Flytthem

Flytthem

flytthem.se
  • BadgeThreeYears
4.2

Välkommen till Flytthem, flyttföretaget som erbjuder flytthjälp i hela Sverige med utgångspunkt i Uppsala och Stockholm! Våra flyttjänster riktar sig till både privatpersoner och företag då vi erbjuder hem- och kontorsflytt. Vårt mål är att din flytt blir så bekymmersfri och smidig som möjligt. Vi ser till att göra din flytt...

627 omdömen om Flytthem

Sedan starten hos Reco 2024

Tin-Tin S
Skrev om Flytthem

Ni löste det toppen! Märkte att det behövdes mer jobb, skickade prisförslag och fixade det

Karin Mary Christina N

Vi köpte en helhetslösning med packning och flytt. Bra och snabb in- och urlastning av lastbilen. Packhjälpen var bra, tog dock väldigt lång tid och vi behövde hjälpa till med packningen för att bli klara i tid. Vid urlastning vid vår nya bostad så upptäckte vi en flyttlåda full av skräp som inte tillhörde oss, och den togs tillbaka in i lastbilen. När vi sedan dagen efter började packa upp fann vi ytterligare en låda full med någon annans skräp bland våra flyttlådor. Vi påtalade detta, men ingen åtgärd för att lösa problemet...

Birgitha R
Skrev om Flytthem

Flytthem har gjort ett alldeles utmärkt jobb. 3 starka, rappa gossar bubbade o bar i en rasande fart. Plastade in alla ömtåliga möbler, allt helt o snyggt. Fick in alla kartonger o möbler i två mindre lastbilar, det blev verkligen fullt. Bra jobbat! Tack för utmärkt flytthjälp.

Berlin K
Skrev om Flytthem

Snabb och smidig flyttning av min butik. Jag är mycket nöjd och vill gärna anlita er igen.

Synnøve K
Skrev om Flytthem

Jag är mycket nöjd med flyttestedning Personalen var väldigt trevlig, professionell och skicklig. Allt gjordes precis som de hade beskrivit i förväg, och jag fick en tydlig och korrekt uppskattning av både tid och utförande. De gjorde dessutom det lilla extra och bar ner mitt akvarium, vilket jag är otroligt tacksam för. Det hade jag verkligen inte förväntat mig. De arbetade mycket noggrant och var också väldigt ärliga – de hittade till och med en sak som jag hade glömt kvar och lämnade tillbaka den. Utstädningen var utmärkt,...

Sollan L
Skrev om Flytthem

Grabbarna skötte sig bra. En bokhylla fick skador på baksidan men det gör ingenting sen var flyttbilen lite för liten så alla möbler fick inte plats.

Erik S
Skrev om Flytthem

Flyttstädningen utfördes mycket noggrant och höll hög kvalitet.

Eva Margareta A

Både packhjälp och flytt var vi nöjda med. Vänliga och alla slet hårt. Den negativa biten är att dom inte kan svenska eller engelska. Nu väntar vi på flyttstäd, som är om 2 veckor, Eva

Henry viktor L

Hon som kom gjorde ett bra jobb. En total flyttstädning av en två tog 3,5 timmar. Det var en söndag bestämt till kl 10. Jag var där före 10, men hon kom nästan en kvart sen. Vi kunde förstå varann på knackig svenska. Effektivt jobbat.

Ann-Mari A
Skrev om Flytthem

Jag hade tagit bort mitt badkar för att istället installera en tvättmaskin och dusch. Men badkaret hade stått på sin plats i över 60 år så det var väldigt mycket kalkfläckar både på golvet och väggarna som jag inte rådde på, därför sökte jag hjälp på nätet och hamnade hos "Flytthem" och fick tala med en trevlig kundmottagare. Redan efter några dagar så kom en kvinna och en man och satte igång med städandet efter badkaret. Efter dygt någon timme så hade de gjort badrummet glänsande. Dessutom torkade de av hallgolvet och bytte...

Michaela A
Skrev om Flytthem

Bra erfarenhet av både flyttpersonal och städpersonal

Jakob A
Skrev om Flytthem

Bra flyttstädning och smidigt att boka. Lite krångligt att ha kontakt med en säljare och inte med städfirman direkt.

Susanne H
Skrev om Flytthem

Kom i tid. Bar snabbt. Inget som blev skadat.

