Bolio

Bolio

bolio.se
  • BadgeTwoYears
4.5

Välkommen till Bolio – din partner för en lättare vardag! Med lång erfarenhet och ett dedikerat team erbjuder vi kvalitetstjänster till rättvisa priser, från hemstädning till flytthjälp. Vi strävar efter 100% kundnöjdhet och skapar minnesvärda upplevelser för dig! Tjänster: Bolio erbjuder ett brett utbud av tjänster, inklusive...

45 omdömen om Bolio

Sedan starten hos Reco 2022

Airi Ö
Skrev om Bolio

Inga synpunkter på själva städningen, men vi kunde ha fått frågor om parkeringsmöjligheter redan vid bokningen.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Airi, för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med själva städningen. Din synpunkt om parkeringsmöjligheter tar vi med oss. Tack för att du delar med dig!

Kristina S

Jag blev väldigt nöjd med er.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Kristina! Det gläder oss att du är väldigt nöjd, det är alltid vårt mål i varje uppdrag. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Marko V
Skrev om Bolio

Bra kommunikation. Hyresvärden godkände flyttstädningen utan några anmärkningar. Rekommenderas varmt.

Svar från Bolio

Stort tack, Marko, för ditt fina omdöme! Vi är glada att kommunikationen fungerade bra och att flyttstädningen godkändes utan anmärkningar precis så vi vill att det ska vara.

Birgitta Ö

Trevlig personal, svarar direkt och vid funderingar och reflektioner SNABB återkoppling

Svar från Bolio

Tack Birgitta! Det gläder oss att du upplever vår personal som trevlig och att du fått snabb återkoppling. Just tillgänglighet och lyhördhet är något vi lägger stor vikt vid 🌟

Thomas K

Blev bra bemött frågan gällde en begränsad flyttstädning för ett dödsbo och den genomfördes på ett bra sätt och några reklmationer har inte avhörts från köparen

Svar från Bolio

Tack Thomas, för ditt omdöme och för förtroendet i en känslig situation. Vi är glada att vi kunde möta dina önskemål på ett respektfullt och bra sätt, och att städningen genomfördes utan anmärkningar. Det betyder mycket för oss att få hjälpa till i sådana uppdrag med omtanke och noggrannhet.🤍

Leif J
Skrev om Bolio

Bra bemött Väldigt sen återkoppling när datum för utförande jobb Jag beställde flyttstäd och det såg bra ut

Svar från Bolio

Tack för din feedback, Leif! Det gläder oss att du är nöjd med flyttstädningen och hur det såg ut, det är alltid vårt mål. Samtidigt tar vi till oss din synpunkt kring sen återkoppling, vilket vi beklagar. Vi jobbar kontinuerligt på att förbättra vår kommunikation, och din input hjälper oss framåt. Tack för förtroendet!

Birgitta F

Har alltid blivit väl bemött av Bolio. Om det har varit något problem har detta alltid åtgärdats. Städning varannan vecka funkar bra för min del. Men det är en härlig känsla den dag jag fått ett rent och fräscht hem.

Svar från Bolio

Tack Birgitta, för ditt fina och ärliga omdöme! Det gläder oss att du alltid känt dig väl bemött och att vi kunnat lösa eventuella problem på ett bra sätt, det är precis så vi vill att det ska fungera. Att du får den där härliga känslan av ett rent och fräscht hem efter varje städning är den bästa bekräftelsen vi kan få. Stort tack för förtroendet!

Stephen P

Beställde fönsterputsning. Bolio utförde jobbet snabbt och effektivt. Rekommenderas.

Svar från Bolio

Tack så mycket Stephen, för ditt omdöme! Vi är glada att du uppskattade den snabba och effektiva fönsterputsningen, precis det vi strävar efter. Stort tack för din rekommendation, det betyder mycket!

Angelique H

Good service. I was very satisfied with the cleanliness of my apartment

Svar från Bolio

Thank you so much, Angelique! We’re truly glad to hear that you were satisfied with the service and the cleanliness of your apartment. Delivering a spotless result and making our customers feel at ease is always our top priority. We appreciate your trust in Bolio and hope to assist you again in the future!

