Flyttfirma Östra Aros

www.flyttfirmaostraaros.se
  • BadgeSevenYears
1 083
4.9

Välkommen till Flyttfirma Östra Aros! Vi skräddarsyr flyttjänster av hög kvalité till ett rimligt pris. Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar, kundnöjdhet är vår drivkraft, erfaren personal med yrkesstolthet är vårt viktigaste verktyg. Inom Uppsala, Sverige eller Europa. Soffan, studentrummet, villan eller företagets...

1083 omdömen om Flyttfirma Östra Aros

Sedan starten hos Reco 2016

Pia R
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Fick stort förtroende. Kändes tryggt. Lösnings fokuserade. Trevliga vid bokning och de som flyttade.

Sven M
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Har bara bra omdömen om firman. Serviceminded, ärliga och pålitliga. Jag har haft med dem att göra flera år med flyttningar och lagring.

Mathias W
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Detta är den andra gången vi väljer att flytta med Östra Aros. Precis som förra gången är vi förvånade över hur grymma de är! Trevliga, proffsiga och snabba. De är väldigt måna om att allt ska bli bra och allt detta samtidigt som de är väldigt försiktiga med prylar, golv och väggar. Vi kan inte rekommendera dem nog!

Johanna L
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Punktliga, supertrevliga, effektiva och professionella samt oerhört lättsamma att ha att göra med. Skulle varmt rekommendera till mina vänner!

June A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Tack för all hjälp med bohaget.

Peter B
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Väldigt bra. Trevliga, snabba och noggranna flyttkillar. Lätt att ha att göra med med frågor och hämtning av lånekartonger. Överlag lätt att få kontakt vilket är nästan ovanligt idag.

MPL System Aktiebolag M
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Personerna kom i tid, uppträdde professionellt och visade på kunskap att hantera tunga maskiner. Utfördes helt enligt plan - rekommenderas varmt.

Christopher R
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Väldigt bra företag och seriöst! Engagerade och trevlig personal ute som hjälpte vid flytt och även personal via telefon vid bokning och hjälp med vad jag behövde. Jag hade svårt att veta vad jag behövde och tidsmässigt vad det krävde vilket de tog hänsyn till och hjälpte mig på vägen. 100% rekommendation vidare rill nästa person. Du kommer inte att bli besviken!

Karl &
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Tredje gången vi flyttat med Östra Aros och de är helt suveräna. När vi flyttat de två senaste gångerna har vi inte ens kollat med andra firmor. För oss är valet utan konkurrens. Östra Aros rekommenderar vi till 100% och det är dem vi kommer vända oss till om vi flyttar någon mer gång i framtiden. Smidiga, noggranna, snabba, proffsiga och supertrevliga.

Alexander F
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Snabba, trevliga och proffesionella, rekommenderas varmt!

Agnes H
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Östra Aros genomförde min flytt. De var genomgående professionella, omsorgsfulla och service minded. Jag var väldigt imponerad av deras insats och skulle varmt rekommendera dem till alla som behöver flytthjälp. Stort tack!

Lars A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Utmärkt kundbemötande. Snabba, proffsiga och trevliga flyttkillar. Rimligt pris. Har bara positiv återkoppling.

Carin K
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Flytten gick snabbt och effektivt och de som bar lasset var väldigt trevliga.

Sandra A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Snabba, trevliga och effektiva.

Claes L
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Extremt professionella! Mycket trevliga, vilket genomsyrar hela företaget från administration till ”flyttgubbar”. Hela flyttprocessen gick sömnlöst utan minsta Skav eller problem! Punktliga och hela tiden med ett stort kundfokus, de gör sitt yttersta för jag som kund ska bli nöjd. Vi Rekommenderar Östra Aros till alla vi känner som står inför en flytt!

Ulf U
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Allt gick smidigt med flytten från Hässelby till Bromma i västra Storstockholm. Från offerten till flytt och upphämtning av lånade flyttkartonger. Under själva flytten var alla inblandade mycket lyhörda och effektiva med gott humör. Hade jag frågor under hela processen återkom dom snabbt med bra svar. Jag rekommenderar Östra Aros varmt

Ulf W
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Toppen! Allt som de lovade höll de. Priser, tider - allt stämde.

Maryam M

Supper nöyd 👏👏👏👏👏👏 Dem var mycket trevlig och snabb

Catarina R
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Tydlig information och bra pris. Pålitliga.

Sofia A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

En verkligt trygg upplevelse. Snabba och effektiva. Inga skador på något som flyttades. Väldigt trevligt bemötande.

