Bra bemötande. Snabb hjälp. Timtaxa enligt avtal.
A V R Transport & Flytt
Välkommen till A V R Transport & Flytt! Vi hjälper dig med din flytt oavsett om det är en stor flytt som ska utföras eller en mindre flytt. Vi har erfarenhet av att flytta hela kontor till mindre flyttar för privatpersoner. Vårt mål på A V R Transport & Flytt är att vara en av de bästa flyttfirmorna i branschen. Tjänster:...
40 omdömen om A V R Transport & Flytt
Sedan starten hos Reco 2022
Super bra killar, gick hur smidigt som helst med flytten. Rekommenderar dom verkligen
The people at AVR were really polite and also informative regarding everything. Made my transportation to the UK very smooth and hassle-free. The price was also very reasonable for the service they provide. Extremely happy with the service and would definitely recommend it.
Väldigt trevlig personal. Flytten gick snabbt och smidigt. Jag är mycket nöjd. Rekommenderas.
Väldigt flexibla och lätta att ha att göra med. Punktliga och fantastiskt trevliga killar. Flytten gick snabbt och smidigt och till ett väldigt bra pris! Rekommenderar starkt om ni önskar snabb, smidig och prisvärd flytt!
Bra bemötande. Artiga o trevliga killar. Blev uppringd dagen innan för att stämma av. Killarna kom en aning sent, men de var många så den lilla flytt vi hade flöt på bra. Vi fick låna ett antal flyttkartonger. Priset kändes lite högt. Det var en liten flytt. Vi hade inte tiden att ta in offerter. Vi är nöjda.
Dom flyttade hela mitt hem 5 våningar upp utan hiss, helt otroliga! Enastående och fantastiska killar som alltid hade ett leende på läpparna, rekommenderar AVR starkt 100/10!
Väldigt nöjd. Bra kontakt och utmärkt arbete av ett trevligt gäng!
Snabb kontakt. Var bra mycket mer prisvärda än andra företag som gav offert. Löste en pianoflytt utan problem. Jättetrevlig personal som levererade!
Flytt av Jacuzzi! Engagerade och snabba med service. Allt funkade perfekt även om de fick fixa ny lyftkran under arbetets gång. Kan varmt rekommendera AVR.
Snabbt och smidigt! Plus väldigt trevliga!
Bra och trevlig personal, gjorde allt jobb riktigt bra och smidigt, jag hade många frågor som dem tålmodigt svarade på. Skulle starkt rekommendera dem!
Mycket trevlig och duktig personal som hjälpte till att flytta ett piano!
Extremt trevliga snabba och prisvärda, rekomenderas starkt!
Hade en väldigt bra upplevelse av AVR, enkla att ha att göra med och flytten gick väldigt smidigt. Inte en enda sak blev heller skadad i flytten. Mycket nöjd.
Dom var jätte hjälpsamma. Kan varmt rekommendera dom
Bra kundbemötande Flexibla Effektiva
Köpte endast flytt av mina möbler. Kanon killar som jobbade både snabbt och smidigt. Monterade ner och upp möblerna. Ska varmt rekommendera denna firma för vänner och bekanta.
Fantastiskt bra, härliga killar, snabba i utförande och dessutom trevliga. Noggranna. Vi kan rekommendera helt.
Riktigt duktiga och professionella! Supernöjd!
Kunnig personal och trevligt bemötande!
Fantastiskt trevlig och tillmötesgående personal. Tar hand om grejerna på ett omsorgsfullt och proffsigt sätt. Det självklara valet vid en nästa flytt.
Firman genomförde ett mycket bra jobb, vi köpte två mycket tunga arkivskåp (255 kg/st) som skulle upp en våning i fastigheten. Firmans personal försökte att bära upp skåpen upp för trappan men eftersom det är en trappa som svänger 90 grader gick det inte att genomföra. Därför beställde firman en kranbil som kunde lyfta in skåpen genom ett fönster.
Bästa hjälpen i alla kategorier. Har anlitat flyttfirma tidigare men dessa grabbar är bättre än bäst. Lugnt, systematiskt, noggranna, varsamma om alla grejor och toppat med massa skratt när man är som mest stressad. Otroligt nöjd och tacksam. Kan bara rekommendera att anlita dom.
bra bemött trots två vändor så gjorde ni ett gott jobb!
Väl utfört arbete, för väldigt bra pris! Rekommenderas starkt!
Jag blev bemött av ett gött gäng av grabbar med både bra attityd och service. Inget att klaga på kan högt rekommendera
Lätt-tilgängliga, tillförlitliga, raka besked, bra pris, punktliga,positiva, glatt humör, superbäst. Rekommenderas varmt,tack för allt! / Christina T
Flytt som utfördes på ett utmärkt sätt med trevliga killar.
Dom var väldigt lätta och trevliga att ha med att göra. Tydliga och bra priser som också höll. Flyttkillarna ställde till och med upp med att hjälpa vår dotter med att placera ut alla tunga möbler! Så vi ger 10 av 10 till AVR Transport & Flytt!
Mycket bra, trevliga killar nöjd inget dåligt att säga
Snabb, trevlig, proffsig service!
Otroligt trevliga och snabba killar. Långt över förväntningarna. Ordning och reda på dom. Väldigt försiktiga med möbler osv.
Snabbt svar på förfrågan. Blev dock fel tid, vilket de löste snabbt. Otydligt om att fakturan skulle betalas 3 dagar
Är mer än nöjd. Trevliga killar som jobbade snabbt och effektivt med ett leende på läpparna.
Proefessionellt och trevligt team flyttade en flygel mellan Stockholm och västra Götaland inom några dagar efter beställning. Allt gick väldigt smidigt
Bra utfört arbete och trevlig personal! Toppen!
Trevligt bemötande och inga konstigheter.
Allting fungerade bra flytten gick snabbt men säkert. Ingenting var besvärligt trots långa jobbiga trappor och en del klumpiga möbler. Är mycket nöjd har även rekommenderat till andra
Fantastiskt fint bemötande och suveränt bra flyttat kan rekommendera dom Sune