Smidigaste flyttfirman man har haft att göra med Flyttade från Boden till Luleå, dom var sjukt snabba med flytten och otroligt klara med prisbilden i det hela, Dessutom var flyttnissarna sjukt trevliga. Rekommenderar Atlas flytt & transport.
Jättesmidig och enkel tjänst!!
Den var mycket bra . Jag fick hjälp med att måla min studentlägenhet till ett väldigt bra pris, rekommenderar definitivt!
Det fungerade utmärkt att få solcellspaneler och batteri installerat.
Vi lade om taket med Kp tak bygg AB då vi hade haft ett annat projekt gjord av dem för inte så längesen. Allt blev över förväntan, utförandet av arbetet till hur proffsiga och noggranna killarna var. Kan starkt rekommendera KP TAK!
Mycket väl utfört arbete! Flexibelt och bra kommunikation.
Duktiga, snabba och bra bemötande.
Stay Alive agerar proffsigt och med stor akuratess. Är alltid väl förberedda, använder en för målgruppen bra och genomtänkt pedagogik. Har varit flexibla och anpassat genomföranden utifrån kundens behov. Ger alltid ett lugnt och kunnigt intryck och forserar aldrig de aktiviteter som genomförs. Visar genom sitt agerande att de kunskaper och färdigheter som de försöker förmedla till kunden är viktiga.
Väldigt bra, proffsiga och snabba!
Bra trevligt bemötande gick smidigt
Bra pris och bra barberare!! Kan verkligen rekommenderas
Noggrann och väldigt bra utfört arbete.
Kommer med bra lösningar och ideer.
Punktlig och duktiga.
Otroligt proffsigt utfört och levererade kvalité. Vi är otroligt nöjda med slut resultatet. Vi kan starkt rekommendera Rani måleri AB.
Zike välkomnade oss varmt i sin lokal, visade oss bilen vi var intresserade av, både vad som var bra men också vilka skavanker han hade funnit - jätteärlig och transparent. Zike berättade mycket mer om bilen och affären över en kaffe. Väldigt hjälpsamt och tillmötesgående. Vi är supernöjda och tacksamma för all information och hjälp vi fick. 5/5
Grymma, trevliga och prisvärt. Rekommenderar starkt!
The psychologist and the doctor were patient through the whole sessions and provided professional advice. I recommend this clinic.
De är bästa ,mycket hjälpsamma . De är riktiga proffs.
Jag anlitade Mälardalens Trähus AB för att lägga nytt tätskikt och golv i min WC, och jag kunde inte vara mer nöjd med resultatet. Tony Eddy, som utförde arbetet, var fantastisk! Han var väldigt bra på kommunikation och lyhörd för mina önskemål genom hela processen. Det märktes tydligt att Tony var både proffsig och säker på det han gjorde, vilket gav mig stort förtroende för hans arbete. Dessutom var hans våtrumsintyg (GVK) helt korrekt och i ordning, vilket var mycket viktigt för mig. Jag kommer definitivt att anlita Tony och Mälardalens Trähus AB igen för framtida projekt. Rekommenderas varmt!
Rekommenderar Sara Jonsson i Piteå.
Proffsig och nytänkande, förtroendeingivande och ödmjuk.
Huset såldes innan ordinarie visning tack vare den extra marknadsföring och en förhandsvisning kunde affären avslutas efter en snabb budgivning.
Fick hjälp med att riva en gammal bod. De överträffade mina förväntningar; höll överenskomna tider perfekt, noggranna och dessutom trevliga.
De håller utlovad projekt tid med hög kvalitet!
Har anlitat dem flera gånger och är jättenöjd alltid! Starkt rekommendera dem till alla!
Mycket positiv erfarenhet av alla på Öhrns Bygg. Från första mötet till slutleverans.
Dom totalrenoverade ett kök och höll sin tidplan. Var flexibla när delar av köket blev försenat. Kom med bra lösningar när något uppstod som inte var i planen. Höll tider och städade så att inte skräp spred sig i huset.
Dom hanterade underleverantörerna på ett bra sätt, el, målning och VVS.
Kommer anlita dom för ett annat projekt redan nu i höst!
Snabb och bra underhållsservice
Hej
Vi blev väldigt snabbt och proffsigt bemötta.
Då jag anlitat conteo fixare förut vet jag att dom alltid kommer enligt utsatt tid och alltid löser mitt problem.
Vi har haft problem med vår utebelysning som plötsligt slutade fungera.
Hälsar Christina
Trevligt bemötande & fint städat
Mycket bra skött och mycket bra resultat. Rekommenderas varmt.
Tryggare ekonomi jobbar mycket proaktivt, är hjälpsamma och finns alltid tillhands. Jag ger mina bästa rekommendationer!
Bra och snabb offert och resultatet blev jättebra!
