppskattning för resultatet. Därefter hörde du av dig – inte med klagomål om städningen, utan med krav på rabatt. Vi bemötte detta konstruktivt, erbjöd en reklamationsstädning samt reducerade fakturan, vilket du accepterade. Att du i efterhand bestrider hela fakturan och antyder att vårt...
Det var bra jobbat . Det gick fort o dom var hjälpsamma
Otroligt smidigt och bra pris. Hela flytten tog 1:40 från att de dök upp till att de åkte. Flyttade visserligen från en etta men ändå. Inga konstigheter. Trevliga killar.
De kom med dubbel styrka efter att ett missöde med sjukdom inträffat bara efter någon timme. Bra jobbat Trevliga killar
Anlitade för en flytt i Stockholm. Grymt nöjda med allt från kommunikation till genomförande. Märkbart noggrannare och försiktigare än många andra firmor. Kommer tveklöst använda mig av Flytthem igen nästa gång.
Inga konstigheter, bra kommunikation innan flytten, tydlig offert. Skulle vara 3 men kom 2, dock inget som påverkade oss, dom slet på bra, plastade in alla stora ömtåliga saker.
Trevligt bemötande både i telefon och av de som kom och hjälpte mig att flytta. Effektiva, gick så otroligt snabbt. Prisvärt enligt mig, bara positivt MVH Christina
Godtagbar bra utfört offert, och mycket duktiga personer som tok hand om min flytt, så flytten gick snabbt och utan problem. Mvh Egil H.
Killarna som kom var mycket trevliga och hjälpsamma, vi hade en bra kommunikation med dem och det var väldigt punktliga. Flytten gick snabbt och smidigt.
Kan rekomenderas. Flyttgubbarna var bra och proffsiga. Lite språk problem eftersom dom var från Ukraina och inte kunde Svenska och väldigt dålig engelska men teckenspråk fungerar bra. dom slet på bra utan att klaga
Hi, I am extremely happy with the service,. The people were also very nice.I will recommend this to everyone in my friend circle or relatives.
Toppen killar alltid gick smidigt och snnabt. Har även anlitat deras städhjälp och jag är verkligen nöjd. Stark Rekommenderar dem.
Mycket bra och smidigt, resultatet var kanonbra
Det blev miss i och med att man missat att bekräfta tiden till flyttkillarna, vilket innebar att man blev nästan 1,5 timme sen Lite skador på några flyttkartonger, en fåtölj och bokhylla. Killarna var trevliga och gjorde ett bra jobb utöver ovan
Superbra service, bar upp möblerna och placerade dom vart jag ville ha möblerna.
Mycket dålig upplevelse! Kändes oprofessionellt och slarvigt. Även fast tid tydlig framgick vid bokning blev jag nedringd sent kvällen innan där de ville byta till en senare tid. Väl på dagen för städning dök dom upp mycket tudigare helt utan förvarning och blev då nedringd igen. Mycket besviken! Skulle ej anlita igen
Jag anlitade Flytthem för flyttstädning och är väldigt nöjd med resultatet! De var punktliga, noggranna och väldigt professionella. Allt blev skinande rent – till och med ugnen och fönstren såg ut som nya. Besiktningen gick igenom utan problem. Rekommenderas varmt till alla som vill ha ett stressfritt avslut på sin flytt!
Fantastisk service från offert till att fakturan kom! Väldigt smidiga och trevliga. Skulle varmt rekommendera!
Flyttade från Oxelösund till Skutskär. Flytt killarna glömde min cykel. Men trots att de åkt halvvägs så vände de och hämtade upp den. Tusen tack till FlyttHem.🙏🌹 Rekommenderar varmt denna flyttfirma 👍👍👍
Tog sönder saker och min dotter fick hjälpa städerskorna att städa
Mycket trevligt bemötande och trevlig personal som kom i tid och fixade allt smidigt.
Riktigt bra och proffsig service, rekommenderas varmt!
När dom väl var på plats fungerade allt smidigt med ut och in flytt. Hade avtalad tid kl08 chauffören kom efter kl09. Hade en sideboard som var lite för stor för hissen, den plockades ner och sattes ihop igen i nya lgh 😊👍
trevliga killar som jobba snabbt. Allt fungerade.köpte flytt och städ. Det var väldigt fint städat hon fick beröm när hon var klar och det blev hon glad över och tackade för
Jag har bara positiva upplever. Hon som städade hos mig var otrolig Duktig. Har haft olika städbolag och de var inte i närheten vad ni har gjort TACK
Bra gubbar. Ordentliga, trevliga och försiktiga.
Jag är inte nöjd. Dom ändrade och trasslade med tiderna när dom skulle komma. Det skulle komman två personer till städning av en stor lägenheten men det kom bara en person. Hon jobbade i tolv timmar och det är inte bra arbetsvillkor.
Ordentlig firma på alla möjliga sätt. Hjärtligt rekommenderar att köpa deras tjänster. Skulle jag flytta en gång till, då köper deras tjänster igen, utan tvekan
Toppen flytt! Ahmed och Gago var supertrevliga, noggranna och snabba. Vi flyttade mellan Uppsala till Stockholm och allt gick fint. Rekommenderar flyttfirman 👍
Fint bemötande men flera ställen där det borde ha trokats av enligt beskrivningen (köksluckor, besticklådan, kaklet i köket, golvlister. ) hade det inte gjorts. Var rätt så besviken.
Bra kommunikation,trevlig personal,hjälpsamma, rekommenderas. Tusen tack för väl utfört jobb. Henry Stucki.
Jättebra service och trevliga personal!
De gjorde ett bra jobb och var flexibla med arbetstiden så att de fick med allting i flytten.
Två duktiga, snabba, positiva unga män ! Lite svårt med svenskan kanske .
Har verkligen inget att anmärka på - flytten flöt på bra och killarna var duktiga. Även städningen gick superbra, hon var noggrann och duktig. Vissa svårigheter med kommunikationen då engelskan till viss del var bristfällig men det löste sig utan problem då den ena flyttkillen var relativt duktig på engelska, och kvinnan som städade fick hjälp med tolk. Supporten var bra att kommunicera med och enkla att få tag på. För det priset jag betalade finns det verkligen inget att klaga på - så prisvärt och bra!
Snabbt och fint arbete. Bra bemötande. Jag köpte hemstäd av firman. Rent överallt till o med på dörrar. Bonus!
Köpte flytt och flyttstäd. Punktliga och proffsigt utfört.
Bra bemötande, bra pris, mötte förväntningarna
Väldigt proffsiga och trevliga. Flytten gick snabbt och smidigt. På det hela en väldigt bra flytt av min fasters bohag. Jag kan varmt rekommendera dem!
Jag är mycket nöjd med det professionella arbetet och den utmärkta servicen ni tillhandahöll. ♥️♥️♥️👍👍👍
Beställde flytthjälp från Flytthem. De var trevliga och gjorde ett bra arbete.
Tyvärr kunde inte städdagen annat språk än sitt eget ! Jag är mycket nöjjd med hennes arbetsinsatser. Hur hon klarade av mina 28 kvm och alla prylar ett stort tack Jag återkommer gärna till er!🤗
Jag hade storstädning med fönstertvätt. Tjejen som var här var jätte duktig,det blev verkligen rent och fint.vi kommer att anlita er igen. MVH Ing-Marie Häll
Flyttkillarna var 3 timmar sena, de har haft sina ursäkter men det ändrar inte det faktum att ingen ursäkt gavs för att vara 3 timmar sen till den överenskomna tiden. Och de är dyrare än genomsnittet.