Spanjorskan

En del av Bockholmengruppen spanjorskan.se
  • BadgeFiveYears
3 813
4.0

Hos Spanjorskan hittar du spansk matglädje som får dig att längta till sydligare breddgrader. I vår restaurang kan du äta både lunch och middag eller komma för att dricka ett läskande glas cava eller en öl efter jobbet. Här får du livlig stämning i stil med Madrids bakgator, samtidigt som du känner dofterna av rätter som rotisserad...

3813 omdömen om Spanjorskan

Sedan starten hos Reco 2017

Kristina J
Skrev om Spanjorskan

Personligt och proffsigt. Väldigt goda tapas.

Monica L
Skrev om Spanjorskan

Vi fick så trevligt och personligt bemötande! Maten var väldigt god, skön stämning, bra musik och jag tror jag kan säga att Spanjorskan har bästa Sangrian i stan! :) Kommer definitivt att vilja komma tillbaka och har redan rekommenderat andra att gå dit! :)

Anette H
Skrev om Spanjorskan

Mysigt ställe med trevlig personal. Och jättegoda tapas! Andra ggn vi var på Spanjorskan. Lite minus för den höga musiken, redan 20.00 på kvällen… kanske fler tycker som vi och vill prata under en god middag? Blev förvånade när en rätt kom med hår i maten? Personalen reagerade bara med jaha, ojdå ,ursäkta?? Vi hade ändå en trevlig kväll .

Frida J
Skrev om Spanjorskan

Trevlig personal. Fick dock först fel rätter ut till bordet. Och fick sedan hälften av rätterna för att sedan glömmas bort. Sista rätterna fick vi vänta bra länge på och fick säga till. Gott men inte utöver vad man kan få på andra tapasrestauranger.

Marie L
Skrev om Spanjorskan

Mkt trevlig personal. Fantastisk mat o dryck. En riktig Fiesta!

Kristina B
Skrev om Spanjorskan

Väldigt varmt och vänligt bemötande i mysiga lokaler. Därtill supergod mat och dryck till bra priser. Kan verkligen rekommenderas. 🥂

Karin A
Skrev om Spanjorskan

Vänligt och engagerat bemötande. Proffsig hantering av problemet som uppstod då vi hade lite mer bråttom än köket hade planerat. De motsvarade våra förväntningar med råge. Maten var vällagad och hade hög klass.

Susanna Helena Berenice L

God mat och bra service, trevligt ställe

Eva Ö
Skrev om Spanjorskan

God mat och mycket trevligt bemötande. Dyrt vin.

Clara H
Skrev om Spanjorskan

Trevligt och gott! Vi kände oss väl omhändertagna!

Cecilia V
Skrev om Spanjorskan

Trevligt bemötande, god mat och härlig stämning

Anders-erik O
Skrev om Spanjorskan

Som att smekas av en vind från Baskien 😀👍 Smakmenyn var strålande.

Vilma M
Skrev om Spanjorskan

Välkomnande miljö, trevlig personal och fin service. Bra och god meny med mycket att välja på. Stora tapasrätter som enkelt gick att dela på två. God sangria! Ett oönskat kryp i vår pimientos de padrón var inte direkt kvällens höjdpunkt… men jag tycker att restaurangen hanterade situationen bra. Vi fick resten av vår mat snabbt efter att ha väntat en tid innan vi upptäckte det oönskade krypet och även kompensation på notan vilket alltid uppskattas. Jag jobbar själv inom service och förstår vikten av att hantera en situationer...

Karina D

Härlig miljö, professionella personal

Ulrika J
Skrev om Spanjorskan

Fantastiskt god mat och trevlig personal.

Karin K
Skrev om Spanjorskan

Trevlig servitris, mycket god mat och supermysig miljö. Viss mat var lite smaklös. Saknade den där wow upplevelsen av maten.

Ola Z
Skrev om Spanjorskan

Väldigt trevlig restaurang med bra och avslappnad service (trots lite underbemanning). Maten god och prisvärd - men inga viner under 750 kr/flaska....

Mimmi S
Skrev om Spanjorskan

Mysig miljö. Vi åt en fantastisk Paella. Rekommenderas.

Ulf O
Skrev om Spanjorskan

Utmärkt service och mycket god mat. Trevlig a

Eva G
Skrev om Spanjorskan

Jag tycker att allt var bra! Gott! Bra att kunna få glutenfria calamares!

Sophia E
Skrev om Spanjorskan

Bra service och riktigt autentisk spansk tapas, inget turistskit 🌸👍🏻

Carina F
Skrev om Spanjorskan

Supergod mat, toppen service ALLTID.mysig miljö

Ingrid Å
Skrev om Spanjorskan

Mycket god mat och suveränt bra bemötande.

Tomas Ö
Skrev om Spanjorskan

Härlig spansk stämning. Trevlig personal.

Anneli J
Skrev om Spanjorskan

Varmt mottagande och mysig atmosfär! Maten var god och vi var nöjda.

Nathalie N
Skrev om Spanjorskan

Dålig mat, dålig service och extremt lång väntetid på maten. Vi valde deras färdiga meny med smårätter, fick vänta 45 minuter på första rätten som va chark (och en riktigt dålig chark) Och när väntat i över 2 timmar och inte fått in mat än så valde vi att gå. Kan inte rekommendera till någon att gå dit!

Jenny S
Skrev om Spanjorskan

Väldigt bra service, mysig miljö och supergod mat!

Pål E
Skrev om Spanjorskan

Vi blev tipsade om Spanjorskan men var inte nöjda. Missade beställningar och ojämn kvalitet på rätterna gjorde att vi gick därifrån besvikna.

