Snabb leverans och trevlig personal
Mycket bra leverans alltid trevliga och bra pris.
Enkelt, snabbt och prisvärt!!!
Daniel fr. D.M Cars I Kinna som köpte min bil uppträdde proffsigt med ungdomlig charm mitt begärda pris var inget hinder för en bilaffär per telefon han är annorlunda därför att han respekterade mig som säljare o inte försökte på något sätt ändra sig , ärlig o uppriktig, konstruktiv i påpekandet av bra o dåligt av bilobjektet, Önskar honom all lycka i sitt Företag. mvh Jan S. Göteborg
Servat min bil på Bilia i Kungälv i flera år. Samt haft bilen på skadehantering efter påbackning vid två tillfällen. Alltid lika trevligt bemötande, varje gång.
Mycket kompetent personal. Skadehanteringsavdelningen är suuuuper. Hon är otroligt kompetent, kunnig, hjälpsam och helt fantastisk.
De som servar bilen bemöter en också mycket bra. Jag ställer frågor och de svarar, förklarar och lyssnar.
Personal vid disk, också trevligt bemötande.
Jag har haft mest kontakt med Miriam på Skadehantering: Miriam, du är bäst! Resa, som servade min bil senast: Du är grym, tack för ditt engagemang och svar på mina frågor. Håkan, som återlämnade bilen till mig: Gick igenom alla papper, förklarade och är urtrevlig. Tack från mig med Volvo V60 ;) Rekommenderas varmt.
Fantastiska. Kommer se över olika nya projekt för dem att utföra hos mig.
Jag är supernöjd med mina ögonbryn! 🤩
Ordning o reda o trevligt bemötande !
Vi anlitade Riksflytt för att transportera en stor Floating-tank och det kunde inte gått smidigare! Allt från bemötandet till betalningen gick utmärkt. Rekommenderar
Grymt bra service med bästa personal
Bästa servicen som alltid! Trycker in en tid trots ingen bokning👌
Fantastisk upplevelse från start till mål.
Blev väl bemött direkt i receptionen och tandläkaren var lugn, pedagogisk och mycket noggrann. Allt förklarades steg för steg så jag kände mig trygg genom hela behandlingen. Kliniken är modern, fräsch och med den senaste tekniken. Kan varmt rekommendera denna tandläkarmottagning!
Trevlig bemötande snabbt utfört.
Köpte målning av bjälkar och paneler, utläggning av flytspackel, läggning av laminatgolv med golvlister och nytt staket.
+ Bra bemötande och god vilja att tillmötesgå kundens förväntningar
- Tidsavvikelser mellan planeringen och utförandet
- Varierande kvalitet på arbetet
Proffsig, punktlig och trevlig.
Vi har samarbetat med Maximilian sedan 2018 och är mycket nöjda!!! Han levererar alltid våra beställningar i tid och enligt överenskommelse. Det är lätt att nå honom när vi behöver hjälp eller har frågor, och han erbjuder alltid bra priser. Vi uppskattar hans pålitlighet och professionella bemötande, och vi kan varmt rekommendera Maximilian Nyström som leverantör :)
Lämnade in ett vrak, fick tillbaka en väl fungerande Passat. Till och med besiktigad och godkänd! Sådan lättnad, och inte mycket fattigare.
Vi har varit hemstädningskund i flera år och är väldigt nöjda. Vi beställer även storstädning och fönsterputs som alltid utförs på bästa sätt. Kan varmt rekommendera Städhem.
Vi har haft hemstädning under flera år och det fungerar väldigt bra.
Som vanligt väldigt väl bemötta, är en verkstad där allt utförs perfekt och den sociala biten är strålande. Denna gången blev det undersökning på framvagnen och det konstaterades snabbt att jag hade för dåliga däck, kvickt beställdes det fram och jag kunde hämta en bil som kändes som ”ny”. Har varit kund under några års tid och kommer aldrig att byta verkstad. Är så nöjd med Nicklas, han är en pärla.
Yvonne Söderström 2025-11-20
Bra upplägg med text o video blandat!
Lite svårt att hitta på hemsidan o appen!
Väldigt fint bemötande och skötte sitt arbete galant utan anmärkningar. Supernöjd, rekommenderas starkt! 👍
Imponerad av den snabba återkopplingen på min förfrågan. De kunde hjälpa mig redan dagen efter med installation av ett badrumsskåp med belysning.
Extra plus till den trevliga och duktiga elektrikern och ett bra pris.
