Starta 60 dagar kostnadsfritt
Group 236 copy 4

Bakgrund till topplistorna

Bakgrunden till initiativet är enkel. Vi vill ge konsumenter möjlighet att göra enkla och trygga val, i den ibland snåriga världen av olika tjänster och produkter. Genom att lyfta fram företag som aktivt uppmuntrar sina kunder att dela sina erfarenheter av deras tjänster och produkter, gör vi det enklare än någonsin att göra informerade val när det gäller att hitta rätt.

Verifierade företag

Hur säkerställer vi tillförlitligheten i omdömena? Samtliga företag i topplistan är verifierade på Reco. Det innebär att vi har integrerat företagets ekonomisystem vilket ger full insyn i att varje omdöme som skickas ut går till en existerande kund till företaget. På så vis kan vi verifiera äktheten och eliminera opålitliga omdömen. 

Period: 2023.01.01 -2023.12.31

Om Reco.se

Reco är Sveriges största oberoende plattform för kundomdömen där kunder beskriver sina tidigare erfarenheter av olika företag. Med hög integritet och en ständig strävan efter objektivitet låter Reco.se tidigare kunder berätta vad de verkligen tycker om olika företag utan att censurera eller plocka bort omdömen när de är mindre fördelaktiga. 

Varje månad upptäcker och granskar ca 250.000 besökare vilka företag som levererar på kundernas förväntan innan de väljer att kontakta ett företag. Reco.se startade 2007 och har idag över 1 miljon kundomdömen spritt över ett 60-tal branscher.

Kontakt

Johanna Ahlberg
Marknadsansvarig
johanna.a@reco.se

Är du kund och har frågor?
kontakta vår kundtjänst

Är du företag och vill börja samla in kundomdömen?
Be om en gratis rådgivning

Sveriges Topp 10 Bästa Frisörsalonger

Vill du hitta den bästa och trovärdigaste frisörsalongen i Sverige? Reco presenterar här topp 10 bästa salongerna runt om i landet baserat på verifierade omdömen och bäst betyg. Upptäck frisörsalonger i Stockholm, Malmö, Göteborg, Uppsala och många fler städer i Sverige som erbjuder allt från klippning, färgning, styling och fler.