Snabba, trevliga och noggranna.
Flyttfirma Östra Aros
Välkommen till Flyttfirma Östra Aros! Vi skräddarsyr flyttjänster av hög kvalité till ett rimligt pris. Vårt mål är att överträffa kundens förväntningar, kundnöjdhet är vår drivkraft, erfaren personal med yrkesstolthet är vårt viktigaste verktyg. Inom Uppsala, Sverige eller Europa. Soffan, studentrummet, villan eller företagets...
1022 omdömen om Flyttfirma Östra Aros
Sedan starten hos Reco 2016
Bra bemötande bra service bra priser. Det finns absolut inget att klaga på
Helt utan anmärkning. Trevligt och proffesionellt utfört. Mycket tålamod…
Bra att de kom fyra trevliga glad män. De var effektiva, varsamma och informerade oss om de små sakerna som gick sönder. De gjorde ett gott arbete. Jag är glad att jag valde Östra Aros Flyttfirma. Tack Carina & Mikael
Vi fick hjälp med att flytta sängar mellan två städer och är mycket nöjda med hela förloppet, allt från bemötandet till själva genomförandet utfördes med professionalitet och pålitlighet. Snyggt jobbat och tack för ett gott samarbete. Flyttfirma Östra Aros rekommenderas starkt!
Vi fick hjälp och flytta vårt stora förråd. Det var fyra som kom och jobbade. Det var mycket bra killar som utförde jobbet Och var försiktiga med våra saker och plastade in och lindade in saker med filtar Vi kommer att använda östra Aros fler gånger Så jag vill verkligen rekommendera östra Aros
Bra service, trevliga flyttkarar som gjorde allt vi ville snabbt och bra. Lätta att boka.
Östra Aros var mycket vänliga och serviceinriktade. Daniel Borell ordnade min flytt snabbt och effektivt. Jag hade bara en dag med kort varsel, vilket han löste utan problem. Stort tack!
Flexibla, trevliga och proffsiga. Jag anlitade flytthjälp och bytte tid med kort varsel till en helgdag. Flyttfirman löste det, och gjorde jobbet klanderfritt, trots att det blev två jobb på varandra, lång dag och många trappor. Imponerande arbetsinsats, är jättenöjd, så värt pengarna!
Bra bemött, kundvänliga, snabba och effektiva.
Effektiva och trevliga, gjorde flyttdagen betydligt mer stressfri!
Bohagsflytt: Outtröttliga med ett leende och fantastiskt bemötande! Fick en sån bra flyttupplevelse tack vare Östra Aros.
Otroligt bra service! Alltid glada och hjälpsamma. Flytten på 75mil gick smidigt. Skulle absolut rekommendera och välja att använda fler gånger!
Proffsiga från start till mål. Trevliga och hjälpsamma. De hjälpte oss med vår flytt och det blev t.om billigare än vad de sa från början. Världsklass, kan varmt rekommendera Östra Aros
Väldigt bra att kommunikation och bra flyttpersonal !
Flyttfirman östra Aros var redan vid första kontakten informativa, trevliga, och ingav förtroende. Killarna som kom ut var trevliga och sammarbetsvilliga. Dom arbetade snabbt och proffesionellt. Allt gick bra , inga skador. Vi är helt nöjda.
Allt funka och blev som planerat.
En flyttfirma att räkna med. Punktliga, snabba och otroligt trevliga! Kan varmt rekommendera Östra Aros, flyttar vi igen blir det definitivt Östra Aros Flytt.
Absoltuely great. Everything was done professionally, they were very friendly and considerate. Could not ask for anything better
Väldigt nöjd med service på de som planerade och utförde flytten.
Flexibla,starka & duktiga! De har ett uppdrag till hos mig som jag tror de kommer att fixa lika galant!
Vänliga och snabba. Meddelade att de skulle bli sena och kom sedan på utsatt tid. Kändes förtroendeingivande. Stort tack till en bra flytt.
De genomförde flytten av vårt lager på ett föredömligt sätt. Tack!
Mycket trevliga, hjälpsamma och bra kommunikation. Rekommenderas.
Rekommenderar Flyttfirma Östra Aros som jag anlitat fler gånger. Alltid trevligt bemötande och snabbt genomförda flyttar.
Jag anlitade Östra Aros första gången för 12 år sedan och var supernöjd då, så det var självklart att jag skulle anlita dom nu igen! Service minded och trevlig personal som var enkla att ha o göra med och löste allt super smidigt! Rekommenderar starkt!
Superbra killar som flyttade vårt stora bohag, trevliga och duktiga !