Charlotte H

Mycket nöjd med Bolio! Både den löpande hemstädningen och fönsterputs vid behov. Otroligt rena fönster! Dessutom är de väldigt trevliga, Ignace är kanon! Kan varmt rekommendera Bolio till alla. Mvh Charlotte Härnvi

Svar från Bolio

Tack snälla, Charlotte! Det betyder mycket att du är så nöjd med både vår hemstädning och fönsterputs extra roligt att du lyfter hur rena fönstren blev! Vi lägger stor vikt vid detaljerna, så det är verkligen glädjande att det märks. Vi ser fram emot att fortsätta hjälpa did🌟

Josefine L

Trevliga och lätta att ha att göra med. Det var väldigt viktigt för dem att vi blev nöjda med städningen. Anlitade både vid visnings- och flyttstäd.

Svar från Bolio

Josefine – stort tack! Att vi fick hjälpa dig med både visnings- och flyttstäd är ett stort förtroende, och vi är glada att vi fick vara en del av den processen. Vi lägger stor vikt vid att våra kunder känner sig trygga och riktigt nöjda, så det gläder oss extra att du upplevde just det. Din upplevelse är precis det vi strävar efter i varje uppdrag!

Nils E
Skrev om Bolio

Mycket väl utförs städning till bra pris. Snabb och noggrann i kontakten vad gäller uppdraget

Svar från Bolio

Tack så mycket, Nils! Det betyder mycket för oss att höra att du uppskattade den noggrant utförda städningen, det förmånliga priset och vår snabba kontakt inför uppdraget. Tydlighet och kvalitet är något vi verkligen värdesätter, därför värmer din feedback lite extra. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Eda S
Skrev om Bolio

Extremt tillmötesgående och trevliga! Allt gick superbra och problemfritt

Svar från Bolio

Stort tack för ditt fina omdöme, Eda! Det gläder oss att du upplevde processen som problemfri och att vårt bemötande kändes både trevligt och tillmötesgående. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder, och din feedback bekräftar de. Tack och vi ser fram emot att få bistå dig igen framöver!

Lena Birgitta K

Mycket bra bemötande. Städningen utmärkt. Fönsterna var särskilt väl tvättade.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Lena Birgitta, för ditt varma omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både bemötandet, kommunikationen och resultatet – särskilt fönstren, som vi vet gör stor skillnad när de glänser! Tack för ditt förtroende, vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Mariann A

Ovanstående omdöme berör endast den administra delen. Ständigt trassel med bokning av städtider, ändring av städtips utan information dubbelbokning och osanna påståenden om att info getts alternativ att kunden bokat om tid. Företaget jag anlitade och som togs över av Bollio var seriöst och pålitligt. Jag kan tyvärr inte säga detsamma om Bollio.

Svar från Bolio

Tack för att du delar din upplevelse, Mariann. Vi är verkligen ledsna att höra att övergången till Bolio inte fungerade som den borde för dig. I samband med att vi tog över hemstädningskunder från Take it Easy AB har vi behövt göra omfattande schemaanpassningar för att integrera både personal och kundbokningar på bästa sätt. Våra rutiner är i grunden välfungerande och uppskattade av våra kunder, men vi är medvetna om att just hemstädningskunder drabbats av störningar under denna omställning. Vi tar det du lyfter på största...

Nils H
Skrev om Bolio

Ok men fantastiskt stöd service

Svar från Bolio

Tack så mycket, Nils, för ditt omdöme! Det låter som att du upplevde att själva tjänsten var bra – men att vårt stöd och vår service stack ut i positiv bemärkelse, vilket vi verkligen uppskattar att du lyfter. Vi tar med oss det och strävar alltid efter att både service och utförande ska hålla samma höga nivå. Tack för din ärlighet och för att du valde Bolio!

Ulla W
Skrev om Bolio

E städar hos oss. Tyvärr har de ingen större erfarenhet av proffs städning, men det visste jag från början, så jag försöker lära dem en del. De som kommer hit hem tar åt sig av det och det kan nog tänkas att det blir bättre och bättre.

