Hej, jag är jättenöjd supernöjd de plastade alla möbler de var jättetrevliga flyttgubbarna, priset var bra. flyttgubbarna var tålamod. Det var inga någon konstigheter, flytten, ryck , snabb och smidigt.
Flytthem
Välkommen till Flytthem, flyttföretaget som erbjuder flytthjälp i hela Sverige med utgångspunkt i Uppsala och Stockholm! Våra flyttjänster riktar sig till både privatpersoner och företag då vi erbjuder hem- och kontorsflytt. Vårt mål är att din flytt blir så bekymmersfri och smidig som möjligt. Vi ser till att göra din flytt...
557 omdömen om Flytthem
Sedan starten hos Reco 2024
Grabbarna som kom och bar allt var väldigt effektiva, trevliga och bra! Men organisationen runt omkring var usel! Informationen som vi gett till dem och trippelkontrollerat att de förstått, hade inte alls kommit med och allt vårt bohag fick inte ens plats i lastbilen som de sedan skickat.
Bra bemötande både via telefon och på plats. Flytten gick smidigt trots oväder. Kan verkligen rekommendera som flyttfirma!
Perfekt flyttstädning, inget att anmärka på👌
Allt har fungerat till full belåtenhet. Kan rekommendera.
Mycket tillmötesgående och bra utförda tjänster. Skulle absolut rekommendera.
Utmärkt arbete. Professionell är liten att säga.
Det gick snabbt och bra.....................
Alla tre delar, packning, flytt och städ sköttes galant
Jag ger 5 av 5. Mycket bra upplevelse
Det var väldigt professionellt och snabbt!
Snabba och effektiva. Trevliga
Snabbt o effektivt. Mycket nöjd
Väldigt ordningsam, trevlig, bra pris
Allt fungerade mycket proffsigt
Tyvärr varken noggranna eller effektiva.
Så effektiva & tillmötesgående! Allt gick smidigare än förväntat 🙌🏼✨
Toppen 👍 mycket bra stöd och personal.
Jag kan egentligen inte yttra mig om resultatet. Per avled den 16 december, och jag som är hans sambo, beställde flyttstädning av det rum med duschrum/toalett där han bodde de sista åren på grund av demens. Jag har alltså inte varit där och sett resultatet, så jag kan inte yttra mig, som sagt. Jag kan bara hoppas att det är bra, för personalen har inte klagat. Hälsningar Berit Nordlund
Gjorde flytttstädning. Resultatet var OK, men de lämnade garageporten öppen, där det stod en motorcykel, och sa inte till. Vi fick inte reda på det förrens nästa dag när grannen ringde och sa till. Riktigt dåligt.
Jag kan inte uttala mig om städningen men antar att det var bra då de som flyttat in inte klagat.
Dåligt jobb fuskstäda. Tänker inte rekommendera
Trots snö och eländiga väderförhållanden så gick flytten perfekt. Flyttkillarna från Flytthem var proffsiga och väldigt noggranna. Så tacksam att allt gick så smidigt och bra. Jag kan verkligen rekommendera Flytthem å det varmaste. Tack.
Inget att klaga på allt enligt överenskommelse🙂
Fungerade generellt väldigt bra samt att de är serviceinriktade. Det enda som drar ner betyget var agerandet av en flyttgubbar som var lite otålig i den stressade situation som uppstod i samband med flytten. Det är inte lätt att kalkylera tidsåtgång och behov i förväg, men ta gärna i lite extra vid offertförfrågan för detta rekommenderar jag. Ett extra plus för flyttstädningen som gjordes.
Extremely professional service from quote to moving day! Excellent communication and made a stressful experience of moving home stress-free. Will certainly be recommending!
Allt gick smidigt från offert till leverans. Inga dolda avgifter, trevlig personal och de bar upp allt till rätt rum. Jag är supernöjd
Företaget är oseriöst. De lämnar en omfattande offert på städning men utförde få av momenten. När jag kom hem var det smutsigt på flera ställen. Badrummet var tex inte städat, fönsterkarmar inte dammade. Trots att jag kontaktade dem flera gånger får jag ingen respons. Däremot reducerade de fakturan med 500 kr vilket är totalt ointressant trots att jag bad dem komma tillbaka och göra om och göra rätt. De positiva omdömen de fått måste vara kompisar till dem.
Så trevlig personal som på ett proffsigt och smidigt sätt tog hand om alla mina möbler och andra saker.Trots problem med en möbel så löste dem problemet trots sex trappor upp! Jag var och är så tacksam för deras fina arbete. Tack!
Jag hade ringt in två dagar innan samt dagen innan och fått vetskap om att dom skulle ringa innan dom åkte ut så man fick lite fram förhållning samt att om man hade skrivit på lådorna så skulle dom ta allt dit det skulle stå. Dom ringde inte innan. Packningen gick ganska bra men kommunikationen var inge vidare då dom inte kunde bra svenska och kunde därför inte ta in att ett av rummen inte fick röras. Väl när vi skulle åka till nya huset skulle dom äta mat ta en paus, absolut säger inte mycket om det om jag hade fått den...
