Helt suveränt, nästan för bra De som packade var helt perfekta, effektiva och supertrevliga Förväntningarna var stora och de infriades Packade, hämtade o flyttade 50 mil sen packade dagen efter i ett rasande tempo👍 Skänkte de tomma ihopvikta av oss flyttkartongerna som vi skänkte vidare till en barnfamilj
Uppsala Stadsbud
Uppsala Stadsbud har med sina anor så långt tillbaka som 1887 en gedigen erfarenhet inom flyttbranschen. All personal har den utbildning som krävs för yrket och vi har självklart yrkestillstånd och alla försäkringar som kan behövas. Vi utför alla typer av flytt; bohag, företag, arkiv, packning, tunga lyft; i hela Skandinavien....
1275 omdömen om Uppsala Stadsbud
Sedan starten hos Reco 2014
Proffsiga, trevliga och flexibla. Allt från första kontakt till själva flytten var smidigt och mycket bra. Rekommenderas starkt!
Enkelt att kommunicera med och lösningsorienterade. Jobbade på bra med gott humör.
Superbra service från början till slut, snabb offert och snabb hjälp med flytt. En stor eloge till killarna som fick kämpa för att få in arkivskåpet då det blev minst sagt bökigt. Ett glatt gäng som man märkte hade kul när de jobbade. Toppen på alla sätt.
Kan varmt rekommendera dem som flyttfirma!
Bokningen fungerade bra. Flyttbussen kom som lovat och de tre mannarna var utmärkta och trevliga att ha att göra med. Toppen!!! Jag har bara beröm för Uppsala Stadsbud - en utmärkt firma.
Jag är otroligt nöjd med flyttfirman och kan varmt rekommendera dem! Från första kontakten till att sista kartongen var på plats gick allt smidigt, professionellt och utan stress. Teamet kom i tid, arbetade effektivt och hanterade våra möbler och ägodelar med stor omsorg. Kommunikationen var tydlig och vänlig genom hela processen, och priset motsvarade verkligen den höga kvaliteten på tjänsten. Flytten blev mycket enklare än jag förväntat mig tack vare deras hjälp. Tack för en fantastisk service – jag skulle absolut anlita dom igen.
Behövde bli av med en soffa och trevliga killar från Stadsbudet hämtade den på utsatt tid och med gott humör. Mycket bra sevice!
Positivt bemötande. Professionell hantering. Smidigt.
Bemötandet från Uppsala Stadsbud var bra. Jag förväntade mig bara att grejorna skulle flyttas på ett skonsamt sätt och att inget skulle gå sönder. Dessa förväntningar uppfylldes. Sammanfattningsvis är jag nöjd med Uppsala Stadsbud. Jag köpte en flytt med 3 personal och en lastbil, flytten var inom Uppsala stad.
Kanoners! Trevliga och snabba.
Flytt från villa till lägenhet i Uppsala. Vi hade packat själva. Uppsala stadsbud är proffsiga och trevliga och vi kan rekommendera deras tjänster varmt. Allt flöt på bra och flytten är prisvärd. Christer
Vänligt och trevligt bemötande. Professionellt hanterande av kund och flyttlass. Håller avtalad tidplan.
Mycket kompetent och vänligt team. Allt gick så smidigt som möjligt. Vi är verkligen nöjda.
Otroligt trevliga flyttgubbar, snabbt och enkelt. Kan bara rekommendera!
Bra bemötande och effektiv transport av otymplig utrustning som skulle slängas. Vid liknande behov i framtiden vet jag var jag ska ringa.
Mycket professionella och hjälpsamma! Robin svarade snabbt med ett tydligt fast pris, kom på utsatt tid och hjälpte oss att bära en bergvärmepump utan problem. Allt gick smidigt och precis som planerat. Jag kommer absolut att anlita dem igen och kan varmt rekommendera dem. En riktigt pålitlig flyttfirma i Uppsala.
Fantastiskt bemötande! Snabbt och kunnigt packande. Likaså inflyttningen snabbt och varligt. Kommer att föreslå Uppsala Stadsbud framför andra flyttfirmor!
Är nöjd med deras sätt att utföra uppdraget. Kan gärna rekommendera dem till andra. Hälsningar Rolf Mattsson
Uppsala Stadsbud kom i god tid samt skötte flytten galant, hjälpte även till att plasta in tvn lite extra så den klarade flytten. De såg till att allt hamna där vi ville och hela upplevelsen kändes väldigt professionell.
Snabbfotade män med bra inställning trots ibland usel packning av udda saker. Jag gillade den stora lastbilen som slukade mina böcker, garner och tyger. Hälsningar Anita
De kan alla knep och har all utrustning för En effektiv flytt. Stor lastbil som flyttade Allt på ett lass. Bra tips på hemsidan som förenklade vår packning. Har anlitat dem 2 Gånger på 5 år. Man vet att det fungerar.