Svar från Bolio

Tack Ulla, för både din ärlighet och din humor – vi log när vi läste ditt omdöme! Vi är tacksamma över att ha kunder som dig som inte bara visar tålamod utan också engagerar sig i att hjälpa våra medarbetare växa. Vi är glada att du ser viljan hos teamet att ta till sig och bli bättre. Med dig som coach tror vi också att det bara kan gå uppåt härifrån! Tack för att du är en del av Bolio-familjen.

Sharareh E

Har hemstädning varannan vecka. Min förväntan var att städningen skulle ske smidigt och snabbt och att de skulle kunna prioritera på egen hand ifall det var lite stökigt. De är väldigt duktiga och ordentliga på städningen, kommunikationen är inte bra. Man får ingen bekräftelse när man mailar och t.ex avbokning av städ.

Svar från Bolio

Tack för att du delar din upplevelse, Sharareh. Det gläder oss att du är nöjd med själva städningen och att du upplever vårt team som duktiga och ordentliga – det betyder mycket för oss. Samtidigt tar vi din feedback om kommunikationen på stort allvar. Vi ber om ursäkt för att du inte fått återkoppling vid avbokningar och mejl, och ser över våra rutiner för att säkerställa att du får snabb och tydlig respons framöver. Tack för ditt tålamod och för att du ger oss möjlighet att förbättras!

Britt-Marie S

Mycket nöjd med Bolio. De utför de önskemål jag har snabbt och smidigt. Kan inte önska bättre.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Britt-Marie, för ditt varma omdöme! Det gläder oss verkligen att höra att du är så nöjd och att vi kunnat möta dina önskemål snabbt och smidigt. Att du inte kan önska bättre är ett fantastiskt betyg!

Rolf K
Skrev om Bolio

Vi hade tidigare företaget Take it easy som vi var mycket nöjda med. Då fick vi den tid vi ville ha och den hölls alltid. Om de var försenade hörde de av sig och berättade. Nu fungerar det inte alls.

Svar från Bolio

Tack för din ärliga återkoppling, Rolf. Vi är ledsna att höra att din upplevelse inte levt upp till förväntningarna, särskilt med tanke på att du tidigare varit nöjd med servicen. Vi tar det du skriver på största allvar och ser över vad som brustit i kommunikationen och punktligheten. Din feedback hjälper oss att bli bättre, och vi kontaktar dig gärna för att följa upp detta vidare. Tack för att du tog dig tid att dela med dig.

Erika B
Skrev om Bolio

Tig Bolio när min lägenhet skulle flyttstädas. Snabb återkoppling lätt att få kontakt med och trevligt bemötande. Är mycket nöjd med städningen och valet av firma.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Erika! Vi är glada att du uppskattade vår snabba återkoppling, smidiga kontakt och trevliga bemötande. Att du är nöjd med både städningen och valet av oss betyder mycket – tack för förtroendet!

Iraj A
Skrev om Bolio

Bra utfört arbete, bra bemötande ich håller tiden.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Iraj, för ditt fina omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både arbetet, bemötandet och att vi höll tiden, tre saker vi alltid strävar efter att leverera. Vi uppskattar ditt förtroende och ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Adam D
Skrev om Bolio

Bra kommunikation och bra utfört arbete. Överlämning och upphämtning av nyckel kunde varit smidigare.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Adam, för att du tog dig tid att lämna ett omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med både kommunikationen och det utförda arbetet. Vi tar till oss din feedback kring nyckelhanteringen – det är värdefullt för oss i vårt förbättringsarbete. Tack för förtroendet, och vi hoppas få möjligheten att hjälpa dig igen!

Nicke W
Skrev om Bolio

Professionellt och helt enligt ö.k. Kan rekommenderas.

Svar från Bolio

Stort tack, Nicke, för ditt fina omdöme! Tack för din rekommendation!

Joakim G

Bara bra, bra kontakt och kom på utsatt tid.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Joakim, för ditt omdöme! Det gläder oss att du är nöjd med kontakten och att vi höll tiden, punktlighet och tydlig kommunikation är något vi värdesätter högt. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen framöver!

Soffi P
Skrev om Bolio

Flyttstädningen gick väldigt bra, fint bemötande och riktigt bra jobb. Tack!