Kan varmt rekommendera dem för elinstallationer.
Hälsningar Lotta
Den har varit bra, man ville göra ett bra jobb.
Väldigt hjälpsamma och kunniga, och erbjuder tjänster precis utifrån min verksamhets behov och budget!
Bästa och trevligaste bilverkstaden som finns. Otrolig service och trevlig personal särskilt Richard, han är bäst
Det har ju ännu inte varit mer än första kontakten. Men hitintills har det verkar bra!
Har goda erfarenheter av Qase som hjälpt oss med både Meta och Google annonsering. Detta bidrar starkt till Storage365s tillväxt.
Mvh Thomas
Proffsig, organiserat och bra förståelse för kund
Totalt bra. Lite stressade killar och glömde lite saker utanför mitt lägenhetsförråd i lägenheten jag flyttade ifrån.En granne hörde av sig och påtalade om det var mina saker och det var det ju.
Annars fin hjälp.
Tack.
Wonder Home var både kunniga och hjälpsamma. väldigt trevligt bemötande också. Jag fick den information jag behövde av dem.
Jag köpte en julgran. Har inte öppnat paketet än.
Jag blev bemött på ett väldigt trevligt och professionellt sätt.
Jobbet blev utfört på förväntat sätt, tyvärr så tog väl efterjusteringen lite väl lång tid. Men som helhet är jag nöjd.
Jag bytte 13 stycken fönster på mitt hus.
Responsiva, kunniga, pålitliga
Bästa flyttstädning har vi fått
Bra bemötande
Punktligt
Bra utförda arbeten
Men bra bra städat, rekommenderas verkligen
Mycket bra, lärorikt för både handledare och elev.
Jag kan verkligen rekommendera Flyttfantasten! Från första kontakten till att sista kartongen var på plats gick allt otroligt smidigt. De var punktliga, trevliga och väldigt professionella. Allt hanterades varsamt och med stor omsorg — inte en repa någonstans! Dessutom jobbade de snabbt och effektivt, men utan att stressa. Jag kände mig trygg genom hela flytten, och servicen var verkligen över förväntan. Jag kommer absolut anlita Flyttfantasten igen nästa gång jag flyttar!
Sevenco har varit bra att ha och göra med. Efter signerat avtal så är kontakten mer mot konsulten än Sevenco i sig
Felsökning och installation av el utomhus. Tydlig kommunikation. Håller sina löften och bra pris.
Som mäklare hade han allt vi önskade. Noggrann och pålitlig genom säljprocesen.
Leif G
skrev om
Erik Wärme
en del av SkandiaMäklarna Höglandet
Mycket bra personal trevliga och kunniga ger en trygghet
Mycket proffs och väldigt trevlig. Resultatet perfekt
Löser alla problem, inget är omöjligt. Otroliga. Så himla nöjd!
Fungerar kanon, smidiga och snabba 👍
Punktligt återkommande tjänst. Proffessionell personal och ekonomiskt fördelaktig.
Sebastian är pålitlig och håller vad han lovar och är i tid!
Toppbetyg!
Alltid bra bemött när man kommer dit. Alltid lika nöjd efter besöket. Klipper mig oftast men ibland köpet jag några produkter till håret.
Bra grabbar att jobba med, offererat pris höll och kvaliteten på arbetet var strålande. 87 stycken fönsterbyten med utvändig plåtning och salning invändigt. Jag kan varmt rekommendera Svexia S AB,
Lasse Wallinder
Nordic House Construction AB
Perfekt jobb som vanligt. Trevligt bemötande. Toppen!
De var svårt att få tid för jobbet
Inte de golv vi utsett
Mycket hög klass på jobbet
Jag kan verkligen rekommendera detta företag. Proffsiga och lyhörda. Resultatet blev bättre än vad jag hade väntat mig.
Fantastiska kurser och så engagerade duktiga lärare. Jag kan verkligen rekommendera deras kurser!
Trevlig och bra personal som gör ett utmärkt arbete.
