Första bemödandet visade på full ärlighet. Vi hade stora förväntningar, blev inte besviken. Ulreco levde upp till dem. Vi köpte städtjänst och är jättenöjda.
Ulreco AB
8 omdömen om Ulreco AB
Sedan starten hos Reco 2026
Jag är otroligt nöjd med städningen! Från första kontakten till det färdiga resultatet har allt varit professionellt, smidigt och noggrant. Personalen var trevlig, punktlig och mycket noggrann, och resultatet överträffade verkligen mina förväntningar. Det märks att de tar sitt arbete på stort allvar och verkligen bryr sig om att kunden ska bli nöjd. -Maria
Framför allt, mycket nöjd med utfört arbete. Rent och snyggt överallt utan att behöva visa vad som ska göras. Känns dessutom tryggt att lämna nycklarna i Ulreco AB,s händer.
Ett företag som tar helhetsansvar av lokalvård. Har aldrig varit missnöjd tack vare bra och tydlig kommunikation. Gör alltid det lilla extra.
Lätt att få tider, vänlig. Noggrann städning, gör det där lilla extra och så skönt att få komma hem till städat och rent hus.
Fantastiskt bra. Jag har anlitat både för fönsterputs och storstädning. Skinande rent !
Jag har i tidigare betyg bl a sagt följande Bra kvalite Flexibel i tidsbokning Trevlig kontakt Vill lägga till dessutom att det är trevligt att komma hem och fått hemmet lite stylat med ex kuddar i soffor mm
The best. She is so versatile and efficient tha we don’t need to worry about anything regarding her work. Very happy with the work