Svar från Bolio

Tack så mycket, Soffi! Det är fantastiskt att höra att flyttstädningen gick bra och att du uppskattade både vårt bemötande och noggranna arbete. Vi strävar alltid efter att göra flytten så enkel och smidig som möjligt för våra kunder. Vi finns här om du behöver oss igen!

Ngan Ha P

Trevlig bemötande, noggrann och försiktig

Svar från Bolio

Stort tack, Ngan Ha, för ditt omdöme! Det gläder oss att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att vi var både noggranna och försiktiga i vårt arbete. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa upplevelsen.

Zerow Tamar Khan B

Har haft hemstädning från Bolio ett antal gånger. Alltid lika fräscht och fint samt otroligt bra service. Vi är väldigt nöjda, rekommenderas starkt!

Svar från Bolio

Vad roligt att höra att du är så nöjd med vår hemstädning, Zerow! Det betyder mycket för oss att du uppskattar både vårt noggranna arbete och servicen vi erbjuder. Tack för din starka rekommendation – vi ser fram emot att fortsätta hålla ditt hem lika fräscht och fint!

Annelie L

Toppenbra och snabb städning! Utmärkt resultat! Bokade samma vecka som visning var!

Svar från Bolio

Tack så mycket, Annelie! Fantastiskt att höra att du är nöjd med den städningen och det utmärkta resultatet, särskilt med så kort varsel inför visningen. Vi strävar alltid efter att leverera kvalitet snabbt och smidigt. Ser fram emot att få hjälpa dig nästa gång!

Birgit B

Gott och trevligt bemötande. Berättade och förklarade vad och hur deras städning går till. Arbetet var mycket bra utfört. Tack.

Svar från Bolio

Stort tack, Birgit, för att du delade din upplevelse! Det gläder oss att du uppskattade vårt trevliga bemötande och att vi tog oss tid att förklara vårt arbetssätt – vi vill alltid vara transparenta och tydliga med våra kunder. Att du dessutom är nöjd med hur väl städningen utfördes betyder mycket för oss, då vi strävar efter att leverera högsta kvalitet i varje uppdrag. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Anna L
Skrev om Bolio

Vi behövde flytsstädning på annan ort. Väldigt bra och snabb kommunikation Mycket bra bemötande och väldigt bra service. Professionell städning och bra priser.

Svar från Bolio

Hej Anna, tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att du uppskattade vår snabba kommunikation och vårt bemötande. Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med både städningen och våra priser – det är något vi alltid strävar efter att leverera på bästa sätt. Vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga standard framöver!

Gun A
Skrev om Bolio

Vi blev vänligt bemötta. Och de tog hand om vår beställning med kort varsel. Vi är nöjda med resultatet.

Svar från Bolio

Tack så mycket, Gun, för ditt fina omdöme! Vi strävar alltid efter att bemöta våra kunder med omtanke, så det gläder oss att ni upplevde det. Det är underbart att ni är nöjda med resultatet, och vi ser fram emot att få hjälpa er igen i framtiden!

Dervis K

Väldigt professionell personal. De gjorde det de kunde för att utföra arbetet som jag velat och mer. De gav det lilla extra.

Svar från Bolio

Hej Dervis! Tack för ditt omdöme och din feedback ⭐️ Det gör oss väldigt glada att höra att vår personal var professionell och att de gjorde det lilla extra för att möta dina förväntningar. Vårt mål är alltid att överträffa förväntningarna, och vi ser fram emot att få hjälpa dig igen!

Nicklas W

Toppen bra service och mycket trevlig personal.

Svar från Bolio

Stort tack för din härliga feedback! Vi är väldigt glada att du är nöjd med vår service och vår personal. Din uppskattning betyder mycket för oss!

Nicklas P

Snabbt och enkelt! Bra resultat och smidiga att samarbeta med! Topp betyg från mig!

Svar från Bolio

Tack! Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt snabba och enkla samarbete samt det bra resultatet. Ditt toppbetyg betyder mycket för oss och vi ser fram emot att fortsätta leverera samma höga standard!

Einar Erik Peter L

Professionellt, bra bemötande, och bra utfört arbete"

Svar från Bolio

Tack för ditt härliga omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt professionella bemötande och väl utförda arbete. Ännu roligare att både du och köparen blev nöjda med bostaden! Vi ser fram emot att hjälpa dig igen och göra varje upplevelse lika positiv!