Dålig start. Kan inte leverera varken offert eller orderbekräftelse som är läsbart. Tecknar dessutom upp ett totalavtal med kunden under vilseledande bekräftelse där man bygger på nätleverantören för egen debitering. Första fakturan skickade man fel trots tydlig information till säljare. En rutinfråga som är viktig för att inte få en missnöjd kund vid första kontakt. Kommer att se över avtalet vid avtalstidens utgång. Priser är enligt avtal på inkommande fakturor. Mvh Ulrika
Bra vårdcentral med duktig personal
Det var väldigt lärorikt och jag fick massor av nya saker inslagna i minnet! Jag tycker att det var spännande och kanske lite stressigt i vissa ögonblick. Denna upplevelse var också rätt så rolig eftersom jag själv fick köra. Det var också första gången som jag kör moped och jag vart överraskad av hur ”enkelt” det var😃 Skulle verkligen rekommendera vidare👍👍
Fantastisk service, väldigt nöjd!
På Proffs är dom verkligen Proffs ! Mycket kunnig och trevlig personal. Köpt TV, Kameror och alltid varit nöjd .
Dessutom har de ett eget lab där de framställer bilder efter dia, neg. Micke Persson är själv fotograf så han vet hur bilderna skall se ut.
Kan verkligen rekommendera Proffs, fint sortiment i butiken och underbart trevlig personal.
Fixade svetsjobb som andra verkstäder sagt var omöjligt att göra. Toppenbetyg! Skjutsade oss dessutom hem när vi lämnade in bilen och levererade den lagad och klar hem till dörren. Otroligt fin service. Tack.
jag blev bemött bra när jag gjorde service på min bil
Bra priser och ingen väntetid
Snabb hantering. Perfekt utförande. Trevliga snickare!
Vill rekommendera Perfekt bygg. Åkte på en takläcka och ägaren klämde in mig snabbt i sitt schema. Jobbet utfördes proffsigt och tidseffektivt till ett bra pris och trevlig att jobba med då jag var med för att lära mig och få jobbet klart så fort som möjligt.
Noggrant och helt enligt önskemål
Jag tycker att det var en trevlig operatör som visade stora kunnighet och bra service
Jag besökte Maryam och kunde direkt känna vilket genuint engagemang hon har för sina kunder. Hon är otroligt noggrann, ärlig och man märker verkligen att hon alltid strävar efter det bästa för dig. En fantastisk upplevelse från början till slut – jag kan varmt rekommendera henne och kommer definitivt att fortsätta gå till henne.
Fantastiskt team som lade klinkers på mitt badrumsgolv efter tidigare problematik med microcement (utfört av annat bolag). Resultatet blev så fint och bemötandet har varit 10 av 10. Vid minsta lilla frågetecken eller korrigering har jag fått svar och hjälp direkt, vilket har fått mig att känna mig trygg under hela processen från start till slut. Rekommenderar starkt!
Jag är mycket nöjd med Xfone Data o Mobil Service! Jag köpte både en iPad och en iPhone, och dessutom lagade de min gamla iPhone för en symbolisk summa. Snabb service, bra priser och väldigt trevligt bemötande. Rekommenderas starkt!
Extremt tacksam för den professionella och humana bemötandet. Deras förståelse och hantering av min oro/ nervositet var något unikt!
Det var extremt nervöst innan behandlingen (PRP, i skägg). Men deras bemötande och kunskap avseende behandlingen gjorde hela upplevelsen väldigt bra! Längtar till nästa tillfälle och jag har numera noll oro! Stort tack Lux Treatments!! Jag rekommenderar starkt
Vi fick hjälp av Svenska Elgruppen för att montera och installera laddbox till våra bilar. Laddboxen är snyggt monterad och vi fick hjälp med att få igång kommunikationen mellan laddboxen och Tibber. Supernöjda och kan verkligen rekomendera Svenska Elgruppen!
Sm Flytt &transport Stockholm Ab är bäst företag i Stockholm. Jätte trevligt personal, jobbar så noga med packning, lämnar flyttlådor exakt hur jag sagt. Det fins inte att klaga. Jag rekommenderar SM flytt till hela Sverige, hundra procent säkert att alla kunder bli nöjda
Bästa, bästa
Mycket bra produkter och perfekt service!
Väldigt proffsiga i sitt bemötande , snabba på plats och åtgärdade problemet! När nästa grej dyker upp kommer jag att ringa dom direkt!
Kunnskapsrik og hyggelig kundebehandling, pristilbud og levering som avtalt. Når de som monterer opp screens hos oss, ser at det begynner å regne, da rydder de bort våre ute-puter og legger de tørt under tak! Skikkelige folk som gjør skikkelig jobb!
Veldig fornøyd!
Bra och trevlig personal när jag tog B96 körkort.