Bra service och lätt att komma i kontakt. Rekommenderas varmt
Fick ett fantastiskt fint bemötande. Å kursen var tydlig. Supertrevlig å hjälpsam😊. Vi gick Heta arbeten kurs med mitt företag SRTS Eldfast ab Thomas Sommar .
Proffsig, pålitlig och trevlig
Proffsig från första kontakt. Kom med egna idéer och förslag vilket gjorde att altanen blev mycket bättre än vad vi hade tänkt oss!
Väldigt professionell och framförallt lättillgänglig! Gjorde det lilla extra och såg till att affären gick väldigt smidig för båda parter. Absolut en mäklare att lita på!
Världens finaste mottagning av personal, snabba, fin service och ett fantastiskt resultat.
Var inne för en service, fick bilen tvättad efter service.
10 av 10
Ett mindre bolag med stort hjärta och engagemang. De rev en vägg och satte upp några nya och platsbyggde hyllor och skåp. De gjorde en mindre miss som vi upptäckte och det var inga problem att få det åtgärdat (utan gnäll). De ringde också oh kollade upp hur allt blev till slut och vi kommer använda dem igen. Tack för jobbet killar!
Arbetet utfört till största belåtenhet. Proffsigt och flexibelt bemötande. Kan varmt rekommenderas!
Mycket nöjd, väldigt snabb och trevlig låssmed
Ok men önskar att vi vet tiden för stekning lite för
Vi har jobbat med Redovisningskompaniet i över 4 år och har alltid varit nöjda med deras service och kunnande. De är flexibla, lyhörda och lösningsorienterade. De har varit en trygg samarbetspartner under hela vår tillväxtresa, när vi gått från att vara 4 anställda upp till 50 anställda. Jag kan varmt rekommendera Redovisningskompaniet som redovisningskonsult och samarbetspartner. Hälsningar, Nils Henoch, CFO på Gosol Energy Group.
Jimmi är mycket lätt att diskutera med.
Smidig kille.
Finn service och trevligt bemötande, väldigt proffsiga killar
Mvh
Gunnar
"Adams" hjälpte oss med värdering av saker och försäljning på auktion. Vi fick mer pengar än vad andra företag erbjöd. Stort tack, "Adams", det var mycket trevligt att arbeta med er!
Jag fick väldigt fina naglar. Jag är jättenöjd.
Hon har ett väldigt fint bemötande och vill alltid göra sitt bästa. Hon är mycket duktig och det blir perfekt städat. Vi kan varmt rekommendera Queta.
Vi har städservice från Tiqqe och är fortfarande efter ett drygt halvt år så glada över både det utförda arbetet samt hur personalen som kommer hit uppträder.
Lyssnar och är informativa och duktiga
Trevliga grabbar som var noggranna, kan rekommenderas vidare
Bra och seriöst företag med god förmåga till service
Ett mycket trevligt bemötande och hög kvalité på arbetet, rekommenderas!
Bästa stället!
Så bra personal och fantastiskt ställe.
Snabbt och bra utfört. Hanterade buskar och rabatter i anslutning till fönster på ett professionellt sätt. Putsade våning två utan att behöva stegar (teleskop skaft).
Mycket nöjd!
Leif
Super bra
Jätte duktiga
Super bra service
Rekommendera 100%
Hard Working Ranger AB (HWR) hjälpte oss att renovera vårt hus från grunden. Huset är från tidigt 1900 tal och tillsammans med HWR blev slutresultatet en utbyggnad på 60 kvm och invändigt totalrenoverat i en stil som passade huset väldigt väl.
Alltid ett trevligt bemötande från HWR, alltid i tid och håller vad dem lovar.
Vår okunskap om byggbranschen gjorde att vi valde en mindre firma som var mer personlig vilket visade sig vara ett lyckat koncept. Sammanfattningsvis är vi mycket nöjda och kan varmt rekommendera HWR till den som går i byggtankar, litet som smått.
Väldigt bra information och professionellt bemötande, återkopplade kontinuerligt. Höll tider perfekt och mitt hemmaslipade golv är nu tipp topp.
Otroligt trevlig elektriker, även kunnig så klart.
Bra…………………………………………….
………….,,,,,….
Snabbt enkelt proffesionellt och bra bollplank.
Vi har under många år varit kunder hos Maskinkompaniet. Planen är att vara det under många år till. Peter och Danny har en extraordinär förmåga att leverera femstjärnig service och snabba och smarta lösningar till våra maskiner. Vi ropar Hurra för våra maskinleverantörer och rekommenderar dig som läsare att använda er av deras tjänster. Med vänlig hälsning, Christian Åberg Storholmen Träd
Riktigt bra frisör och väldigt trevligt
Helgfrid Städ & Fönsterputs utför ett fint arbete här på Taiga.
