BD Bil AB

bdbil.se
  • BadgeThreeYears
1 095
4.7

Välkommen till BD Bil AB - Lite mer än en vanlig bilaffär BD Bil har sedan start 2013 sålt ca 20000 bilar till nöjda kunder runt om i hela landet, och även en hel del utanför Sverige. I slutet på 2023 stängde vi våra fysiska butiker i Stockholm-, Strängnäs- och Uppsala kommun. 2024 öppnade vi vårt webblager och finns nu lika...

1095 omdömen om BD Bil AB

Sedan starten hos Reco 2015

Johan W
Skrev om BD Bil AB

Ett mycket bra bilköp. Erik var trevlig, kunnig och enkel att ha att göra med. Affären gick smidigt, kommunikationen fungerade bra och bilen var precis som beskriven. Jag är nöjd med hela upplevelsen och kan gärna rekommendera Erik och BD Bil AB.

Magdalena L
Skrev om BD Bil AB

Personen som kom i bilen jag köpte var mycket trevlig och kompetent. Tack så mycket

Lars Oscar V
Skrev om BD Bil AB

Enkla att ha att göra med och trevligt bemötande.

Liselotte S
Skrev om BD Bil AB

Kais var mycket trevlig och hjälpsam. Litet minus att den ena bilnyckeln inte fungerade annars bara positivt.

Richard erik olof B

Bra bemötande och service vid mitt bilköp.

Fredrik Martin B

Jag handlade min bil hos BD Bilar och är överlag väldigt nöjd med köpet. Bilen motsvarade mina förväntningar och stämde väl överens med både beskrivningen och bilderna i annonsen. Det fanns några mindre lackskador från stenskott, vilket man får räkna med på en tre år gammal bil. Däremot hade det varit bra om detta hade nämnts i förväg, så där får de ett litet minus. Säljaren var mycket trevlig och professionell genom hela affären. Eftersom jag köpte bilen utan att provköra den först kändes det lite ovant, men säljaren...

Svar från BD Bil AB

Stort tack för att du tog dig tid att skriva en så utförlig recension Fredrik! Framför allt uppskattar vi att du är så ärlig. Det är precis den typen av feedback som hjälper oss att bli bättre, och därför är det extra roligt att läsa att helhetsupplevelsen ändå blev positiv och att du känner dig nöjd med både bilen och affären. Vi är särskilt glada över dina fina ord om både säljaren och senare då säljchef. Att köpa en bil utan att ha provkört den först kräver ett stort förtroende, och då betyder det mycket för oss att...

Faris K
Skrev om BD Bil AB

Jag blev bemött på ett professionellt och välkomnande sätt redan från start. Kais lyssnade, svarade tydligt på mina frågor och fick mig att känna mig trygg genom hela affären. Mina förväntningar på ärlig rådgivning och en smidig affär överträffades verkligen, han var rak, kunnig och höll vad han lovade. Sammanfattningsvis en mycket positiv upplevelse. Otroligt bra service av Kais, rekommenderas varmt!

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Faris, välkommen åter!

Elin Magdalena N

BD Bil överträffade mina förväntningar. Kais gav ett personligt och vänligt bemötande samtidigt som han var mycket professionell. En bilaffär som kändes både enkel och säker.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Elin, Kais hälsar! Välkommen åter!

Alba E
Skrev om BD Bil AB

⭐⭐⭐⭐⭐ Mycket nöjd med köpet hos BD Bil! Kais var trevlig, professionell och tog sig tid att svara på alla mina frågor. Hela processen gick smidigt från början till slut och bilen var precis som beskriven. Kan varmt rekommendera både BD Bil och Kais.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Alba! Välkommen åter!

Melinda Ö
Skrev om BD Bil AB

Kais gjorde verkligen det lilla extra för att jag skulle bli nöjd med mitt bilköp 🙌🏼 Trevlig, kunnig och engagerad. Jag kommer absolut att rekommendera BD Bil till vänner och familj!

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Melinda! Välkommen åter!

Olivia O
Skrev om BD Bil AB

Mycket bra bemötande från Kais på BD Bil. Han var kunnig, tydlig och hjälpte mig hitta rätt bil för mina behov. Hela affären kändes trygg och professionell.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Olivia, välkommen åter!

Melika T
Skrev om BD Bil AB

Wow vilken service! Kais är lyhörd, hjälpsam och otrolig kunnig. Han tog sig tid att svara på alla frågor och såg till att jag kände mig trygg genom hela köpet. Rekommenderas starkt till alla!

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Melika! Välkommen åter!

