Tusen Tack att jag alltid blir så snygg när Maria klipper mig! Ni Alla får mig känna Välkommen och ha bästa kaffe I Västervik!
People Västervik
Välkommen till People Västervik! Hos oss möts du av en varm atmosfär där varje klippning och behandling är en unik upplevelse skräddarsydd för dig. Våra tjänster spänner från klassiska klippningar till lyxiga bröllopsförberedelser och feststylningar. Vi är experter på skäggtrimning, färgning och fransar, och vi anpassar våra...
1620 omdömen om People Västervik
Sedan starten hos Reco 2023
Alltid lika bra, Beccis är toppen på färg!
Jättesnälla och trevliga frisörer men jag önskar att ni kanske kunde lyssna lite mer, göra mer som kunden frågar efter.
Detta var mitt första besök på salongen och jag är väldigt nöjd. Jag ville klippa håret kortare, och Anna gjorde ett fantastiskt jobb. På slutet stylade hon mitt hår med vackra lockar. Håret blev väldigt spänstigt och doftade underbart. Anna var otroligt trevlig och visade stor förståelse eftersom jag fortfarande håller på att lära mig svenska. Trots det kunde vi kommunicera utan problem, och hon gjorde precis det jag önskade. Jag gick därifrån mycket nöjd och kommer definitivt tillbaka! 😊
Det är avkopplande att komma till People. Lugn miljö o härlig personal . Har aldrig gått därifrån och varit missnöjd . Nu är jag nyklippt och fått slingor i håret 👍.
Maja var väldigt professionell i sitt bemötande och jag är väldigt nöjd med min klippning
Jag är alltid så nöjd efter mina besök hos bästa Amilia 🤩
En helhetsupplevelse där kompetensen står i centrum och en skicklig klippning med en underbar huvudmassage samt cafeservice!🤩🤩
Jag blev nöjd med håret. Fick ett trevligt bemötande.
Mycket bra ! Absolut ett ställe jag rekommenderar folk ska gå till 👍🏻
Trevlig personal och bra produkter.
Supernöjd!! Går alltid hit till Amalia och blir alltid nöjd!
Ett besök hos People är alltid en underbar och lyxig upplevelse som jag ser fram emot👌🏻 Min frisör Beccis är världens bästa och jag känner mig alltid trygg med att lämna mitt hår i hennes vård!
Proffsigt och exakt utfört hos People i Västervik. Fick en perfekt, tidlös herrklippning med snygg volym och finish. Inget krångel, bra konsultation och resultatet känns fräscht och elegant. Rekommenderar starkt för seriös, klassisk herrfrisering!”
Jättebra uppfyllelse och var jättenöjd när jag gick därifrån.
Trevligt bemötande! Fick förslag av Beckis vilken färg hon tyckte jag skulle ha på slingorna….. Blev mycket nöjd med resultatet!!! God frukt o the serverades till belåtenhet.🥰
Alltid ett trevligt bemötande och professionella.
Mycket trevlig personal, kompetent och inkännande. Jag blev supernöjd! Tack Anna❤️
Väldigt nöjd med allt och resultatet blev precis som jag ville
Ett vänligt bemötande inledningsvis. Efter diskussion enades vi om vad klippningen skulle resultera i. Jag är mycket nöjd med resultatet. Tack för klippet.
Fint resultat. Kände mig ompysslad och avslappnad.
En vistelse som innehåller allt, skön miljö, trevlig frisör och ett fantastiskt resultat. Alltid lika nöjd!
Alltid bra bemötande och är så otroligt duktiga!🤩
Bra kommunikation med kunden ärlighet en njutbar spa upplevelse
Toppen bli fin o stylad av Beccis! Tar sig tid o ger sig inte förrän vi båda är nöjda. Supertrevligt och jag känner så himla ompysslad! Bästa stället! Bästa frisören ( fast jag är ju partisk förstårs 😀). Kan varmt rekommendera People och Beckis!
Lätt att hitta dit. Trevlig personal som tog hand om både mig samt mitt väntade sällskap, fint! Ljuvlig behandling där jag fick slappna av och njuta ordentligt.
Anna är så duktig på det hon gör och jag blir lika nöjd varje gång!
Man blir alltid väl omhändertagen ,trevlig personal alltid bra resultat
Underbar behandling i mysig miljö av professionell och trevlig personal.
Trevlig duktig personal fräscht !! gott kaffe bara massa +++++
Fint och lyhört bemötande, bra utförd behandling och ett strålande resultat!
Jätte bra upplevelse och resultat som varje gång!! Trevligtboch engagerat bemötande. Perfekt att det går att ordna en parallell tid till min man.
Så fin och smakfullt inredd salong. Bästa bemötandet av Beccis och Marie vände sig om och hälsade på mig när jag kom in. Viktigt ! Klippte mig och blev som vanligt nöjd.
Det var mitt första besök på People. Jag är väldigt nöjd med både lokalerna, bemötandet och resultatet! Kan varmt rekommendera Maya!
Alltid nöjd när man går därifrån!
Som alltid, en njutbar upplevelse med fint resultat, av bästa Amilia!
Mycket nöjd som alltid. Beccis tar alltid väl hand om mig :)
Allt är bra och har bra bemötande
Duktig och trevligt bemötande.
Mycket trevligt bemötande och en härlig upplevelse med Headspa.
Mitt besök på People denna gång var för att prova på Japanese headspa. Åh vilken härlig upplevelse. Som vanligt alltid väl omhändertagen o njöt verkligen av denna behandling.
En fantastisk och avslappnande upplevelse med Japanese headspa. Trevligt bemötande i mysig miljö. Hår och hårbotten kändes verkligen ren och fräsch efter behandlingen på ett helt annat sätt än efter en vanlig tvätt. Det är verkligen värt att testa!
Varit stammis här i tio år eller så, finns en väldigt bra anledning till det! Mycket härlig och mysig lokal för det första, dessutom superproffsiga frisörer som verkligen kan sin grej (speciellt kudos till Maria) :)
Alltid lika trevligt att komma till People. Man blir väll bemött och lyssnad på , så man blir alltid nöjd med resultatet. Trevlig och mysig atmosfär man får alltid en avkopplande stund. Man bjuds på något gott att äta/ dricka.
Fint mottagande omhändertagande av kund. Trevlig mysig stämning. Bra och proffsig frisör som fick fram den frisyr jag ville ha. Skickligt. En känsla av spa. Trevlig frisör. Kaffet till klippningen var pricken över i. Helhetsupplevelse var positiv. Priset högre än genomsnitt men det ovan beskrivna motiverar det.
Jätte trevlig personal, klipper håret fint exakt som man vill ha det, alltid bra service
Trevlig personal, bekväm miljö och super nöjd med min klippning som vanligt<3
Trevligt bemötande och en mycket positiv upplevelse med headspa.
Väldigt bra omhändertagande och trevlig personal.
Jätte nöjd med Maria ,kommer tillbaka ⭐️🙂⚘️