Sverker R
Skrev om Spanjorskan

Vänlig trevlig och professionell personal. Maten var tyvärr överkryddad(tapas) så råvarorna kom inte fram Efterrätten -apelsinskals- var gudomligt god och vinerna och rådgivare våningen till dessa var perfekta,

Emelie E
Skrev om Spanjorskan

Trevlig uteservering och bra mat. Vi valde menyn fiesta och säkerställde att det gick att få glutenfri och nötfri vilket skulle gå bra. Ändå fick vi in en rätt med pinjenötter och efterrätten var inte glutenfri. När vi påpekade detta byttes rätterna snabbt ut och det sköttes snyggt, dock borde det inte blivit fel från början. Skulle ändå komma tillbaka.

Berit O
Skrev om Spanjorskan

Trevlig uteservering under markistak, med goda tapas. Vi fick dock vänta länge på att beställa både huvudrätt och efterrätt. Vi hade tänkt beställa mer att dricka, men avstod pga väntetiden. Dessutom serverades våra tapas i oordning; en i sällskapet fick två samtidigt och en annan fick ingen alls. Med bättre service hade betyget blivit högre.

Jonas O
Skrev om Spanjorskan

God mat trevlig personal. De råkade lägga till en förrätt 2 gånger på notan som vi upptäckte efter att vi betalt men det tog vi inte upp. Dammiga porslinsfigurer i lokalen , kan man dammtorka. Vi var nöjda o maten var god

Marianne S
Skrev om Spanjorskan

Inledning vid bokning av bord förra veckan var inte positiv. Men allt detta var adm. På plats igår blev allt mycket bra Trevlig personal, trevligt bord, god mat o vi fick umgås fam / kusin från 18 till 22:30 Vi kommer tillbaka 👍👍👍👍 Har bara ätit luncher tidigare också bravo trevligt med terrassen Tack Mattias med kollegor

Ingela R
Skrev om Spanjorskan

God mat och trevlig personal.

Björn G
Skrev om Spanjorskan

Vårt bolag bokade bord och hade ett AW på spanjorskan en regnig fredagseftermiddag. Vår upplevelse:. - Personalen var flexibel och trevlig. Bra service och de var måna om att vi skulle trivas. - Maten (vi beställde olikaTapas samt tilltugg som oliver, mandlar och pommes frites) höll mycket hög standard till bra priser. Det var dessutom fantastiskt gott. - De har ett stort urval av både mat och dryck. - Vi satt på deras inglasade utedel med infravärme och vi stördes inte det minsta av regnet utanför. Det var hög mysfaktor...

Jenny P
Skrev om Spanjorskan

Super god mat och bra service!

Dan Y
Skrev om Spanjorskan

Härligt restaurang med bra mat och toppenbra service.

Raz H
Skrev om Spanjorskan

Väldigt dåligt service. Stressad och otrevlig personal som drog ner på stämningen. De tjafsade med varandra öppet och ba inte lyhörde eller fokuserade på beställningar elelr önskemål. Dock god mat (som långt tog 1 h för att komma)

Örjan P
Skrev om Spanjorskan

Mycket god mat och framförallt härlig atmosfär och välkomnande bemötande. Hund välkommen och det fixades alternativ till både gluten och mjölkproteinallergiker i sällskapet. Kommer gärna tillbaka!

Nina E
Skrev om Spanjorskan

Har varit så mkt bättre, god mat, ointressant servitris….

Annica L
Skrev om Spanjorskan

Ok mat, dålig service och jättedålig akustik.

Eric C
Skrev om Spanjorskan

Det var en fantastisk kväll med bra service och god mat. Personalen var super trevlig och kom med bra tips. Jag kommer tillbaka snart dit och kan varmt rekommendera Spanjorskan om man är efter en skön kväll med vänner eller släkt.

Andreas B
Skrev om Spanjorskan

De mest vällagade Tapas jag ätit - Super!

Lena H
Skrev om Spanjorskan

Urusel service…….maten var god när den väl kom efter förfrågan. Charkbrickan för en av oss fem personer serverades skinkan med mest fett på., detta påpekades och ny kom som såg helt annorlunda ut.skulle inte gå tillbaka eller rekommendera.

Eva G
Skrev om Spanjorskan

En underbar Restaurang. Gemytlig och välkomnande.servicen på högsta klass. Personalen kunnig och trevlig. Maten av hög klass vackert serverad. Vinet var en lyckad ny bekant TRUS som vi redan beställt på systemet. Mycket lyckad kväll för vår familj. Vi återkommer❤️

Rolf B
Skrev om Spanjorskan

Bra bemötande, jättegod mat, lite förvirring och väntan på dessert och kaffe, men fick kompensation och förklaring . Lyckad kväll!!

Eva S
Skrev om Spanjorskan

Jag hade höga förväntningar för jag hade väntat länge på att få bord. Det är ofta fullbokat. Det var som vilken spansk restaurang som helst, lite dyrare bara. Jag tog 3 tapas, lite vin o kaffe. Smakade bra. Hela natten var jag sedan dålig i magen.

Nina P
Skrev om Spanjorskan

Extremt bra bemötande från början till slut extra bra service varm hjärtat vilket inte är så vanligt, man känner sig hemma, bra rekommendationer om mat, alla tapas vi åt va mycket bra!

Nathalie Andersson

Dyrt kontra vad man får. Inte särskilt gott. Lite märklig serviceupplevelse.

Patrycja W
Skrev om Spanjorskan

Trevligt ställe där man blir bemött på ett varmt och hjärtligt sätt. Mycket god mat och lagom urval. Mysigt att sitta på inglasade uteserveringen när regnet smattrar på taket.