Adina T
Skrev om BD Bil AB

Fantastisk service från Kais på BD Bil. Jag kände mig trygg genom hela affären och uppskattade hans ärlighet och engagemang. Bilen var i toppskick och allt gick snabbt och enkelt. Kommer definitivt tillbaka i framtiden.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Adina! Välkommen åter!

Annie B
Skrev om BD Bil AB

Stort tack till Kais för en smidig affär. Inga konstigheter, bara ärlig och bra service från första kontakten till leverans av bilen. Rekommenderar starkt.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Annie! Välkommen åter!

Christopher Tyson Erik G

Köpte en bil av BD Bil i augusti 2025 och fick den levererad hem till Skåne. Tyvärr satte leveransen ribban för hela upplevelsen: chauffören körde på en spik och levererade min nyköpta bil med en punktering. Eftersom bilen saknade både reservhjul och domkraft krävdes det otroligt mycket krångel och diskussioner innan de till slut ersatte däckbytet. Nu, 10 månader senare, har bilen rullat igenom sin första kontrollbesiktning i min ägo – och den blev underkänd. Det har uppdagats flertalet dolda fel, samt brister som jag anmärkt...

Svar från BD Bil AB

Hej Christopher, Beklagar att du känner såhär efter köpet. Punkteringen löstes utan kostnad inom rimlig tidsram, vi beklagar självklart att bilen fick punktering under leveransen men felet avhjälptes fort och du lämnades skadefri. Bilen var nyligen besiktad när du köpte den, endast en månad innan. Vid den besiktning var det ingen problematik med bilen. Det du nu har fått nedslag på (felaktig halvljusinställning, samt att nummerplåten trillat av) är någon som hade hittats vid den besiktningen om det var felaktigt när du...

Johan Kristoffer P

Kanon service från start till mål. Malte som jag hade kontakt med lyssnade på mina behov och var tålmodig och väldigt hjälpsam efter mina önskemål. Stort tack 🙏🥇

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Johan! Välkommen åter! Malte hälsar!

Florian K
Skrev om BD Bil AB

Jag vill verkligen lyfta fram min upplevelse hos er. Det som oftast definierar en riktigt bra firma är hur de behandlar sina kunder även när det inte slutar i en direkt affär, och här imponerade de stort. Särskilt vill jag rikta ett stort tack till Kais. Han var helt fantastisk genom hela processen! Trots att det den här gången inte blev ett köp, så gjorde han betydligt mer än någon annan jag mött i branschen för att försöka hitta en bra lösning som passade mina behov. Det märks att Kais verkligen bryr sig om kunden och...

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Florian! Detta uppskattar vi mycket!

Kushtrim S
Skrev om BD Bil AB

Det var väldigt bra jättetrevlig personal bra jobbat

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Kushtrim! Välkommen åter!

Petra Maria B
Skrev om BD Bil AB

Otroligt bra service. Kunnig personal.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Petra! Välkommen åter!

Isak Å
Skrev om BD Bil AB

Enkelt att komma i kontakt med företaget. Trevlig personal. Smidig hantering vid säljaffär. Enkelt att lämna fordon.

Svar från BD Bil AB

Tack ska du ha Isak! Välkommen åter!

Massimiliano P

Great service! Thank u Kais Karam for your help

Svar från BD Bil AB

Thank you Massimilano! Welcome again!

Cedric P
Skrev om BD Bil AB

Det var en fantastisk upplevelse att handla med Kais och de andra trevliga killar på BD Bil. Hela affären gick jättesmidigt med inbyte och köpa min bil. Jag kan verkligen rekommendera BD Bil och Kais!

Rino J
Skrev om BD Bil AB

Kais hjalp meg gjennom hele bilkjøpet og var helt topp! Han var alltid aktiv på tlf og var behjelpelig med alt. Han løste saken raskt når jeg sa jeg kunne komme og se på bil med utrolig kort varsel. Når jeg kom så fikk jeg en grundig snakk om bilen og dette ga meg trygghet ved kjøp. Kais var utrolig hyggelig i alle samtaler vi har hatt og løste alle «små» problemer underveis uten problem. Utrolig flink selger som tok tak i ting jeg spørte om. Jeg glemte og spørre om vognkort som jeg sa trenger da bilen gikk over til Norge,...

Monica F
Skrev om BD Bil AB

Vi är jättenöjda med vårt bilköp! Fantastiskt bemötande och väldigt bra service. Allt gick smidigt och vi kände oss trygga genom hela processen. Tack för hjälpen Kais 😊

Erik Jacob Vincent K

Väldigt smidigt och tillmötesgående, med allt från ekonomi till service. Otroligt trevlig säljare och alltid tillgänglig. Hade önskat att viss information om bilens skick hade framkommit tidigare, då man själv inte är så bilkunnig. Det visade sig att kamremmen var förbi sin rekommenderade livslängd, men det var inget som framkom i varken annons eller i dialog med säljaren.

