Trevlig personal, gott bemötande. Snabb handläggning.
Auto Bilservice i Jönköping AB
Välkommen till AutoBilservice i Jönköping AB – din Autoexperten Bilverkstad i Jönköping! Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bilservice, reparation, bilvård och däckservice. Våra tjänster omfattar bland annat allt från bromsbyte, felsökning och hjullagerbyten till AC-service, hjulinställning och däckbyte med däckhotell....
104 omdömen om Auto Bilservice i Jönköping AB
Hög kundservice och snabb service på bilen.
Allt gick smidigt, inga problem.
Mycket trevligt bemötande och problemet är löst.
Trevlig mötande och bra service ,jag är väldigtnöjd.
Första besöket efter telefonkontakt kunde inte bli bättre!! Snabbt och omgående togs min bil in för däckskifte som sen fixades på kort stund. M a o helt nöjd!!🤗🤗🤗 Roger S
Väldigt generösa, trevliga och hjälpsamma!
Trevligt bemötande av personalen!
Väldigt duktig och trevlig! Rekommenderar starkt!
Tack! Vi strävar alltid efter hög kvalitet och det värmer att det märks. Välkommen tillbaka nästa gång du behöver boka en verkstadstid.
Mycket bra bemötande och bra service,,prismässigt,lätt att prata med personalen och väldigt trevliga,,rekommenderas,
Härligt att läsa att du är så nöjd med ditt besök hos oss. Vi hoppas vi får ta hand om din bil igen när det är dags att serva eller laga den.
Mycket bra bemötande, normalt pris. Rekommenderar.
Alltid snabba och trevliga Prisvärda och duktiga
Strålande service och bemötande!
Mycket bra vänlig och hjälpsam kan rekommendera.
Fantastisk bemötande och service.. väldigt professionell och ärlig ägare.. känner mig trygg när jag lämnar min bil.
Jag är alltid mer än nöjd över servicen och mottagandet och litar till 100% på Ziko med personal. Och kanon att ni nu har däckhotell!
Fantastisk service med bästa personalen!
Alltid trevligt bemötande och proffsigt arbete
Tack för de fina orden! Vi ser redan fram emot ditt nästa besök hos oss när det är dags att serva eller laga bilen.
Snabb service, trevligt bemötande och professionellt utfört.
Stort tack för ditt förtroende, det betyder mycket för oss. Välkommen åter när det är dags för nästa verkstadsbesök.
Bästa service , bra bemötande , gör alltid ett bra jobb , jag tipsar alltid mina vänner hur bra de är .
En mycket bra upplevelse varje gång. Ziko är väldigt kunnig, trevlig och hjälpsam. Han gör allt för att kunden ska bli nöjd. Snabb och bra service till bra priser.
Jag servade min bil hos Auto Bilservice och är otroligt nöjd! Personalen var trevliga, professionella och förklarade allt på ett tydligt sätt. Servicen gick snabbt och bilen känns som ny igen. Rekommenderas varmt till alla som vill ha bra service och pålitligt arbete!
Ännu en gång har Ziko och hans team fixat min bil snabbt och smidigt. Han fixar tider som passar dig så mycket bättre kan det inte bli.
Mycket bra service och alltid trevligt bemött. Lätt och smidigt👍
Snabb och trevlig service.
Gjorde service på bilen här och är supernöjd! Väldigt trevlig och hjälpsam personal. Allt gick smidigt och professionellt. Rekommenderas varmt!
Mycket bra service trevlig personal
Proffsig verkstad med ett gott bemötande och bra service. 5/5.
Snabb service. Bra pris. Ända negativa va väl att dom glömde fylla i serviceboken men de va snabbt åtgärdat. Trevliga i sitt bemötande också.
Lätt att få kontakt, trevligt bemötande. Jobbet verkar vara utfört på kompetent och tillfredsställande sätt med tydlig information om det som faktureras och varför. Priset rimligt. Saknar bara att meddelande om gjord service inte kan läggas in i bilens dator. Mvh Leif
Jättebra service och rimligt pris men det fungerade inte att betala med autoexpert kortet som tar bort en stjärna.
Vi uppskattar din feedback och är glada att du haft en bra upplevelse hos oss. Varmt välkommen åter!
Mycket trevligt bemötande, mina förväntningar uppfylldes, och jag är nöjd med utförandet av servicen.
Vi uppskattar ditt betyg och hoppas vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.
Bra service, trevligt bemötande.
Tack för att du delar med dig av dina synpunkter. Vi tar med oss det framåt.
Bra bemötande, snabb service.
Snabb och bra service till ett bra pris. Kan varmt rekommendera Ziko och hans team ✌️
Riktigt bra och snabb service. Jag rekommenderar starkt!
Tack så mycket för din recension! Välkommen tillbaka när du behöver boka service eller reparation
Jättesnabb och smidig service med bra pris.
Smidigt att boka tid. Bra dialog med mekanikern om åtgärder och kostnader. Inte bland de dyrare verkstäderna heller enligt min uppfattning. Rekommenderas!
En fin service med snabb hantering o god omvårdnad varje gång jag får låna er hjälp - ☺️ tack
Mycket trevlig och kunnig personal
Trevlig o hjälpsam bilreparatör. Fick byte batteri snabbt
Tack för din fina recension, vi blir glada att höra att du är nöjd. Välkommen tillbaka när det är dags att boka nästa service.
Mycket snabb och proffsig service!
Quick and quality service and best customer service
Thank you for your kind review, we are glad to hear that you are satisfied. Welcome back when it's time to book your next service.
Jag bokade service och fick ett trevligt bemötande och ett bra pris för ett bra arbete. Kommer absolut att komma tillbaka!
Gjorde det dom skulle göra…………..
Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen när bilen behöver verkstadstid.
Basservice på bilen, snabbare och mindre krångligt än märkesverkstafen. Mycket kompetent och trevligt bemötande.
Proffsigt bemötande och duktig personal. Rekommenderar starkt firman.
Mycket trevligt bemötande. Ärligt och snabbt
Tack så mycket! Vi ser fram emot att välkomna dig igen när bilen behöver service eller reparation.
Lämnat bil här flera gånger, både för tvätt, service och byte av bromsskivor. Alltid förstklassig service och resultat. Rekommenderar starkt! /Magnus
Proffsig bilverkstad med trevligt bemötande
Vi uppskattar din kommentar och att du väljer oss som din verkstad, varmt välkommen tillbaka!