Paraden

En del av Bockholmengruppen paradenkvarterskrog.com
  • BadgeSevenYears
4 422
4.2

Avnjut en prisvärd helhetsupplevelse i kvarterskrogmiljö hos oss på Paraden! Paraden har varit en självklar knytpunkt för vardagsnöjen sedan invigningen av biografen här på 1930-talet. Nu har gäster, mat och dryck tagit över huvudrollen, men vi har behållit Paraden som en plats för upplevelser och inspiration med liv och rörelse...

4422 omdömen om Paraden

Sedan starten hos Reco 2017

Sofia K
Skrev om Paraden

Jättegod mat och bra service. Hög ljudvolym och vi fick sitta väldigt nära gästerna vid nästa bord.

Gabriel G
Skrev om Paraden

Väldigt bra mat och dryck, men servicen har ganska stor förbättringspotential. Vi fick be om vatten till bordet, drycken som beställdes till maten kom efter att maten serverats. Annars trevligt och kan tänka oss att gå tillbaka.

Anders W
Skrev om Paraden

Bra service Planksteken hyfsad men inte bra

Sarah F
Skrev om Paraden

POSITIVT: - Fint och trevligt bemötande - vi fick en bra plats - alla lunchrätter var goda NEGATIVT: - åt brunch, vi var 5 personer med en liten hund. Bordet som de hade dukat och reserverat för oss var smutsigt i ett av hörnen. När vi sa till kom servitören och gjorde rent bordet - på hemsidan, när jag bokade bordet stod att restaurangen bjuder din hund på ett ben och en skål med vatten. Vi fick vattenskålen när vi bad om det. Men vår hund fick inget ben. Jag tog upp det med servitrisen när jag betalade notan och...

Johanna K
Skrev om Paraden

Helt ok, men ingen smaksensation eller något som kändes extra. Åt en ganska lam och intetsägande råbiff som serverades platt och trist. Ingen touch eller något som kittlade på tungan. Till den serverades tämligen krispiga och bleka pommes utan dipp till. Rekommenderar inte stället.

Malin H
Skrev om Paraden

Härlig kvarterskrog med personlighet och bra mat och servering.

Sofia B
Skrev om Paraden

Fantastisk service , så personligt och proffsigt! Maten är av högsta klass, alltid, och det gör att hela upplevelsen är såååå värt pengarna!

Margareta A

Bra mat, men saknar ett hälsosammare lunchalternstiv som inte är sallad..Trevlig Personal

Louise K
Skrev om Paraden

Vi var ett stort sällskap om 10 gäster som besökte Paraden igår. Vi var alla mycket nöjda med den fina servicen och goda maten - tack!

Malin B
Skrev om Paraden

Helt ok men inget mer. Kommer inte att gå tillbaka.

Heidi D
Skrev om Paraden

Trevlig personal, fast servicen pratade endast engelska, något man inte förväntar sig när man går på krogen i Sverige. . Spännande meny med ovanliga rätter. Vi testade märgben som var en smakupplevelse. Mysig lokal med en acceptabel ljudnivå. Vi kommer definitivt att återkomma hit.

Mikael P
Skrev om Paraden

Jättetrevlig stämning, trevlig personal och väldigt varierande och goda rätter på menyn.

Susanna T
Skrev om Paraden

Trevlig personal och bra service. Så fort vattenkaraffen tog slut stod det en ny på bordet. Det uppskattade jag verkligen. Maten var god och fint upplagd.

Magnus K
Skrev om Paraden

God mat, snabb och trevlig service

Björn B

………………………………………………..,,,,,………………………………..

Rebecca H
Skrev om Paraden

Så bra mat! Åt tonfisk riktigt fräscht och gott. Men köket är verkligen bra på både nya ”spännande” rätter och vanlig husman. Kalv köttbullarna är magiska

Yvonne S
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande, trevlig miljö och god mat.

Karl Ole M
Skrev om Paraden

För och främst - mycket god mat. Därtill trevlig personal, bra bemötande och trevliga lokaler.

Erik B
Skrev om Paraden

14 personer på supertrevlig middag, bra mat, familjärt och härlig atmosfär.

Amanda P
Skrev om Paraden

Mycket god mat och trevlig atmosfär. OK ljudnivå.

Claes E

Trevligt bemötande Utmärkt mat

Lars H
Skrev om Paraden

Service så personligt och proffsigt. Meny och mat så bra att det är värt flera återbesök. Akustik lite störande.

Anna-Brita S

Utmärkt service och bemötande! Välsmakande lunch. Trevlig servitris en trappa upp.

Cecilie W
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande och smakrik, prisvärd lunch.

Lena A
Skrev om Paraden

God mat och mycket bra service. Trevlig servitris och ett stort plus att hunden var välkommen! Går gärna dit igen!

