Hej! Det har varit en toppen kväll! Ni lyckades ordna ett långbord i sista stunden. Servitörerna var så duktiga och trevliga maten var utsökt kommer säkert att rekommendera er!!!!
Österlånggatan 17
Välkommen till oss på Österlånggatan 17! Här i charmiga Gamla Stan vill vi skapa en trivsam atmosfär och servera förstklassig mat och dryck. Vår mat är influerad från hela världen men med mycket inspiration och hänsyn till de råvaror som finns att tillgå på hemmaplan. Kom förbi på lunchen, kvällen eller bara för en smakfull...
3916 omdömen om Österlånggatan 17
Sedan starten hos Reco 2015
Vi bokade chambre separée vilket jag varmt kan rekommendera. Perfekt för ett sällskap på 8 personer, väldigt mysigt, mycket god mat och toppenservice.
God mat, väldigt trevlig personal på ett avslappnat sätt
God mat och dryck, mysigt ställe med servicevänlig och glad personal ger topp betyg för lyckad middag med vänner, har varit där tidigare så valet av restaurang var lätt.
Betyg 3 tycker jag ör för högt, men 2 blev lite för hårt. Maten är god men servicen är slapp. Personalen verkar inte ha kul på jobbet.
Mysig restaurang, trevlig personal men maten var tyvärr ingen höjdare.
dyrt och inte ens kaffet ingick i priset. Sen tar man betalat för tapp bubbel vatten. Aldrig mer dit
Trevlig meny, bra service men lokalen....till det yttre ser det fint ut men stället som en gång var en pärla visar tydliga tecken på bristande underhåll. Snälla renovera ordentligt det är stället,maten och personalen värda.
Trevliga och lösningsorienterade. Vi var en större grupp, vilket kan vara bökigt att servera ibland, men det gick väldigt smidigt att boka och få maten. Alla fick den samtidigt och allt blev korrekt, väldigt trevligt. Och mysig lokal :)
Bra och trevlig service samt väldigt god mat!
En restaurang med trevlig atmosfär, bra service och vällagad mat. Priserna är normala jämfört med motsvarande restauranger.
Food was delicious and service was great.
Mycket trevligt bemötande inför besök via mejl och personalen tog hand om mig och mina kollegor på bästa sätt. God mat och dryck i fin lokal i gamla stan. Kommer gärna tillbaka!
Menyn var något för smal, men maten var mycket bra tillagad, och servicen var vänlig och uppmärksam. Vi kommer åter
Mycket goda sliders, förrätter, köttbullar. Tyckte bara råbiffen blev liiiite torr med så mycket riven ost, utan äggula och så relativt lite kräm. Kanontrevlig miljö och inredning.
Bra och mysig restaurang. Mycket fint och trevligt bemötande från personalen. God mat. En av oss var allergisk, vilket togs om hand mycket bra av personalen. En efterrätt, som var mycket god och inte en "standardefterrätt", fanns också till den allergiska. Det var ett stort plus! Något små portioner av varmrätten. I det stora hela en mycket bra upplevelse.
Väldigt bra. Mysigt läge, superbra service, och maten var kanon. Hit kommer jag verkligen tillbaka.
Men trevlig krog i gamla stan! Bra meny, alla i sällskapet var nöjda. Vi tog fisk, köttbullar och fish n chips.
Great food. If we lived in Stockholm, we’d be regulars.
Vänligt och flexibelt bemötande. Ombonad miljö.
Bara en mikrofon, få låtar och trasig utrustning
Ouppmärksam personal och dålig mat.
Vi var jättenöjda med maten och drinkar, också uppmärksam servitris.
Långsamt, inte bra service och maten var kalt
Vällagad och fint presenterad mat. Legendarisk miljö och supertrevlig personal. Vi kommer tillbaka!
God mat och trevlig personal. Vi var ett sällskap i åldrarna 3 till 75 år. Alla var mycket nöjda med besöket och kan tänka oss återbesök.
Trevligt bemötande. Jättegod mat.
Superb experience. Food was delicious and staff were extremely thoughtful.