Alijana P
Skrev om BD Bil AB

Bästa edris och imran Bra bemötande av båda väldigt sociala och hjälpsamma. Rekommenderar till er alla som köper bil av dem att affären kommer bli bra. Jättefin bil fullt nöjd Stor kram till er båda 👌💎

Emil H
Skrev om BD Bil AB

Min andra bilaffär med Bd bil, kan verkligen rekommendera dem. Väldigt enkla och smidiga att ha göra med. Stort tack för ännu en smidig bilaffär!

Dilan F
Skrev om BD Bil AB

William gjorde det lilla extra genom att kontakta flera olika försäkringsbolag och presentera det mest förmånliga för mig, är sådant som man som köpare uppskattar enormt och som gör en till återkommande kund.

Emil Gunnar D
Skrev om BD Bil AB

Riktiga skojare. Lämnar ut en smutsig bil och skriver i annonsen att det finns adaptiv farthållare vilket inte finns. Köp inte av dessa! Vi hade att göra med William Amouri.

Mesut Y
Skrev om BD Bil AB

Köpte min bil hos BD Bil med hjälp av William. Super trevlig och fick mig att känna mig trygg genom hela processen. Affären var väldigt smidig. Jag är så nöjd med min bil! Rekommenderar dem tusen gånger om

Diana F
Skrev om BD Bil AB

Otroligt nöjd med service, bemötande och tydlig information från en säljare vid namn William. Hans vägledning genom hela bilköpet, från start till köp var tydlig, informativ och enkel att följa. Att han alltid hade tid för mina frågor, stora som små, var ett stort plus. Rätt person på rätt plats! Vid nästa bilköp är det honom jag kommer vända mig till igen.

Shahrijar J
Skrev om BD Bil AB

Att köpa min drömbil var en fantastisk upplevelse från början till slut. Bilen överträffade alla mina förväntningar både när det gäller komfort, design och körglädje. Att kunna göra de hos en serös handlare och veta att man är i trygga händer från start gjorde hela affären så bra.

Thom Andréas C

När problemen kom, så slutade dom svara i telefon. Dom lovade att återkoppla, inga samtal. Jag fick lämna betala alla problem själv🙈

Svar från BD Bil AB

Hej, Vi beklagar verkligen att du känner så här kring ditt bilköp och den hantering du upplevt efter leveransen. Såhär får det inte gå till. Vi vill att du kontaktar oss på 08 410 100 34 och anger registreringsnummer på bilen du köpt så reder vi ut direkt vad som har hänt. Vi har förståelse för att situationen skapat frustration, särskilt när det gäller kommunikationen och upplevelsen kring reklamationsärendet. Samtidigt vill vi understryka att vi tar dina synpunkter på största allvar och kommer se över ärendet så fort vi har full information. // BD Bil reklamationsteam.

Lars Nicklas E

Supersmidigt och fantastiskt service

Per Stefan E
Skrev om BD Bil AB

BD bil har hjälpt mig och flera i min familj att köpa bil. Har dom inte bilen på plats så tar dom fram flera förslag på passande bilar. Otroligt kundfokuserade och professionella. Tack för ännu en bil.

Kassem M
Skrev om BD Bil AB

Jag hade köpt bil av BD Bil AB och upplevelsen var väldigt bra. Trevligt bemötande, smidig affär och bilen motsvarade förväntningarna. Jag kände mig trygg genom hela köpet och skulle absolut kunna rekommendera dem vidare.

Svar från BD Bil AB

Tack Kassem för ditt fina omdöme!

Roger H

Bra företag med bra säljare Förtroendeingivande Totalt en bra upplevelse

Svar från BD Bil AB

Tack Roger för ditt fina omdöme!

Andreas Markus B

Den 17 januari lade jag handpenning på en Nissan Navara som jag beslutade att köpa. Bilen var inte helt klar för leverans visade det sig, men det skulle gå snabbt att fixa. Dom lovade att byta framrutan som var sprucken, byta till vinterdäck då den stog på sommardäck, den var obesiktigad och skulle besiktas, plus att dom skulle lösa en dieselvärmare montering som jag köpte till. 27 januari skulle en extern firma montera värmaren men fick inte bilen som avtalat, då den inte hade fått nya däck eller blivit besiktigad....