Väldigt trevliga och glada flyttkillar som fixade allt.
Bra jobbat tyckte vi eftersom det behövdes starka gubbar
Så himla trevliga, snabba och proffsiga! Flyttade från Uppsala till Stockholm och allt gick så smidigt och bra. Kan inte rekommendera nog <3
Kom i tid jäktade ej var hjälpsamma. Bra
Proffsiga, snabba och trevliga! Mitt bohag är lämnat i trygga händer-så känns det.
VÄldigt trevligt gäng. Lätt att informera och leda då det var en totaltömning av radhuset. Dem hittade några saker som det var frågetecken runt om dem borde slänga. Det gav mig stor förtroende för dem att dem inte bara körde på utan att fråga. Fast vi slängde sakerna ändå, men snyggt att dem hela tiden var noga och stämde av. Fick även gott intryck av att dem såg att en list hade ramlat av på ett gammalt skåp vi transporten. Det var inte konstigt eftersom det var tydligt att svärfar måste ha gjort en duktig fusklagning när...
Flyttgubbarna var mycket flitiga och våra saker fördes smidigt till sina rätta platser till en skälig penning. De var därtill behjälpliga när det uppstod problem att hämta ut nycklarna till lägenheten. Rekommenderas starkt. Stort tack för hjälpen!
Samarbetsvillig personal vid flytten
Väl utfört arbete. Prisvärda.
Snabba, duktiga och trevliga. Anlitat dem vid flera flyttar, både privat och för företag - uppskattar det personliga bemötandet!
Trevliga flyttkillar som gjorde ett mycket bra arbete med vår flytt till den nya lägenheten!
Flytt av gammal tung möbel givk smidigt.
Det var två otroliga män som hjälpte mig med flytten av min säng. Så trevliga, roliga, lättsamma!
Trevlig personal och håller tiden som planerats.
Trevliga flyttkillar som gjorde en mycket bra insats vid flytten från Uppsala till Stockholm.
Vår familj har anlitat Uppsala Stadsbud många gånger under de senaste 30 åren för både hela bohagsflyttar som mindre uppdrag. Stadsbuden har alltid gjort ett mycket bra jobb med respekt för föremålen. Inget har gått sönder, inte en skråma och arbetena har alltid gått snabbt och effektivt. Bra förhållande pris och kvalitet. Rekommenderas varmt.
Snabbt, problemfritt och punktligt till ett realistiskt pris
Personalen var fantastisk Hjälpsamma och god problemlösning
Inga anmärkningar allt fungerade brs
Fyra trevliga killar kom och hjälpte oss med att ta ner lampor, packa glas och porslin samt det tyngsta jobbet med att flytta allt möblemang. De arbetade väldigt snabbt och effektivt. Sedan gick flyttlasset från Östhammar till Uppsala. Allt togs upp i lägenheten till rätt rum och en del lådor till förrådet på vinden. Allt förflöt väldigt smidigt.
Vi fick ett mycket positivt bemötande. ni levde mer än väl upp till våra förväntningar! Allt gick mycket smidigt och alla var mycket positiva. flytten innebar en del packning och flyttning av möbler ute i förrådet. samt transport till den nya adressen. vi rekommenderar er gärna till andra. Med vänlig hälsning Margareta och Björn Ebeling
Bortforsling av möbler till skrot. Trevligt och korrekt bemötande
Mycket vänligt bemötande. Hjälpsamma och professionella medarbetare. 4:e gången jag anlitar Uppsala Stadsbud, denna gång för en distansflytt. Jag är jättenöjd. Har stort förtroende för Uppsala Stadsbud och kan varmt rekommendera denna flyttfirma.
Beställde packning och flytt. När lådorna kom var de inte märkta, så det blev bökigt att packa upp. Om det hade stått Kök, Hall etc på lådorna ( som jag trodde var självklart) hade det verkligen underlättat. Vissa lådor var extremt tungt packade och kördes in staplar pm tre eller fyra, ofta med tyngsta lådan överst. Vi är äldre och korta till växten, så det blev besvärligt. Det var annat också, till exempel åkte fel saler upp i förrådet) var ingen bra flytt. Sämsta nånsin faktiskt.
Jättebra och proffsigt! Trevliga flyttgubbar som verkligen vet vad dom gör och allt gick supersmidigt till! Fem stjärnor till dom!
Trevligt och proffsigt bemötande. En stor flytt genomfördes smidigt med lyhördhet för våra behov.
Kom i tid och va trevliga, allt gick smidigt
Effektiva och noggranna. Flytten gick smidigt.