Oskar F
Skrev om Flytthem

Bra, smidiga och professionella med både flytt och flyttstäd. Prisvärda också.

Madeleine Å

Städade lägenheten jättenoga, tog tid på sig och det märktes i resultatet, nya köparen var också nöjd. Det enda lilla minuset var att dem kom 30min för tidigt, men hellre det än för sent.

Ann-Charlotte S

Snabb feedback vid bokning av tjänst/ kontakt på hemsidan, erhållande av offert etc. Mycket snabb och effektiv service. Erfarna o vänliga flytt-medarbetare. Kommer använda firman igen. Tack för bra o snabb service.

Frida F
Skrev om Flytthem

Toppenbra, vi är otroligt nöjda med både flytt- och städhjälp.

Verena L
Skrev om Flytthem

Det gick snabbt och enkelt med Flytthem! De kom på utsatt tid och allt bohag kom till nya adressen utan problem.

Linn W
Skrev om Flytthem

Enkla att ha att göra med och proffsigt städ!

Susanne K
Skrev om Flytthem

Allt fungerade perfekt. Bra kommunikation och killarna jobbade på bra.

Alan H
Skrev om Flytthem

Nog det värsta jag varit med om från ett företag. Jag skulle få flytthjälp 3/1 i Gävle under stormen. Det gällde från 2 lägenheter (endast 3 möbler från ena lgh) till en 3e. Detta skulle dem "bjuda på". De skulle dyka upp mellan 13-15, jag blir först uppringd ca kl 11 & jag frågar om de är säkra att de kan flytta pga stormen, ska inte vara problem säger dem. Blir uppringd av flyttgrabbarna ca 14:45 att de kommer vara sena pga stormen, de kommer runt 17-18. Jag frågar även dem om de är säkra på att det går att flytta...

Annika S
Skrev om Flytthem

Jättenöjd, kom tidigare o ringde. Trevliga och duktiga killar som fick kämpa med trappor upp och ner.

Imad H
Skrev om Flytthem

Hej! jätte bra service och snälla personal. Bland annat, bra kommunekation och bra priser. jag tipsar alla som ska flytta, ska flytta med dem. Jag hade flyttning med flytthem och nu om en vecka jag kommer ha flyttstädning.

Anna P
Skrev om Flytthem

Jag är jätte nöjd med flyttstädet. Tatiana som var hos mig och utförde arbetet får 5 av 5 stjärnor🙏 Så skönt med en sån bra tjänst när man själv är upptsgen med flytt osv. Tack så mycket för hjälpen 🙏❤

Anna C
Skrev om Flytthem

Dålig service, dålig städning, ingen återkoppling på mejl. Kommer inte rekommendera detta företag till någon

Anton S
Skrev om Flytthem

Hade beställt pack och flytt för lägenhet 70-100 m2. Vår lägenhet är 75 m2. Packningen ska ske på dagen före flytt. Det kommer en person som packar hälften av sakerna och sen åker hem. På flyttdagen kommer tre personer. Ingen kan engelska eller svenska. Allt packas slarvigt. Till exempel slängs alla badrumsprodukter, glasflaskor med parfymer osv ner i en låda helt utan packmaterial. Som tur var ser jag det och plockar upp och packar glasflaskorna. Jag börjar märka att det blir ont om tid att hinna klart under dagen så jag...

Jersey L
Skrev om Flytthem

Verkligen snälla och trevliga personer som hjälpte mig med att flytta mina saker. Blev väldigt nöjd.

Sophie H
Skrev om Flytthem

Väldigt nöjd med flyttstädningen! Lägenheten var skinande ren

Essma L
Skrev om Flytthem

Vi anlitade Flytthem för både flytthjälp och flyttstädning och är mycket nöjda

Lennart H
Skrev om Flytthem

Gick smidigt och i stort sett felfritt

Jan H
Skrev om Flytthem

Mycket bra under flytt. Snabbt, effektivt och ändå rädda om möblerna. Plastade in mycket. Dock problem med städ-delen. Städningen blev underkänd på många punkter och det knorrades en hel del innan det åtgärdades, krävdes flera diskussioner. Blev bra till slut. Så rekommenderas absolut för flytt.