Lätt att nå företaget. Bra genomfört jobb. Flytta stora möbler inne i huset i två besvärliga trappor
Jag gjorde en helrenovering av badrummet. Är nöjd med jobbet. Var lätta att ha kontakt med och hela arbetet gick relativt fort. Dem bytte också golvet i hallen.
Trevlig, service inriktade, håller vad dom lovar, gör ett toppen jobb. Dom ska vi ha😂👍🤘
Är supernöjd med dem.
Noggranna, flexibla och trevliga !!
Hemstädning var 14:e dag.
Fönsterputsning nu inför advent.
Elleverans och fakturor har fungerat bra.
De var superproffsiga. Jag fick återkoppling snabbt på mitt problem med avloppet och de var supertrevliga och hjälpsamma på plats. Kan verkligen rekommenderas.
Jag är verkligen glad att jag valde Vertex Tak när jag skulle lägga om mitt tak. Redan från början märkte jag vilken skillnad det var jämfört med andra firmor som varit här och tittat. Deras noggrannhet, engagemang och service följde hela projektet från start till slut.
Jag kan varmt rekommendera Vertex Tak till alla som funderar på att byta tak de är utan tvekan ett av de bästa alternativen.
Vi är väldigt nöjda med sjuavdrag super duktiga 👌
Mycket bra 😍😍😍😍mycket bra
BHB Bygg anlitade vi när vi byggde vår villa. Fantastiskt arbete och bra bemötande. Proffsiga, transparenta och färdiga i tid.
Trevligt bemötande och bra genomfört arbete
Jag är supernöjd huset blir ren och fint efter städningen.
Duraid
Superbra hemmastäd! Lyhörda och gör det du vill ska göras. Rekommenderas starkt.
Från start kändes det jättebra med Bista Bil. Fick ett bra pris på både bilen jag vela köpa samt bilen jag vela byta in. Mycket bättre än hos konkurrenterna!
Nu har jag ägt min nya bil i cirka 5 veckor och är nöjd. Jag kommer absolut att ändra till 5/5 efter jag har fått en sak åtgärdat som Bista Bil skulle stå för, jag väntar bara på tid hos verkstaden. Väldigt bra kundbemötande från Sharo, som mötte upp mig med bilen lite närmare så jag slapp åka hela vägen.
Skönt med en bra bilförsäljare när det finns så många mindre bra. Hittills kan jag absolut rekommendera folk att köpa sin bil hos Bista Bil!
De jobbar extremt produktivt, professionellt och har ett starkt öga för design. De överträffade alla mina förväntningar gällande tid, utseende och funktion. Jag har aldrig varit med om något liknande. Ödmjuka experter som skapar helheten utan att tumma på detaljerna.
Alltid vänligt bemött.
Tillmötesgående.
Motsvarar mina förväntningar.
Anlitar dem för regelbunden hemstädning var 4:e vecka.
Snabb reparation, trevligt bemötande och kostnad helt i linje med kostnadsförslaget
Blev precis som jag hoppats, gammal misskött skog blev en vacker tomt. Lyhörda för mina önskemål och jobbade snabbt och säkert.
Very good quality service, fast and with a reasonable price
Vädligt proffsigt bemötande och tydliga offerter.
Matilda lyssnar och ger bra tips på vad jag passar i och kan förvänta av min behandling. Hon är flexibel med tider och det är mysigt att få en kopp te och en chokladbit när man väntar på färgen. Hon är snäll och trevlig och salongen är ren och snygg. Extra plus för massagestolen i schamponeringen!
Vi beställde både service och däckbyte till våra företagsbilar. Extremt smidigt att kollegorna inte behöver slösa tid att åka iväg för däckskifte eller service, det kunde göras där dem arbetar. Kan verkligen rekommenderas!
Vi har samarbetat med Mahag Kyl & Värmeteknik AB under en tid och kan varmt rekommendera dem. Alltid snabba på att svara, ordningsamma i sitt arbete och väldigt skickliga som kyltekniker. En pålitlig partner som levererar hög kvalitet varje gång.
Utmärkt.......................
Helnöjd! Trevligt mottagande!
Trevligt bemötande och tillmötesgående. Ville att de skulle utföra ett bra jobb, och är väldigt nöjd med installationen de gjorde. Kan rekommendera dom till andra.
Jean gjorde ett fantastiskt arbete hemma hos mig. Från första kontakten var han tydlig, pålitlig och väldigt professionell. Han kom i tid, förklarade exakt vad som behövde göras och genomförde hela arbetet med imponerande noggrannhet och hög kvalitet. Det märktes verkligen att han har stor erfarenhet och stolthet i sitt hantverk.