Hej, Jag har anlitat Flyttfirma Östra Aros efter rekommendationer från min dotter. Firman har hjälpt mig flera gånger under åren. De har varit mycket professionella, noggranna och kompetenta. Jag känner mig väldigt trygg med deras tjänster och har även rekommenderat firman till mina vänner och bekanta. Jag har alltid varit nöjd med servicen och den vänliga bemödande. Varmt tack till Östra Aros Flyttfirman ME
Proffsigt utförande av packning och flytt. Andra gången jag anlitade dem. Kan verkligen rekommendera dem.
Trevliga, snabba, effektiva. Vi kommer anlita dem fler gånger.
Bästa firman! Har anlitat dem tidigare och kommer garanterat ringa igen vid ev flytt. Tack bästa Östra Aros för en kanon flytt. Absolut inga som helst problem. Supertrevliga, roliga killar som jobbade mycket proffsigt och effektivt med ett stort leende på läpparna. Rekommenderar Östra Aros varmt till dem som är i flytt tankar! Återigen, stort tack killar! Allt gott till Er!
Bra service, smidigt på flyttdagen och ett rimligt pris.
Passade tiden perfekt kl 08.00, hjälpsamma och flitiga killar samt även glada pratsamma och trevliga allt gick snabbt och inget har gått sönder sånt sätter man värde på. Kan varmt rekommendera dessa två killar.
Bra bemötande från början till slut, trevliga killar som gjorde allt till full belåtenhet precis som vi hade förväntat oss. Tjänsten var flytt av bohag och nu väntar vi bara på att få en flyttstäd som vi hoppas inte drar ner omdömet.
Trevlig och effektiv personal, flytten gick mycket bra!
Ett jättefint team från Östra Aros kom i tid, vi tog en kaffe tillsammans och gick igenom flyttaktiviteterna och därefter körde de igång. Det gick undan men de var mycket försiktiga och ingenting blev skadat. Stämningen var mycket god och det blev en avstressande upplevelse. Jag har flyttat många gånger och Östra Aros team hör definitivt till de bästa.
Blev väl bemött. Jätte trevliga killar, effektiva kan varmt rekommenderas.
Östra Aros skötte min flytt av bohag från Uppsala till Göteborg. Jag fick ett mycket proffsigt bemötandet i all kontakt runt bokning och planering. Trevliga medarbetare som jobbar effektivt - snabbt utförd både lastning och lossning efter de tider som var bestämda. Dessutom med ett riktigt glatt humör. Rekommenderar verkligen Östra Aros!
Trevlig personal. Höll vad de lovade till punkt och pricka!
Trevlig gäng som kom, väldigt nöjd med hjälpen jag fick!
Bästa flyttfirman. Alltid glada och tjänstvilliga. Aktsamma om allt som flyttas
Jag anlitade Östra Aros för flytthjälp. Jag blev väldigt bra bemött. Killarna som kom var väldigt trevliga och proffsiga, och de fick hela flytten att kännas mycket enklare än jag trodde det skulle bli. De jobbade snabbt och effektivt men samtidigt försiktigt med våra möbler och bohag. Det kändes tryggt hela vägen. Det är nästan sugen så att man vill flytta igen bara för att det gick så smidigt.
Trevliga, snälla och snabba tycker jag!
Jättebra, kom direkt i ett akut ärende - mycket flexibelt!
Trevliga killar som jobbade hårt. De var vänliga, artiga, hjälpsamma och service inriktade. Inga skador på vare sig möbler eller annat. Kan verkligen rekommendera Östra Aros!
Punktlighet vad de låvar blir gjort, vänlighet kom de med tips för att underlätta arbete. Vi är nöjda med insatser och rekommenderar gärna till annan sökande i behov av flytt. Åm jag skulle behöva flytta i gen utan tvekan skulle jag anlyta Östra Aros i gen. Önskar dem allt gott.
Hjälpsamma, kom på utsatt tid, snabba och proffsiga. Kan verkligen rekommendera flyttfirman Östra Aros!!!
Glada hjälpsamma och snabba killar! Tack för att ni finns!
Snabba och trevliga grabbar inget snack bara effektiva och glada grabbar
Anlitade Östra Aros för flytt från villa till lägenhet och är väldigt nöjd med deras insats. Killarna som kom var väldigt trevliga och proffsiga, de var också väldigt snabba och effektiva även fast de hade några våningar att bära upp till lägenheten så höll de ett imponerande tempo. Jag rekommenderar verkligen Östra Aros och jag skulle absolut anlita dem ifall jag flyttar igen.