Johan B
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Väldigt trevliga och seriösa. Positiv attityd trots att flytten tog 10 timmar.

Lars B
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Supertrevliga och superproffsiga! De skulle egentligen bara flytta ett piano (vilket de gjorde med stor rutin och tydligt kunnande), men när de såg att det fanns en massa annat kvar som den ordinarie flyttfirman inte fått med tog de det också när de ändå skulle åka. Helt utan extra kostnad. Riktigt bra. Rekommenderas varmt.

Martin V
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Smidigt och trevligt bemötande.

Sui L
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Good communication with Daniel, who offered timely help.

Gudrun A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Vilka killar. Fint packat, kom exemplariskt på utsatt tid, trots leverans 3h bort. Och ruskigt bra pris!

Andreas K
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Flexibel godshantering och tillmötesgående personal

Gottsunda T
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

De var mycket tillmötesgående och snabba med att svara. Vi anlitade dem för att skjutsa större möbler och maskiner till återvinning och det gick väldigt snabbt och smidigt för dem att hämta. Det kunde även ta hand om de saker vi ville skänka bort.

Joel E
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Behövde flyttfirma och tyckte Östra Aros gjorde bra ifrån sig. Trevlig personal med bra bemötande. Snabba och effektiva, inget strul.

Mikael Z
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Trevliga, serviceminded. Försiktiga med möbler och kartonger!

Jonas F
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Bra bemötande av den ansvarige vid beställning. Tydlig och allmänt hjälpsam. Beställningen gällde packning av glas och porslin samt flytt. Flyttkillarna var duktiga och trevliga. Även lite klurigare problem löstes som en lite ovanlig isärtagning av en en hörnsoffa. Rekommenderas varmt!

Håkan O
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Bra jobbat trots knepiga förhållanden på den nya adressen. God stämning.

Zafer E
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Moving apartments can be stressful, but the movers were very friendly and professional, and it all went very smoothly. Thanks!

Patrik A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Mycket bra bemötande och trevliga grabbar. Allt gick snabbt och smidigt.

Filip B
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Superbra service och attityd. Inget alls att klaga på! Prisvärt också.

Forsberg A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Bra och snabb hjälp! Tack så mycket

Svante P
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Flytten försenades en hel dag utan någon kommunikation. Kontaktperson svarade ej under dagen som flytten skulle ha gjorts.

Maria W

SÅ trevliga och duktiga "flyttgubbar" 😊

Lars-Olov H
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Bra bemötande. Kom samma dag jag beställde. Bar in ett massagebadkar. Allt fungerade bra.

Mikael G
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Gick smidigt och bra, trevliga killar, bar in på utsatta platser

Daniel S
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Fantastisk upplevelse från start till slut! Vi köpte tjänsterna utflytt, magasinering 1 månad och inflytt. Mycket proffsigt i alla led och väldigt trevlig personal! Rekommenderar starkt.

Annika S
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Trevliga killar, snabba, effektiva, smidiga och starka. Kan rekommendera dom till andra som ska flytta bohag.

Inger Christina H
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Snabb och bra service. Trevligt bemötande!

Svelato A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Kunnig i jobbet, flexibla, effektiva och hjälpsamma.

Britt G
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Allt flöt fint! De kom i tid, lastade bilen snabbt och ordentligt. Urlastningen gick lika snabbt och effektivt. Trevliga killar och kommunikationen flöt bra. Rekommenderas!

Lillemor M
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Tjänst: Borttransport av gammal säng. Väl bemött. Höga förväntningar. Allt fungerade fint, tack

My J
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Östra Aros hjälpte mig att flytta 9 mil från Uppsala till Åkersberga en dag när snön vräkte ned. Vi hade flera decimeter snö på marken, och flyttlaget fick bära bohaget 30 meter i uppförsbacke på en smal skottad gång, för att sen krångla in det i ett hus med en orimligt brant trappa placerad på sämsta möjliga plats för att flytta ett bohag uppför. De behövde dessutom hissa ned en möbel från balkongen på avreseadressen, på grund av ett missförstånd där jag inte hade förstått att det låg på mig att få in den i lägenheten innan...

Matguilden A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Mycket bra bemötande och trevlig personal. Kommer definitivt anlita igen.

Jonathan B
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Fantastisk service. Snabba, trevliga och hjälpsamma och löste allt jag behövde och mer där till. Rekommenderas.

Oleg S
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Fantastiska killar, ytterst hjälpsamma och lösningsorienterade.

Vsys A
Skrev om Flyttfirma Östra Aros

Snabbt, smidigt, proffsigt och prisvärt, tack! :)