Maj N
Skrev om Flytthem

Trevliga killar som var arbetssamma. Dock tillägg på fakturan för mindre hiss än förväntat från firman. Nöjd med arbetet

Ebbe S
Skrev om Flytthem

Tyvärr en mycket dålig upplevelse. Städerskan kunde varken svenska eller engelska, vilket gjorde kommunikationen i princip omöjlig. Den första flyttstädningen var under all kritik och uppfyllde inte företagets egen beskrivning av vad som ingår i städningen. Ugnen var fortfarande smutsig, det var inte rengjort ovanför skåpen, golvbrunnen var inte tagen och flera moment som enligt deras städlista skulle ingå hade helt enkelt inte utförts. Efter detta tog det cirka åtta veckor att få tag på företaget och få igenom en reklamation....

Mohammad H
Skrev om Flytthem

De är jättebra och väldigt duktig.

Emma H
Skrev om Flytthem

Missat att städa vissa ytor etc, dålig och långsam support :)

Carina H
Skrev om Flytthem

Bra, artiga killar med gott samarbete, noggrannhet och tillmötesgående. Flytten gick som på räls. Jag är mycket nöjd. Jag kan starkt rekommendera Flytthem. Mvh Carina Hedman

Susanne A
Skrev om Flytthem

Enkelt och bra service vid bokning, snabba och noggranna killar: Eyas och Adnan.

Anders S
Skrev om Flytthem

Jättenöjd med Flytthem. Trevliga killar som fixade allt snabbt och effektivt.

Mert A
Skrev om Flytthem

Skulle inte rekommendera Flytthem.

Rebecka E
Skrev om Flytthem

Snabba och effektiva, staplade riktigt bra i lastbilen så allt fick plats i en vända. Lyssnade till våra önskemål, personalen var varsamma med våra möbler och lådor. Mycket prisvärt!

Fabio C
Skrev om Flytthem

Good enough! I was expecting a better job but it doesnt mean it was terrible.

Josefine L
Skrev om Flytthem

Snabbt, smidigt och väldigt hjälpsamma!

Sindra I
Skrev om Flytthem

Snabba, effektiva, proffsiga! Snabba, effektiva, proffsiga! Snabba, effektiva, proffsiga!

Tawisa T
Skrev om Flytthem

Värdelös flyttstädning och värdelös kundtjänst som säkert är familjeägt med massa spydiga tonåringar. Vi betalade 1400 kr för flyttstädning, rimligt pris OM städaren kunde sitt jobb. Hon kunde inte jättenra svenska, och kritik kunde hon inte ta utan att bli uppkäftig och sagt "hon har städat" när det var fläckar och damm överallt. Så här försökte vi ändå som kund påpeka saker som missats så vi inte skulle behöva ringa tillbaka henne med fungerade inte riktigt. Vi fick ringa kundtjänst för be dem skicka ut henne igen men...

Sudheer K
Skrev om Flytthem

Great experience with Flytthem! The team was professional, friendly, on-time and handled everything with care. Smooth process from start to finish. Highly recommended!

Isabelle H
Skrev om Flytthem

Mycket nöjd med städningen och kommunikationen och informationen från Flytthem. Kan varmt rekommendera dem.

Jill Johanna Filippa M

Bra grabbar kom i tid mycket hjälpsamma, noggranna inget gick sönder kan verkligen lita på denna flyttfirma. Rekommenderar starkt till 100%

Abdulhamid A

I had a fantastic experience with this moving company. Adnan and Iyas were absolute professionals—honestly artists at what they do. They were kind, respectful, and extremely skilled, handling everything with care and confidence. They arrived right on time, and the entire process went very smoothly from start to finish. I also want to highlight the cleaning of the apartment, which was excellent and exceeded my expectations. I highly recommend this company and especially Adnan and Iyas to anyone looking for a stress-free move.

Tibor R
Skrev om Flytthem

Det var bra! Jag har fått som jag ville ! Det har kostat 500kr extra men jag förstår!

Maximilian S

Jag bokade en flyttstädning av Flytthem och jag är absolut nöjd med städningen. Erbjudandet var en av dem billigare som jag hittade men man kan inte se det i servicen. Den ensta kritiken är att jag behövde at vara på plats för att öppna dörren för städaren. Det skulle vara bra om där fanns en plats där nycklerna kan lämnas.