The food was very nice. The service slow but the server very friendly. Good selection available and very well cooked. Would recommend as a place to dine. Wine VERY expensive so didn't have any of that.
Avnjut en prisvärd helhetsupplevelse i kvarterskrogmiljö hos oss på Paraden! Paraden har varit en självklar knytpunkt för vardagsnöjen sedan invigningen av biografen här på 1930-talet. Nu har gäster, mat och dryck tagit över huvudrollen, men vi har behållit Paraden som en plats för upplevelser och inspiration med liv och rörelse...
5199 omdömen om Paraden
Sedan starten hos Reco 2017
Mycket trevligt ställe. God mat och bra service och lugn miljö där det gick bra att prata alla trots att vi var sex runt bordet.
Mycket gott och trevligt, både mat, atmosfär och personal 😀
Maten är bra men servisen är under all kritik, tyvärr. Personalen känns sura och stressade. Som att man stör dem så fort man kommer dit.
Väl mottagen Snyggt dukat Välsmakande måltid Behaglig service
Trevligt bemötande, maten var riktigt bra, synpunkt på entrecoten som var lite seg men fullt ätbar. Rödingen var också bra men inte super top notch. Restaurangen tilltalade mig i dess design
Personalen var trevlig. Vi hade lite olika åsikter om våra maträtter. Vi blev nöjda med förrätterna och två av varmrätterna. Rödingen motsvarade dock inte våra förväntningar. Kanske var vi långsamma med att beställa och äta, men vi hann knappt beställa efterrätt förrän de ville komma med notan. De hade även påpekat när vi skulle beställa efterrätt att vi inte kunde välja smulpajen, för den skulle vi inte hinna äta. Jag förstår att det kan vara fullbokat en lördagskväll, men det känns inte roligt att bli ivägschasad när man är ute för att njuta av en god middag.
Maten okay, men ljudnivån väldigt hög i lokalen. Lågt tak och brist på textiler som kan absorbera ljudet saknas.
Alltid trevligt men den mjukosten i omeletten är nytt och var inte gott tyvärr. Allt annat var utsökt
Fin miljö men tyvärr var maten fruktansvärt dålig.
Utsökt mat, men personalen kunde jobba lite på sin service och utstrålning. Har varit på bra mycket sämre restauranger som har så glad och service-minded personal.
Great atmosphere, thoughtful waiters, good food, unreasonable prices.
Väldigt god mat men tyvärr inte lika bra service. Lång väntan och lite oproffessionell servering.
God mat, bra service, trevlig kvarterskrog.
Vi var ett sällskap på 15 personer. Utmärkt kontakt vid bokningen och förbeställningen. Svarar snabbt på både telefon och mail. Exceptionellt bra och uppmärksam servering. God och prisvärd mat. Paraden är vad jag kallar en "riktig restaurang" - professionell och samtidigt informell stämning. Vi hade en mycket lyckad kväll och kan verkligen rekommendera Paraden!
Älskar Paraden, bästa råbiffen och bästa kyparen!
Stort minus att ni inte har en enda barnstol - speciellt när ni erbjuder brunch. Vår spanska servitör var grym, räddade vår upplevelse.
Personalen jättetrevliga och kunniga ! Vi åt Amexmiddag och fick välja vad vi ville på menyn, mycket gott. Dessutom trevligt med Lidbys goda italienska viner. Amexmiddag och Lidby var orsaken till vårt besök.
Stressigt och därmed smått otrevlig servitris. Broccolin i dagens lunch var bränd.
Väldigt trevligt bemötande och trevlig service. Vi hade chambre separe vilket gjorde att jag gick ut och bad om tjänster.. dvs ingen tittade in och frågade men ingen stor fråga. Trist att vinlistan har så höga priser.. maten var bra. Men vi åt bl a burrata och den var alldeles för kall och blev därmed smaklös, saknade olivolja och salt! Men det blev en lyckad kväll!
Vi fick en supergod och mycket prisvärd lunch. Trevligt bemötande. Vi kommer definitivt tillbaka.
Mötte våra förväntningar. Kompetent personal. God mat. Lite för hög ljudnivå på musiken - riskerar att bli dealbreaker när det gäller val av restaurang
Toppen! Fint bemötande och pålitlig och bra mat.
Jättegod mat och snabb servering.
Trevligt ställe! Maten kanske inte är toppklass men helt okej.
Mycket gott bemötande. Mycket god mat. Mysig kväll.
Super trevlig lokal, grym personal och god mat!
Gemytlig atmosfär, trevlig personal och god mat!
Hej Vi var på Paraden den 28/4, 5st 70-åringar Vi fick ett fönsterbord helt ok, maten var ok säg en 3:a på en 5 gradig skala Servicen var bra Det stora problemet är akustiken, vi har svårt att kommunicera med varandra då bla var mkt gäster på angränsande bord Vi beslöt att nästa gång vi väljer restaurant är det primära att akustiken är på topp
Mycket trevligt bemötande. Min hund var den första att bli ompysslad. Vattenskål och en mjuk filt på golvet vid bordet. Trevlig servering och fantastiskt god mat. Kommer snart igen. Med vänlig hälsning, Maude Rehnquist
hej, har ett minne att maten var bra, men inte denna gång.
Trevligt bemötande och god mat! Vi var nöjda!
Otroligt bra service och trevlig personal. God mat.
Dålig planka som var ljummen, svag service. Vi ville beställa kaffe efter maten men fick aldrig möjlighet.
Bra service Vår hund fick en bra upplevelse God mat
Supergod mat och bra service. Perfekt för både familjelunch/middag eller häng med vänner. Alltid lika nöjd!
Trevlig lokal. Oengerad servitör. Åt kalvköttbullar, mediokert
Jag tyckte att allt var bra. Jag åt en underbar rödingfile.
Halvdan/dålig service/ bemötande, Bananflugor som surrade runt oss hela kvällen. Lång väntetid och ganska medioker mat på det. Med den prisbilden förväntar man sig lite mer skulle jag säga.
Vi åt dagens rätt, den var inte riktigt varm men OK. Jag saknade WiFi då jag behövde komma in i min dator!
The food and drinks were excellent, but the service was extremely disappointing. The waitress lacked proper training and professionalism. Unfortunately, I won’t be returning. PS: the whole table had the same opinion.
Servicen var utomordentligt och mat och dryck uppfyllde med råge vad vi önskade oss.
Det var bra men servicen kunde varit snabbare
Bemötandet , maten och lokalen var jättetrevligt. Hade varit där förut då jag då var bosatt i närheten. Mina förväntningar levdes absolut upp.
Bra mat, mycket trevlig personal (Joakim), allt toppen. Rekommenderas varmt!
Väldigt tillmötesgående personal, duktiga och kunniga. Maten var otroligt vällagad och var lite utöver det vanliga.
Ölen var ok men maten var inte direkt något man jublade över. Jag kommer knappast gå hit igen.
Som alltid väldigt god mat och trevlig personal, kul att det alltid dyker upp nya saker på menyn. Men tråkigt med den allt för korta sittnings tiden på endast 2 timmar, det räcker inte för en trevlig 3-rätters helkväll!
Trevligt och gott men för stora portioner för lunch :)
Åt dagens lunch och den var okej men inte mer. Hade förväntat mig bättre kvalitet. Rätten var dåligt kryddad, bleka smaker. Personalen var trevlig.