Katarina B
Skrev om Paraden

Väldigt trevlig personal och god mat. Ett plus för hundvänligheten.

Mia E
Skrev om Paraden

Mycket trevlig kvarterskrog. God mat, väldigt bra viner och alltid trevligt bemötande. Toppen att hund får följa med in om man sitter på nedervåningen. Vi kommer definitivt tillbaka!

MARIKA O
Skrev om Paraden

Mysigt, snyggt, god mat och trevlig personal. Vårt sällskap är väldigt nöjda och rekommenderar Paraden. Det som drar ner lite är att vi saknade en riktig drinklista.

Karolina E
Skrev om Paraden

Bra bemötande och god mat. Kan definitivt rekommendera till vänner.

Bengt A
Skrev om Paraden

Allt var mycket bra. God och spännande mat, bra vinrekommendationer och mycket bra service.

Rikard E
Skrev om Paraden

Paradens val av rätter var riktigt bra. Speciellt tonfisken! Bra service!

Sanna E
Skrev om Paraden

Vi firade en födelsedag och är så nöjda med allt, superfin service, jättegod mat och mysig stämning!

Björn N
Skrev om Paraden

Fin miljö, lagom sorl på övre våning, utmärkt personal

Erik J
Skrev om Paraden

Maten var bra och trevlig personal.

Owe S
Skrev om Paraden

God mat och trevlig miljö. Stor vinlista, dock på lite hög prisnivå för en kvarterskrog!

Anders M
Skrev om Paraden

Hade separat middag för glatt gäng som alla var nöjda både med mat och service….. Kul att vara 8 personer som alla fick beställa vad dom själva ville ha och inte vara styrda av en förbestämd meny. Kommer att fortsätta ha detta som favoritkrog

Jan B
Skrev om Paraden

Väl bemötta! Snabb service. God mat.

Ulrika M
Skrev om Paraden

Trevligt, gott och bra service

Magdalena E

Vi var ett stort sällskap, vilket inte alltid är enkelt. Men servitören skötte allt exemplariskt. Vi kände oss prioriterade och fick all vår mat samtidigt. Väntade med att duka av tills alla var klara. Fick in barnmat tidigare när det märktes att barnen var otåliga. Allt 100 poäng! Maten var också toppen tyckte alla.

Hans H
Skrev om Paraden

Bra mat och proffsig service till hyfsat bra priser. Kvarterskrogs tänk helt enkelt

Marcus A
Skrev om Paraden

Trevligt bemötande och personalen hanterade enkelt en förändring i antalet personer som vi blev till middagen.

Eva J
Skrev om Paraden

Snabb bra service. Alla var nöjda med maten.

Andreas B
Skrev om Paraden

Bra mat och trevlig miljö men lite i dyraste laget för vad man får.

Maria W
Skrev om Paraden

I min bokning vad jag om ett bord mot en väg eller i ett hörn. Vilket vi ej fick. Jag föreslog ett annat bord och det bemöttes ej väl. Vi fick dock det efter mycket om om men och sura miner från ert håll. Vad vid bordet var vi tvungna att flera gånger försöka få uppmärksamhet för att kunna beställa en drink innan maten. När måltiden var över fick jag duka av alla tallrikar då vi tröttnat på att matresterna stod kvar så länge. När jag skulle ställa dem i köksluckan fick jag höra ”jag skulle hellre se att du ställer...

Nina L
Skrev om Paraden

Vi hade en mycket trevlig och kunnig servitör och satt i en egen liten avdelningen vilket var mycket bra.

Charlotte E

Trevlig kvarterskrog med riktigt god mat och fin service! Härligt att vår hund var välkommen, då känner sig hela familjen inkluderad.

Fam W
Skrev om Paraden

Bra service, lätt att boka och kvalitet på maten.

Henrik K
Skrev om Paraden

Har varit på Paraden ett flertal gånger men nu senast i fredags. Vi åt ett flertal smårätter och samtliga höll väldigt bra kvalité. Väldigt stort utbud av vin och för några som inte är experter så uppskattade vi den grymma service vi fick av deras trevliga sommelier. Allt från första bemötande till mat och service är 100%. Skulle rekommendera alla att gå dit

Jonas S
Skrev om Paraden

Helt ok service och mat inte mer. Maten har tydligt blivit sämre över tid - tyvärr då det är en fin lokal med ett ypperligt läge.

Peter L
Skrev om Paraden

Trevlig personal samt mkt god mat. Bra upplägg med en "standard" meny och en extra för American Express kunder. Det jag har lite svårt för är när man ska betala och det kommer upp dricksalternativ. Det var bättre förr då det inte fanns några alternativ och man kunde själv bestämma vad man ville ge.