Arbetsplatsen var alltid prydlig och han lämnade allt i perfekt skick när jobbet var klart. Dessutom var han trevlig att ha att göra med och tog sig tid att svara på mina frågor på ett pedagogiskt sätt.
Jag är extremt nöjd och kan varmt rekommendera Jean till alla som behöver en skicklig och pålitlig elektriker. En femstjärnig insats rakt igenom.
Mycket trevligt bemötande! Hjälpsam vid beställningen angående tiden och andra frågor. Flytten gick snabbt och smidigt. Och bara glada miner genom hela proceduren. Tack Felicia och transport killarna 👍
Jättebra. Killen som gjorde jobbet fick lunch. Många plus, ni är välkomna åter.
Det fungerar mycket bra med Radio Teknik, enkelt att beställa, samt snabba leveranser, Bra service!
Anlitade Patric och Fredrik för att byta 3st takfönster på vårat hus i Bromma. Jättebra jobb med fönsterbytet. Passade även på att göra en extra beställning av översyn av hela taket samt nocktätning.
Vi blev väldigt proffsigt bemötta från start till slut – kommunikationen var tydlig, arbetet utfördes noggrant och resultatet blev över förväntan. Kan verkligen rekommendera Svenska Fönsterkompaniet.
Städningen är mycket bra. Tyvärr kan man inte kommunicera via whatup eller sms.
Jätte trevligt bemötande genomgående under hela processen. Väldigt professionellt utfört arbete av de som slipade golvet. Man hade missat en liten bit som var otillräckligt lackat och det fixade man direkt dagen efter.
Mkt gott bemötande, proffsigt från alla inblandade vid renovering av badrum/tvättstuga. Snabb återkoppling, bra att få återkoppling på vad som händer, när nästa hantverkare förväntas fortsätta arbetet. Höga förväntningar som infriades, är mkt nöjda med utfört arbete. Tog dock lite lång tid som berodde på andra faktorer som ledigheter och sjukdom.
Rimligt pris och trevligt bemötande.
Alltid proffsigt snabbt bemötande - alltid goa o trevliga!
Proffsig personal, bra återkoppling
Trevliga städare som var duktiga o visade runt efter städningen. Ett trevligt bemötande. Ett gott jobb. Det blev snyggt i huset o köparen var nöjda.🤩🤩🤩👍👍👍👍
Vi hade en mycket trevlig man som verkligen kunde sin sak och gjorde ett bra jobb. Vi kommer säkert att anlita er igen.
Hemfrid håller kontakten väldigt bra och är flexibla och tillmötesgående. Vi kunde justera vårt behov snabbt och lätt. Man får ett fast schema och genom appen finns allt man behöver. Sedan är själva städningen väldigt bra, men just att kommunikationen mellan kund och Hemfrid är så väldigt bra underlättar hela affären.
Hjälpen från Medla kom precis i rättan tid, vi lyckades sänka våra kostnader radikalt.
Niklas var lyhörd och hjälpsam med våra önskemål och krav, och gav en snabb respons.
Rekommenderas varmt!
Tryggt och engagerat kundbemötande i alla steg (förfrågan, offert, utförande) och superbra slutresultat vid byte av sufflett på min Saab Aero cab -04!
Byggstudion är duktiga och flexibla
Håller vad dom lovar
Bra hantverkare i deras grupp
Snabb, trevlig och prisvärd service. Rekomenderas varmt, Ulla O
Ja uppfattar Paleo Institute som väldigt seriösa och ambitiösa. De arbetar hårt för att förbättra folks hälsa och gör detta på ett balanserat och vetenskapligt sätt.
Linkup hjälpte oss att förbättra våra interna rutiner och skapa tydlighet i roller och ansvar. De förstod snabbt vår verksamhet och levererade lösningar efter det.
Elena är verkligen skicklig på att klippa hår. Varm rekommendation.
Jag ville tacka alla som har jobbat med taket jag är mycket nöjd med deras insats
Smidig kontakt och kommunikation. Bra kvalitet på utförandet.
Jag köpte ett par tights och en sport-BH. Jag tycker plaggen är jättesköna och fina, men blev besviken då det var det helt olika nyanser av blå som inte passar ihop. Det framgick inte av hemsidan där båda plaggen bara beskrevs som blå. Tyvärr är hemsidan bristfällig då det är små bilder som inte visar tex baksidan av plaggen eller beskriver färgerna ordentligt. Det finns inga recensioner av plaggen vilket ofta underlättar när man ska välja modell och storlek. Det är synd eftersom jag upplever att produkterna är av hög kvalitet.