Trevlig miljö. Trevlig personal. God mat. Fick plats ute för att ta emot alla och sedan flytta in. Väl inne var servicen lite långsam. Det hann bli ganska fullt. Maten tog tid varför ett tips är att beställa ute och sedan gå in.
Fantastiskt god mat och trevligt ställe! Återkommer gärna och kan rekommendera detta ställe till andra!!
Trevlig personal, helt OK mat, men Nils Emil fanns forfarande kvar i mitt sinne som 17 inte levde upp till
Trevlig personal som gjorde allt för att vi skulle känna oss välkomna! Inte överdrivet utan på ett naturligt sätt!
God mat men lite rörig och för långsam servering, troligtvis överbelastade tyvärr!
Det var ett vänligt och trevligt första bemötande vi möttes i entrén av hovmästaren , som glad och trevlig visade oss vägen till vårt bord på uteterassen. Sedan fortsatte det i samma vänliga och trevliga stil under hela vår vistelse på Österlånggatan 17. Det blev en tre rätters middag och till detta passade det utmärkt med den mycket välbalanserade och välsmakande flaskan bubbel. Jag har enbart positiva och tacksamma uppskattande adjektiv att ge både den fantastiska och vänliga servisen samt till de kockar som lagade...
Mycket trevlig miljö. Och väldigt trevlig personal.
Mysig atmosfär, tog lite lång tid med service men väldigt god mat.
Personalen var ok, men maten usel, dåligt lagad , smakade inget. Hade lust att gå till köket och visa hur man gör en omelett med mozzarella och tomater. Jag ger 0 i betyg. Hälsningar, Åsa Weitzberg
Bra servise och gld mat med prisvärda priser
Trevlig personal och mycket god mat!
Mysigt belägen plats på restaurangen. Lugnt och skönt. Avslappnad stämning.Engelska menyer så man slapp förklara maträtterna för en matsällskap. Åt Röding, Biff Rydberg och Köttbullar. Alla var mycket nöjda och de serverades fint. Trevlig och korrekt personal. Kommer definitivt att komma tillbaka.
Trevlig och kul! Väldigt schysst av dem att utöka vår tid i lokalen.
Jag hade höga förväntningar när jag bokade. Lunchmenyn var tilltalande och priserna överkomliga på turiststråket. Dock kom mina förväntningar på skam när vi väl satt till bords. Det tog lång tid innan någon brydde sig om att vi var placerade. Av tre alternativ på lunchmenyn kunde jag endast äta salladen som glutenintolerant. Att alltid bli hänvisad till ett kallt alternativ är inte roligt. Nå väl. Jag bad om att få kycklingen från den ena rätten och potatisen från den andra rätten, vilket man gick med på. Tyvärr verkar det...
Tyvärr en besvikelse. Servicen var okej men maten var riktigt dålig. Jag beställde fish & chips och fiskens panering var svampig och smakade ingenting. Även deras pommes frites var smaklösa, sega och helt klart inte hemmagjorda. Absolut inte värt pengarna.
Very good food and service thank you. First class meatballs!
Väldigt trevlig personal och välidgt god mat i trevlig miljö
Väldigt långsam service så pass att paret brevid gick ifrån restaurangen efter att ha fått meny och inte blivit återbesökta på 15 minuter. Maten är ok, men inget mer än så.
Jag vet inte om de alltid gör så men...jag åt en kanonfin kalvfile som serverades tillsammans med små stekta primör- potatisar som kom i en egen liten mini koppar kastrull såg ju snofsigt ut ☺️ jättegott vin, och bra drinkar. Läget precis vid st Göran och draken är ju kanon också. Bra priser med tanke på vad man får!
Trevligt bemötande av personalen, god mat och trevlig miljö!
Ok men inte översvallande. Kände mig inte välkommen. Lite som att köpa mjölk på ICA. Hade högre förväntningar. Dessutom bör personalen behärska svenska. Stort minus. Jag går på restaurang i mitt eget land. En fördrink var inte blandad som den skulle. Om man inte kan blanda den framför det och föreslå något annat. Stort minus. Middag.
Bra mat, trevlig miljö, nära slottet, trevlig personal