Svar från BD Bil AB

Hej, Vi beklagar verkligen att du känner så här kring ditt bilköp och den hantering du upplevt efter leveransen. Det är inte den nivå av service eller återkoppling som vi vill ge våra kunder, och så ska det självklart inte gå till. Vi har förståelse för att situationen skapat frustration, särskilt när det gäller kommunikationen och upplevelsen kring reklamationsärendet. Samtidigt vill vi understryka att vi tar dina synpunkter på största allvar och ser över ärendet internt. Vi har varit i kontakt med dig för att fortsätta dialogen och arbeta vidare mot en lösning. // BD Bil reklamationsteam.

Alexandre R

Super trevligt säljare!!! Super nöjd!!! Vi Ses igen!!!!🫵😎

Stort tack för det fina omdömet Alexandre! 💚

Omid R
Skrev om BD Bil AB

Jag sålde min bil till BD Bil och det var en utav de smidigaste affärerna jag har gjort! David på BD Bil skötte allt från start till slut och gjorde det super proffesionellt och bra! Om flera bilfirmor hade varit ärliga och smidiga som BD bil, så hade världen varit en bättre plats! Tack för en bra affär och härligt bemötande!

Svar från BD Bil AB

Stort tack för det fina omdömet! 💚 David hälsar varmt!

Jan E
Skrev om BD Bil AB

Grymt smidig affär och framför allt tack till Adem för bra bemötande.

Svar från BD Bil AB

Stort tack för det fina omdömet! 💚 Adem hälsar gott!

Leo L
Skrev om BD Bil AB

Bilen rullar fint och som den ska. Bra återkoppling och trevlig kille som lämnade bilen.

Stort tack för det fina omdömet! 💚

Philip Tom E
Skrev om BD Bil AB

När jag handlade min bil hos BD Bil AB fick jag en väldigt positiv upplevelse. Jag blev bemött av trevlig och kunnig personal som tog sin tid. Jag kände mig trygg genom hela affären, som genomfördes på ett smidigt och professionellt sätt. Jag är mycket nöjd med både bilen och den service jag fick.

Hej! Tack för ditt fina omdöme! 💚

Christopher N
Skrev om BD Bil AB

Bra service, trevliga medarbetare. Hade kontakt med Nils Engström. Driftig kille som hjälpte mig att hitta rätt bil efter mina preferenser, rekommenderar starkt!

Svar från BD Bil AB

Tack för dina fina ord! Stort gratis till nya bilen! 💚

Pelle A
Skrev om BD Bil AB

Behövde hjälp att köpa bil och fick extremt bra hjälp. Ärlig, tydlig och proffsig hjälp utav Nils, kan absolut rekommendera om man ska köpa nytt fordon!

Svar från BD Bil AB

Vad fint att höra, tack för ditt omdöme! 💚 Nils hälsar!

Mustapha Ahmat H

Jag vill dela med mig av min upplevelse efter att ha köpt en Nissan Navara av Nils. Från första kontakten kände jag mig trygg i affären. Nils var väldigt hjälpsam, svarade snabbt på alla frågor och var tydlig med bilens skick och historik. Hela processen kändes smidig och professionell. Det som verkligen imponerade var leveransen. bilen kördes hela vägen till Östersund utan krångel, precis som vi kommit överens om. När den väl kom fram var den i riktigt fint skick, precis som beskrivet. Jag är supernöjd med både bilen...

Svar från BD Bil AB

Wow, vad fint! Tack så hemskt mycket för dina ord! 💚 Nils hälsar!

Dunia H

………………………………………………………..!!!!!!!!!

Andreas William T

Köpte nyligen en bil och hade en fantastisk upplevelse! Processen var smidig och jag fick all information jag behövde. Jag är supernöjd med mitt köp och rekommenderar varmt denna säljare!

Stort tack för det fina omdömet! 💚

Elvis L
Skrev om BD Bil AB

Jag köpte nyligen bil av Nils Bror och är väldigt nöjd med hela upplevelsen. Seriös, trevlig och lätt att ha att göra med från första kontakt till avslutad affär. Allt gick snabbt och smidigt och bilen var precis som beskriven. Kände mig trygg genom hela köpet och fick bra hjälp med mina frågor. Rekommenderas starkt till dig som funderar på att köpa bil I

Svar från BD Bil AB

Stort tack för det fina omdömet! 💚 Nils hälsar!

Jesper Jonas A

Jag köpte nyligen en bil hos BD Bilar och är supernöjd med hela upplevelsen. Ett extra stort tack till Nils som hjälpte mig genom hela affären. Han gav ett otroligt proffsigt och ärligt intryck, svarade på alla mina frågor och såg till att allt kändes tryggt från start till mål. Processen var smidig, pappersarbetet gick snabbt och bilen levde helt upp till mina förväntningar. Om du ska köpa bil här, fråga efter Nils – rekommenderas varmt!

Svar från BD Bil AB

Tusen tack för dina snälla ord! 💚 Nils hälsar!