Det var trevlig personal och bra upplagt i olika steg, det gick snabbt och var strukturerat och tydligt. Överlag bra upplevelse med Skövdebygdens!
Jättenöjd! Har anlitat de tre gånger för flyttstädning varje gång och är alltid så himla nöjd! Ägaren är så trevlig och alltid bra bemötande 10/10
Man få alltid en trevlig stund hos Pintorp Nitton när man fixar frilla
Lugn och skön atmosfär och gott kaffe
En mycket professionell frisör.
Hej, God kväll!.
Skolan är mycket bra, och personalen var också mycket hjälpsam. Bilen som tog oss till skolan var bekväm, föraren var vänlig. Vi blev varmt välkomnade på skolan, Dessutom är skolfordonen moderna och säkra.
Tack så mycket!
Trevlig personal. Nöjd med min nya bil
Ett fantastiskt ställe och ett underbart team! ❤️ Tandläkaren och sjuksköterskan var mycket vänliga och lugna, och hela besöket kändes tryggt och trevligt. Jag kände mig väl omhändertagen och bemött med stor professionalism. Tack också till klinikchefen för bra organisation och till Julia för ditt leende och din hjälp. Jag rekommenderar verkligen det här stället! 🌸
Super trevliga och grymt duktiga på sin sak.. rekommenderar verkligen
Min dotter köpte en Renault Clio av äldre modell som hon är supernöjd med 👍. Bilhandlaren var jättetrevlig, kunnig och seriös. Kan varmt rekommendera Hydra Bilhandel 👌
Mycket bra! Kompetent och trevlig personal!
Fick hjälp direkt. Bra service och trevligt bemötande från första kontakt. De engagerade sig för att hitta bästa prisvärda lösning, jobbade effektivt och proffsigt. Mycket nöjd och kan varmt rekommendera företaget!
Snabba, trevliga, pålitliga. Jag är mycket nöjd!
Det är alltid trevligt att komma ,man blir så varmt bemött ,rädslan försvinner direkt .Olle är glad och trevlig och kunnig i sitt yrke
Bästa tandläkaren som finns !
Alltid lika glad /positiv och duktig .
Rekommenderas varmt 😘
Jag kan verkligen rekommendera Städhem. Vi har haft hemstädning i flera år och det fungerar väldigt bra på alla sätt.
Veldig fornøgd med servicen. Kort leveringstid og bra priser. Har skrudd en del til junior, bilene går jo 24/7 så 😂😂😂🏎️🏎️🏎️
Linda har varit helt fantastisk och har verkligen funnits där under min skidsäsong. Det märks hur mycket hon vill hjälpa till och att hon verkligen lägger ner tid på alla sina säsongare för att vi ska få en så bra tid i Kanada som möjligt. Linda löste både jobb och boende som passade mig jättebra utifrån mina egna önskemål och allting har gått supersmidigt. Jag är jättenöjd med min upplevelse och skulle varmt rekommendera Ski&Work!
Hej,
På riktigt duktiga tandläkare jobbar på No.8 Ortodonti AB i Åkersberga
Stor tack:)
Mycket bra utfört arbete som jag är otroligt nöjd med o till mycket bra pris
Evert Olsson
Kommer när de har lovat att komma. Trevlig och duktig personal.
Kunnig, trevlig serviceinriktad
Victoria S
skrev om
Moa
en del av Salong Maxim
Bra utbud, fina unika kläder i bra material. Hjälpsam och kunnig personal.
Ronnie är fantastisk duktig! Jag kom till honom första gången men ett enormt ryggskott. Efter EN behandling var jag helt bra igen. Jag kan varmt rekommendera honom till alla.
Mycket förnämligt utförande av rensning av trädgården
Jag har haft förmånen att jobba med Issa redovisning vid fyra olika tillfällen och är så glad för vårt samarbete. Jag har stark tilltro till bolaget och personen bakom, det levereras alltid och lite till. Det är snabb återkoppling, bra kommunikation och kompetensen är bred. Jag kommer att fortsätta att jobba med Issa Redovisning så länge jag själv är verksam.
Jättebra hjälp vi fick
Noggrant gjort!
Vi är jätte nöjda med arbetet Kodir AB gjorde!
Flexibla, trevliga och alltid bra service!