Noggrannhet, servicekänsla & det lilla extra levereras samt en enkel och rak kommunikation.
//Martin
Mycket proffsig. Blev väldigt bra bemött.
Mina ögonbryn blev väldigt fina och klippning perfekt.
Köpte schampoo och balsam som är toppen.
Rekommenderar verkligen Linda.
Kommer absolut tillbaka igen.
Katja N
skrev om
Linda B
en del av WAU Eskilstuna
Städarna är trevliga och duktiga, bra app för kommunikation. För mig är det som inte ger full pott är att det faktureras två gånger i månaden.
Snabb och smidigt med jämförelse, lätt att hantera efter offerterna
Ett professionellt bolag från början till slut.
Kan inget annat än varmt rekommendera de till andra som går i tankarna att anlita dem.
För vår del så köpte vi våra solceller och installation av dem.
Extra plus för de trevliga montörerna som kom ut och monterade på plats. Alltid städat och fint när de lämnas för dagen och de bjöd även på några goa skratt.
Hedland Ekonomi har hjälp mej sedan dag 1då jag flytta över all min bokföring från en som inte hade koll och höll på att sabba allt som jag har byggt upp
jag har varit hos Hedland Ekonomi i över ett år nu kan inte vara mer en nöjd SÅ supper duktiga på det de gör // Mattz / Hyr en timme i Nacka
Grym service och får jobbet gjort!
Kommer anlita igen!
Seriöst och effektivt arbete. Mycket bra.
Kunnig, Noggrann, Trevlig, Effektiv. Kan varmt rekomendera Mikael.
Väldigt hjälpsamma och medgörliga, kan varmt rekommendera.
Kanonservice och supertreliva killar! Köper transport av dom löpande.
Mycket bra service och professionellt utförande. Jätte nöjd och rekommenderar starkt!!!
Trevlig personal! Snabb service
Bra bemötande. En snabb, proffsig och kunnig service.
Kom på uttalad tid. Gjorde en proffsig installation. Gick igenom programmeringen på ett bra sätt.
Alltid trevligt och glatt bemötande. Bryr sig om kunden.
Proffsigt bemötande av personen som mötte upp mig inför motoroptimeringen!
Alltid en bra service och kontakt!
Utför ett väldigt bra arbeta på 3 av mina restauranger jag ansvarar för, alltid varit en fröjd att arbeta tillsammans med HallaStäd som underlättar allas vardag.
Alltid positiv och snabb respons, lösningsfokuserade och trevliga. Och så gör de ett bra jobb med städningen.
Otroligt bra service och snabb leverans
Mycket trevlig personal som utförde ett superbra jobb. Kommer absolut boka igen!
Vi fick en bra kontakt fån första början. Har varit nöjda med alla hantverkare som varit här. Vårt projekt blev betydligt större än vad vi trodde från början men Christian har lagt in all hjälp som behövts. Skönt att företaget har koll på arbetsmiljö och arbetssäkerhet.
Vi hat totalrenoverat en skånegård och är ännu inte färdiga med allt.
Jag behövde en besiktningsman som gjorde en utvärdering av mitt befintliga badrum. Jag fick tips om er via min mäklare som vidarebefordrade mitt nummer på vilket jag blev uppringd bara någon timme efter, super! Efter trevligt samtal, där vi gick igenom förutsättningar och pris, bestämde vi tid för besiktning redan dagen efter! Besiktningsmannen var trevlig och proffsig, utförde besiktningen enligt överenskommelse och förutsättningar. Fick ett primärt utlåtande muntligt och sedan färdigställda dokument på mailen redan samma eftermiddag. Sammantaget väldigt nöjd med snabb och proffsig service!
Otroligt bra produkter även snabba med frakt och otroligt snälla ägare.
Bra service och i tid och varsamma med möbler.
TK Fönster ägs och drivs av två bröder. Vi hade under en period av två veckor kontakt med båda och kunde inte ha önskat oss bättre bemötande och service. Jobbet med våra gamla fönster genomfördes med hög kvalité och gick mycket smidigt. Att få hem en person som man inte känner i sitt hem som jobbar med att vädertäta och ta ner eller sätta upp fönstren är inte alltid så roligt men i detta fall kan jag verkligen säga att det bara var roligt och trevligt. Super!
Trevlig personal med bra kompetens och erfarenhet
Ger Camred de bästa rekommendationerna!
Trevligt bemötande och hjälpsamma. Arbetet utfördes bra
de skaffet det som ingen andre greidde
Bästa flytten jag någonsin genomfört 👌🏼🥳 fantastisk service från start till slut. Smidigt bokningsförfarande, lösningsorienterat bolag med otroligt trevlig personal som var extremt försiktig.
I alla kontakter under mer än två år har jag av Hansson Thyressons redning blivit bemött skyndsamt, professionellt, innovativt och trevligt.
Jens Hoffmann