Lars N
Skrev om Bolio

Bra kundbemötande och -kontakt. Inga anmärkningar på hur arbetet utfördes.

Svar från Bolio

Vi är glada att höra att du är nöjd med vårt kundbemötande, kontakten vi har haft och med utan anmärkningar. Vi ser fram emot att hjälpa dig fler gånger!

Andrei S

Trevligt och professionellt bemötande, lyhörd och noggrann personal. Rekommenderas varmt.

Svar från Bolio

Tack för ditt fina omdöme! Vi är glada att höra att du uppskattade vårt trevliga och professionella bemötande samt vår lyhörda och noggranna personal. Din rekommendation betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig förstklassig service!

Cecilia W

Trevligt bemötande, snabbt jobbat och rent!

Svar från Bolio

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att höra att du uppskattade det trevliga bemötandet, vår effektivitet och det rena resultatet. Det är vårt mål att göra varje städning till en trevlig och smidig upplevelse för våra kunder. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen i framtiden!

Lillemor J

Väldigt fint städat o trevligt bemötande

Svar från Bolio

Tack så mycket för din nöjda feedback! Vi uppskattar verkligen din återkoppling och ser fram emot att fortsätta leverera en hög standard av service.

Eufrozina S

Jag är väldigt nöjd med städningen utfört av Bolio AB Uppsala. Jag behövde hjälp med städningen och fönstertvätt av lägenhet vid ett visst datum. Personalen var punktlig och fokuserat på arbete. Jobbet var utfört oklanderligt, man gjorde den där extra ansträngningen för att möta alla mina specifika önskningar. Mina förväntningar på väl utfört arbete har helt uppfyllts, ja till och med överträffats. Jag rekommenderar varmt företaget och kommer att anlita den igen.

Svar från Bolio

Tack för att du delar din upplevelse! Vi är glada att du är så nöjd med vår städning. Att vara punktliga och fokuserade är viktigt för oss och vi är glada att vi kunde uppfylla dina förväntningar. Att överträffa dina förväntningar är vår högsta prioritet och det betyder mycket att du rekommenderar oss varmt. Vi ser verkligen fram emot att hjälpa dig igen!

Birgitta F

Jag blev mycket väl bemött av Bolio. De var vänliga och respekterade min integritet. Hemstädningen utförde de på bästa sätt. Jag njöt av ett rent hem, när de hade gått. Både ugnen och mikron hade gjorts skinande blanka. Och de hittade drivor av damm ovanpå badrumsskåpet. Jag var också tacksam för att få hjälp med att köra till återvinningen. Kort sagt, Bolios tjänster motsvarade i hög grad mina förväntningar.

Svar från Bolio

Stort tack för din värdefulla feedback! Vi är glada att höra att du blev väl bemött och att våra tjänster levde upp till dina förväntningar. Det är vår glädje att kunna ge dig ett rent hem och göra din upplevelse så positiv som möjligt. Ser fram emot att fortsätta erbjuda dig högkvalitativ hemstädning.

Ali A
Skrev om Bolio

Bolio städtjänst överträffade mina förväntningar med sitt utmärkta utförande och noggranna städning. Mycket nöjd!

Svar från Bolio

Fantastiskt att höra! Tack för att du delar din positiva upplevelse med oss. Vi ser fram emot att fortsätta leverera en högkvalitativ service för dig.

Fredrik S

Smidig kontakt och framförallt väldigt bra städat!

Svar från Bolio

Tack så mycket för din positiva feedback! Vi är glada att du är nöjd med våra tjänster och den smidiga kontakten. Vi ser fram emot att fortsätta leverera en utmärkt service för dig.

Ruwar B
Skrev om Bolio

Det jag gillade med Bolio var det tydliga kommunikationen. Utförande av arbetet var jätte bra, man ser att dem har erfarenhet.

Svar från Bolio

Tack för det fina omdömet! Vi är glada att du uppskattade vår tydliga kommunikation och erfarenhet. Om du har fler behov eller frågor i framtiden, är vi här för att hjälpa. Tack för att du valde Bolio!