Det var så rent det kan bli i en gammal sliten lägenhet. Jag och ordförande i föreningen är mycket nöjda. Synd att de tog med sig toalettpappret i hållaren.
Bra bemötande. Hjälpsampersonal. Flytten skedde enligt bestämd tid. Inga förseningar. Vi är såååå nöjda med Flytthem. Tack för allt och tack för bra samarbete.
Tre fantastiskt trevliga grabbar starka som björnar och de gjorde ett utomordentligt bra jobb!!! Kommer naturligtvis att starkt rekommendera er. Tack så hemskt mycket
Golven var jätte smutsiga där var det riktigt slarvigt.
Anlita INTE detta bolag! Beställt packning och flytt. Dock lämnades alla taklampor, hängande tavlor, alla kastruller och stekpannor samt flera förvaringslådor i köket! Vi kunde inte laga mat på flera dagar efter deras transport. Flytthem erbjöd sig hämta resterande, men vi vägrade släppa in dem igen då vi ändå måste åka tillbaka och kontrollera deras undermåliga arbete. Flytthem erbjöd istället endast 500kr rabatt och hotade med kronofogden om detta inte accepterades.
Vi bokade packning, flytt och städning av Flytthem i Stockholm och är otroligt nöjda. Allt kommunicerades tydligt, utfördes i tid och noggrant. Killarna som packade och flyttade jobbade snabbt och utan problem trots tunga möbler och nytt boende utan hiss. En av dem kunde engelska, ingen svenska, men det var inga problem att kommunicera. Priset var också lägre än alla de andra ”vanliga” flyttfirmorna. Rekommenderar starkt!
Två väldigt duktiga och effektiva killar som hjälpte mig med flytten. Serviceinriktade och tillmötesgående. Skruvade isär tunga/stora möbler och skruvade ihop igen och ställde där jag vill ha dem. Kan varmt rekommendera Flytthem! Jag är väldigt nöjd/ Carina
Snabbt smidigt och i tid vanligt
Två fantastiska, trevliga killar som kom i tid, jätte duktiga på att stuva in allt, sen var dom snabba att lasta av allt och ställa sakerna där jag ville ha dom, allt gick jätte smidigt, kan verkligen rekommendera Flytthem.
Städningen var bra, men deras ekonomiavdelning verkar inte ha koll på läget. De har skickat en faktura på fel belopp och hör inte av sig trots flera påminnelser.
Språksvårigheter att förstå varandra (städerskan). De använde sig av våra disktrasor/disksvampar och rengöringsmedel. Stor blöt pöl på ryamattan som kommer krävas kemtvätt pga den nu luktar avlopp. Fuskrengöring av lister, speglar och fönster. Det fanns en hel del smulor och dammrester kvar på golv och möbler. Våran dammsugare låg isärplockad utspridd på golvet. Fick leta efter alla våra saker som var flyttade på och det var en del ommöblerat som vi fick möblera tillbaka. Rekommenderar verkligen inte att anlita dem för städning!
Bra service och mycket professionell utförande
Flytthjälp med Flytthem 👌👌 Stort tack till Adnan och Eyas – helt fantastiska flyttkillar! Otroligt välorganiserade, supereffektiva och mkt försiktiga med alla saker. Allt gick smidigt och tryggt från start till mål. 10 av 10 – kan varmt, varmt rekommenderas! 🌟
Flytten gick hur smidigt som helst. Kom på utsatt tid. Vad väldigt försiktiga och varsamma med möblerna. Supernöjd. Kan verkligen rekommendera denna flyttfirma.
Quick, efficient, good in communication, I can recommend
Bra bemötande. Snabba, ibland lite svårt att förstå varandra. Ett plus att få "hyra" flyttkartongerna. Hade inga problem med att få byta flyttdatum pga olika anledningar. Kan rekommenderas.
Jag är nöjd med flytten av er och bra bemötandet av dom som utförde flytten
Bra bemötande direkt. Snabba, varsamma och starka!! Bar möblerna direkt där de skulle stå! Trevliga killar. Även städningen blev mycket bra. Helnöjd med allt!! M
Jag är väldigt missnöjd med själva flytten. Däremot är jag nöjd med packhjälpen. Ingen täckning av golv som jag bett om. De gick ut och in med blöta skor på ljusa ekgolv och mattor (regnade ute). De började flytta alla lådor (80-90 st) och ställde de efter alla väggar i 4 ”våningar” och flerdubbla led, trots att jag bett dem börja med möblerna så hyllor och annat som skulle stå mot väggarna kom på plats först. Nu fick de flytta om massor av kartonger och väldigt många hamnade då på fel ställe. De hade sönder min kristallkrona...