Brasserie Hötorget

• Badge2026
1 645
4.0
Boka bord Dela

Välkommen till Brasserie Hötorget! Du hittar oss på Sergelgatan 22 där vi tagit över det berömda hörnet och skapat områdets första riktiga kvarterskrog. Vår filosofi är att vi ska ha någonting för alla. Du kan se det lite som ditt eget vardagsrum dit du kan glida in för en god stund, för dig själv, eller i goda vänners lag....

1645 omdömen om Brasserie Hötorget

Sedan starten hos Reco 2021

Eva M
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Vi hade en mycket trevlig tisdagskväll med god mat och bra service! Kan absolut rekommendera!

Annelie P
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Vi hade bokat ” teatersittning” för vi skulle till Oscarsteatern. Hade mejlat med personalen via mejl och fick snabb och bra service gällande info om menyn, då vi var en i sällskapet med glutenintolerans. Maten var väldigt god och kyparen var mån om att vi skulle få rätt vin till maten så vi fick prova några olika. Verkligen uppskattat. Detta gör att vi kommer tillbaka och kommer även rekommendera restaurangen till vänner & bekanta. Tack

Monika S
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevlig miljö och trevlig personal. Maten sådär. Vi åt ankan som var ok men tillbehören inte bra. En åt rödingen och den var inte bra, lämnades i stort sett orörd. Toast Jansson var dock ok.

Frida G
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

maten va god och goda drinkar

Olivia B
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Bra service, god mat. Trångt trångt mellan borden och ingen super wow smak upplevelse. Lite tunnt med pommes till entrecoten

Gry-Heidi S
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Bra service, fin miljö o trevlig musik. Maten smakade bra

Kennet W
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Härlig miljö , god mat och service, lite dyra viner dock.

Stina L
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Dagens kyckling var ganska torr men a la carte menyn brukar var bra.

TOBIAS Å
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Very nice setting and lovely food. Deeply recommended!

Mikael S
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

God mat i trevlig och bra miljö. Mestadels bra service, med några luckor i uppmärksamheten mot senare delen av kvällen. Över lag ett trevligt ställe väl värt ett besök.

Bengt F
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Rätt god omelett med skinka/ost. Fick vänta rätt länge på maten pga att jag först fick fel mat.

Carin P
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevlig personal och miljö! Även dagens lunch var ok !

Pernilla W
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Supertrevligt ! Gott ! Snabb o personlig service. Lite hög ljudnivå !

Sanja B
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Ganska god mat, beställde en köttbit som tyvärr inte var så bra samt lång väntan på service. Men fin miljö och gott i övrigt

Lars Ö
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Vi kom betydligt fler än vad jag hade bokat för, men det fixades snabbt trots att allt såg fullt ut. Dessutom var maten mycket god!

Anette Ä
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevlig personal, bra mat, ligger bra till centralt.

Linnea G
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Extremt bra service. Trevlig personal. Personal som brydde sig om vår upplevelse. God och rikligt med mat. 10/10 att jag kommer tillbaka

Marie E
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Bra läge (som man betalar för via mat&dryck ), trevlig personal och god mat...Sardiner servererade i burk stack ut..

Vaibhav S
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Extremely pleasant ambiance and delicious food.

Linda B
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Fantastisk mat och en otroligt snabb service! Kommer tillbaka:)

Taina C
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Väldigt gott och trevlig personal. Absolut värt ett återbesök.

Darren J
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Allting var bra. Bra service och mat.

Pelle A
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevlig lokal, bra personal och väldigt god mat.

Hanna K
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Maten var god men blev rätt förvånad när notan kom för 2 luncher och den var över 600 SEK. (Drack cola och en alkoholfri öl).

Kristina A
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Gott, trevligt och prisvärt. Fin service, trevlig miljö och mycket god lunch!

Claes N
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Allt mkt bra förutom att priser på vin och kaffe är höga

Erica D
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Vi var jättenöjda med vår upplevelse. Fick en egen hörna, servicén toppen och maten var god!

Göran P
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Kunnig servitör (vin), god mat och lugn miljö

Albin H
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Super trevlig och bra personal. Jätte god mat, kommer helt klart tillbaka om jag behöver äta i området men åker inte dit endast för maten. Men förstår att visa gör det.

Elin O

Mycket trevlig service. God mat och dryck. Bra atmosfär. Bra musik

Susanne T
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevlig tillmötesgående personal. Maten inget extraordinärt men okey.

Johan H
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Maten ok men servicen hade väldigt mkt mer att önska. Av de ca 4-5 personerna som servade oss verkade bara en trivas på jobbet. Trötta blickar, oengagerat beteende och dålig koll på vad vi beställt.

Jimmy M
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

En otroligt bra restaurang med väldigt serviceminded personal och en mycket god bistro-meny.

Andreas F
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Tyvärr en ganska tråkig upplevelse, efter att ha väntat ca 40 minuter att få in maten på lunchen kom servitrisen och sa att det tar tid o att de kämpar på i köket. Maten kom efter ytterligare en liten stund, smaken var ok men varmrätten var ganska kall. När jag ville betala var bemötandet från servitören smått otrevligt. 0kr i dricks och vi kommer garanterat inte tillbaka.

Åsa A
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Fick vänta 45 min på lunchen! Men trots detta så kände servisen ingen stress. Att de sedan tar betalt för vatten- 45 kr/ person är inte ok!

Martin K
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Alltid bra mat och bra service. Trevligt lunchställe.

Ann-marie E
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevligt bemötande och god mat

Annika H
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Toppenställe! Super trevligt och härlig personal

Helén A
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Väldigt trevligt och go känsla. Bra service, trevlig personal och skön stämning. Återkommer gärna.

Chatrine G
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Jättebra service och trevlig personal. Maten var god men tyvärr var den lite kall vilket drar ner betyget litegrann. Vi var väldigt nöjda med besöket.

Margareta G
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevligt bemötande, kunnig personal, bra mat och vin, fin lokal! Besöker gärna igen!

Gunnel M
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Trevligt men lite dyrare än vi trodde.

Tindra L
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Mycket bra bemötande och god mat

Sofie L
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

God mat och trevlig service. Tack!

Annika S
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Min upplevelse av Hötorget Kvarterskrog Jag besökte Hötorget Kvarterskrog tillsammans med en vän och blev väldigt nöjd. Jag valde Toast Pelle Janzon, medan min vän tog råbiffen – båda rätterna var välkomponerade och smakrika. Pommesen var riktigt goda, krispiga och perfekt tillagade. Dessutom möttes vi av ett vänligt och trevligt bemötande, vilket gjorde helhetsupplevelsen ännu bättre. En avslappnad och välkomnande atmosfär som jag gärna återvänder till!

Joachim H
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Maten var god. Dock lite ljummen. Vi åt en delad köttbricka. Bäst var kycklingen. Entrecoten var lite i tunnaste lagen. Bäst var såserna till. Aioli, bea och pepparsås. Lyxigt! Min efterrätt var ett gott och säkert kort. Creme brulée och min sambos efterrätt var sådär. Chokladsåsen var lite väl beskt. Miljön var trevlig i restaurangen.

Erjon B
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

Clssic hötorget, disapointive, nothing really positive for the place.

Anders E
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

God mat men tveksamt om prisvärt för en lunch.

Johanna L
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

prisvärt, bra smaker på maten.

Kerstin P
Skrev om Hötorget Kvarterskrog

En positiv första upplevelse/besök med trevlig miljö och personal OCH god mat!